Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Ευχαριστώ  πολύ... σταφυλοκοκκο είχε κολλήσει; Μητερα 
    • Σταθερή  λένε  είναι  στην μονάδα με ενδοφλέβια αντιβίωση.  Εντωμεταξύ  της έχουν τρυπήσει το χέρι σε 6 σημεία να βρουν  αίμα  για αυτό το ακούγαμε κ σπαραζε ωρα που ειμασταν απέξω.  Μιλάμε δεν θες να ξέρεις ...
    • Είδα στο νυχάκι του χεριού  πρηξιμο κ πήρα κατευθείαν παιδιατρο  και μου έδωσε  fucidin  αλλά χειροτερεψε  κ έβγαλε 2 φλουμπακια κ αλλού  κ μας είπε τρεχάτε το σε εφημερευον
    • Ελα κορίτσι μου μπράβο όλα καλά είναι και η αίματος θα είναι καλή θα δεις ☺️ τέλεια όλα πηγαίνουν μια χαρά ! με το καλό να πάτε και στο καινούργιο σπίτι σας  δεν πειράζει μωρέ αν έχεις και δουλειές να στέλνεις όποτε εχεις χρόνο εγώ μπαίνω κάθε μέρα χαζό κοιτάω ☺️ Σου είπε για φύλο τίποτα; Ή δεν θέλετε να το μάθετε ακόμα ;  εγώ καλά είμαι πήγαμε μια βόλτα εχτές με τα παιδεία να πάρουμε κανένα χριστουγεννιάτικο η εγκυμοσύνη πάει καλά έχω μπει και στο δεύτερο τρίμηνο οπότε κάπως ένα κομμάτι άγχους έχει υποχωρήσει ,έχω πετάξει και κοιλιτσα 🥰  εσύ από συμπτώματα πως είσαι; 
    • Καλησπερα! Τωρα ειδα το μήνυμα σου.. λοιπον εχω κανει εκει ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες με τον Μαστρομηνα και οταν αποφασισα να αλλαξω εκανα ραντεβου με τον Δουλιωτη και την Τραχανα..ειχα καταληξει στον 1ο, αλλα μετα ρωτησα και τον ενδοκρινολογο μου εαν εχει καποιον να μ προτείνει (εκεινος ειναι στο Ιασω), μου προτεινε τον Χριστοπουλο εκανα ραντεβου μαζι του κ ενιωσα πιο ηρεμη..ολοι μου μιλουσαν κατευθειαν για επομενη ωοληψια ενω εχω 2 στην καταψυξη..  Η αλλαγη ειναι πανεύκολη.. οταν πας στην μονάδα ζητας να αλλαξουν απλα γιατρο στην καρτελα σου.. αν πας απλα να κανεις καποιο ραντεβου με γιατρο στην μοναδα κ δεν εισαι σιγουρη απλα το λες..δηλαδη τι εννοω, εμενα μ ετυχενα παω στον Δουλιωτη στο ιατρειο του πρωτα αλλα κανονισαμε να παω κ απο την μοναδα να δουμε καποια πραγματα. Οταν πηγα στη γραμματεια με ρωτησαν αν θελω να αλλαξουν γιατρο στην καρτέλα μου και τους ειπα οχι ακομα απλα κανω καποια ραντεβου κ με αλλους γιατρους..αυτο..
  • Προσθήκη...