Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Κατιάνα μου εσάς πολλά σας βρήκαν  μαζεμένα!!  Αυτό με τα τρία δόντια μαζί ακραίο!! Εδώ με ένα και ζορίζονται! 
    • Τα νέα από την παιδίατρο σήμερα!  Η μπουμπού είναι 6400γρ (πήρε μόλις 150γρ σε έναν μήνα!), 65εκ (μόλις 0,5εκ σε έναν μήνα). Της εξήγησα ότι είχε 10 μέρες που ουσιαστικά μόνο θήλαζε και δεν είχε όρεξη γενικά λόγω πόνου. Θεωρητικά θα έπρεπε να φτάσει τα 7800γρ μέχρι το 15Αύγουστο αλλά δεν το βλέπω πιθανό πια! Στα υπόλοιπα... βιάζεται να μεγαλώσει η Ισμήνη-Μαρία. Ξεκίνησε να θέλει να στέκεται όρθια και μου είπε να τη βοηθάω στα επόμενα στάδια που θέλει να φτάσει!  Σήμερα τα πήγε πολύ καλά με το φαγητό ευτυχώς!!! Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι! 
    • Δύσκολο που δεν έχεις έστω φίλους κοντά σου να βρεθείτε για έναν καφέ..! Του χρόνου στον βρεφικό σίγουρα θα γνωρίσεις κι άλλες μαμάδες αλλά και τώρα καλό θα σου κάνει να βγαίνεις έξω μια βόλτα και με το μωρό! Έχει φτιάξει κι ο καιρός!  Εγώ αυτό έλεγα σήμερα ότι είμαι πιο ομιλητικη πλέον όταν θα πάω σε ένα κατάστημα κλπ ίσως επειδή δεν έχω πολλή αλληλεπιδραση με ενήλικα άτομα 😂😂 Ωραία δουλειά είναι! Τα τελευταία χρόνια βέβαια παίρνω μεγάλες τάξεις και λουστηκα την προεφηβεια πολύ απότομα αλλά έχεις άλλη επικοινωνία με τέτοιες ηλικίες! 
    • Καλησπέρα κορίτσια μου!  Όλες μας έχουμε και τις δύσκολες μέρες μας. Γιατί είστε σε κρίση με το σύζυγο κορίτσι μου; Η δουλειά μπορεί να σε βοηθήσει αν βλέπεις ότι δεν αντέχεις. Θα αλλάξεις παραστάσεις... Εμένα πάντως όταν χάλασε τον ύπνο της η Ισμήνη-Μαρία, έβγαλε 3 δόντια μαζί! Και φυσικά έχουμε και τα άλματα!!!
    • Όχι, κανένας διαθέσιμος! Αν ξεκινήσω νωρίτερα θα πρέπει κοπέλα αλλιώς από Σεπτέμβρη βρεφικό αναγκαστικά.. δουλεύει και ο σύζυγος πολλές ώρες δύσκολο πολύ.. κλείστηκα και λίγο είναι η αλήθεια στο σπίτι..η παρέα μου και ο κύκλος μου είναι επαρχία κυρίως κι εδώ πιο πολύ με του άντρα μου κάναμε παρέα..θέλω να βγω λίγο έστω και στην παιδική χαρά να γνωριστώ! Τι ωραία που είσαι δασκάλα, αν ξανασπούδαζα αυτό θα επέλεγα 🤗 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...