Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αρνητικό τεστ εγκυμοσύνης

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα σας κορίτσια 

πρώτη φορά γράφω απλά θα ήθελα τις γνώμες σας 

είμαι μητέρα ενός κοριτσιού και τώρα προσπαθούμε για 2ο

παντα έχω σταθερή περίοδο ποτέ δεν έχει καθυστέρηση 

αυτήν την φορά έχω 5 μέρες 

έκανα 3 τεστ και τα 3 αρνητικά 

3 διαφορετικές μέρες ! Δεν έχω κάποια έντομα συμπτώματα (ούτε στην 1η είχα)

το μόνο που έχω είναι πόνος στη μέση χαμηλά και εναλλαγές στη διάθεση και αρκετά αέρια θα έλεγα και φούσκωμα 

επίσης πριν έρθει περίοδος ένιωθα ότι θα έρθει είχα τα συμπτώματα αλλά δεν ήρθε 

Το στήθος μου δεν πρήστηκε ούτε πονάει 

θα ήθελα να μοιραστείτε μαζί μου τις απόψεις σας και κάποιες από εσάς ίσως και τις παρόμοιες εμπειριες 

πρώτη φορά βιώνω καθυστέρηση και αρνητικά τεστ και δεν ξέρω τι συμβαίνει

ευχαριστω πολυ 😊 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Marinero είπε:

Καλημέρα σας κορίτσια 

πρώτη φορά γράφω απλά θα ήθελα τις γνώμες σας 

είμαι μητέρα ενός κοριτσιού και τώρα προσπαθούμε για 2ο

παντα έχω σταθερή περίοδο ποτέ δεν έχει καθυστέρηση 

αυτήν την φορά έχω 5 μέρες 

έκανα 3 τεστ και τα 3 αρνητικά 

3 διαφορετικές μέρες ! Δεν έχω κάποια έντομα συμπτώματα (ούτε στην 1η είχα)

το μόνο που έχω είναι πόνος στη μέση χαμηλά και εναλλαγές στη διάθεση και αρκετά αέρια θα έλεγα και φούσκωμα 

επίσης πριν έρθει περίοδος ένιωθα ότι θα έρθει είχα τα συμπτώματα αλλά δεν ήρθε 

Το στήθος μου δεν πρήστηκε ούτε πονάει 

θα ήθελα να μοιραστείτε μαζί μου τις απόψεις σας και κάποιες από εσάς ίσως και τις παρόμοιες εμπειριες 

πρώτη φορά βιώνω καθυστέρηση και αρνητικά τεστ και δεν ξέρω τι συμβαίνει

ευχαριστω πολυ 😊 

Καλημερα και καλη σαρακοστη!

Πολλα τα σεναρια, μπορει πιθανοτατα να ειναι ανωμαλία του κυκλου σου ή να εχει γίνει καθυστέρημενη συλληψη και να μη φαινεται ακομα στα τεστ ή καποια βιοχημικη κυηση. 

εχεις σταθερή ωορρηξία; Αν όχι ειναι πιθανη η καθυστερημένη συλληψη. Μηπως να κανεις μια χοριακη να εισαι σιγουρη;

Εμενα μου είχε συμβεί κατι παρομοιο, τις πρωτες μερες της καθυστέρησης τα τεστ ηταν αρνητικα και την πεμπτη μερα παρα πολυ αχνο θετικο και ηταν βιοχημικη τελικα, μου ηρθε περιοδος μερα απο μια μερα και η εξεταση χοριακης ηταν 20 την πεμπτη μέρα καθυστέρησης.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ευχαριστώ πολύ...είναι δύσκολο αλλά συνηθίζεις...δεν ξέρω αν θα άντεχα να την έχω συνεχώς στο στήθος...θα της πηγαίνω τι να κάνω ,ειδικά η μεγάλη είναι πρώτη δημοτικού και δεν γίνεται να χάσει μαθήματα!! Θα προσέχουμε όμως όσο μπορούμε..👍
    • Μήπως να δοκίμαζες άλλη μάρκα τεστ; Τώρα ή μπορεί να είσαι έγκυος αλλά να είχες καθυστερημένη ωορρηξία ή εμφύτευση, για αυτό και να μην δείχνουν τα τεστ ή κάποια ανωμαλία της περιόδου...  Δυστυχώς δεν έχω βιώσει κάτι παρόμοιο γιατί έχω άστατο κύκλο.
    • Αχ κι εγώ αυτό νομίζω είναι το θέμα της, σήμερα με ρωτούσε αν θα ξαναπάμε στις κούνιες τώρα που θα έρθει η μπέμπα...μάλλον το χει κάνει τραγικό στο μυαλό της η καημένουλα! Αααχ να ναι καλά τα παιδάκια μας και να μεγαλώνουν αγαπημένα! Πραγματικά μόνο αυτό εύχομαι! Να ναι υγιή κι αγαπημένα! Τώρα σχολείο τις πηγαίνεις κανονικά Ε?  Και χαρά στο κουράγιο σου με το θήλαστρο! Μπορεί να θηλάζω ακόμα, αλλά αυτό το θήλαστρο δεν το μπορούσα καθόλου! Μπράβο σου!
    • Υπομονή...δωστης ρόλο στην ανατροφή του μωρού για να νιώσει μεγάλη και ώριμη και έτσι να ανταποκριθεί πιο ήπια. Με τον καιρό πίστευω θα συνηθίσει όπως και οι δικές μου που η έννοια τους είναι να μην σταματήσω να τις αγαπάω και να τις προσέχω...🥹
    • Γενικά μια χαρά...βγάζω με το θηλαστρο αλλά ακόμα της δίνω που και που και λίγο ξένο. Άργησε να κατεβει το γάλα και την έδωσαν ξένο για τις δύο πρώτες μέρες,μετά με πλήγωσε κιόλας και πονούσα και επειδή οι ρώγες μου είναι πιο μέσα δεν μπόρεσε να τις πιάσει καλά και έτσι αποφάσισα να το αντλώ,όπως έκανα με τις άλλες μου κόρες για κάνα χρόνο. Μια χαρά έτσι ξέρω πόσο πίνει και μετά κοιμάται και τρεις ώρες σερί και είμαι ελεύθερη να ασχοληθώ με τα κορίτσια που έχουν υποχρεώσεις...πίνει τώρα που είναι μιας βδομάδας περίπου 110ml πιο πολύ δικό μου γάλα που είναι πιο εύπεπτο...και όλα καλά!! Υπομονή και θα γεννηθει πες σύντομα πες της να είναι προετοιμασμένη ...με το καλό 👍
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...