Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• @ΜαρίαΔημήτρης και η δικη μου μανουλα πεντε μηνες τωρα την εχω κλεισει σπιτι και να σας πω και το γελοιο εχουμε εγκατασταθει προσωρινα σπιτι της, γιατι το αγορι μου λειπει εκτος Πατρων αρκετες φορες την εβδομαδα. Δε μας πρηζεις καθολου παρε το χρονο σου να νιωσεις ασφαλης. Μολις περασει και το αποψινο βραδυ και βεβαιωθεις οτι δεν θα παθεις κατι θα το παρεις κανονικα το χαπι και θα χαλαρωσεις. Θα σε βοηθησει πραγματικα. Περαστικα στη μανουλα σου. @Maria98 εμεις χασαμε τον μπαμπα μου που σας ειχα πει, οποτε σταματησαμε να σχεδιαζουμε τον γαμο και τωρα δεν με καιει και ιδιαιτερα. Περσι τετοια μερα μου ειχε κανει προταση γαμου το γλυκουλι το αγορι μου και ολο μυξοκλαιω σημερα που το θυμαμαι🫠. 
    • Όλα καλά ακόμα ζω!!! 🤣🤣🤣 Έβαλα την μαμά μου να μου φτιάξει λίγο στήθος κοτόπουλο να φάω μόνο με αλατι και λεμόνι ψητό και ρύζι πιλάφι μπας και στρώσει το έντερο. Εν τω μεταξύ χθες η καημένη έκοψε το χέρι της και την πήγε ο άντρας μου στα επείγοντα και έκανε ράμματα και την έχω και εγώ δούλα αυτές τις μέρες και νιώθω άσχημα!
    • @Diwniμου η αλήθεια είναι πως έχεις δίκιο. Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Εγώ δεν είχα κάτι "σοβαρό" και η κύηση στην ουσία ήταν αρχομένη οπότε και δεν επηρεάστηκε πάρα πολύ η μήτρα μου. Η γυναικολόγος αφού τη ρώτησα, έκρινε πως δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα οπότε & την εμπιστευτικά, αν μου έλεγε ότι υπάρχει θέμα ή μου έβαζε κάποια απαγόρευση όπως είχε κάνει στην αρχή της εγκυμοσύνης θα την άκουγα. Τεσπα! το θέμα είναι ότι, ότι έγινε, έγινε..  Πήγα κορίτσια τελικά στο γιατρό και σύμφωνα με τα λεγόμενα του έχω κολπίτιδα. Μου πήρε κολπικό υγρό για καλλιέργεια, για να δούμε πιο μικρόβιο είναι για να πάρω την κατάλληλη αντιβίωση, θα κάνω και εξέταση ούρων.. Μου λέει θα σου έγραφα αντιβίωση κατευθείαν αλλά καλύτερα να δούμε που είσαι ανθεκτική και που όχι.. Τώρα τα αποτελέσματα από Τετάρτη.. & το καλό είναι πως έκανα ωορρηξία όπως το είχα καταλάβει και σε καμιά 10ρια μέρες μου λέει θα σου έρθει η περίοδος. Η μήτρα μου μετά την απόξεση είναι μια χαρά, μου λέει όλα δείχουν πολύ καλά και μην ανησυχείς. Δεν υπάρχουν υπολείμματα. Έχει καθαρίσει. Κορίτσια όσον αφορά το κάπνισμα δεν μπορώ να πω τπτ.. ο δικός μου μόνο που δεν καπνίζει και από τον κώλο.. συγνώμη για την περιγραφή.. 🤣 Σπέρμα δεν έχει & παρόλα αυτά δεν το κόβει με τπτ.. τι ηλεκτρονικό, τι iqos, τι τσιγάρα κανονικά.. τι αναψυκτικά, τι βρώμικα.. μιλάμε δεν καταλαβαίνει τπτ.. ενώ τον πειράζει που δεν μπορεί να κάνει παιδιά φυσιολογικά, παρόλα αυτά δεν κάνει & τπτ για να διορθώσει λίγο την κατάσταση.. στα παπάκια του.. άντρες!!!!
    • Ναι!!! Τι ομορφα νεα!! Ειδες, μετα απο τοσο κοπο και προσπαθεια, ανταμειφθηκατε!! Με το καλό! Να πάνε όλα τέλεια και ευτυχισμένα!! ♥ 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...