Έχω κάνει τον καναπέ κρεβάτι. Απλά βρε κορίτσια έχω βγάλει πολλά νεύρα στον άντρα μου.Γυρισαμε από το μαιευτήριο και είχε νεύρα λες και εγώ εφταιγα πως πονάω. Γενικά μου σπάει τα νεύρα δεν ξέρω αν έχει καταλάβει τι γίνεται. Νομίζει πως είμαι υπερβολική ενώ είδε με τα μάτια του τις συσπασεις και του είπε και ο γιατρός πως είναι νωρις ακόμα και πρέπει να ξεκουράζομαι. Να σας πω την αλήθεια πιο πολύ τρόμαξα και πήγα γιατί από χθες πάω τουαλέτα συχνά και σήμερα είχα και διάρροια το πρωί μαζί με τους πόνους.
@ΜαρίαΔημήτρης αγαπη μου όλα υπερηχος εχεθ απόκλιση σ αυτές τις βδομαδες. Ουσιαστικα πιάνουν μερος της κοιλιας πχ κ μετρανε, αναλογα τη γωνια π γινεται ο υπερηχος αλλαζει κ η μετρηση. Σε μικροτερες βδομαδες, οπως στην αυχενικη, π φαινεται ολοκλητο το εμβρυο ειναι πιο αξιοπιστες οι μετρησεις. Επισης οσο αγχωνεσαι κ στεναχωριέσαι θα έχεις συσπασεις. Ξαπλωσε όσο μπορείς, χάζεψε τηλεορασης, διάβασε κανένα βιβλίο, παραμυθια κ επιτραπέζια με τον μικρό στο κρεβάτι. Όσο τ σκέφτεσαι αγχωνεσαο κ ολο τ σωμα σφιγγεται.
@ΜαρίαΔημήτρης κατσε ξαπλα να ηρεμησει η κοιλιτσα, θα πανε ολα καλα ειμαστε κοντα στο στοχο αρκει να περασουν ακομα 3 εβδομαδες να μπεις και στον 9ο. Ο τραχηλος με την ξαπλα επανερχεται δεν μενει ετσι αρκει να μην εισαι ορθια και τον πληττουν οι συσπασεις. Αλλα και σε αυτο το μηκος για την εβδομαδα σου ειναι καλος δεν εχει φυγει απο το οριο. Μη σηκωνεσαι καθολου δε χρειαζεται μονο τουαλετα και φαγητο. Καλη δυναμη γραφε μας οτι θελεις εδω ειμαστε❤️
@Katiana1987 Χρόνια πολλά κοπέλα μου!! θα ευχηθώ ότι επιθυμεις.. αν και το βλέπω στην αγκαλιά σου!! Υγεία και αγάπη στη ζωή σου!!
@Σοφία21 ενώ το clearblue φαίνεται αχνό θετικό η ταινία είναι αρνητική.. περίμενε λίγες μέρες και επανέλαβε.. ή κάνε μια χοριακή να είναι πιο ξεκάθαρο.
κορίτσια οι υπολοιπες πως είστε;; Εγώ νιώθω ότι μπαίνω σε love zone σιγά σιγά 14η μέρα του κύκλου σήμερα... μακάρι να έφτιαξε ο κύκλος μου και να κάνω στις σωστές μέρες ωορρηξία... είδομεν
Καλησπέρα κορίτσια! Τι κάνετε? Πώς είναι τα μωρά? @finallytheend μου εγώ δεν ξέρω δυστυχώς, αλλά από γνωστές αν θυμάμαι καλά πρέπει πρώτα να τελειώσει η λοχείας για να μπεις στο 9μηνο. Εγώ έκανα και του ΟΑΕΔ για τις συμπληρωματικές παροχές και εγκρίθηκε άμεσα. Μην το ξεχάσετε, αν δεν το χετε κάνει!
Βέβαια δεν ξέρω πότε θα τα πληρωθούμε όλα αυτά, εγώ δεν έχω πάρει τίποτα μετα τον τοκετό.
Σήμερα 12 ημερών η μπέμπα μας, συνεχίζει να ναι μαμ, κακά και νάνι. Ήρθε χτες και ο παιδίατρος, είναι 3700 και μου είπε το βράδυ να την ξυπνάω πια στις 4.5 ώρες και πράγματι δεν ξυπνάει για γάλα πριν τις 4 ώρες και είναι όνειρο αυτός ο συνεχόμενος ύπνος 😂😂😂
Το μόνο μου θέμα είναι ότι βαριέμαι πάρα πολύ μέσα στο σπίτι, από τον παιδίατρο έχω το οκ να βγω οπότε θέλω, μόνο σε ανοιχτό χώρο. σκεφτόμουν να βγω την επόμενη εβδομάδα που θα ναι 20 ημερών, αλλά δεν ξέρω μου φαίνεται βουνό να βγω μόνη μου και με τα 2. Ελπίζω να χει κανένα ρεπό ο σύζυγος να κάνουμε μαζί την αρχή, να πάρω λίγο θάρρος!