Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η μέρα που ο θεός δημιούργησε την ελπίδα ήταν πιθανότατα η ίδια μέρα που δημιούργησε την Άνοιξη.. Μάρτη μου γλυκέ φέρε γερά ανοιξιάτικα σπορ΄άκια!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Η χοριακή βγήκε 461!

Δεν είναι πολύ; Εκτός κι αν έχω περισσότερες μέρες καθυστέρηση απ' ότι υπολόγιζα. Στα όρια που δίνει το μικροβιολογικό είμαι 4η εβδομάδα. Θα μιλήσω και με τη γιατρό να μου πει.

Καλημέρα κοριτσι μου καλούς διπλασιασμούς ♥️♥️♥️ λογικα στην 4 εβδομαδα εισαι… το ειπες στον αντρα σου ή θα του κανεις εκπληξη.; 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty_ είπε:

Δεν είναι πολύ; Εκτός κι αν έχω περισσότερες μέρες καθυστέρηση απ' ότι υπολόγιζα. Στα όρια που δίνει το μικροβιολογικό είμαι 4η εβδομάδα. Θα μιλήσω και με τη γιατρό να μου πει.

Συγχαρητήρια κορίτσι μου!! Μια χαρά τιμή η χοριακη σου!! Απόλαυσε το! 

Δημοσίευση

Όλα καλά για την ώρα, μίλησα και με γιατρό, θα ξανακάνω μία τη Δευτέρα και λογικά τέλος της άλλης βδομάδας κάτι μπορεί να φαίνεται. Στην αναμονή λοιπόν.. για να δούμε 🙏 Σας ευχαριστώ κορίτσια για το support, πραγματικά 🥰

@Σοφία21 μου ναι ο σύζυγος εξ αρχής το έμαθε μόλις το έμαθα κι εγώ, είμαστε σε αυτόν τον "αγώνα" μαζί ουσιαστικά οι δυό μας από την αρχή οπότε δεν μπορώ να το βιώνω μόνη ότι κι αν είναι 😊 

Εσύ πώς είσαι, η περίοδος ακόμη;

Δημοσίευση

@Σοφία21@Ngsofia@Evaki- Σας ευχαριστώ όλες τόσο πολύ για τις ευχές κ την υποστήριξη😊 Μακάρι φέτος να μην μείνει καμία χωρίς σποράκι στην κοιλιτσα 🥰🙏

@Naty_ Σούπερ η χοριακή σου 😊 Γτ όμως λες πολύ αφού δεν ξέρεις πότε ακριβώς έκανες ωορηξία!!!

στις πριν 1 ώρα, ο/η melitiniღ είπε:

@Sia A ήθελα να σχολιάσω πριν το λογίστρια γαρ.. με τους υπολογισμούς που κάνεις.. 😂
& εγώ λογίστρια γαρ μια από τα ίδια.. 🤣🤣🤣
δε μου έχεις πει όμως πέρα από τα υπόλοιπα, που δουλεύεις, σε λογιστικό γραφείο ή σε κάποια εταιρία; Εγώ ας πούμε δουλεύω σε συνεταιρισμό οπότε μου είναι πιο εύκολες οι άδειες και γενικά "το κρυφτούλι" με το θέμα της εξωσωματικής. 

@peacock σε ευχαριστώ κορίτσι μου, νομίζω πως η απάντηση σου με βοήθησε πολύ. Και από τη στιγμή που δεν έχω ιστορικό και ο αιματολόγος κρίνει ότι δεν χρειάζομαι τπτ σε αντιπηκτικό φάρμακο δεν θα πάρω ακόμη και αν μου δώσει ξανά τα σαλοσπίρ ο εξωσωματικός. Θα το ρισκάρω.. 

Ναι ναι το θυμάμαι ότι είμαστε συνάδελφοι 😉 Σε εταιρία ευτυχώς εδώ κ χρόνια κ έχω πολύ καλές σχ΄έσεις με τα αφεντικά. Προς το παρόν δεν έχω πει τπτ έκατσε κ Σάββατο η ωοληψία οπότε δεν χρειάστηκε να λείψω, στην εμβυοματαφορά θα δω πως θα κινηθώ.... Πάντως είναι πολύ καλοί παρ'όλο που είναι άντρες σκέψου στην παλίνδρομη είχα κάτσει 2 βδομάδες κ βάλε συνολικά σπίτι κ δεν είχαν κανένα θέμα. Είμαι τυχερή σε αυτό 😊

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Όλα καλά για την ώρα, μίλησα και με γιατρό, θα ξανακάνω μία τη Δευτέρα και λογικά τέλος της άλλης βδομάδας κάτι μπορεί να φαίνεται. Στην αναμονή λοιπόν.. για να δούμε 🙏 Σας ευχαριστώ κορίτσια για το support, πραγματικά 🥰

@Σοφία21 μου ναι ο σύζυγος εξ αρχής το έμαθε μόλις το έμαθα κι εγώ, είμαστε σε αυτόν τον "αγώνα" μαζί ουσιαστικά οι δυό μας από την αρχή οπότε δεν μπορώ να το βιώνω μόνη ότι κι αν είναι 😊 

Εσύ πώς είσαι, η περίοδος ακόμη;

Αχ μπραβο βρε αγαπη μου πολυ χαρηκα αληθεια οπως και ολα τα κοριτσια…

εγώ 32η μερα σημερα ακόμη τιποτα…

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Αχ μπραβο βρε αγαπη μου πολυ χαρηκα αληθεια οπως και ολα τα κοριτσια…

εγώ 32η μερα σημερα ακόμη τιποτα…

Σου είχε αργήσει κι άλλη φορά στο παρελθόν ε; Η κάνω λάθος 

Δημοσίευση

@Sia A πάλι καλά κορίτσι μου γιατί ως συνήθως το κλίμα στις εργασίες δεν είναι και πολύ φιλικό προς τις γυναίκες που θέλουν να τεκνοποιήσουν, ειδικά όταν είναι ανδροκρατούμενο. Τουλάχιστον αυτό βλέπω εγώ εδώ σε μας, όχι ότι λένε κάτι αλλά καταλαβαίνεις ότι δεν τους πολύ αρέσει κι όλας.. να σκεφτείς όταν εγώ ήρθα για δουλειά πέρσι τέτοιον καιρό το πρώτο πράγμα που ειπώθηκε από τον πρόεδρο ήταν, "να εσείς οι γυναίκες έχετε και ένα κακό, μένετε και έγκυες μόλις σας παίρνουμε".. μετά τι να πεις, ότι ξέρεις εγώ προσπαθώ χρόνια για ένα παιδί και εννοείται ότι στο πότε θα μείνω έγκυος δεν σου πέφτει λόγος.. γι' αυτό και δεν είπα τπτ για εγκυμοσύνες και άδειες εξωσωματικής.. ίσα ίσα κοιτάω να τα καλύψω όπως όπως με τις κανονικές άδειες που έχω ή με καμία μούφα αναρρωτική. Χώρια που είμαι με σύμβαση ανα 6μηνο ή 8μηνο όπως τους βολεύει, οπότε και από δικαιώματα μητρότητας ούτε λόγος.
Είναι πολύ καλή δουλειά βέβαια, με πολύ καλές απολαβές και προοπτική μονιμότητας, οπότε δεν μιλάω όσο μπορώ. Το θέμα του παιδιού εννοείται δεν το αφήνω πίσω και παλεύω με κάθε τρόπο για να ρθει. Τώρα αν με το καλό στην επόμενη ετ πάνε όλα καλά και προχωρήσει η εγκυμοσύνη θα τους το ανακοινώσω όταν θα αρχίσει να φαίνεται η κοιλιά αν δε έχω άλλα προβλήματα. Θα κοιτάξω να δουλεύω μέχρι το μήνα που πρέπει και μετά θα καθίσω όσο μου το επιτρέψουν, θα μιλήσω με τον πρόεδρο και ελπίζω πως θα με πάρουν πίσω χωρίς να χάσω τη θέση μου.!

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Σου είχε αργήσει κι άλλη φορά στο παρελθόν ε; Η κάνω λάθος 

Αυτοί ειπναι οι κύκλοι μου από περσυ 1 χρόνο τωρα δηλαδη.. εχω ΣΠΩ 

κι εχω ξεκινήσει 20 μερες τα inofert φυλικο κ σιδηρο..

καλα πηγαινα τους τελευταιους μηνες παραπανω απο καλα μπορω να πω..

λες να μου κανει καθυστερηση τα inofert.? 

IMG_7090.png

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Τέλειο το νουμερακι σου κορίτσι μου, καλούς διπλασιασμούς εύχομαι ❣️❣️

Σε άλλα νέα εγώ κορίτσια γύρισα χτες από τον γιατρό μου.. Η ενόχληση που σας έλεγα, θυμάστε;; εεεε κολπίτιδα και ουρολοιμωξη 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️.. Ξεκίνησα αντιβίωση για 14 μέρες. 

Κάναμε και έναν υπέρηχο.. Τα είδε όλα καλά.. Έκανα κ ωορρηξία από δεξιά..πάμε τώρα για τον επόμενο κύκλο.. 

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

IMG_7090.png

θα μπορούσε ή εκτός κι αν απλά αργήσει λίγο ακόμη γιατί δεν έχεις εντελώς σταθερό κύκλο. Κανένα τεστ εκανες;;

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Tina23 είπε:

Σε άλλα νέα εγώ κορίτσια γύρισα χτες από τον γιατρό μου.. Η ενόχληση που σας έλεγα, θυμάστε;; εεεε κολπίτιδα και ουρολοιμωξη 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️.. Ξεκίνησα αντιβίωση για 14 μέρες. 

Κάναμε και έναν υπέρηχο.. Τα είδε όλα καλά.. Έκανα κ ωορρηξία από δεξιά..πάμε τώρα για τον επόμενο κύκλο.. 

Ευχαριστώ!!

ωχ περαστικά βρε κορίτσι μου, θα περάσει με την αντιβίωση. Πολύ νερό επίσης!! 

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

IMG_7090.png

Κορίτσι μου απ'ότι βλέπω κάπου εκεί κυμαίνονται οι κύκλοι σου!!! Ωορηξία πότε ΄έκανες ξ΄έρεις? Γιατί εμείς με άστατο κύκλο δεν έχει νόημα να κοιτάμε τους προηγούμενους κύκλους. Τα inofert πάντως δεν προκαλούν καθυστέρηση ίσα ίσα τον φτιάχνουν τον κύκλο απλά θέλει 2-3 μήνες για να στρώσει

στις πριν 38 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

@Sia A πάλι καλά κορίτσι μου γιατί ως συνήθως το κλίμα στις εργασίες δεν είναι και πολύ φιλικό προς τις γυναίκες που θέλουν να τεκνοποιήσουν, ειδικά όταν είναι ανδροκρατούμενο. Τουλάχιστον αυτό βλέπω εγώ εδώ σε μας, όχι ότι λένε κάτι αλλά καταλαβαίνεις ότι δεν τους πολύ αρέσει κι όλας.. να σκεφτείς όταν εγώ ήρθα για δουλειά πέρσι τέτοιον καιρό το πρώτο πράγμα που ειπώθηκε από τον πρόεδρο ήταν, "να εσείς οι γυναίκες έχετε και ένα κακό, μένετε και έγκυες μόλις σας παίρνουμε".. μετά τι να πεις, ότι ξέρεις εγώ προσπαθώ χρόνια για ένα παιδί και εννοείται ότι στο πότε θα μείνω έγκυος δεν σου πέφτει λόγος.. γι' αυτό και δεν είπα τπτ για εγκυμοσύνες και άδειες εξωσωματικής.. ίσα ίσα κοιτάω να τα καλύψω όπως όπως με τις κανονικές άδειες που έχω ή με καμία μούφα αναρρωτική. Χώρια που είμαι με σύμβαση ανα 6μηνο ή 8μηνο όπως τους βολεύει, οπότε και από δικαιώματα μητρότητας ούτε λόγος.
Είναι πολύ καλή δουλειά βέβαια, με πολύ καλές απολαβές και προοπτική μονιμότητας, οπότε δεν μιλάω όσο μπορώ. Το θέμα του παιδιού εννοείται δεν το αφήνω πίσω και παλεύω με κάθε τρόπο για να ρθει. Τώρα αν με το καλό στην επόμενη ετ πάνε όλα καλά και προχωρήσει η εγκυμοσύνη θα τους το ανακοινώσω όταν θα αρχίσει να φαίνεται η κοιλιά αν δε έχω άλλα προβλήματα. Θα κοιτάξω να δουλεύω μέχρι το μήνα που πρέπει και μετά θα καθίσω όσο μου το επιτρέψουν, θα μιλήσω με τον πρόεδρο και ελπίζω πως θα με πάρουν πίσω χωρίς να χάσω τη θέση μου.!

Σε αυτό είμαι πολύ τυχερή... Ναι θυμάμαι κορίτσι που έλεγες τα δικά σου για τη δουλειά. Τι να πω μακάρι να σε πάρουν κ μετά. Τώρα προέχει η επόμενη ετ 😊

στις πριν 9 λεπτά, ο/η Tina23 είπε:

Ωχ περαστικά κ υπομονή θέλουν αυτά κορίτσι!!!

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η Tina23 είπε:

περαστικά κοπέλα μου!! Νεράκι νεράκι νερακιιιι

Δημοσίευση
στις πριν 45 λεπτά, ο/η Tina23 είπε:

περαστικά κορίτσι μου… πολλά υγρα να περάσει γρήγορα…

Δημοσίευση
στις πριν 45 λεπτά, ο/η Tina23 είπε:

περαστικά σου κορίτσι μου!! πάρε και κανένα χυμό ή βιταμίνη κράνμπερι.. βοηθάει.. 

Δημοσίευση
στις πριν 40 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

θα μπορούσε ή εκτός κι αν απλά αργήσει λίγο ακόμη γιατί δεν έχεις εντελώς σταθερό κύκλο. Κανένα τεστ εκανες;;

Ευχαριστώ!!

ωχ περαστικά βρε κορίτσι μου, θα περάσει με την αντιβίωση. Πολύ νερό επίσης!! 

Οχι δεν εχω κάνει και δεν το πολυπιστευω να σου πω γιατι δεν νομιζω πως εκανα ωορρηξια αυτο το μηνα..

Αν δεν έρθει μέχρι Τρίτη θα κάνω απ’ αυτες τις ταινίες που έκανες κι εσυ..!

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Κορίτσι μου απ'ότι βλέπω κάπου εκεί κυμαίνονται οι κύκλοι σου!!! Ωορηξία πότε ΄έκανες ξ΄έρεις? Γιατί εμείς με άστατο κύκλο δεν έχει νόημα να κοιτάμε τους προηγούμενους κύκλους. Τα inofert πάντως δεν προκαλούν καθυστέρηση ίσα ίσα τον φτιάχνουν τον κύκλο απλά θέλει 2-3 μήνες για να στρώσει

Σε αυτό είμαι πολύ τυχερή... Ναι θυμάμαι κορίτσι που έλεγες τα δικά σου για τη δουλειά. Τι να πω μακάρι να σε πάρουν κ μετά. Τώρα προέχει η επόμενη ετ 😊

Ωχ περαστικά κ υπομονή θέλουν αυτά κορίτσι!!!

Πιστευω πως δεν εκανα ωορρηξια αυτο τον μήνα γιατι συνηθως οταν κανω το καταλαβαινω απ τον πονο μονο τπτ αλλο ουτε υγρα υπτ.. αλλα αυτο τ μηνα δεν ειχα τιποτα απολυτως οποτε πιστευω πως δεν εκανα αυτο το μηνα

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

@Σοφία21 αυτά τα inofert σκεφτόμουν και εγώ να τα πάρω για να μικρύνω τον κύκλο μου.. να μην αργώ τόσο να κάνω ωορρηξία.. δεν έχω ρωτήσει τον γιατρό μου όμως και δεν έχω ΣΠΩ

Δεν ειναι κατι ειναι συμπληρωμα σαν βιταμινες..

καλυτερα να συμβουλευτεις ενδοκρινολογο και τν γυναικολο σου..

εχεις κανεις εξετασεις να δεις αν εχεις αντισταση στην ινσουλινη.; 

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Εγώ κορίτσια που δεν έχω ΣΠΩ τις έχω πάρει αυτές της βιταμίνες και δεν είχα θέμα, νομίζω ότι ο κύκλος μου μια χαρά ήταν και μετά αφού της πήρα.. δεν με επηρέασαν δηλαδή αρνητικά κάπου. 

Δεν ξερω ρε κοριτσι μου τους τελευταιους μηνες δεν ειχα θεμα μεχρι 30 μερες εκει..

τωρα παλι κανει νερα ενα τα ξεκινης τι να πω.; 🤷🏻‍♀️

Δημοσίευση
στις πριν 54 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Πιστευω πως δεν εκανα ωορρηξια αυτο τον μήνα γιατι συνηθως οταν κανω το καταλαβαινω απ τον πονο μονο τπτ αλλο ουτε υγρα υπτ.. αλλα αυτο τ μηνα δεν ειχα τιποτα απολυτως οποτε πιστευω πως δεν εκανα αυτο το μηνα

Ε αν δεν έκανες ωορρηξία τότε πας στα τυφλά 😔 Κοιτά γενικά κ από τις βιταμίνες δεν γίνονται κ θαύματα αλλά κάπως στρώνει αλλά θ΄έλει λίγο χρόνο. Αλλά πχ αν ένα μήνα είσαι μέσα στο άγχος κ στο τρέξιμο τι να σου κάνουν κ τα συμπληρώματα. Εγώ το Φεβρουάριο που περνούσαμε επιτροπή κ είχα τρέξιμο κ άγχος δεν είχα κθλ περίοδο. Είχα 18 Ιανουαρίου κ μετά αρχές Μαρτίου 😵 Κ έπαιρνα κανονικά όλα τα συμπληρώματα.

Εγώ λέω να χαλαρώσεις λίγο να παίρνεις τα συμπληρώματα σου κ κάνε τις προσπάθειες σου χαλαρά για κανένα 3μήνο κ θα δεις διαφορά στον κύκλο σου 😊

Δημοσίευση

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας.. Νεράκι προσπαθώ να πίνω, εεε τώρα που ξεκίνησα και την αγωγή, θα φτιάξουν όλα.. 

Εγώ σκέφτομαι να αλλάξω και να ξεκινήσω τα inofert για καλύτερη ωορρηξία. Έπαιρνα τα pregnacare για ένα διάστημα μεγάλο και μετά τα σταμάτησα. 

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Πολύ ωραίο νούμερο η χοριακη σου

εγώ 15 ημέρα από την ωορρηξία είχα 213 και 17 ημέρα 412 

Μια τελειομηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι ! 😊

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

@Sia A ήθελα να σχολιάσω πριν το λογίστρια γαρ.. με τους υπολογισμούς που κάνεις.. 😂
& εγώ λογίστρια γαρ μια από τα ίδια.. 🤣🤣🤣
δε μου έχεις πει όμως πέρα από τα υπόλοιπα, που δουλεύεις, σε λογιστικό γραφείο ή σε κάποια εταιρία; Εγώ ας πούμε δουλεύω σε συνεταιρισμό οπότε μου είναι πιο εύκολες οι άδειες και γενικά "το κρυφτούλι" με το θέμα της εξωσωματικής. 

@peacock σε ευχαριστώ κορίτσι μου, νομίζω πως η απάντηση σου με βοήθησε πολύ. Και από τη στιγμή που δεν έχω ιστορικό και ο αιματολόγος κρίνει ότι δεν χρειάζομαι τπτ σε αντιπηκτικό φάρμακο δεν θα πάρω ακόμη και αν μου δώσει ξανά τα σαλοσπίρ ο εξωσωματικός. Θα το ρισκάρω.. 

Να θυμάσαι ότι η αντιπηκτική αγωγή είναι δουλειά των αιματολογων και όχι των γυναικολόγων..... Των σωστών αιματολογων βέβαια και όχι αυτών που έχουν χτίσει καριέρες στην γονιμότητα μοιράζοντας στις γυναίκες αντιπηκτικες χωρίς εξατομίκευση.....

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Ngsofia είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!

Εγώ ξύπνησα και ήρθε τελικά περίοδος όπως το διαισθάνομουν..

Δεν πειράζει υγεία.. τον άλλο μήνα πάλι.. 

Τώρα θέλω να κλείσω ραντεβού για υπερηχοσαλπιγγογραφια να κλεινουμε σιγα σιγα με ολους τους παράγοντες που πρέπει να ελεγχθούν και να δουμε πως πρέπει να κινηθούμε στο εξής. Υπάρχει κάποια που την έχει κανει Θεσσαλονίκη; όσο είδα το κόστος είναι 150-200€ σε Γυναικολόγο.

@melitiniღ προφανώς ναι το σωμα έχει σοκαριστεί και είναι επώδυνη η ωορρηξία αλλά δείχνει και οτι όλα πάλι αρχίζουν να λειτουργούν σωστά μετά από όσα πέρασες. Νεράκι να πέρασει ο καιρός να πας για την επόμενη και τυχερή σου προσπάθεια.🙏🙏

@Sia A Με το καλο και σε εσένα κορίτσι μου τα επόμενα βήματα!!🙏🙏

@Iris9 Στα ίδια και εγώ.. πάμε για τον Απρίλιο!!!

Στη Θεσσαλονίκη μπορείς να πας να κάνεις δωρεάν σαλπιγγογραφια στο Παπαγεωργίου. Τηλέφωνο είχα πάρει και είχα κλείσει ραντεβού,  άμεσα ήταν στον ίδιο κύκλο αν θυμάμαι καλά. Πολύ ευγενικό το ιατρικό προσωπικό, πολύ ευχαριστημένη έμεινα. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...