Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η μέρα που ο θεός δημιούργησε την ελπίδα ήταν πιθανότατα η ίδια μέρα που δημιούργησε την Άνοιξη.. Μάρτη μου γλυκέ φέρε γερά ανοιξιάτικα σπορ΄άκια!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια, καλή Παρασκευούλα! 

@evaa__ πέρα από το τεστ που έδειξε θετικό χθες, τα υγρά σου πώς είναι; και ποια μέρα του κύκλου είσαι; όντως μπορεί να έκανες αργότερα αυτό τον κύκλο.

@Rena92 έχεις καθυστέρηση δηλαδή και το τεστ είναι αρνητικό; Τότε ναι ίσως απλά καθυστέρησε η περίοδος;

@annie! εσύ πώς είσαι; Δευτέρα υπέρηχο ε;

Καμία άλλη στην αναμονή για περίοδο;

Εγώ αναμένω από βδομάδα, πολύ φούσκωμα γενικά και οι ρώγες μου, το στήθος όλο βασικά με καίει, το βράδυ δηλαδή όταν βγάζω σουτιέν περπατάω και πονάω! Αλλά γενικά στους τελευταίους κύκλους με πονάει το στήθος πριν την περίοδο, οπότε δεν πολύ δίνω σημασία. Προσπαθώ να προετοιμαστώ ψυχολογικά για την περίοδο! 

Αγαπη μου θα σου πω κάτι με πολύ αγαπη..! 
παρατηρώ οτι μέσα σου εχεις μια απογοητευση και δεν πιστεύεις οτι θα μείνεις και εν μερη απολυτα φυσιολογικο απο καταστάσεις που εχεις περασει..

θα σου πω κάτι ομως.. μην σκεφτεσαι αρνητικά.. σε κάθε κυκλο θα λες το πιστευω θα τα καταφέρω θα μεινω εγκυος..

εαν εχεις μεσα σου να φωλιαζει η αμφιβολια και ο φοβος ολο αυτο γεννα αγχος και αρνητισμο..

θα το λες και θα το πιστευεις..! Θα μείνω…!

εγώ και πολλές κοπέλες εδώ μεσα πιστευουμε σε σενα κι εγώ προσωπικα το διαοσθανομαι πως συντομα θα τ καταφερεις..! Αρκει να το πιστευεις με ολο σου το ειναι.. και να περασει μηνας και να αδιαθετησεις εσυ θα λες το πιστευω θα ερθει παμε για τον επομενο κυκλο.. 

Απο συμπτωματα εισαι πολυ καλα.. 

θα δουμε τις επομενες μερουλες τι θα φερεις ο Μαρτης…

ελπιζω πραγματικα να φερει θετικο αποτελεσμα.. ♥️

Δημοσίευση
στις πριν 40 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Αγαπη μου θα σου πω κάτι με πολύ αγαπη..! 
παρατηρώ οτι μέσα σου εχεις μια απογοητευση και δεν πιστεύεις οτι θα μείνεις και εν μερη απολυτα φυσιολογικο απο καταστάσεις που εχεις περασει..

θα σου πω κάτι ομως.. μην σκεφτεσαι αρνητικά.. σε κάθε κυκλο θα λες το πιστευω θα τα καταφέρω θα μεινω εγκυος..

εαν εχεις μεσα σου να φωλιαζει η αμφιβολια και ο φοβος ολο αυτο γεννα αγχος και αρνητισμο..

θα το λες και θα το πιστευεις..! Θα μείνω…!

εγώ και πολλές κοπέλες εδώ μεσα πιστευουμε σε σενα κι εγώ προσωπικα το διαοσθανομαι πως συντομα θα τ καταφερεις..! Αρκει να το πιστευεις με ολο σου το ειναι.. και να περασει μηνας και να αδιαθετησεις εσυ θα λες το πιστευω θα ερθει παμε για τον επομενο κυκλο.. 

Απο συμπτωματα εισαι πολυ καλα.. 

θα δουμε τις επομενες μερουλες τι θα φερεις ο Μαρτης…

ελπιζω πραγματικα να φερει θετικο αποτελεσμα.. ♥️

Το ξέρω κορίτσι μου έχεις δίκιο πραγματικά. Το κάνω για με προφυλάξω από μία ακόμη απογοήτευση. Αλλά να σου πω κάτι, μέσα μου πιστεύω ότι θα γίνει. Κι ας λέω χαζά!! Σ' ευχαριστώ για την υπενθύμιση ❤️

Εσύ πώς είσαι; 

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Το ξέρω κορίτσι μου έχεις δίκιο πραγματικά. Το κάνω για με προφυλάξω από μία ακόμη απογοήτευση. Αλλά να σου πω κάτι, μέσα μου πιστεύω ότι θα γίνει. Κι ας λέω χαζά!! Σ' ευχαριστώ για την υπενθύμιση ❤️

Εσύ πώς είσαι; 

Καλα κορίτσι μου αυτο το μήνα εγω εντελώς εκτος προγράμματος εχω τόσα αλλα στο μυαλό μου που εφοσον δεν είχα και συμπτωματα ωορηξιας το αφησα τελείως.. απο τον επόμενο μήνα δυναμικά ξανά στο πρόγραμμα. 😂💪🏼♥️

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Καλα κορίτσι μου αυτο το μήνα εγω εντελώς εκτος προγράμματος εχω τόσα αλλα στο μυαλό μου που εφοσον δεν είχα και συμπτωματα ωορηξιας το αφησα τελείως.. απο τον επόμενο μήνα δυναμικά ξανά στο πρόγραμμα. 😂💪🏼♥️

Είδα προμηθεύτηκες και ωραίο τετράδιακι, θα γίνει οργανωμένη δουλίτσα! 😃

Δεν είχατε δηλαδή επαφές; Πότε περιμένεις περίπου; 

Δημοσίευση
στις πριν 26 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Είδα προμηθεύτηκες και ωραίο τετράδιακι, θα γίνει οργανωμένη δουλίτσα! 😃

Δεν είχατε δηλαδή επαφές; Πότε περιμένεις περίπου; 

Ναι παραγγειλα και κάποια τεστ απο Αμερικη ταινίες και αυτά να δω αν κανουν δουλειά σε μενα ή είναι σαν τα hometest ..

θα δοκιμασω και θα σου πω εντυπωσεις..

είχαμε 5-6 επαφες 

τελευταία περίοδο είχα 18/2 οπότε περιμένω μεχρι 20/3 

Δημοσίευση
στις On 13/3/2025 at 8:07 ΠΜ, ο/η Rena92 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Εγω σε αναμονή περιόδου και η ψυχολογία είναι χάλια. Πολλά νεύρα και μια μαυρίλα που πιστεύω πως μόλις μου έρθει θα ηρεμήσω, όπως γίνεται συνήθως. @Παρασκευαιδου δες με και μένα σε παρακαλώω! Τον Γενάρη με πέτυχες, άσχετα με την εξέλιξη.. 😊

Ιουνίο -ιουλιο +-3 μήνες..

Δημοσίευση
στις On 13/3/2025 at 8:35 ΠΜ, ο/η Σοφία21 είπε:

@Παρασκευαιδου 

Ελπίδα μου καλημέρα χθες δεν ήμουν ενεργή το βράδυ που έπεσαν συννεφο οι προβλέψεις σου..

Αν μπορείς κάνε και για μένα μια για Απρίλιο δεν με βλεπω..

παρόλαυτα εσυ πως είσαι.;

Αύγουστο +-3 μήνες . 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

Καλησπέρα Ρένα μου εγώ είμαι στην αναμονή περιμένω σε 5 μερες.. 

μια απ’ τα ίδια κι εγω δεν πρέπει να έκανα ωορηξία αυτο το μήνα δεν είχα κραμπες που συνήθως εχω στην ωορηξία ουτε υγρά τιποτα απολύτως γενικα δεν παρακολουθησα τον μήνα αυτο με τεστακια κτλ οπότε πέρασε ετσι..

Επαφές είχατε στο γόνιμο «παράθυρο»;; Τωρα εχεις κανένα σύμπτωμα;; 
Εμενα άρχισα να έρχεται οπότε τελικά την πετύχαμε τότε αλλά δεν πετύχαμε 😝

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Rena92 είπε:

Επαφές είχατε στο γόνιμο «παράθυρο»;; Τωρα εχεις κανένα σύμπτωμα;; 
Εμενα άρχισα να έρχεται οπότε τελικά την πετύχαμε τότε αλλά δεν πετύχαμε 😝

Είχαμε 9η, 14η, 16η και 19η μερα του κύκλου.. 

δεν ξέρω πότε ήταν οι γονιμες μέρες μου.

νομίζω πως δεν εκανα ωορηξία αυτο τ μηνα δεν είχα κανενα απολυτως συμπτωμα ουτε τωρα

Δημοσίευση

Ρε σεις τι σκατα γίνεται με αυτά τα συμπτώματα πριν την περίοδο. Δεν μπορώ να αγγίξω τις ρώγες μου περπατάω και πονάω στο στήθος το οποίο είναι μπαλόνι, κι έχω κανενα δίωρο με πιάνει σουβλιά στο κεφάλι πίσω χαμηλά δεξιά και με αφήνει, με πιάνει με αφήνει. Όχι πονοκέφαλος ακριβώς. Η κοιλιά άπειρο πρήξιμο. Πραγματικά αν δεν είναι εγκυμοσύνη δεν είναι νορμάλ τόσο έντονα συμπτώματα. Και είναι νωρίς να κάνω τεστ. Δεν έχω κιόλας! Περιμένω περίοδο σε κανένα 5ημερο υποθέτω 

Δημοσίευση
στις πριν 31 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Ρε σεις τι σκατα γίνεται με αυτά τα συμπτώματα πριν την περίοδο. Δεν μπορώ να αγγίξω τις ρώγες μου περπατάω και πονάω στο στήθος το οποίο είναι μπαλόνι, κι έχω κανενα δίωρο με πιάνει σουβλιά στο κεφάλι πίσω χαμηλά δεξιά και με αφήνει, με πιάνει με αφήνει. Όχι πονοκέφαλος ακριβώς. Η κοιλιά άπειρο πρήξιμο. Πραγματικά αν δεν είναι εγκυμοσύνη δεν είναι νορμάλ τόσο έντονα συμπτώματα. Και είναι νωρίς να κάνω τεστ. Δεν έχω κιόλας! Περιμένω περίοδο σε κανένα 5ημερο υποθέτω 

@Naty_ μου καταρχήν εύχομαι να είναι συμπτώματα 🤰🏻..  

Και κατά δεύτερον εγώ έχω παρατηρήσει ότι οι πόνοι μου στην περίοδο κ στην ωορρηξία επηρεάζονται πάρα πολύ από την διάθεση μου τις υπόλοιπες μέρες και αν έχω ή είχα αρρωστήσει.. Δηλαδή είχα προσέξει σε έναν κύκλο ότι επειδή κυλούσαν πολύ ωραία οι μέρες και είχα κάθε μέρα μια ωραία διάθεση, όταν αδιαθετησα δεν κατάλαβα τπτ από πόνους, κάτι ψιλές ενοχλήσεις and that's all.. Αντίθετα ειδικά τους τελευταίους μήνες που τρέχαμε με το θέμα του πεθερού μου κ ήμουν χάλια ψυχολογικά κάθε περίοδο που μου έρχεται κ ωορρηξία την ακούω στερεοφωνικα.. 

Υγ: στην 1η μου εγκυμοσύνη ένα απ τα συμπτώματα που είχα ήταν ο πόνος στο στήθος, ακριβώς όπως το περιγράφεις.. Just saying 🫣🫣🫣🙏🙏🙏

Δημοσίευση
στις πριν 31 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Κορίτσι μου είχες ξανά άλλη φορά τόσο έντονα συμπτώματα ειδικά στο στήθος πριν την περίοδο; Σε ρωτάω γιατί εγώ που γενικά είχα μια νορμάλ ευαισθησία στο στήθος πριν την περίοδο, όταν ήμουν έγκυος υπέφερα πριν καν την καθυστέρηση. Δεν μπορούσα ούτε να βάλω κ να βγάλω το σουτιέν ούτε να ακουμπήσω σε καμία περίπτωση το στήθος.

Δημοσίευση

@Tina23 ισχύει αυτό που λες για την ψυχολογία, η αλήθεια είναι ότι σε αυτόν τον κύκλο νιώθω καλύτερα ψυχολογικά από τους προηγούμενους δεν ξέρω τι γίνεται. Παντως οι ορμονολογικες μου ήταν καλές.  Θα φανεί όπως και να χει!  Εσύ θύμισε μου μπήκατε πάλι στο παιχνίδι σε αυτόν τον κύκλο ε; 

@afr γενικά τις τελευταίες φορές ναι πρηζεται το στήθος και πονάει αλλά τώρα έχω πάθει αυτό που λες βγάζω σουτιέν και υποφέρω, περπατάω και πονάω αν πάει να με αγγίζει ο σύζυξ άνετα τον δαγκώνω 😄 

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

@Tina23 ισχύει αυτό που λες για την ψυχολογία, η αλήθεια είναι ότι σε αυτόν τον κύκλο νιώθω καλύτερα ψυχολογικά από τους προηγούμενους δεν ξέρω τι γίνεται. Παντως οι ορμονολογικες μου ήταν καλές.  Θα φανεί όπως και να χει!  Εσύ θύμισε μου μπήκατε πάλι στο παιχνίδι σε αυτόν τον κύκλο ε; 

@afr γενικά τις τελευταίες φορές ναι πρηζεται το στήθος και πονάει αλλά τώρα έχω πάθει αυτό που λες βγάζω σουτιέν και υποφέρω, περπατάω και πονάω αν πάει να με αγγίζει ο σύζυξ άνετα τον δαγκώνω 😄 

Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Λες να έχουμε ευχάριστα;;;; Πάντως τα συμπτώματα είναι ενθαρρυντικά!!! Μην μπεις στον πειρασμό να κάνεις τεστ από τώρα κ απογοητευτείς τζάμπα!! Περίμενε τουλάχιστον μέχρι την Τρίτη. Εγώ που έκανα 27η μέρα του κύκλου με πιθανή ωορρηξία βάσει συμπτωμάτων 13η η χοριακη ήταν 84 κ το τεστ δεν κοκκινησε κατευθείαν, αφού κάνω κ το βλέπω κ δεν βγάζει γραμμή λέω δεν είσαι κ 2 λεπτά μετά ξεκινάει να φαίνεται… Αχ μακαριιιιιιιι🤞🏻🤞🏻🤞🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🤰🏼🤰🏼🤰🏼

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Που είσαι κορίτσι;! Ε τώρα με 2 που χρόνος! Χαίρομαι όμως που μας διαβάζεις και είσαι ενημερωμένη 😜 

Να ευχηθώ καλή αρχή στη μεγάλη σου στο σχολείο 😊 Πόσες ώρες την αφήνεις; Επίσης να μας πει που να πάμε να πάρουμε κι εμείς κανένα μωρό γιατί την εγκυμοσύνη την βαριέμαι 😅 Καλύτερα τα έτοιμα 🤣

Ευτυχώς αδιαθετισα χθες. Είμαι δλδ τώρα στην 2η μέρα περιόδου, οπότε μετράω αντίστροφα για ωορρηξία 😉 Και ναι ήμουν "τυχερή" που έφυγε γρήγορα και μόνο του. Μάλλον για αυτό δεν στεναχωριέμαι και ιδιαίτερα. Δεν το είχα συνηθίσει σαν ιδέα.

Φιλάκια στα κορίτσια σου 😘😘😘

Καλημέρα κορίτσια !!!

Ευχαριστούμε τώρα ήταν βδομάδα προσαρμογής την πήγαινα 8:30 με 10:30 από Δευτέρα θα πηγαίνει 8:30 με 13:00

Αλλά αρρώστησε μπαμ μπαμ έχει μπούκωμα πολύ δεν μπορεί να κοιμηθεί το βράδυ αν πάει όλο το σκ έτσι την Δευτέρα δεν θα την στείλω 

ήθελα πιο πολύ να φύγει η βδομάδα προσαρμογής για αρχή 

Αντε να τελειώσει να μπείτε στην love zone 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Καλημέρα κορίτσια !!!

Ευχαριστούμε τώρα ήταν βδομάδα προσαρμογής την πήγαινα 8:30 με 10:30 από Δευτέρα θα πηγαίνει 8:30 με 13:00

Αλλά αρρώστησε μπαμ μπαμ έχει μπούκωμα πολύ δεν μπορεί να κοιμηθεί το βράδυ αν πάει όλο το σκ έτσι την Δευτέρα δεν θα την στείλω 

ήθελα πιο πολύ να φύγει η βδομάδα προσαρμογής για αρχή 

Αντε να τελειώσει να μπείτε στην love zone 🥰

Αχ κουράγιο μανούλα η πρώτη χρονιά είναι πάντα δύσκολη από ιώσεις αλλά μετά στρώνει!! Τα δίδυμα τον πρώτο χρόνο μας τέντωσαν.. Συνέχεια άρρωστα τα είχα αλλά αυτό ήταν… Πέρυσι κ φέτος τίποτα… Να έλειψαν κ 5 μέρες από το σχολείο;;; Μπούκωμα να ξέρεις θα έχει το παιδί από Οκτώβριο μέχρι Απρίλιο… Αν δεν είναι πράσινη μύξα κ είναι καλά τη στέλνεις.. 

Δημοσίευση
στις πριν 34 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Αχ κουράγιο μανούλα η πρώτη χρονιά είναι πάντα δύσκολη από ιώσεις αλλά μετά στρώνει!! Τα δίδυμα τον πρώτο χρόνο μας τέντωσαν.. Συνέχεια άρρωστα τα είχα αλλά αυτό ήταν… Πέρυσι κ φέτος τίποτα… Να έλειψαν κ 5 μέρες από το σχολείο;;; Μπούκωμα να ξέρεις θα έχει το παιδί από Οκτώβριο μέχρι Απρίλιο… Αν δεν είναι πράσινη μύξα κ είναι καλά τη στέλνεις.. 

Καλημέρα κορίτσια!! Θα συμφωνήσω με την @annie! ! Και εμένα μήνα έχει μυξα σχεδόν όλη την σχολική χρονιά και μόλις ξεκινήσουμε τα μπάνια στη θάλασσα τέλος! Στον παιδικό ήταν πιο έντονη η μυξα.. και δώσε ορούς και δώσε οτριβιν.. τώρα στο νήπιο λέμε κάπως καλύτερα, πιο πολύ για παρηγοριά... Εξοπλισμού με υπομονή @Elk μου και θα περάσει και αυτό..καλή προσαρμογή να έχει το παιδακι σου!! 

Δημοσίευση
στις πριν 41 λεπτά, ο/η annie! είπε:

εντάξει ναι το περίμενα απλά όχι τόσο γρήγορα 😅

γενικά μέχρι 2 ετών δεν είχε αρρωστήσει είναι η αλήθεια το 

του τελευταίους 7 μήνες συνολικά αρρώστησε 3 φορές όμως τώρα 

οχι πράσινη δεν είναι αλλά έχουμε κλάματα το βράδυ είχα 2 βράδια που ξύπνησε 2:30 και ξανά κοιμόταν 5 και εχτές είχαμε κλάματα αλλά τουλάχιστον κοιμόταν πιο γρήγορα δεν μπορεί να πάρει ανάσα  έχει 5 μέρες έτσι 🤷‍♀️ εχτές είχε και δέκατα 

τώρα έχει λίγο καταρροή και η μπέμπα άντε να δούμε 

πωπω φαντάζομαι ποσο δύσκολο θα είναι με δίδυμα να τα έχεις άρρωστα τώρα με παιδεία που πηγαίνουν σχολείο και εσύ έγκυος δύσκολο και αυτό 😅

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Elk είπε:

οχι πράσινη δεν είναι αλλά έχουμε κλάματα το βράδυ είχα 2 βράδια που ξύπνησε 2:30 και ξανά κοιμόταν 5 και εχτές είχαμε κλάματα αλλά τουλάχιστον κοιμόταν πιο γρήγορα δεν μπορεί να πάρει ανάσα  έχει 5 μέρες έτσι 🤷‍♀️ εχτές είχε και δέκατα 

πωπω φαντάζομαι ποσο δύσκολο θα είναι με δίδυμα να τα έχεις άρρωστα τώρα με παιδεία που πηγαίνουν σχολείο και εσύ έγκυος δύσκολο και αυτό 😅

Κορίτσι μου καλή αρχή και περαστικά! Και μένα πρώτη χρονιά η μικρή από Δεκέμβριο και όπως καταλαβαίνεις πήραμε τις ιώσεις σβάρνα! Η γιατρός όμως μας έχει δώσει το «ελεύθερο» για κάποιες σταγόνες στην μύτη κ στο στόμα που την ανακουφίζουν όταν το μπούκωμα την ενοχλεί στον ύπνο. Εχεις ρωτήσει μήπως σου επιτρέπει; 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Elk είπε:

Την πρώτη χρονιά αρρώσταιναν συνέχεια, 2 χρόνια τώρα την έχουμε βγάλει ζάχαρη.. Μη το ματιαξω… Θα δεις όσο μεγαλώνει κ μεγαλώνουν τα πνευμονακια κ τα ρουθούνια της θα είστε πολύ πιο άνετα 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...