Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η μέρα που ο θεός δημιούργησε την ελπίδα ήταν πιθανότατα η ίδια μέρα που δημιούργησε την Άνοιξη.. Μάρτη μου γλυκέ φέρε γερά ανοιξιάτικα σπορ΄άκια!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Εδώ ξύπνια από τις 05:20… Πρωί πρωί πήγα για χοριακη κ έχω ήδη τα αποτελέσματα!!! Ούτε γω δεν μπορώ να το πιστέψω!!! Την Πέμπτη ήταν 176… Μίλησα με τον γιατρό δε θέλει άλλη θα με δει την επόμενη Δευτέρα το απόγευμα!!! 

@Eliza Kats αγάπη περιμένουμε την δική σου!!

IMG_7808.jpeg

Σούπερ πάει 😊😊😊 Άντε με το καλό να περάσει μια εβδομάδα να δείτε το σπορακι 😊

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η Tina23 είπε:

Ωραια ξεκινάει η εβδομάδα κορίτσι μου ❤️

Καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη εύχομαι 🌹

@Eliza Kats περιμένουν και την δική σου 😁😁

Σε άλλα νέα εγώ.. Τελείωσα με την περίοδο το Σάββατο, ρε κορίτσια τι μαυρίλα είναι αυτή που με έχει πιάσει;! Μιλάμε νιώθω λες και θέλω μια βδομάδα να κλειστώ στο σπίτι και να μην βλέπω/μιλάω με άνθρωπο 😂😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ καλά θα πάει κ αυτός ο μήνας.. 

Αμάν βρε κοριτσάκι μου γλυκό.. Να σου πώ; Κλείσου για 2 μερούλες για να πάρεις μετά τα πάνω σου!!! Βγες για ψώνια, ανανεώσου κ πάμε δυναμικά γι αυτό το μηνα

στις πριν 19 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Αγάπη μου σε καταλαβαίνω απόλυτα όμως.. αυτό έλεγα σήμερα το πρωί στην πεθερά μου, ότι πονάω στο άκουσμα εγκυμοσύνης, ακόμη και από άσχετο, πόσο μάλλον από γνωστό. Πρωί πρωί μου πετάχτηκε στο insta η Βαλαβάνη και η εγκυμοσύνη της.. είχε φωτογραφίες με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.. εεε με πόνεσε, ακόμη κι αυτό.. γιατί στέφτηκα πως σε λίγο καιρό θα μπορούσα κι εγώ να είμαι έτσι, με φουσκωμένη κοιλίτσα και να χαίρομαι την εγκυμοσύνη μου... κατάλαβες..
Είναι απόλυτα λογικός ο πόνος.. δεν θα το ξεπεράσουμε ποτέ.. εγώ αυτό πιστεύω.. μέχρι τουλάχιστον να ρθει ένα παιδί και να γεμίσει η αγκαλιά μας.. μετά θεωρώ πως ο πόνος αυτός θα έχει μαλακώσει.. θα είναι διαφορετικός όμως γιατί θα έχουμε ένα μωράκι στην αγκαλιά και στη ζωή μας!

Μπράβο κορίτσι μου!
Τι ωραία νούμερα είναι αυτά και τι ωραία νέα!
Με το καλό ο πρώτος σου υπέρηχος, θα περιμένουμε τα νέα σου και εύχομαι ότι καλύτερο πραγματικά μέσα από την ψυχή μου..!!! Από δω και πέρα μόνο χαρούμενα κορίτσια, όχι άλλα δυσάρεστα.

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!!

στις πριν 19 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα.

Ανάμεικτα συναισθήματα σήμερα... Πήγα το πρωί για χοριακή αλλά μου είπαν θα έχω το απόγευμα τα αποτελέσματα. Τους είπα αν μπορέσουν να τα βγάλουν νωρίτερα.

Το θέμα είναι ότι αρρώστησα 😫 Δεν ένιωθα καλά από χθες το απόγευμα και το βράδυ δυστυχώς ανέβασα 38 πυρετό κάτι που είναι αρκετά επικίνδυνο για το έμβρυο σε αυτή τη φάση. Οπότε δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλό να συνεχίσει η εγκυμοσύνη... Θα περιμένω και τα αποτελέσματα της χοριακης για να πάρω τον γιατρό να δω τι θα μου πει. Προς το παρόν ελέγχω τον πυρετό με ντεπον.

Έκανα και ένα τεστ το πρωί και δεν είδα διαφορά στη γραμμή από το Σάββατο. Οπότε όλα παίζονται σε αυτή τη φάση.

Έχει καμία εμπειρία με πυρετό 5η εβδομάδα;

Δεν έχω εμπειρία δεν ξέρω αγαπη, εύχομαι να πάνε όλα καλα!!! Για ανέβασε τα τεστ να πάρεις κι άλλες γνώμες για το αν σκούρυνε ή οχι!!!! Περαστικάααααα

στις πριν 18 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Σούπερ πάει 😊😊😊 Άντε με το καλό να περάσει μια εβδομάδα να δείτε το σπορακι 😊

Σ ευχαριστώ μωρό μου. Περιμένουμε και τη δική σου

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!! Καλή εβδομάδα!! Εγώ μπήκα στις γόνιμες σιγά σιγά..μεθαύριο έχω και τεστ παπ οπότε θα δούμε λίγο πιο συγκεκριμένα τι θα γίνει με ωορρηξια! 
@annie! μπράβο κοπέλα μου!! Πολύ καλή αύξηση ❤️ φύγαμε για υπέρηχο τώρα!!

@Eliza Kats περιμένουμε τα αποτελέσματα! Με το καλό! 🥰 περαστικά κιόλας!

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!! Καλή εβδομάδα!! Εγώ μπήκα στις γόνιμες σιγά σιγά..μεθαύριο έχω και τεστ παπ οπότε θα δούμε λίγο πιο συγκεκριμένα τι θα γίνει με ωορρηξια! 
@annie! μπράβο κοπέλα μου!! Πολύ καλή αύξηση ❤️ φύγαμε για υπέρηχο τώρα!!

@Eliza Kats περιμένουμε τα αποτελέσματα! Με το καλό! 🥰 περαστικά κιόλας!

Σ ευχαριστώ κοριτσάκι μου!!!! Μια χαρά θα ξέρεις πάνω κάτω πότε θα γίνει.... Πάντως εγώ Ιανουάριο πήγα για τσεκ απ είδαμε το ωοθηλάκιο έτοιμο να σκάσει είχαμε επαφές αλλά τζίφος, απογοήτευση πάλι με το ψευδώς θετικό τεστ ουρων κλπ τα θυμάσαι.. Και τώρα νααααααα ενώ στο μυαλό μου το είχα αποκλέισει!!!! Ήρθε από το πουθενααααααα!!!! Η @Παρασκευαιδου πότε σου έδωσε πρόβλεψη;;;; 

Δημοσίευση
στις πριν 41 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Αμάν βρε κοριτσάκι μου γλυκό.. Να σου πώ; Κλείσου για 2 μερούλες για να πάρεις μετά τα πάνω σου!!! Βγες για ψώνια, ανανεώσου κ πάμε δυναμικά γι αυτό το μηνα

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!!

Δεν έχω εμπειρία δεν ξέρω αγαπη, εύχομαι να πάνε όλα καλα!!! Για ανέβασε τα τεστ να πάρεις κι άλλες γνώμες για το αν σκούρυνε ή οχι!!!! Περαστικάααααα

Σ ευχαριστώ μωρό μου. Περιμένουμε και τη δική σου

Φαίνεται πιο παχιά αλλά όχι τόσο έντονη... Ούτε στις ταινίες ήταν τόσο έντονη. Τώρα θα δείξει. Πιο πολύ με ανησυχεί το να έχω ένα υγείες έμβρυο...

InCollage_20250310_112628996.jpg

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Φαίνεται πιο παχιά αλλά όχι τόσο έντονη... Ούτε στις ταινίες ήταν τόσο έντονη. Τώρα θα δείξει. Πιο πολύ με ανησυχεί το να έχω ένα υγείες έμβρυο...

Κ πιο παχιά είναι μωρό μου κ πιο έντονη!!! Όλα θα πάνε καλά κ το εμβρυακι σου θα είναι υγιές!!! Πίστεψε σε αυτό κ χάιδευε την κοιλιτσα σου!!!! Είσαι καλύτερα από θέμα πυρετού; 

Δημοσίευση
στις πριν 45 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Και εμένα μου φαίνεται και πιο παχιά και πιο έντονη κορίτσι μου...Εύχομαι όλα να πάνε καλά 🤞🙏
Και περαστικά σου!

Δημοσίευση
στις πριν 47 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Κ πιο παχιά είναι μωρό μου κ πιο έντονη!!! Όλα θα πάνε καλά κ το εμβρυακι σου θα είναι υγιές!!! Πίστεψε σε αυτό κ χάιδευε την κοιλιτσα σου!!!! Είσαι καλύτερα από θέμα πυρετού; 

Δεν ξέρω... Κρατάω μικρό καλάθι. Αν ήμουν πιο μετά σε εβδομάδες θα ήμουν πιο ήσυχη... Τώρα αναμονή...  Ο πυρετός θα δείξει. Τελευταίο ντεπον πήρα στις 8:30 , οπότε δεν έχουν περάσει πολλές ώρες.

Θα σας ενημερώσω όταν βγει η χοριακή! 

Δημοσίευση

@Eliza Kats κορίτσι μου αμα ήταν να μην συνεχίζαμε την κυηση για εναν πυρετο αστο. Το 38 δεν είναι τίποτα. Στη βδομάδα που εισαι πολύ πιθανόν δ υπάρχει καν σακος όχι εμβρυο. Μην βάζεις τέτοια με τ μυαλό σου. Μια χαρά θα πάει. Πάρε ντεπονακι, πάρε καμια βιταμίνη και ολα καλα θα πάνε. Περαστικά σου και μην σκέφτεσαι τέτοια πράγματα. Ελάχιστες είναι οι ασθένειες που μπορεί να περάσεις κ να επηρεαστεί τ εμβρυο. Αλλα για μια ίωση κ ένα 38αρι όχι.

Δημοσίευση

Βγήκε η χοριακή κορίτσια... 33,08 λογικά πάει για βιοχημική. Με 2-3 μέρες καθυστέρηση θα έπρεπε να είναι κοντά 300. Για αυτό και τόσο αχνό το τεστ... Δεν νομίζω ότι έχει καν νόημα να μιλήσω με τον γιατρό.

Όσες είχατε βιοχημική πότε αδιαθετισατε;;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η annie! είπε:

Σ ευχαριστώ κοριτσάκι μου!!!! Μια χαρά θα ξέρεις πάνω κάτω πότε θα γίνει.... Πάντως εγώ Ιανουάριο πήγα για τσεκ απ είδαμε το ωοθηλάκιο έτοιμο να σκάσει είχαμε επαφές αλλά τζίφος, απογοήτευση πάλι με το ψευδώς θετικό τεστ ουρων κλπ τα θυμάσαι.. Και τώρα νααααααα ενώ στο μυαλό μου το είχα αποκλέισει!!!! Ήρθε από το πουθενααααααα!!!! Η @Παρασκευαιδου πότε σου έδωσε πρόβλεψη;;;; 

Έχω αυτές τις μέρες υγρά πολλά και πονακια οπότε φαντάζομαι είμαι σήμερα αύριο, αν δεν έγινε ήδη! Θα δούμε και στο ραντεβού :) σταμάτησα και τα τεστ ωορρηξιας, ότι γίνει! Κουράστηκα να το κυνηγάω! Η ζαιρα μου, μου είχε δώσει Μάρτιο! Για να δούμε! :) 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Βγήκε η χοριακή κορίτσια... 33,08 λογικά πάει για βιοχημική. Με 2-3 μέρες καθυστέρηση θα έπρεπε να είναι κοντά 300. Για αυτό και τόσο αχνό το τεστ... Δεν νομίζω ότι έχει καν νόημα να μιλήσω με τον γιατρό.

Κορίτσι μου μην προδικάζεις κατι..πολλές κοπέλες ξεκίνησαν με χαμηλό νούμερο και πήγε μια χαρά! Πιστεύω η επόμενη χοριακη θα δείξει ακριβώς τι συμβαίνει! Είχες επιβεβαιωμένη ωορρηξία; Μπορεί να ήταν καθυστερημένη η εμφύτευση 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η anna_30 είπε:

Κορίτσι μου μην προδικάζεις κατι..πολλές κοπέλες ξεκίνησαν με χαμηλό νούμερο και πήγε μια χαρά! Πιστεύω η επόμενη χοριακη θα δείξει ακριβώς τι συμβαίνει! Είχες επιβεβαιωμένη ωορρηξία; Μπορεί να ήταν καθυστερημένη η εμφύτευση 

Κοίτα δεδομένου το ότι είχα θετικό από 2 μέρες πριν την αναμενόμενη, το όποιο ανιχνεύει από 10 και πάνω, έστω να είχα τότε 15 χοριακή; Στην αναμενόμενη θα έπρεπε να είχα έστω 30 και τώρα έστω 60. Στην κόρη μου έτσι είχα θετικό τεστ 2 μέρες πριν με επιβεβαιωμένη χοριακή 20, την αναμενόμενη είχα 134 και 2-3 μέρες μετά γύρω στο 400 νομίζω.

Είναι πολύ χαμηλό το 33. Δεν πειράζει, από το ανησυχώ αν θα είναι υγείες το έμβρυο το προτιμώ. Νέοι είμαστε θα προσπαθήσουμε πάλι 😊 

Θα κάνω πάλι τεστ σε 2 μέρες, αν δεν δω αίμα μέχρι τότε, και ανάλογα τη γραμμή θα πάω και για άλλη μία χοριακή.

Δημοσίευση

@Eliza Kats στην 1η μ στις 3 μερες καθυστέρηση ειχα χοριακη 78 μοναδες. Είχα κ καφε κ λίγο αιμα, ήμουν σίγουρη ότι πάει για βιοχημικό. Φέτος κλείνει τα 8. Μόνο στη 2η εγκυμοσύνη ειχα νορμαλ χοριακη 149 μοναδες με μια μερα καθυστέρηση. Σ αυτήν ειχα 47 μοναδες με μια μερα καθυστερησης.  Περιμενε κανα 2 μερες κ επανελαβε. Εγω επειδή έτσι ειχα χαμηλές εκανα μετά απο 5 μερες επαναληπτικη 

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Μην προδικάζεις δεν ξέρεις πως θα παει, μπορεί να ξεκινάς με μικρά νούμερα!!!! Περίμενε. Εμένα στη βιοχημική έμαθα 34η μέρα του κύκλου, Δευτέρα ήταν, την εγκυμοσύνη με 450 χοριακή, στο 48ωρο ήταν η ίδια κ Κυριακή ήρθε το αίμα. 

στις πριν 22 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Έχω αυτές τις μέρες υγρά πολλά και πονακια οπότε φαντάζομαι είμαι σήμερα αύριο, αν δεν έγινε ήδη! Θα δούμε και στο ραντεβού :) σταμάτησα και τα τεστ ωορρηξιας, ότι γίνει! Κουράστηκα να το κυνηγάω! Η ζαιρα μου, μου είχε δώσει Μάρτιο! Για να δούμε! :) 

Καλά έκανες, αν το είπε η Ζαίρα τελείωσε!!!!! Εμένα μου έδωσε κατευθείαν Φεβρουάριο +-3 κ έπεσε μέσα just!!!

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα και καλή βδομάδα κορίτσια. Ήθελα να μοιραστώ πως γέννησε μία φίλη αυτές τις μέρες και χάρηκα πολύ πραγματικά και από την άλλη νιώθω μία θλίψη. Το νιώθω κάθε φορά που μαθαίνω για καποιο κοντινό πρόσωπο, χαίρομαι πολύ για εκείνους, όμως μετά γυρνάει το συναίσθημα. Και να πω την αλήθεια δεν νιώθω ενοχικά που νιώθω έτσι γιατί η θλίψη έχει να κάνει με μένα όχι με εκείνους. Αλλά δεν μου αρέσει προφανώς που νιώθω έτσι..

Τέλοσπαντων, αναμένουμε τις χοριακές των κοριτσιών εδώ και εύχομαι και άλλα θετικά τεστάκια αυτή και την επόμενη εβδομάδα! 

Καλημέρα κορίτσι μου είναι λογικό πιστεύω αυτό που νιώθεις και το νιώθει κάθε γυναίκα που προσπαθεί και ακόμη δεν τα έχει καταφέρει. Και εγω εχω αρχίσει να το νιώθω κάπου ζηλεύω με την καλή έννοια ότι σε εμενα πότε; Προς Θεού χαιρόμαστε με την χαρά τους αλλά όταν σκέφτεσαι τον εαυτό σου εκεί θλιβεσαι και νομίζω είναι φυσιολογική αντίδραση.

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η annie! είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Εδώ ξύπνια από τις 05:20… Πρωί πρωί πήγα για χοριακη κ έχω ήδη τα αποτελέσματα!!! Ούτε γω δεν μπορώ να το πιστέψω!!! Την Πέμπτη ήταν 176… Μίλησα με τον γιατρό δε θέλει άλλη θα με δει την επόμενη Δευτέρα το απόγευμα!!! 

@Eliza Kats αγάπη περιμένουμε την δική σου!!

IMG_7808.jpeg

Τέλεια όλα πάνε πολύ καλά!!!!! 🙏🙏🙏

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Μην προδικάζεις δεν ξέρεις πως θα παει, μπορεί να ξεκινάς με μικρά νούμερα!!!! Περίμενε. Εμένα στη βιοχημική έμαθα 34η μέρα του κύκλου, Δευτέρα ήταν, την εγκυμοσύνη με 450 χοριακή, στο 48ωρο ήταν η ίδια κ Κυριακή ήρθε το αίμα. 

Καλά έκανες, αν το είπε η Ζαίρα τελείωσε!!!!! Εμένα μου έδωσε κατευθείαν Φεβρουάριο +-3 κ έπεσε μέσα just!!!

χαχαχα κι εγώ Φεβρουάριο είχα +- κορίτσι μου (στην αρχή είχα Ιανουάριο) αλλά δεν έγινε δουλίτσα ακόμη. Και εδώ που τα λέμε, αμφιβάλλω αρκετά! 

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@Eliza Kats στην 1η μ στις 3 μερες καθυστέρηση ειχα χοριακη 78 μοναδες. Είχα κ καφε κ λίγο αιμα, ήμουν σίγουρη ότι πάει για βιοχημικό. Φέτος κλείνει τα 8. Μόνο στη 2η εγκυμοσύνη ειχα νορμαλ χοριακη 149 μοναδες με μια μερα καθυστέρηση. Σ αυτήν ειχα 47 μοναδες με μια μερα καθυστερησης.  Περιμενε κανα 2 μερες κ επανελαβε. Εγω επειδή έτσι ειχα χαμηλές εκανα μετά απο 5 μερες επαναληπτικη 

στις πριν 5 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Δεν προδικαζω, το λέω κοινή λογική 😜 Αν δεν είχα κάνει τεστ νωρίτερα, οκ θα είχα ελπίδες. Αλλά τώρα με το όλο ιστορικό το 33 είναι πολύ χαμηλό... Να ήταν έστω 40 κάτι θα γινόταν. Όπως και να χει σε 2 μέρες θα μάθω ξέρω σίγουρα.

@annie! άρα με 450 χοριακή σου ήρθε στις περίπου 4-5 μέρες. Άρα πιστεύω ότι αν όντως είναι βιοχημική θα δω αίμα σε 2 μέρες. 

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου είναι λογικό πιστεύω αυτό που νιώθεις και το νιώθει κάθε γυναίκα που προσπαθεί και ακόμη δεν τα έχει καταφέρει. Και εγω εχω αρχίσει να το νιώθω κάπου ζηλεύω με την καλή έννοια ότι σε εμενα πότε; Προς Θεού χαιρόμαστε με την χαρά τους αλλά όταν σκέφτεσαι τον εαυτό σου εκεί θλιβεσαι και νομίζω είναι φυσιολογική αντίδραση.

Έτσι είναι ναι..και είναι ανακουφιστικό να μην νιώθεις ότι είσαι η μόνη σε αυτό. Θύμισε μου κορίτσι μου εσύ έχεις άλλο παιδάκι, είναι για το 1ο που "προσπαθείτε"; 

Δημοσίευση
στις πριν 43 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

πφφ ελπίζω να σε διαψεύσει κορίτσι μου και να ανέβει!! Εύχομαι το καλύτερο 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...