Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Εμείς προσπαθούσαμε συστηματικά περίπου 2 χρόνια, ξεκινάμε εξετάσεις κλπ.. Όλα καλά, ένα μέτριο σπερμα με θέμα στις φυσιολογικές μορφές αλλά όχι μη γόνιμο. Να μη στα πολυλογώ πάμε με ανεξήγητη υπογονιμότητα 30 τότε εγώ 35 ο άντρας μου, ξεκινάω με πολλά ωάρια κ καταλήγω να δώσω 7 κ μου μένουν 2 έμβρυα. Τα βάζω κ πιάνω τα αστεράκια μου!!! Από τη γέννα κ μετά κάνουμε ελεύθερα κ λέμε αν έρθει ήρθε. 3 χρόνια μετά μένω έγκυος πρώτη φορά φυσιολογικά αλλά δεν προχωράει 34 πλέον. Ξεκινάω τεστ ωορρηξίας κλπ τίποτα.. Το Σεπτέμβριο λέω δεν παίρνω αλλά φτάνει κ πάνω που το χα αποκλείσει κ προσπαθούσα μάταια να μαζέψω λεφτά για τη 2η εξωσωματική ήρθε!! Στα 35 μου πλέον έγκυος φυσιολογικά κ δείχνει να προχωράει κανονικά. ΑΜΗ δεν έχω κάνει ποτέ δεν ξέρω πόση είναι. Απλά σου λέω πως για όλες μας υπάρχει ελπίδα με τον έναν ή τον άλλον τρόπο!! Θα τα καταφέρετε κορίτσι μου να είσαι σίγουρη !!
    • Κοριτσάκι μου γλυκό δεν έχει καμμία σημασία αν είναι ΑΑ ή ΑΒ ή ΒΒ… Έχουμε δει άριστα έμβρυα να μη δίνουν κύηση κ χαμηλότερα να δίνουν τελειομηνες!!! Ο χαρακτηρισμός έχει να κάνει με την ανάπτυξη όχι με το dna του. Αν είναι υγιές θα πιάσει. Καταλαβαίνω τη στεναχώρια σου αλλά στο λέω θα έρθει κ για σένα το μωράκι!!! Εν έτη 2025 δεν υπάρχει κοπέλα που να θέλει να γίνει μανούλα κ να μην τα καταφέρει!!! Σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά !!
    • @annie! Σε ευχαριστώ πολύ για το κουράγιο και τον χρόνο σου να μου απαντήσεις. Τον γιατρό θα τον δω σήμερα ή αύριο.  Έχω ακόμα ένα στην κατάψυξη. Όπως ανέφερα κάθε την @melitiniღ αγχώνομαι γιατί σκέφτομαι ότι δεν τα κατάφερα με δύο βλαστοκύστες ΑΑ, θα τα καταφέρω μια μια ΑΒ; Δεν ξέρω σε τί κατάσταση είσαι εσύ, αλλά σου εύχομαι σύντομα τα καλύτερα!
    • @melitiniღ μου λυπάμαι πάρα πολύ για αυτό που πέρασες και σου εύχομαι γρήγορη σωματική και ψυχική ανάρρωση.  Εσύ είσαι ακόμα 36, εγώ λόγω ηλικίας αγχώνομαι ότι δεν έχω πολλές ελπίδες και περιθώρια.  Σε θαυμάζω για το θάρρος σου και το κουράγιο σου και ελπίζω να το βρω και εγώ σύντομα.  Έχω καταψύξει μια βλαστοκυστη 5ης μέρας ΑΒ. Ακόμα και αυτό με αγχώνει. Σκέφτομαι ότι αφού δεν έπιασε καμία από τις δύο ΑΑ που μεταφέρθηκαν θα πιάσει μια ΑΒ;  Συγγνώμη αν γράφω ασυνάρτητα αλλά είμαι στην δουλειά, σκέφτομαι μόνο αυτό και βουρκώνω συνέχεια. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου και ελπίζω να έχουμε σύντομα ευχάριστα νέα από εσένα.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...