Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η μέρα που ο θεός δημιούργησε την ελπίδα ήταν πιθανότατα η ίδια μέρα που δημιούργησε την Άνοιξη.. Μάρτη μου γλυκέ φέρε γερά ανοιξιάτικα σπορ΄άκια!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση

Χρόνια πολλά κορίτσια μου !!!! Ότι καλύτερο στη καθεμια μας εύχομαι !! 😍😍

@Σοφία21 έχω πάρει κιτρικη κλομιφαινη λέγεται. Δοκίμασα με την γιατρό και αυτά τα φάρμακα  προτού πω ότι τέλος μόνο με εξωσωματική θα τα καταφέρω. Ουσιαστικά παράγεις περισσότερα ωοθηλακια, λιγότερα από τις διεργεσεις των εξωσωματικων, αλλά και αυτά κάνουν δουλειά σε πολλά κορίτσια. Τότε έτσι κ αλλιώς παρακολουθουσα την ωορρηξία με υπέρηχο για να δω και τα ωοθηλακια ποσα είναι . 

Συμβούλευσου πρώτα όμως τον γιατρό σου ..Η δικιά μου εξάντλησε όλες τις πιθανότητες για φυσική σύλληψη και μετά πήγαμε για εξωσωματική.

Δημοσίευση
στις On 7/3/2025 at 4:33 ΜΜ, ο/η Eliza Kats είπε:

Από το σώμα σου δεν καταλαβαίνεις περίπου πότε έχεις ωορρηξία;

Εγώ κορίτσια το καταλαβαίνω πλέον απο τις ορμές 😅 Στην ωορρηξία βλέπω τον άντρα μου σαν ξερολουκουμο και τον κυνηγάω 🤣🤣🤣🤣 Μόνο όσο θήλαζα δεν το είχα τόσο έντονο αυτό...

🤣🤣🤣 ακριβώς τα ίδια και εγώ.. καταλαβαίνω ότι έχω ωορρηξία από την επιθυμία για σεξ.. μιλάμε για τρελή επιθυμία και πολλά κολπικά υγρά.. το καταλαβαίνω από το μούσκεμα.. 🤣

στις On 7/3/2025 at 7:28 ΜΜ, ο/η Naty_ είπε:

Κορίτσι μου, όσο περνάει ο χρόνος μαλακωνει ο πόνος. Μετά από 8 μήνες μετά την τελευταια μου αποβολή, ακόμα θρηνω κάποιες στιγμές και κλαίω και μετά επανέρχομαι. Έχω μάθει να ζω με αυτό και είναι οκ. Έχει σημασία να το βιώσεις να το βγάζεις από μέσα σου ώστε να μαλακώνει σιγά σιγά. Και όπως λέω ακόμα και με τον πόνο, συνεχίζεται η καθημερινότητα. Αλλες φορές έτσι άλλες αλλιώς. Είναι μέρος της θεραπευτικής διαδικασίας. Η ψυχοθεραπεία βοηθάει άπειρα, αν βρεις έναν σωστο θεραπευτή. Και φυσικά ναι, να κάνεις πράγματα για σένα, να σε φροντίσεις μέσα και έξω. Και όταν νιώσεις έτοιμη ξανά προσπαθείς για την εγκυμοσύνη. Και όλα θα γίνουν 🩷

Θα το ξεπεράσω, όλα για κάποιο λόγο γίνονται και κάτι θέλουν να μας διδάξουν, το πιστεύω αυτό. Για την ώρα θέλω να βλέπω μόνο μπροστά, να κάνω ότι μπορώ για να κάνω τις μέρες μου ομορφότερες.. ευκαιρία να κοιτάξω λίγο εμένα περισσότερο, και με την εμφάνιση και με την ψυχολογία.. τον άντρα μου.. να ξανά σμίξουμε και να δεθούμε περισσότερο... Έχει ο Θεός! Πιστεύω ότι κάπου εκεί ψηλά έχει φυλαγμένο ένα παιδάκι και για μας! 

στις πριν 10 ώρες, ο/η annie! είπε:

Συγχαρητήρια αγάπη!!!!!! Η εμπειρία εδώ λέει ξεκάθαρος διπλασιασμός🤣🤣🤣 Πέρα από την πλάκα σκουρηνε πάρα πολύ οπότε πας σούπερ!!!! Πότε ήταν η τελευταία σου περίοδος; Αντε Δευτέρα πάμε μαζί για χοριακη κ ανοίγουμε το θέμα με τα νινακια Οκτωβρίου😍😍😍

Αγάπες δεν θέλω να σας στεναχωρίσω αλλά το θέμα Οκτωβρίου έχει ανοιχτεί ήδη από άλλη κοπέλα! Οπότε ψάξτε το λίγο πριν ανοίξετε άλλο.. 🙃😉

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια μου..!!!

Χρόνια πολλά γυναίκες μου όμορφες..!!!

Σήμερα είναι η γιορτή όλων μας.. είτε είμαστε μανούλες είτε όχι.. 

Σήμερα έκανα sopping therapy στην Ανδριανούπολη! Πήρα και τι δεν πήρα.. και ευτυχώς που βρήκα και πήρα γιατί δεν θα είχα το Πάσχα να φορέσω τπτ.. ανέβηκε και η ψυχολογία, ήταν και ωραία η μέρα με ήλιο.. γενικά ήταν ότι χρειαζόμουν.. και νομίζω ότι έτσι θέλω να το πάω... γιατί μου κάνει καλό και μπορώ να προχωρήσω χωρίς να κοιτάω συνέχεια πίσω. 

Θέλω να περάσει ο καιρός με τον καλύτερο τρόπο μέχρι να ρθει η επόμενη εμβρυομεταφορά... να με φροντίσω, να μαζέψω χρήματα και να αγαπηθώ με τον άντρα μου.. και ο καιρός δεν θα το καταλάβω πότε θα περάσει.. θα ρθει η περίοδος, θα ξανά ρθει η περίοδος και μετά θα πάω να κάνω εμβρυομεταφορά το/τα εμβρυάκια μου.!!!! 🤗 

Έχει ο Θεός! όλα θα γίνουν με υπομονή και πίστη. 🙏🏼

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου..!!!

Χρόνια πολλά γυναίκες μου όμορφες..!!!

Σήμερα είναι η γιορτή όλων μας.. είτε είμαστε μανούλες είτε όχι.. 

Σήμερα έκανα sopping therapy στην Ανδριανούπολη! Πήρα και τι δεν πήρα.. και ευτυχώς που βρήκα και πήρα γιατί δεν θα είχα το Πάσχα να φορέσω τπτ.. ανέβηκε και η ψυχολογία, ήταν και ωραία η μέρα με ήλιο.. γενικά ήταν ότι χρειαζόμουν.. και νομίζω ότι έτσι θέλω να το πάω... γιατί μου κάνει καλό και μπορώ να προχωρήσω χωρίς να κοιτάω συνέχεια πίσω. 

Θέλω να περάσει ο καιρός με τον καλύτερο τρόπο μέχρι να ρθει η επόμενη εμβρυομεταφορά... να με φροντίσω, να μαζέψω χρήματα και να αγαπηθώ με τον άντρα μου.. και ο καιρός δεν θα το καταλάβω πότε θα περάσει.. θα ρθει η περίοδος, θα ξανά ρθει η περίοδος και μετά θα πάω να κάνω εμβρυομεταφορά το/τα εμβρυάκια μου.!!!! 🤗 

Έχει ο Θεός! όλα θα γίνουν με υπομονή και πίστη. 🙏🏼

Μα τα κορίτσια είναι για Νοέμβρη όχι για Οκτώβριο. 

Καλά έκανες κορίτσι μου. Να κάνεις ότι μπορεί να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα! Και στην τελική λίγο shopping therapy δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Θα έρθει το σποράκι!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 29 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

🤣🤣🤣 ακριβώς τα ίδια και εγώ.. καταλαβαίνω ότι έχω ωορρηξία από την επιθυμία για σεξ.. μιλάμε για τρελή επιθυμία και πολλά κολπικά υγρά.. το καταλαβαίνω από το μούσκεμα.. 🤣

Θα το ξεπεράσω, όλα για κάποιο λόγο γίνονται και κάτι θέλουν να μας διδάξουν, το πιστεύω αυτό. Για την ώρα θέλω να βλέπω μόνο μπροστά, να κάνω ότι μπορώ για να κάνω τις μέρες μου ομορφότερες.. ευκαιρία να κοιτάξω λίγο εμένα περισσότερο, και με την εμφάνιση και με την ψυχολογία.. τον άντρα μου.. να ξανά σμίξουμε και να δεθούμε περισσότερο... Έχει ο Θεός! Πιστεύω ότι κάπου εκεί ψηλά έχει φυλαγμένο ένα παιδάκι και για μας! 

Αγάπες δεν θέλω να σας στεναχωρίσω αλλά το θέμα Οκτωβρίου έχει ανοιχτεί ήδη από άλλη κοπέλα! Οπότε ψάξτε το λίγο πριν ανοίξετε άλλο.. 🙃😉

Ναι κορίτσι μου εγώ μπερδεύτηκα κ έγραφα ότι να ναι πρωί πρωί🤣🤣🤣 Αφού Νοέμβριο γεννάμε με το καλό… Καλά έκανες κ ψώνισες!!! Και χαίρομαι πάρα πολύ που το χάρηκες!!! Έτσι ασχολησου με τον εαυτό σου κ με τον αντρουλη σου κ όλα θα έρθουν σιγά σιγά 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια μου... Εγώ σήμερα επανέλαβα το τεστ αλλά αρνητικό για ακόμα μια φορά... το θέμα μου είναι ότι δεν νιώθω ότι θα έρθει άμεσα η περίοδος μου.. σαν να άλλαξε ο κύκλος μου... ίσως είναι επηρεασμένος ο κύκλος μου από τις ορμόνες ακόμα.. δεν ξέρω.. ο πρώτος κύκλος όμως μετά την απόξεση πήγε περίφημα.. 30 μέρες ακριβώς... δεν μπορώ βρε κορίτσια να μην έχω ούτε περίοδο.. δηλαδή ήμαρτον.. 

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου... Εγώ σήμερα επανέλαβα το τεστ αλλά αρνητικό για ακόμα μια φορά... το θέμα μου είναι ότι δεν νιώθω ότι θα έρθει άμεσα η περίοδος μου.. σαν να άλλαξε ο κύκλος μου... ίσως είναι επηρεασμένος ο κύκλος μου από τις ορμόνες ακόμα.. δεν ξέρω.. ο πρώτος κύκλος όμως μετά την απόξεση πήγε περίφημα.. 30 μέρες ακριβώς... δεν μπορώ βρε κορίτσια να μην έχω ούτε περίοδο.. δηλαδή ήμαρτον.. 

Πότε περιμένεις κανονικά; Ίσως απλά δεν έχεις έντονα συμπτώματα σε αυτό τον κύκλο 

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η annie! είπε:

Κοιτα εγώ που το έχω τερματίσει το θεματάκι, το έχω σε 7 διαφορετικές εφαρμογές 🤣🤣🤣 Οι 6 δίνουν 12/11 κ η 1 δίνει 10/11. Καλά όπως κ να χει δεν παίζει ρόλο. Στην αυχενική δεν φαίνονται αυτά; Εκεί δεν υπολογίζουν πητ ξεκάθαρα; Δεν είμαι σίγουρη καθώς με την εξωσωματική ήταν ξεκάθαρο εξ αρχής.

Τελικά κάτι είχα βάλει λάθος! 16/11 βγάζω ΠΗΤ 😜 Κρίμα και ήλπιζα για Τοξοτακι... Δύσκολοι οι Σκορπιοί... 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Mantarini είπε:

Σε ποια μέρα του κύκλου σου είσαι τώρα δλδ;

Δημοσίευση
στις πριν 38 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Τελικά κάτι είχα βάλει λάθος! 16/11 βγάζω ΠΗΤ 😜 Κρίμα και ήλπιζα για Τοξοτακι... Δύσκολοι οι Σκορπιοί... 

Αχ κ γω δεν το χω με τους σκορπιούς (Τοξοτακι γαρ) αλλά δεν πειράζει φίλη μου!! Γερά να ναι κ ας είναι κ ελέφαντες🤣🤣🤣

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η annie! είπε:

Αχ κ γω δεν το χω με τους σκορπιούς (Τοξοτακι γαρ) αλλά δεν πειράζει φίλη μου!! Γερά να ναι κ ας είναι κ ελέφαντες🤣🤣🤣

Χαχαχα κι εγώ Τοξότης είμαι 🤣🤣🤣 Θα περάσουμε καλά! Προς το παρόν απέτυχα στα ζώδια και στα 2 παιδιά... Καρκίνος η κόρη, Σκορπιός το επόμενο (αν δεν γίνει κάτι και γεννηθεί πολύ νωρίτερα). Το λέγαμε χθες με τον άντρα μου και γελούσαμε 🤣🤣🤣 

Όπως το λες! Γερά να είναι τα παιδάκια μας φυσικά 😊 Τα υπόλοιπα είναι για να χαζολεμε 😅

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Χαχαχα κι εγώ Τοξότης είμαι 🤣🤣🤣 Θα περάσουμε καλά! Προς το παρόν απέτυχα στα ζώδια και στα 2 παιδιά... Καρκίνος η κόρη, Σκορπιός το επόμενο (αν δεν γίνει κάτι και γεννηθεί πολύ νωρίτερα). Το λέγαμε χθες με τον άντρα μου και γελούσαμε 🤣🤣🤣 

Όπως το λες! Γερά να είναι τα παιδάκια μας φυσικά 😊 Τα υπόλοιπα είναι για να χαζολεμε 😅

Αχ πότε έχεις γενέθλια; Εγώ 25/11.. Κοιτα να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω πολλά από ζώδια… Ξέρω περισσότερα από τα ζώδια που είναι ο περίγυρος μου, Καρκίνο δεν έχω.. πως είσαι σήμερα; Έχεις καθόλου συμπτώματα ; 

Δημοσίευση
στις πριν 48 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Αχ πότε έχεις γενέθλια; Εγώ 25/11.. Κοιτα να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω πολλά από ζώδια… Ξέρω περισσότερα από τα ζώδια που είναι ο περίγυρος μου, Καρκίνο δεν έχω.. πως είσαι σήμερα; Έχεις καθόλου συμπτώματα ; 

Α εγώ 12/12. Θα έχει πολύ φάση αν γεννήσω 11/11 τελικά 😜

Ρε γμτ με πιάνουν ήδη ζαλάδες και κόπωση. Έκανα πχ τώρα το πρωί μπάνιο τη μικρή και στο ντύσιμο μου ήρθε να λιποθυμήσω. Έπρεπε να καθίσω οπωσδήποτε. Ενώ στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν τα είχα αυτά τόσο νωρίς!

Εσύ πως είσαι; Την παλεύεις με τα δίδυμα; Έχεις βοήθεια;

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Πότε περιμένεις κανονικά; Ίσως απλά δεν έχεις έντονα συμπτώματα σε αυτό τον κύκλο

Με 30αρη κύκλο περίμενα στις 4/3 αλλά επειδή ωορρηξία έκανα την 22η μέρα του κύκλου υπολόγισα συν 14 μέρες και θεωρητικά θα έπρεπε να μου έρθει εχτές, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω κανένα σύμπτωμα της 

Δημοσίευση

Καλημέρα!!!! χρόνια πολλά κορίτσια για εχθές 🩷🩷🩷🩷

Εμένα η περίοδος τελείωσε και επειδή ξαφνικά μίκρυνε ο κύκλος έχω μπει ήδη σε φάση ωορρηξίας😡 και πάλι πρηζομαι και πονάω! έλεος!!από εκεί που είχα 30+ κύκλο έγινε 26αρης!!!!

Τώρα Απρίλιο θα κανονίσω για τεστ Παπ να με δει κιολας ο γιατρός αν είναι όλα καλά! Θα ξανακάνω πάλι και κανένα ορμονολογικο!ας κάνω κάθε χρόνο από ένα πλέον...να παρακολουθώ ότι όλα πάνε καλά!!!

Κορίτσια είμαι 37 αισίως...από όποια ηλικία ξεκινάει η μαστογραφία;εμένα με είχε πει 40+ αλλά κάποιοι λένε νωρίτερα!

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Με 30αρη κύκλο περίμενα στις 4/3 αλλά επειδή ωορρηξία έκανα την 22η μέρα του κύκλου υπολόγισα συν 14 μέρες και θεωρητικά θα έπρεπε να μου έρθει εχτές, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω κανένα σύμπτωμα της 

Καλημέρα αγάπη μπορείς να πάρεις απο καποιο φαρμακειο τclearblue digital με δεικτη σηλληψης..

Αν εισαι αυτο θα δειξει

Δημοσίευση
στις πριν 37 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Είμαι στην 36η μέρα σήμερα 

Κορίτσι μου μερικές φορές θέλει λίγο χρόνο ο οργανισμός μετά την αποξεση!!! Άσχετα που την 1η φορά σου ήρθε οκ μπορεί να άλλαξε ο κύκλος σου ή η ωχρικη φάση. Μέσα στην εβδομάδα κάνε ένα τεστακι κ αν είναι αρνητικό μιλά με τον γιατρό σου 

Δημοσίευση
στις πριν 56 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Καλημέρα αγάπη μπορείς να πάρεις απο καποιο φαρμακειο τclearblue digital με δεικτη σηλληψης..

Αν εισαι αυτο θα δειξει

Δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης μετά από τόσες μέρες

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια..

@Sia A @RAM21 @Evaki- 

Βρήκα έναν γιατρό ειναι νεος ηλικιακά κατω 45 αλλα διαβασα παρα πολλες κριτικές γι’ αυτόν και ειπα να δοκιμάσω κι εκει.. βρήκα ραντεβού 30/4 σε κανενα 10ημερο περιμένω να αδιαθετήσω ελπίζω να μην μου κάνει μεγάλη καθυστέρηση λόγω ΣΠΩ και στην επομενη περίοδο να κανω επαναληψη να δουμε τι γινεται με την ωορηξια..

αυτο το μήνα δεν εχω ασχοληθει καν 5 τεστ εκανα μονο που δεν βγηκαν θετικά δν βρηκα peak οπότε το παράτησα ούτε υγρα ουτε κραμπες τιποτα..

και αγχος να μην εχεις ολη αυτη η διαδικασια με παρακολουθηση γονιμων τεστ κλπ κλπ ε σου δημιουργει χωρις να θες.. 

διαβασα σ’ ενα αρθρο αν ειναι ολα καλα και δεν υπαρχει καποιο θεμα στο ζευγαρι πι πιθανοτγτες για να πιασει σε διαστημα 3,5 μηνων ειναι να εχουν επαφες μεσα σ’ ενα κυκλο 20 φορες.. τη φαση κουνελια πρεπει να γινουμε.; 😂 εγω μεσα σ’ ενα κυκλο 6-7 αντε και στο τσακιρ κεφι σε καποιους κυκλους 12-13 κουραση δουλεια υποχρεωσεις και φανταστειτε ειμαστε μονο οι 2 μας που να ειχαμε και παιδι θε ξεχνουσαμε το αθλημα.; 

εσεις τι κανετε πως ειστε.; Σε τι φαση του κυκλου βρισκεστε.;

Δημοσίευση
στις πριν 58 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Εμένα η περίοδος τελείωσε και επειδή ξαφνικά μίκρυνε ο κύκλος έχω μπει ήδη σε φάση ωορρηξίας😡 και πάλι πρηζομαι και πονάω! έλεος!!από εκεί που είχα 30+ κύκλο έγινε 26αρης!!!!

Τώρα Απρίλιο θα κανονίσω για τεστ Παπ να με δει κιολας ο γιατρός αν είναι όλα καλά! Θα ξανακάνω πάλι και κανένα ορμονολογικο!ας κάνω κάθε χρόνο από ένα πλέον...να παρακολουθώ ότι όλα πάνε καλά!!!

Κορίτσια είμαι 37 αισίως...από όποια ηλικία ξεκινάει η μαστογραφία;εμένα με είχε πει 40+ αλλά κάποιοι λένε νωρίτερα!

ενας μαστολόγος που είχα πάει στα 35 μου μου είχε πει να κάνω εκείνη την χρονιά την μαστογραφία αναφοράς και αν ήταν όλα οκ να ξεκινήσω μόλις κλείσω τα 40 να επαναλάβω και μετά από εκεί  κάθε χρόνο να κάνω

Δημοσίευση
στις πριν 58 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Είμαι στην 36η μέρα σήμερα 

Πόσες μερες ΜΤΩ εισαι.; 
είχατε επαφες σε όλες τις γονιμες.; 
επειδή ειχες και την αποξεση μπορει οντως να αλλαζει ο κυκλος και ολα οπως ειπαν καποιες κοπελες αυτο δεν το γνωριζω καθολου.. αλλα και παλι ποτέ δεν ξερεις αν εισαι 14 με 18 ΜΤΩ ποτέ δεν ξερεις.!

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια, χρόνια μας πολλά για χθες! Μπορεί να μην γράφω σε αυτό το θεματακι αλλά σας παρακολουθώ κάθε μέρα. Χθες πήγα στην Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλαντου και άναψα κεράκια για ολες σας! Μπορεί να μην ξέρω ονόματα αλλά σας μελέτησα! Σας εύχομαι συντομα να τα καταφέρετε ολες σας και στα κοριτσια που εχουν θετικα αποτελεσματα μια τελειομηνη εγκυμοσύνη! 

Δημοσίευση
στις πριν 39 λεπτά, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, χρόνια μας πολλά για χθες! Μπορεί να μην γράφω σε αυτό το θεματακι αλλά σας παρακολουθώ κάθε μέρα. Χθες πήγα στην Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλαντου και άναψα κεράκια για ολες σας! Μπορεί να μην ξέρω ονόματα αλλά σας μελέτησα! Σας εύχομαι συντομα να τα καταφέρετε ολες σας και στα κοριτσια που εχουν θετικα αποτελεσματα μια τελειομηνη εγκυμοσύνη! 

Ευχαριστούμε πολύ κορίτσι μου γι’ αυτή σου την κίνηση να είσαι πάντα καλά..! 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Κάποιοι λένε στα 35 να κάνεις την 1η για να υπάρχει μια "αναφοράς" που λένε. Εγώ έκανα στα 36 και τώρα θα ξανά κάνω όταν σταματήσω να θηλάζω με το καλό... Εκτός και αν η μπουμπού αποφασίσει να θηλάσει πέραν των 2 χρόνων... θα ξανά κάνω στα 40. Υπενθυμίσω πως σε λίγες μέρες κλείνω τα 38 αισίως και η Ισμήνη-Μαρία σχεδόν 7 μηνών.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...