Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η μέρα που ο θεός δημιούργησε την ελπίδα ήταν πιθανότατα η ίδια μέρα που δημιούργησε την Άνοιξη.. Μάρτη μου γλυκέ φέρε γερά ανοιξιάτικα σπορ΄άκια!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια χρόνια μας πολλά να μας χαίρονται..!

πως είστε σήμερα.;

@Eliza Kats Υπεροχαααα εντονότερη η γραμμούλα.. 

αναμένουμε τις χοριακές σας Δευτέρα με την @annie!

@Naty_ Ευχομαι κοριτσάκι μου να πάει καλά αυτός ο μήνας και να λάβεις κι εσυ θετικό τεστάκι.. Εγώ εκτός εντελώς αυτο το μήνα 😂😂 μαλλον δεν εκανα καν ωορηξία ουτε συμπωματα ουτε υγρα ουτε θετικα τεστ ωορηξιας τιποτα.. εκανα θερμομετρηση ετσι για το θεαθήναι που λέμε με ψηφιακό 35,8 απ’ ότι έχω διαβάσει στις περιπτώσεις με ΣΠΩ υπάρχουν και κενοί μήνες που δεν γίνεται ωορηξία..όλα καλά πάμε για τον επόμενο..!

θέλω να κάνω μια γενική ερώτηση η μανούλα μου που προσπαθεί κι αυτή να μου δίνει ελπιδα κτλ ψαχνεί και κοιτάει διαφορα κι επειδη συζητούσαμε για το θεμα της ωορηξιας οτι δεν ξερω καν αν κανω κτλ μου ειπε για κατι χαπια που υπαρχουν που τα παιρνεις για να κανεις ωορηξιας κλομιφαίνη νομιζω καπως ετσι..

μου ειπε να ρωτήσω τον γιατρό μου αλλά αν τα χρειαζομουν πιστευω οτι θα μου το ελεγε απο μονος του ο γιατρος.!

Εχει πάρει καποια κοπελα για προκληση ωορηξιας.;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η annie! είπε:

Μια χαρά!!! Αντε να γεμίζει ο μήνας θετικάααααααα!!! Να γίνουμε πολλές!!!🤞🏻🤞🏻🤞🏻

τι να πω μωρέ μακάρι! Απλά περνάνε οι μέρες χωρίς να το σκέφτομαι και να ελπίζω, δηλαδή ελπίζω αλλά κάπως το χω βγάλει από το μυαλό μου. Τώρα δηλαδή νιώθω μέση και κοιλιά να τραβάνε ήπια αλλά δεν μπορώ να δίνω σημασία αφού σε κάθε κύκλο μου έτσι είναι. 

@Eliza Katsαυξάνεται η χοριακή!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Την επόμενη εβδομάδα εννοείς; Ή αυτή την Τετάρτη που πέρασε μέχρι αύριο; Γιατί τα hometest δεν είναι πρώιμης και δύσκολα θα σου δείξουν πριν την αναμενόμενη ημερομηνία περιόδου.

Την επόμενη εβδομάδα εννοώ! Έκανα σήμερα ένα τεστ και προφανώς ήταν αρνητικό! Ξέρω πως ήταν εξαιρετικά νωρίς, αλλά επίσης κατάλαβα πως πάλι άρχισε να με επηρεάζει αρνητικά το αρνητικό αποτέλεσμα και έτσι τεστ θα ξανά κάνω το άλλο Σάββατο αν μέχρι τότε δεν μου έρθει..

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Eliza Kats είπε:

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλες 😊

Ορίστε το σημερινό update 😊 Επίσημα πρώτη μέρα καθυστέρησης. Το έβαλα σε σύγκριση με το πρώτο τεστ.

Τώρα αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 😜

InCollage_20250308_075701066.jpg

Σούπερ αύξηση φαίνεται κορίτσι μου!! Αχ άντε με το καλό!!

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια, 

Χρόνια μας πολλά σμρ είναι η μέρα μας!!!

@annie! Κ @Eliza Kats όλα προχωράνε με τα σποράκια σας, περιμένουμε χοριακες την Δευτέρα 🙏

@Naty_ όσο έχεις επαφές έχεις κ ελπίδες, δεν θέλω να πέφτουμε 😊

@Σοφία21μου εγώ έκανε 3 φορές πρόκληση με femara αλλά τζίφος!!! Κάποιες κοπέλες όμως έχουν μείνει με αυτόν τον τρόπο. Είναι το πρώτο στάδιο με χαπια κλπ όταν υπάρχουν δυσκολίες. Μπορεις να ρωτήσεις τον γιατρό σου,θύμισε μου όμως είναι απλός γυναικολόγος?

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Καλημέρα κορίτσια, 

Χρόνια μας πολλά σμρ είναι η μέρα μας!!!

@annie! Κ @Eliza Kats όλα προχωράνε με τα σποράκια σας, περιμένουμε χοριακες την Δευτέρα 🙏

@Naty_ όσο έχεις επαφές έχεις κ ελπίδες, δεν θέλω να πέφτουμε 😊

@Σοφία21μου εγώ έκανε 3 φορές πρόκληση με femara αλλά τζίφος!!! Κάποιες κοπέλες όμως έχουν μείνει με αυτόν τον τρόπο. Είναι το πρώτο στάδιο με χαπια κλπ όταν υπάρχουν δυσκολίες. Μπορεις να ρωτήσεις τον γιατρό σου,θύμισε μου όμως είναι απλός γυναικολόγος?

Ναι ναι κοριτσι μ γυναικολόγος μαιευτήρας..

κορίτσια για οποια ενδιαφερεται για Αθηνα παντα υπαρχει ενας γιατρος στο μαρουσι που γενικα διαβασα πολυ καλα σχολια και πολλες επιτυχημενες προσπαθεις με εξωσωματικη σπερματεγχυση κ γενικα φραγκουλιδης λεγεται στο μαρουσι..

δηλαδη οταν και αν δεν εχουμε αποκτησει με φυσικη συλληψη και αποφασισουμε σαν τελευταια επιλογη την εξωσωματικη θα παω σε αυτον

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

κορίτσια για οποια ενδιαφερεται για Αθηνα παντα υπαρχει ενας γιατρος στο μαρουσι που γενικα διαβασα πολυ καλα σχολια και πολλες επιτυχημενες προσπαθεις με εξωσωματικη σπερματεγχυση κ γενικα φραγκουλιδης λεγεται στο μαρουσι..

δηλαδη οταν και αν δεν εχουμε αποκτησει με φυσικη συλληψη και αποφασισουμε σαν τελευταια επιλογη την εξωσωματικη θα παω σε αυτον

Μπορείς να τον ρωτήσεις για πρόκληση!!! Αλλά νομίζω ότι απλός γυναικολόγος δεν κάνει τέτοια. Εφόσον έχεις ΣΠΩ γτ δεν παίρνεις κ μια δεύτερη γνώμη από κάποιον που ασχολείται με υπογονιμοτητα? Εκτός αν έχω καταλάβει λάθος για τον γιατρό σου 

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Μπορείς να τον ρωτήσεις για πρόκληση!!! Αλλά νομίζω ότι απλός γυναικολόγος δεν κάνει τέτοια. Εφόσον έχεις ΣΠΩ γτ δεν παίρνεις κ μια δεύτερη γνώμη από κάποιον που ασχολείται με υπογονιμοτητα? Εκτός αν έχω καταλάβει λάθος για τον γιατρό σου 

Δεν ειναι εξιδιξευμενος για θεματα υπογονιμοτητας.. απλως μας εδωσε περιθωριο 1 χρονο οπως ολοι οι γιατροι κ αν σ ενα χρονο δεν μπυ ειπε ο ιδιος θα μ πει για εξωσωματικη..

αλλα εγω την εξωσωματικη την εχω σαν τελευταια επιλογη..

αν δεν εξαντλησω ολες τις πιθανες επιλογες δεν θα καταφυγω εκει…

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια αγάπη!!!!!! Η εμπειρία εδώ λέει ξεκάθαρος διπλασιασμός🤣🤣🤣 Πέρα από την πλάκα σκουρηνε πάρα πολύ οπότε πας σούπερ!!!! Πότε ήταν η τελευταία σου περίοδος; Αντε Δευτέρα πάμε μαζί για χοριακη κ ανοίγουμε το θέμα με τα νινακια Οκτωβρίου😍😍😍

9/2 η τελευταία περίοδος.

Όχι Οκτωβρίου, Νοεμβρίου. 24/11 μου βγάζει ΠΗΤ η εφαρμογή που έχω 😅

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Δεν ειναι εξιδιξευμενος για θεματα υπογονιμοτητας.. απλως μας εδωσε περιθωριο 1 χρονο οπως ολοι οι γιατροι κ αν σ ενα χρονο δεν μπυ ειπε ο ιδιος θα μ πει για εξωσωματικη..

αλλα εγω την εξωσωματικη την εχω σαν τελευταια επιλογη..

αν δεν εξαντλησω ολες τις πιθανες επιλογες δεν θα καταφυγω εκει…

Κοίτα εγώ σαν συμβουλή θα σου έλεγα να πάρεις κ γνώμη από κάποιον που ασχολείται με υπογονιμοτητα γτ θα σε καθοδηγήσει σωστά. Δεν σημαίνει ότι θα σου πει απευθείας εξωσωματική αλλά θα το πάτε βήμα,βήμα στην αρχή με βιταμίνες παρακολούθηση κλπ κ σαν τελευταία λυση (να μην χρειαστεί) η εξωσωματικη.Έχασα τόσο καιρό με απλό γυναικολόγο που ούτε καν βιταμίνες για ενίσχυση δεν μου πρότεινε κ ουτε εξετάσεις έκανα πριν την παλινδορμη ενώ εχω ΣΠΩ. Μου έλεγε ξεκινάτε κ αν δεν τα καταφέρετε σε 1 χρόνο ξεκινάμε ψάξιμο. Πάλι καλά που στο 6μηνο έμεινα κ παρόλο που δεν πήγε καλά ψαχτηκαμε κ όντως υπάρχουν θέματα. Εμείς που έχουμε κάποιο θέμα δυστυχώς οι απλοί γυναικολόγοι θα έπρεπε να λένε δεν είσαι για μένα πάνε αλλού

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Rena92 είπε:

Την επόμενη εβδομάδα εννοώ! Έκανα σήμερα ένα τεστ και προφανώς ήταν αρνητικό! Ξέρω πως ήταν εξαιρετικά νωρίς, αλλά επίσης κατάλαβα πως πάλι άρχισε να με επηρεάζει αρνητικά το αρνητικό αποτέλεσμα και έτσι τεστ θα ξανά κάνω το άλλο Σάββατο αν μέχρι τότε δεν μου έρθει..

Ε ναι μωρέ είναι νωρίς. Προσπάθησε να μην σε επηρεάζει το αρνητικό τόσο νωρίς. Αν δεν κρατιεσαι ξεκινά τεστ την Τετάρτη 😊 Αλλά χωρίς να σε πάρει από κάτω το αρνητικό. 

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Κοίτα εγώ σαν συμβουλή θα σου έλεγα να πάρεις κ γνώμη από κάποιον που ασχολείται με υπογονιμοτητα γτ θα σε καθοδηγήσει σωστά. Δεν σημαίνει ότι θα σου πει απευθείας εξωσωματική αλλά θα το πάτε βήμα,βήμα στην αρχή με βιταμίνες παρακολούθηση κλπ κ σαν τελευταία λυση (να μην χρειαστεί) η εξωσωματικη.Έχασα τόσο καιρό με απλό γυναικολόγο που ούτε καν βιταμίνες για ενίσχυση δεν μου πρότεινε κ ουτε εξετάσεις έκανα πριν την παλινδορμη ενώ εχω ΣΠΩ. Μου έλεγε ξεκινάτε κ αν δεν τα καταφέρετε σε 1 χρόνο ξεκινάμε ψάξιμο. Πάλι καλά που στο 6μηνο έμεινα κ παρόλο που δεν πήγε καλά ψαχτηκαμε κ όντως υπάρχουν θέματα. Εμείς που έχουμε κάποιο θέμα δυστυχώς οι απλοί γυναικολόγοι θα έπρεπε να λένε δεν είσαι για μένα πάνε αλλού

Ακριβως αυτο ρε αγαπη που λες κι εμενα τα οδια μας ειπε μετα τον χρονο βλεπουμε…

εδω βγηκε η Lh μου 3 μερα πριπδου 20 κ μ πε ολα καλα δν εμποδιζει συλληψη..

γι αυτο κι εγω τις προαλλες ρωτησα για γυναικολογο πιο εξιδυκευμενο σε υπογονιμοτητα ΣΠΩ αλλα μου ειπαν δν χρειαζομαι εφοσον δν παω για εξωσωματικη κι εγω δν γνωριζω πολλα κ εχω χιλιαδες ρωτησεις κ ψαχνω οτι μπορω..

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

Καλημέρα κορίτσια χρόνια μας πολλά να μας χαίρονται..!

πως είστε σήμερα.;

@Eliza Kats Υπεροχαααα εντονότερη η γραμμούλα.. 

αναμένουμε τις χοριακές σας Δευτέρα με την @annie!

@Naty_ Ευχομαι κοριτσάκι μου να πάει καλά αυτός ο μήνας και να λάβεις κι εσυ θετικό τεστάκι.. Εγώ εκτός εντελώς αυτο το μήνα 😂😂 μαλλον δεν εκανα καν ωορηξία ουτε συμπωματα ουτε υγρα ουτε θετικα τεστ ωορηξιας τιποτα.. εκανα θερμομετρηση ετσι για το θεαθήναι που λέμε με ψηφιακό 35,8 απ’ ότι έχω διαβάσει στις περιπτώσεις με ΣΠΩ υπάρχουν και κενοί μήνες που δεν γίνεται ωορηξία..όλα καλά πάμε για τον επόμενο..!

θέλω να κάνω μια γενική ερώτηση η μανούλα μου που προσπαθεί κι αυτή να μου δίνει ελπιδα κτλ ψαχνεί και κοιτάει διαφορα κι επειδη συζητούσαμε για το θεμα της ωορηξιας οτι δεν ξερω καν αν κανω κτλ μου ειπε για κατι χαπια που υπαρχουν που τα παιρνεις για να κανεις ωορηξιας κλομιφαίνη νομιζω καπως ετσι..

μου ειπε να ρωτήσω τον γιατρό μου αλλά αν τα χρειαζομουν πιστευω οτι θα μου το ελεγε απο μονος του ο γιατρος.!

Εχει πάρει καποια κοπελα για προκληση ωορηξιας.;

Είχα πάρει εγώ αγάπη πριν την εξωσωματική για να κάνω σπερματέγχυση αλλά πήγα με απλό γυναικολόγο όχι ειδικό κ τα έκανε μαντάρα.. Τελικά ούτε πρόκληση ούτε τίποτα τζάμπα τα φάρμακα…

στις πριν 48 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

9/2 η τελευταία περίοδος.

Όχι Οκτωβρίου, Νοεμβρίου. 24/11 μου βγάζει ΠΗΤ η εφαρμογή που έχω 😅

Δίκιο έχεις αγάπη μην παρεξηγείς🤣🤣🤣 Το μένα 12/11 βγάζει με περίοδο 5/02.. 

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Ακριβως αυτο ρε αγαπη που λες κι εμενα τα οδια μας ειπε μετα τον χρονο βλεπουμε…

εδω βγηκε η Lh μου 3 μερα πριπδου 20 κ μ πε ολα καλα δν εμποδιζει συλληψη..

γι αυτο κι εγω τις προαλλες ρωτησα για γυναικολογο πιο εξιδυκευμενο σε υπογονιμοτητα ΣΠΩ αλλα μου ειπαν δν χρειαζομαι εφοσον δν παω για εξωσωματικη κι εγω δν γνωριζω πολλα κ εχω χιλιαδες ρωτησεις κ ψαχνω οτι μπορω..

Ποιος σου το είπε αυτό? Κανένας γιατρός που ασχολείται με υπογονιμοτητα δεν θα σου πει με τη μία εξωσωματική εκτός αν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα πχ δεν έχεις σάλπιγγες που είναι μονόδρομος. Μήπως να ρωτήσεις κ αλλού? Κ εδώ στο φόρουμ αν ρωτήσεις κοπέλες δεν πήγαν όλες με τη μία για εξωσωματική, όπως κ εγώ

Δημοσίευση

Είχα πάρει εγώ αγάπη πριν την εξωσωματική για να κάνω σπερματέγχυση αλλά πήγα με απλό γυναικολόγο όχι ειδικό κ τα έκανε μαντάρα.. Τελικά ούτε πρόκληση ούτε τίποτα τζάμπα τα φάρμακα…

Δίκιο έχεις αγάπη μην παρεξηγείς🤣🤣🤣 Το μένα 12/11 βγάζει με περίοδο 5/02.. 

Λολ γιατί μας βγαίνει τόση διαφορά; Κανονικά θα έπρεπε να έχουμε 4 μέρες διαφορά και στην ΠΗΤ, όχι 12! 

Θα δω και άλλον υπολογιστή της Πητ 😅

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Λολ γιατί μας βγαίνει τόση διαφορά; Κανονικά θα έπρεπε να έχουμε 4 μέρες διαφορά και στην ΠΗΤ, όχι 12! 

Θα δω και άλλον υπολογιστή της Πητ 😅

Κοιτα εγώ που το έχω τερματίσει το θεματάκι, το έχω σε 7 διαφορετικές εφαρμογές 🤣🤣🤣 Οι 6 δίνουν 12/11 κ η 1 δίνει 10/11. Καλά όπως κ να χει δεν παίζει ρόλο. Στην αυχενική δεν φαίνονται αυτά; Εκεί δεν υπολογίζουν πητ ξεκάθαρα; Δεν είμαι σίγουρη καθώς με την εξωσωματική ήταν ξεκάθαρο εξ αρχής.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Sia A είπε:

Ποιος σου το είπε αυτό? Κανένας γιατρός που ασχολείται με υπογονιμοτητα δεν θα σου πει με τη μία εξωσωματική εκτός αν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα πχ δεν έχεις σάλπιγγες που είναι μονόδρομος. Μήπως να ρωτήσεις κ αλλού? Κ εδώ στο φόρουμ αν ρωτήσεις κοπέλες δεν πήγαν όλες με τη μία για εξωσωματική, όπως κ εγώ

Θα το ψάξω γιατι ειμαι σε αναζητηση.;

αυτος λεγετε γιατρος αναπαραγωγης πχ.;

για να εχω ενα μπουσουλα να ψαξω εννοω

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Θα το ψάξω γιατι ειμαι σε αναζητηση.;

αυτος λεγετε γιατρος αναπαραγωγης πχ.;

για να εχω ενα μπουσουλα να ψαξω εννοω

Καλά θα κάνεις κορίτσι μου,  για μένα ψάξε λίγο παραπάνω γτ από αυτά που γράφεις ο δικός σου είναι απλός γυναικολόγος. Δεν τον μειώνω τον άνθρωπο αλλά είναι για απλές περιπτώσεις κάνω σεξ κ πιάνω με τον αέρα κ ξεγενναω 😊

Κ μετά όταν με το καλό μείνεις έγκυος μπορεί να σε παρακολουθεί ο απλός γυναικολόγος σου αν δεν υπάρχει κάποιο ζήτημα για εξειδίκευση 

Δεν έχει έναν τίτλο μπορεί να λέει γυναικολόγος με εξειδίκευση σε διατήρηση γονιμότητας, γυναικολόγος αναπαραγωγής, υποβοηθουμενη αναπαραγωγη κλπ. Δεν θα λέει απλά γυναικολόγος μαιευτήρας

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλες 😊

Ορίστε το σημερινό update 😊 Επίσημα πρώτη μέρα καθυστέρησης. Το έβαλα σε σύγκριση με το πρώτο τεστ.

Τώρα αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 😜

InCollage_20250308_075701066.jpg

Αχ εδώ φαίνεται ξεκάθαρα το θετικό!!! Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!! Με το καλό θα περιμένουμε τη χοριακή σου τη Δευτέρα!!!

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

@Σοφία21 κι εγώ που προέρχομαι από εξωσωμ, έχω ακούσει καλά για τον Φραγκουλίδη. Κυρίως ότι είναι προσιτός και ήρεμος άνθρωπος. Αλλά λίγο ακριβός συγκριτικά. Κι εννοείται όλοι αυτοί οι γιατροί, δεν σε πάνε για εξωσωματική απευθείας, ιδιαίτερα αν είσαι νέα και με καλό σπέρμα.

Για την κλομιφαίνη, είναι ένας ήπιος τρόπος να προκαλέσεις διέγερση, δηλαδή να μεγαλώσεις τα λίγα ωοθυλάκια που εμφανίζονται κάθε μήνα στις ωοθήκες σου. Χωρίς να χρησιμοποιήσεις ενέσιμα (εκτός της ovitrelle, αν έχεις ακούσει). Και μετά πας με προγραμματισμένη επαφή ή σπερματέγχυση. Ίδια δουλειά, αναλόγως την περίπτωσή σου, κάνει το femara, το serpafar και άλλα. Καλό είναι να παίρνεις γνώμη από γιατρο εξειδικευμένο στην υποβοηθούμενη, έχουν απίστευτη κατάρτιση και σου λένε πράγματα που δεν θα σου πει ο απλός γυναικολόγος. Εγώ έχω χάσει πολύτιμο χρόνο πάντως...  και σε ηλικία που δεν με έπαιρνε.

Δημοσίευση

Χρόνια πολλά κορίτσια μου !!!! Ότι καλύτερο στη καθεμια μας εύχομαι !! 😍😍

@Σοφία21 έχω πάρει κιτρικη κλομιφαινη λέγεται. Δοκίμασα με την γιατρό και αυτά τα φάρμακα  προτού πω ότι τέλος μόνο με εξωσωματική θα τα καταφέρω. Ουσιαστικά παράγεις περισσότερα ωοθηλακια, λιγότερα από τις διεργεσεις των εξωσωματικων, αλλά και αυτά κάνουν δουλειά σε πολλά κορίτσια. Τότε έτσι κ αλλιώς παρακολουθουσα την ωορρηξία με υπέρηχο για να δω και τα ωοθηλακια ποσα είναι . 

Συμβούλευσου πρώτα όμως τον γιατρό σου ..Η δικιά μου εξάντλησε όλες τις πιθανότητες για φυσική σύλληψη και μετά πήγαμε για εξωσωματική.

Δημοσίευση
στις On 7/3/2025 at 4:33 ΜΜ, ο/η Eliza Kats είπε:

Από το σώμα σου δεν καταλαβαίνεις περίπου πότε έχεις ωορρηξία;

Εγώ κορίτσια το καταλαβαίνω πλέον απο τις ορμές 😅 Στην ωορρηξία βλέπω τον άντρα μου σαν ξερολουκουμο και τον κυνηγάω 🤣🤣🤣🤣 Μόνο όσο θήλαζα δεν το είχα τόσο έντονο αυτό...

🤣🤣🤣 ακριβώς τα ίδια και εγώ.. καταλαβαίνω ότι έχω ωορρηξία από την επιθυμία για σεξ.. μιλάμε για τρελή επιθυμία και πολλά κολπικά υγρά.. το καταλαβαίνω από το μούσκεμα.. 🤣

στις On 7/3/2025 at 7:28 ΜΜ, ο/η Naty_ είπε:

Κορίτσι μου, όσο περνάει ο χρόνος μαλακωνει ο πόνος. Μετά από 8 μήνες μετά την τελευταια μου αποβολή, ακόμα θρηνω κάποιες στιγμές και κλαίω και μετά επανέρχομαι. Έχω μάθει να ζω με αυτό και είναι οκ. Έχει σημασία να το βιώσεις να το βγάζεις από μέσα σου ώστε να μαλακώνει σιγά σιγά. Και όπως λέω ακόμα και με τον πόνο, συνεχίζεται η καθημερινότητα. Αλλες φορές έτσι άλλες αλλιώς. Είναι μέρος της θεραπευτικής διαδικασίας. Η ψυχοθεραπεία βοηθάει άπειρα, αν βρεις έναν σωστο θεραπευτή. Και φυσικά ναι, να κάνεις πράγματα για σένα, να σε φροντίσεις μέσα και έξω. Και όταν νιώσεις έτοιμη ξανά προσπαθείς για την εγκυμοσύνη. Και όλα θα γίνουν 🩷

Θα το ξεπεράσω, όλα για κάποιο λόγο γίνονται και κάτι θέλουν να μας διδάξουν, το πιστεύω αυτό. Για την ώρα θέλω να βλέπω μόνο μπροστά, να κάνω ότι μπορώ για να κάνω τις μέρες μου ομορφότερες.. ευκαιρία να κοιτάξω λίγο εμένα περισσότερο, και με την εμφάνιση και με την ψυχολογία.. τον άντρα μου.. να ξανά σμίξουμε και να δεθούμε περισσότερο... Έχει ο Θεός! Πιστεύω ότι κάπου εκεί ψηλά έχει φυλαγμένο ένα παιδάκι και για μας! 

στις πριν 10 ώρες, ο/η annie! είπε:

Συγχαρητήρια αγάπη!!!!!! Η εμπειρία εδώ λέει ξεκάθαρος διπλασιασμός🤣🤣🤣 Πέρα από την πλάκα σκουρηνε πάρα πολύ οπότε πας σούπερ!!!! Πότε ήταν η τελευταία σου περίοδος; Αντε Δευτέρα πάμε μαζί για χοριακη κ ανοίγουμε το θέμα με τα νινακια Οκτωβρίου😍😍😍

Αγάπες δεν θέλω να σας στεναχωρίσω αλλά το θέμα Οκτωβρίου έχει ανοιχτεί ήδη από άλλη κοπέλα! Οπότε ψάξτε το λίγο πριν ανοίξετε άλλο.. 🙃😉

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια μου..!!!

Χρόνια πολλά γυναίκες μου όμορφες..!!!

Σήμερα είναι η γιορτή όλων μας.. είτε είμαστε μανούλες είτε όχι.. 

Σήμερα έκανα sopping therapy στην Ανδριανούπολη! Πήρα και τι δεν πήρα.. και ευτυχώς που βρήκα και πήρα γιατί δεν θα είχα το Πάσχα να φορέσω τπτ.. ανέβηκε και η ψυχολογία, ήταν και ωραία η μέρα με ήλιο.. γενικά ήταν ότι χρειαζόμουν.. και νομίζω ότι έτσι θέλω να το πάω... γιατί μου κάνει καλό και μπορώ να προχωρήσω χωρίς να κοιτάω συνέχεια πίσω. 

Θέλω να περάσει ο καιρός με τον καλύτερο τρόπο μέχρι να ρθει η επόμενη εμβρυομεταφορά... να με φροντίσω, να μαζέψω χρήματα και να αγαπηθώ με τον άντρα μου.. και ο καιρός δεν θα το καταλάβω πότε θα περάσει.. θα ρθει η περίοδος, θα ξανά ρθει η περίοδος και μετά θα πάω να κάνω εμβρυομεταφορά το/τα εμβρυάκια μου.!!!! 🤗 

Έχει ο Θεός! όλα θα γίνουν με υπομονή και πίστη. 🙏🏼

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου..!!!

Χρόνια πολλά γυναίκες μου όμορφες..!!!

Σήμερα είναι η γιορτή όλων μας.. είτε είμαστε μανούλες είτε όχι.. 

Σήμερα έκανα sopping therapy στην Ανδριανούπολη! Πήρα και τι δεν πήρα.. και ευτυχώς που βρήκα και πήρα γιατί δεν θα είχα το Πάσχα να φορέσω τπτ.. ανέβηκε και η ψυχολογία, ήταν και ωραία η μέρα με ήλιο.. γενικά ήταν ότι χρειαζόμουν.. και νομίζω ότι έτσι θέλω να το πάω... γιατί μου κάνει καλό και μπορώ να προχωρήσω χωρίς να κοιτάω συνέχεια πίσω. 

Θέλω να περάσει ο καιρός με τον καλύτερο τρόπο μέχρι να ρθει η επόμενη εμβρυομεταφορά... να με φροντίσω, να μαζέψω χρήματα και να αγαπηθώ με τον άντρα μου.. και ο καιρός δεν θα το καταλάβω πότε θα περάσει.. θα ρθει η περίοδος, θα ξανά ρθει η περίοδος και μετά θα πάω να κάνω εμβρυομεταφορά το/τα εμβρυάκια μου.!!!! 🤗 

Έχει ο Θεός! όλα θα γίνουν με υπομονή και πίστη. 🙏🏼

Μα τα κορίτσια είναι για Νοέμβρη όχι για Οκτώβριο. 

Καλά έκανες κορίτσι μου. Να κάνεις ότι μπορεί να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα! Και στην τελική λίγο shopping therapy δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Θα έρθει το σποράκι!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 29 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

🤣🤣🤣 ακριβώς τα ίδια και εγώ.. καταλαβαίνω ότι έχω ωορρηξία από την επιθυμία για σεξ.. μιλάμε για τρελή επιθυμία και πολλά κολπικά υγρά.. το καταλαβαίνω από το μούσκεμα.. 🤣

Θα το ξεπεράσω, όλα για κάποιο λόγο γίνονται και κάτι θέλουν να μας διδάξουν, το πιστεύω αυτό. Για την ώρα θέλω να βλέπω μόνο μπροστά, να κάνω ότι μπορώ για να κάνω τις μέρες μου ομορφότερες.. ευκαιρία να κοιτάξω λίγο εμένα περισσότερο, και με την εμφάνιση και με την ψυχολογία.. τον άντρα μου.. να ξανά σμίξουμε και να δεθούμε περισσότερο... Έχει ο Θεός! Πιστεύω ότι κάπου εκεί ψηλά έχει φυλαγμένο ένα παιδάκι και για μας! 

Αγάπες δεν θέλω να σας στεναχωρίσω αλλά το θέμα Οκτωβρίου έχει ανοιχτεί ήδη από άλλη κοπέλα! Οπότε ψάξτε το λίγο πριν ανοίξετε άλλο.. 🙃😉

Ναι κορίτσι μου εγώ μπερδεύτηκα κ έγραφα ότι να ναι πρωί πρωί🤣🤣🤣 Αφού Νοέμβριο γεννάμε με το καλό… Καλά έκανες κ ψώνισες!!! Και χαίρομαι πάρα πολύ που το χάρηκες!!! Έτσι ασχολησου με τον εαυτό σου κ με τον αντρουλη σου κ όλα θα έρθουν σιγά σιγά 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...