Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσια καιρο εχουμε να τα πουμε..

Με το καλο ο γαμος σας @marinaP

Εγω αυριο μπαινω 17η εβδομαδα κ περναω δυσκολα.απο συμπτωματα δεν εχω τιποτα αλλα την προηγουμενη εβδομαδα επαθα παλι αποκολληση κ ειμαι ξαπλα...επαθα δυο φορες αιμοραγια κ τωρα εχω ακομα ροζ απο την προηγουμενη εβδομαδα..αγχονομαι παρα πολυ κ φοβαμαι ειναι η αληθεια..αυριο θα παω στο γιατρο..ελπιζω να ειναι ολα καλα..

Το εχει παθει καμια αλλη?

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η Giotaki86 είπε:

Εγω αυριο μπαινω 17η εβδομαδα κ περναω δυσκολα.απο συμπτωματα δεν εχω τιποτα αλλα την προηγουμενη εβδομαδα επαθα παλι αποκολληση κ ειμαι ξαπλα...επαθα δυο φορες αιμοραγια κ τωρα εχω ακομα ροζ απο την προηγουμενη εβδομαδα..αγχονομαι παρα πολυ κ φοβαμαι ειναι η αληθεια..αυριο θα παω στο γιατρο..ελπιζω να ειναι ολα καλα..

Δεν το έχω πάθει κορίτσι μου, εύχομαι να πάνε όλα καλά! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Και εγώ φοβάμαι για αποκόλληση γτ συνέχεια κρατάω τον μικρό δεν ξεκουράζομαι. Τι συμπτώματα είχες και το κατάλαβες; 

Δημοσίευση
στις On 15/5/2025 at 8:16 ΜΜ, ο/η Giotaki86 είπε:

Καλησπέρα @Giotaki86!Εγώ μέχρι στιγμής δεν το έχω πάθει..Αλλά από ότι έχω μάθει συμβαίνει συχνά..Μια φίλη μου πέρυσι είχε αποκόλληση στον 5 -6 μήνα ..δεν θυμάμαι..Ξεκουράστηκε καποιες μέρες..Πήρε σίγουρα προγεστερόνη ..Ίσως και ένα μήνα..Και μετά μια χαρά και τις διακοπές της πήγε..Και τώρα  έχει ένα υγιέστατο αγοράκι!Μην ανησυχείς στην καθεμία μας μπορεί να τύχει..Π΄ήγες στον γιατρό σου ?Ότι σου πει θα κάνεις..

Δημοσίευση
στις On 16/5/2025 at 1:21 ΜΜ, ο/η marinaP είπε:

Δεν το έχω πάθει κορίτσι μου, εύχομαι να πάνε όλα καλά! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Και εγώ φοβάμαι για αποκόλληση γτ συνέχεια κρατάω τον μικρό δεν ξεκουράζομαι. Τι συμπτώματα είχες και το κατάλαβες; 

Παρολο που ουτε βαρος σηκωνα ουτε εκανα πολλες δουλειες μου ετυχε δυο φορες κ τις δυο ξυπνησα τη νυχτα πηγα στο μπανιο κ ειχα αιμοραγια..ειχα πολυ αιμα..ευτυχως ολα καλα πηγα στο γιατρο μεγαλωνει το σπορακι μου..ειμαι ομως ξαπλα σχεδον ολη μερα τωρα προσεχω πολυ..

Προσπαθησε οσο μπορεις να αποφευγεις να σηκωνεις βαρος κ να ξεκουραζεσαι με το που βρησκεις ευκαιρια..το ξερω ειναι δυσκολο οταν εχεις κ μικροτερο παιδακι αλλα οσο μπορεις να προσεχεις.

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η Giotaki86 είπε:

Παρολο που ουτε βαρος σηκωνα ουτε εκανα πολλες δουλειες μου ετυχε δυο φορες κ τις δυο ξυπνησα τη νυχτα πηγα στο μπανιο κ ειχα αιμοραγια..ειχα πολυ αιμα..ευτυχως ολα καλα πηγα στο γιατρο μεγαλωνει το σπορακι μου..ειμαι ομως ξαπλα σχεδον ολη μερα τωρα προσεχω πολυ..

Προσπαθησε οσο μπορεις να αποφευγεις να σηκωνεις βαρος κ να ξεκουραζεσαι με το που βρησκεις ευκαιρια..το ξερω ειναι δυσκολο οταν εχεις κ μικροτερο παιδακι αλλα οσο μπορεις να προσεχεις.

Χαίρομαι π όλα είναι καλά κορίτσι μου! 

Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή δεν ξεκουραζομουν καθόλου. Τώρα όποτε κοιμάται ο μικρός ξαπλώνω και εγώ. Μπήκα στον 5ο και νιώθω οτι δεν έχω πολλές δυνάμεις για πολλά πάρα μόνο για τον μικρό μου.

Σε ένα μήνα είναι και ο γάμος, θεωρώ μετά τον γάμο θα ξεκουραστώ πραγματικά 

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια πως ειστε?

@Gianna7περνω προγεστερονη ναι φουλ..πηγα κ στο γιατρο ολα καλα ξεκουραση μονο τιποτα αλλο..θα περασουν οι μηνες κ οταν παρω το σπορακι στα χερια μου θα τα ξεχασω ολα🥰

@marinaPυπομονη ναι να περασουν κ τα του γαμου κ μετα απολαυσετο ξεκουρασου🥰

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια πως είστε; 

Από συμπτώματα πως πάμε; Εγώ μόνο κούραση και δυσκοιλιότητα αυτό τον μήνα. Ευτυχώς οι ναυτίες και οι εμετοί έφυγαν δόξα τω θεώ. 

28/05 έχω β επιπέδου 🙏🏻 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...