Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα και πάλι κορίτσια!! Όλες το δεύτερο παιδάκι περιμένετε; Έχετε να προτείνεται κάποιο βιβλίο, για εμάς τους νέους γονείς; 

στις On 18/3/2025 at 10:50 ΜΜ, ο/η marinaP είπε:

Καλησπέρα κορίτσια πήγα το Σάββατο γιατρό εγώ είμαι 10η βδομάδα. Χάλια από ναυτίες, πονοκεφάλους, κούραση, υπνηλία... Όλα όσα είχα και στον γιο μου.

Έχω αυχενική στις 28/03... Ελπίζω να φανεί και το φύλο 😍

Καλά αποτελέσματα εύχομαι!! Την έκανα την Δευτέρα και όλα πήγαν καλά. Πιθανόν κρύβεται στην κοιλίτσα μου ένα μικρό κοριτσάκι ❤️🥰🥹

Δημοσίευση
στις πριν 23 ώρες, ο/η Demi. είπε:

Καλησπέρα και πάλι κορίτσια!! Όλες το δεύτερο παιδάκι περιμένετε; Έχετε να προτείνεται κάποιο βιβλίο, για εμάς τους νέους γονείς; 

Καλά αποτελέσματα εύχομαι!! Την έκανα την Δευτέρα και όλα πήγαν καλά. Πιθανόν κρύβεται στην κοιλίτσα μου ένα μικρό κοριτσάκι ❤️🥰🥹

Με το καλό το κοριτσάκι σας 🩷 ελπίζω να φανεί και εμας αύριο 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια!! Όλα καλά στην αυχενική. Μας είπε φάνηκε το φύλο αλλά είναι νωρίς να μας το πει. Έχω ξανά υπέρηχο στις 14/04 και ελπίζω να αντέξω έως τότε 🤍🤍🤍

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια!!!

Από συμπτώματα πως πάτε, έχετε ηρεμήσει καθόλου; Εγώ καλωσορίζω βουλωμένη μύτη και αποχωρίζομαι κάπως τον εμετό.  

@Giotaki86 Έχει μεγαλώσει η κοιλίτσα, αλλά όχι τόσο ώστε να το καταλάβει κανείς.. Εσύ πως είσαι; Είσαι ξαπλωμένη; Να πάνε όλα καλά εύχομαι! 🥰

@marinaP 85% νομίζω είναι η πιθανότητα να καταλάβουν το φύλο (μεγάλη) αλλά και πάλι πέφτουν αρκετές φορές έξω 🤔

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια, 10η εβδομάδα είμαι εγώ κ όλες αυτές τις εβδομάδες υποφέρω από κούραση υπνηλία ανακατωσουρες εμετούς κακή διάθεση κ ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Έχω δίδυμη κύηση από εξωσωματικη κ στις 15 Απριλίου αυχενική.  Μου έχει προτείνει ο γιατρός το progenesis. Μου είπαν κόστος 320 ευρώ Μου έπεσαν τα σαγόνια... που έχετε κάνει τις αυχενικής σας?

Δημοσίευση
στις On 1/4/2025 at 1:42 ΜΜ, ο/η Elenakki είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, 10η εβδομάδα είμαι εγώ κ όλες αυτές τις εβδομάδες υποφέρω από κούραση υπνηλία ανακατωσουρες εμετούς κακή διάθεση κ ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Έχω δίδυμη κύηση από εξωσωματικη κ στις 15 Απριλίου αυχενική.  Μου έχει προτείνει ο γιατρός το progenesis. Μου είπαν κόστος 320 ευρώ Μου έπεσαν τα σαγόνια... που έχετε κάνει τις αυχενικής σας?

Με το καλό τα μωράκια σου! Και εμένα ο πρώτος Μ γιος από εξωσωματική 🩵 

Εγώ δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί δεν μένω Ελλάδα 

Και εγώ πολλές ναυτίες και μου εχει δώσει τα zotron μόνο με αυτά την παλεύω κάπως 

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε?πως ειστε?εγω πηγα εχθες στο γιατρο ολα καλα..εχουν σταματησε τα καφε κ ροζ υγρα οποτε σιγα σιγα σηκωνομαι,δεν κανω κ πολλα..στις 11/4 εχω αυχενικη ελπιζω να πανε ολα καλα..

@ElenakkiΜε το καλο τα διδυμακια σου..δεν μπορω να σε βοηθεισω για την αυχενικη γιατι μενω επαρχια.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...