Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα! Αναζητώ κάποια νέα κοπέλα με διάθεση για παιχνίδι και δραστηριότητες για απασχόληση του 10 μηνών βρέφους μου για λίγες ώρες τη βδομάδα (5-6 ώρες μοιρασμένες σε 2 η 3 μέρες). Η απασχόληση αφορά μόνο παιχνίδι με το μωρό, καμιά άλλη δουλειά. Το μωρό, όχι επειδή είναι δικό μου, είναι υπέροχο, γλυκύτατο, δραστήριο και χαμογελαστό. Περιοχή Μαρούσι. Την αμοιβή θα τη συζητήσουμε σε προσωπική επικοινωνία. Αν ενδιαφέρεται κάποια ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα για να μιλήσουμε. Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσίευση

Κορίτσι μου προσωπικά όταν χρειάστηκα νταντά προτίμησα μια κυρία που δεν ήταν παιδαγωγός αλλά την ξέραμε πολλά χρόνια. Ωστόσο είχα απευθυνθεί και σε ένα σαιτ νομίζω της νανουκα λέγεται. Η κυρία που είχα όσο ήταν πολύ μωρό η μεγάλη μου μια χαρά τα πηγαίνανε μετά κατά τα 2.5 δεν την ήθελε. Αν δεν είχα εκείνη θα είχα ψάξει είτε στην παιδική χαρά από τις νταντάδες που γνώρισα εκεί είτε στο νανουκα. Ρίξε μια ματιά και εσύ. 

Δημοσίευση

Έχω και τους γονείς μου που λυσσανε να τον κρατάνε αλλά δε θέλω να τους κουράζω. Απλώς έλεγα ότι μια νέα κοπέλα θα έχει κέφι και αντοχή για παιχνίδι, όχι ότι δεν μπορούν γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας να είναι δραστήριες και ενεργητικές φυσικά. Σε αυτές τις πλατφόρμες αναζητησης συνήθως δεν ενδιαφέρονται για τόσο λίγες ώρες, ζητάνε περισσότερες ώρες απασχόλησης. Αν δε βρω, θα μείνει στη γιαγιά και τον παππού που τρελαίνονται για αυτόν απλώς θα έχω συνέχεια το νου μου μήπως κουραστηκαν να πάω να τον πάρω.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...