Μετάβαση σε περιεχόμενο

Θέλω να γίνω μαμα

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια πριν 3 μηνες ήμουνα έγκυος και στο 3μηνα απέβαλα έχω κάνει όλες της εξετάσεις ότι χρειαζόταν και όλα είναι εντάξει .Αυτην την στιγμή είμαι σε ωχρινικη φάση και περιμένω να αδιαθετήσω σε 3 μέρες ,αλλά έχω εξάψεις και θερμοκρασία 36,9 με 37,2 εδώ και μέρες η αλήθεια είναι θέλω πολύ να είμαι έγκυος σας έχει τύχει ;

Δημοσίευση

Καλημέρα σας ,και σήμερα το πρωί είχα 36,9..η αλήθεια είναι δεν μου έχει ξανά συμβεί πριν αδιαθετήσω ενώ στην προηγούμενη εγκυμοσύνη είχα αρκετά ζέστη θερμοκρασία 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Alexia78 είπε:

Καλησπέρα και πάλι δεν έχω καταλάβει πως λειτουργεί το σάιτ σας και πως μπορώ να επικοινωνήσω;

Καλησπερα κοριτσι, εγω δεν εχω προσωπικη εμπειρια απο εγκυμοσυνη και αποβολη, δεν εχω μεινει ακομη εγκυος.Εφοσον εμεινες εγκυος, θα ξανασυμβει.Τωρα για τιε εξαψεις κλπ, ας μας απαντησει καποια κοπελα που ξερει.Εγω πριν την περιοδο κραμπες εχω και πρηξιμο, κυριως στηθος και πονο.Τωρα εξαψεις, δεν μου εχει τυχει

Δημοσίευση

Λυπάμαι πολύ για την απωλεια σου... δε χρειάζεται να κάνεις κάτι συγκεκριμένο έθεσες τ ερώτημα σου και αν έχει κάποια κοπέλα ανάλογη εμπειρία θα σου απαντήσει. Μπορείς επίσης να συμμετέχεις σε συζητήσεις π ήδη υπάρχουν κ σε ενδιαφέρουν. Προσωπικά εξάψεις δ ειχα σε καμία κυηση. Κανε λιγη υπομονη κ σε 3 μερες κανε ένα τεστ ώστε να ξέρεις! Ότι καλύτερο θα σ ευχηθώ.

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Alexia78 είπε:

Καλησπέρα και πάλι δεν έχω καταλάβει πως λειτουργεί το σάιτ σας και πως μπορώ να επικοινωνήσω;

Μάλλον επειδή είσαι νέο μέλος αργούν να εγκριθούν τα μηνύματα.

Αν είσαι τόσο κοντά στην αναμενόμενη περίοδο, κάνε ένα τεστ πρώιμης ανίχνευσης για να σου φύγει η αγωνία. Βέβαια μέχρι την καθυστέρηση όλα παίζονται...

Θερμοκρασία δεν έχω μετρήσει ποτέ, οπότε δεν έχω κάτι να σου πω...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...