Μετάβαση σε περιεχόμενο

Νταφόπουλος Κωνσταντίνος-Πανεπιστημιακό Λάρισας


Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα σε όλες σας! :-)

Έχει κάποια κοπέλα πρόσφατη εμπειρία με τον κ.Νταφόπουλο στο Πανεπιστημιακό Λάρισας? Ενδιαφέρομαι να γεννήσω με φυσιολογικό τοκετό στο νοσοκομείο. Ο συγκεκριμένος το παλεύει για φυσιολογικό ή καισαρική κατευθείαν? Αμοιβή φαντάζομαι του δίνει όσα επιθυμεί κάθε ζευγάρι? Επίσης, το περιβάλλον εκεί πως είναι? Επιτρέπονται συνοδοί? Είναι καθαρά.

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • @melitiniღλυπάμαι ειλικρινά κορίτσι μου. Εύχομαι να μπορέσεις να το "ξεπεράσεις" σύντομα και να προσπαθήσεις και πάλι!
    • Είναι τόσα πολλά αυτά που θέλω να απαντήσω... @nanoukoμου κι εγώ θα "παρακούσω" την παιδίατρο μας στο θέμα φαγητό γιατί δε συμφωνώ μαζί της. Αν εσύ νιώθεις πως υπάρχουν λόγοι να μην την εμπιστεύεσαι, καλύτερα να πας κάπου αλλού.  @Christi.D.όταν φτάσει κι εμένα τα 8 κιλά, θα κάνω πάρτι!!! Αν θέλετε να αποθηλάσετε κορίτσια μου να το κάνετε. Οι θηλασμοί δε μειώνονται ιδιαίτερα με την εισαγωγή των στερεών τροφών. Τουλάχιστον εγώ έχω ήδη μόνη διαφορά που έχω δει είναι στο χρόνο και όχι στη συχνότητα.  Εγώ πάλι είμαι ικανοποιημένη από τη σίτιση της Ισμήνης-Μαρίας. Έχει ξεκινήσει και δειλά δειλά αυξάνει τα γραμμάρια που τρώει.  Αυτό το άλμα δεν το έχω πολύ καταλάβει να πω την αλήθεια μέχρι στιγμής. Τις τούμπες τις έχει κάνει εδώ και περίπου 1 μήνα. Πλέον προσπαθεί να μπουσουλήσει.  Υγ. Κάτι που είχα ξεχάσει να απαντήσω... εμένα μου έχει μείνει 1,5 κιλό και λίγη κοιλίτσα ακόμα. Η τομή ίσα που φαίνεται πια! Νομίζω πως σε λίγους μήνες θα την ψάχνω.
    • Α γεια σου... και πάλευα να καταλάβω τι θέλει να πει!!! Νονό δεν έχει ακόμα. 🤣🤣🤣🤣
    • Αγωνιστικούς χαιρετισμούς κοριτσάκι μου... Εμείς 19 ημερών σήμερα και φαίνεται είμαστε στο δεύτερο άλμα ανάπτυξης..  Άυπνη εδώ 🤚 πάνω από 24ωρες τώρα... Πριν λίγο κατάφερε κοιμήθηκε η μικρή χορεύοντας Eminem & Missy Elliott 🤷🤣🤣 μετά από τόσες ώρες γκρίνιας και κλαματος.. κλάμα όμως που λες κάποιος το βασανίζει!!!  Και εμένα πάντως μόνο στήθος και πάνω μου κοιμάται.. αν κάνεις το λάθος να κάνεις έστω τη κίνηση ότι την αφήνεις, ξεκινάει γκρίνια και κλάμα!! 🤣🤣 Αυτοκόλλητο κανονικό.. εγώ ακινητοποιημένη μη και τυχόν ξυπνήσει.. είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα.. 😅 πονάει η μέση μου η πλάτη μου ο κ@λ@ς μου το βυζί μου..  όλα καλά!! 🤣 Ούτε εγώ θα δώσω πιπίλα.. αν και τη βλέπω βάζει χέρι στο στόμα.. εντωμεταξυ τραβάει το στόμα από το στήθος για να βάλει το χέρι της.. 🤷 δεν είναι ότι πεινάει θέλω να πω..  Τεσπα.. κάπου είδα λέγατε βρε κορίτσια ( @Kallia.Geo & @_piripiri_) ότι κάθονται τη μέρα και χαζεύουν... Η δικιά μου γιατί στο φως της ημέρας ενοχλείται και κλείνει τα μάτια ενώ στα σκοτεινά το μάτι γαρίδα;;; Το βράδυ δηλαδή είναι στο στοιχείο της.. vampire το παιδάκι μου ή ήταν και σε εσάς έτσι τις πρώτες μέρες;; Θα βελτιωθεί αυτό;! 
    • Κορίτσια μου αγαπημένα, έχω βρεθεί στη μέση των απόψεων των 2 γιατρών μου αιματολογο και εξωσωματικό και δεν ξέρω τι απόφαση πρέπει να πάρω, μπορεί κάποια να βοηθήσει? Έχω θρόμβοφιλια ( η οποία κατά την διάρκεια οιστρογόνων μπορεί να προκαλέσει θρόμβο σε εμένα και όχι να προκαλέσει αποβολή ή πρόβλημα στην εγκυμοσύνη) και θετικά αντισώματα ΑΝΑ! ( Τα οποία δείχνουν ότι ίσως κάποια στιγμή εμφάνισω κάποιο αυτοάνοσο) Η αιματολογος μου είπε να ξεκινήσω αντιπηκτικες πριν την έμβρυομεταφορα και κορτιζόνη με σκοπό να μην αναγνωρίσει ο οργανισμός σαν ξένο σωμα το έμβρυο και το διώξει ! Ο εξωσωματικός μου είπε ότι δεν θέλω να πάρεις αντιπηκτικες αφού δεν είναι απαραίτητες γιατί όλη την εγκυμοσύνη και εάν είναι να πάμε να κάνουμε την εμβρυομεταφορα σε φυσικό κύκλο χωρίς καθόλου φάρμακα ! Και ότι δεν είναι σύμφωνος ότι η κορτιζόνη βοηθάει στο να εμφυτευτει το έμβρυο.. Και τώρα είμαι εγώ στη μέση να αποφασίσω τι πρέπει να κάνω ,για να πετύχει ! Εντομεταξυ δεν έχω αποτέλεσμα για τα 2 εμβρυακια μου ακόμα, απλά θέλω να είμαι έτοιμη σε περίπτωση που έχουμε ένα γερό πως θα πορευτώ..    
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...