Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση ❤️ Είμαι ανάμεσα στην Δήμητρ και σε αυτόν που ήμουν στο fivi.. απλά έχω ακούσει εξαιρετικά λόγια για το εμβρυολογικο του embryol..  και λέω στην τελική δεν έχει σχέση μόνο ο γιατρός αλλά όλο το γύρω γύρω.. 
    • Nαι ναι πρόκληση στο τέλος της κύησης. Αλλά πήγε πάρα πολύ καλά κ να σου πω την αλήθεια επειδή έγινε έτσι κ τόσο εύκολα κ ωραία έχω στο μυαλό μου ότι θέλω πάλι έτσι.  Φοβάμαι δλδ να σπάσουν τα νερά κ να είμαι σπίτι ή να αρχίσω να πονάω... προτιμώ τα γνωστά 😜όμως είχα πραγματικά τόσο καλή εμπειρία, είχε προχωρήσει πολύ εύκολα κ γρήγορα ο τοκετός..  Και λέω σκέψου ρε συ στα πρώτα περιμέναμε την κίνηση και πάλι δεν τα νιωθαμε τόσο. Στα επόμενα που όλη μέρα τρέχεις κ δεν κάθεσαι να περιμένεις πότε θα κουνηθεί είναι τόσο έντονη η κίνηση που το καταλαβαίνεις θες δε θες 😅  Αυτό που είπες για το θηλαστρο άστο! Κι εγώ που ακόμη θηλάζω δεν μπορώ καν να σκεφτώ για θηλαστρο. Μια φορά είχα βάλει στον μικρό μου και ούτε το ήπιε, ούτε μου άρεσε η φάση τη θεώρησα κι αρκετά χρονοβόρο τότε. Ελπίζω να τα καταφέρουμε ξανά 😜  Τέτοια αίσθηση με περίοδο μέση έχω κ εγω κοριτσια σαν αυτο που λετε κ εσεις ... για να δούμε..   
    • Καλησπέρα, για την καθεμία πρέπει να υπάρξει ένα κλικ εμπιστοσύνης σε γιατρούς εμβρυολογικο πρωτόκολλα κτλ. Κάνε καλύτερα ένα ραντεβού για να έχεις σύγκριση.  Προσωπική γνώμη έχω μόνο από embryol όπου έμεινα από όλα ευχαριστημένη με γιατρό επιβλέποντα τον Χριστοφ. (κι η Δημητρ μου ταίριαξε που την είδα).  Άν πήγαινα fiv.. θα επελεγα Παπ..η Μακεδ. Εύχομαι η επόμενη να ναι η τυχερή σου!!!!
    • Καλά ναι δεν γίνεται να χάνει μαθήματα! Όλα καλά θα πάνε! Ευτυχώς τελειώνει και η περίοδος των πολλών ιώσεων όπου να ναι! 
    • Αγαπημένα κορίτσια όσες είστε από Θεσσαλονίκη μπορείτε σας παρακαλώ να με βοηθήσετε σχετικά με δύο κλινικές θέσ/νίκης fiv.. ή embryol..?? Είχαμε την πρώτη μας αποτυχημένη προσπάθεια στο πρώτο, θα ξεκινήσουμε δεύτερη και για κάποιο λόγο έχω μπερδευτεί και σκέφτομαι να αλλάξω κέντρο και γιατρό !!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...