Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης κι'αν φλεβίσει μωράκια θα γεμίσει στις κοιλίτσες μας γερά και δυνατά❣️ 🫄🤰🫃👼💥

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

να τσεκάρουμε την νοημοσύνη μας; μόνο αυτό δεν έχω κάνει από τεστ μέχρι τώρα, όλα τα άλλα τα έκανα 😆

Χαχαχα έκλαψα! Πραγματικά μόνο αυτό δεν έχουμε κάνει!

στις πριν 8 λεπτά, ο/η MinaSam είπε:

Άσε με να μαντέψω. Το έκανες, βγήκε θετικό ή πολύ αχνο αλλά επειδή είναι νωρίς το σκέφτεσαι? Εγώ δεν το εχω χρησιμοποίησει και ελπίζω να πέφτω έξω στη μαντεψιά μου :)

εκανα βγήκε αχνη αλλα επειδή δεν το έχω ξανακάνει δεν ξέρω αν είναι στο σωστό σημείο η γραμμή..

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Στην κόρη μου αυτό είχα κάνει με μια μέρα καθυστέρηση και είχε βγει πιο θετικό πεθαίνεις... 

Αχ βρε @annie! μου και εγώ το ίδιο σκέφτομαι... Ότι θέλουμε αυτό το ένα το καλό για να έρθει! Άντε να δούμε!!

Την βρήκα αυτη τη μια που το έχει κάνει 😂 δεν ξέρω αν είναι σωστό το τεστ ή βλέπω λάθος 

IMG_3147.jpeg

IMG_3159.jpeg

Δημοσίευση

Αχ κορίτσια τώρα που συζητάτε τι άλλο θα κάνουμε! Έχω φίλη με υπογονιμότητα, ο γιατρός τους έδινε μηδαμινές πιθανότητες, κάνουν εξωσωματική Τζιφός. Πάει στην αστρολογο μας και της δίνει ακριβή ημερομηνία και ώρα για επαφη. Είτε το πιστεύετε είτε όχι η κοπέλα έπιασε. Έχει γεννήσει κ έχει ένα τέλειο μπεμπέ!!!!

Δημοσίευση

Εγώ άλλη τρελή... Επειδή ήξερα ότι θα γεννήσω με καισαρική, έκανα συνέδρια να μου βρει την καλύτερη ώρα ώστε το παιδί να έχει κάποιες καλές όψεις κυρίως στο θέμα της υγείας! Ευτυχώς η γυναικολόγος μου συμμερίστηκε την μουρλαμαρα μου και άλλαξε τις ώρες στα χειρουργεία ώστε να μπω την κατάλληλη!!!

Δημοσίευση
στις πριν 52 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

εκανα βγήκε αχνη αλλα επειδή δεν το έχω ξανακάνει δεν ξέρω αν είναι στο σωστό σημείο η γραμμή..

Την βρήκα αυτη τη μια που το έχει κάνει 😂 δεν ξέρω αν είναι σωστό το τεστ ή βλέπω λάθος 

IMG_3147.jpeg

IMG_3159.jpeg

Δεν βλέπω κάτι βρε κορίτσι μου, πόσες μέρες πριν είσαι; 

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Δεν βλέπω κάτι βρε κορίτσι μου, πόσες μέρες πριν είσαι; 

τι να πω..απο κινητό μου φαίνονται και στις 2.. πεμπτη περιμένω..τελος παντων οπως και να χει δεν ενθουσιαζομαι ετσι κι αλλιως..

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

τι να πω..απο κινητό μου φαίνονται και στις 2.. πεμπτη περιμένω..τελος παντων οπως και να χει δεν ενθουσιαζομαι ετσι κι αλλιως..

Εύχομαι ένα θετικό αποτέλεσμα!! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η anna_30 είπε:

IMG_3147.jpeg

IMG_3159.jpeg

εγω βλεπω μια πολυ αχνη γραμμη τερμα αριστερα στη δευτερη φωτογραφια. Φανταζομαι η ερωτηση σου ηταν αν η γραμμη πρεπει να ειναι τοσο αριστερα, σωστα΄;

Ισως αν την κυκλωσεις να καταλαβουν και τα κοριτσια που ειναι

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

@Pinacolada ποια είναι αυτή η αστρολόγος;;; Χαχαχ

στις πριν 8 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Χαχαχαχα έστειλα και εγώ προσωπικό μήνυμα😂 να μάθω..

καλέ ναι... όχι για τα κοριτσια μας... μια φιλη τους ρωτάει να μάθει... 😃😃

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

IMG_3147.jpeg

IMG_3159.jpeg

Εγώ ως παθουσα από τα ψευδώς θετικά αχνά τεστ θα το έπαιρνα ως αρνητικό....αλλά δεν αποκλείεται επειδή είσαι πριν την καθυστέρηση να είναι τόσο αχνή η γραμμή!εύχομαι πραγματικά να είσαι έγκυος 🙏

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Sofi1987 είπε:

εγω βλεπω μια πολυ αχνη γραμμη τερμα αριστερα στη δευτερη φωτογραφια. Φανταζομαι η ερωτηση σου ηταν αν η γραμμη πρεπει να ειναι τοσο αριστερα, σωστα΄;

Ισως αν την κυκλωσεις να καταλαβουν και τα κοριτσια που ειναι

Σωστά, ναι!! Θα το πάρω ως λάθος και θα περιμένω περίοδο κανονικά! Ότι θέλει ας έρθει..

Δημοσίευση

Κορίτσια, αυτό φαντάζομαι αύριο θα γίνει θετικό; Είχαμε χθες κ προχθές επαφές και εφόσον δεν είναι θετικό, λέω να κρατήσουμε δυνάμεις για αύριο γιατί αλλιώς παραπάει, μεγάλοι άνθρωποι πια 😂😂😂 ελπίζω να μην το χάσω…πως σας φαίνεται;

IMG_2301.jpeg

Δημοσίευση

@Naty_ και @Mantarini θελετε να σας στείλω με πμ στοιχεία της? Και όποια άλλη κοπέλα θέλει. Μη θεωρηθεί και διαφήμιση! Να ξέρετε όπως είπα και στη flower είναι πολύ ευαισθητοποιημένη στα θέματα υπογονιμότητας. Ούτε θα ξεγελάσει καμία ούτε μας βλέπει σαν πελάτες. Γ αυτό έχει κ νορμάλ τιμές σε σχέση με άλλους. 

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@Rena92σου επιτρεπουμε μια μερα ξεκουραση χαχα. Λογικα αυριο θα πιασεις τ πικ. Αυτό σίγουρα δεν είναι αλλά πλησιάζει.

Αυτό το σχόλιο περίμενα, για να τυλιχτώ με την κουβερτούλα μου και να κοιμηθώ 🤣🤣🤣

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Pinacolada είπε:

@Naty_ και @Mantarini θελετε να σας στείλω με πμ στοιχεία της? Και όποια άλλη κοπέλα θέλει. Μη θεωρηθεί και διαφήμιση! Να ξέρετε όπως είπα και στη flower είναι πολύ ευαισθητοποιημένη στα θέματα υπογονιμότητας. Ούτε θα ξεγελάσει καμία ούτε μας βλέπει σαν πελάτες. Γ αυτό έχει κ νορμάλ τιμές σε σχέση με άλλους. 

οχι κοπελα μου δεν με ενδιαφερει, σε ευχαριστώ πολύ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...