Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης κι'αν φλεβίσει μωράκια θα γεμίσει στις κοιλίτσες μας γερά και δυνατά❣️ 🫄🤰🫃👼💥

Recommended Posts

Δημοσίευση

Διαβήτη κυήσεως είχα και στις 2 εγκυμοσύνες μου και τα όρια που μου είχε δέσει ο διαβητολογος ήταν σάκχαρο νηστείας κάτω από 95 και μετά φαγητό ήταν 120 μετά από 1 ώρα. Το σάκχαρο κάνει ένα pick προς τα πάνω περίπου στις εβδομάδες που είσαι λόγω ορμονών και μετά κάπως σταθεροποειται. Εγώ το είχα ρυθμίσει με αρκετά αυστηρή διατροφή. Στο ψυγείο είχα φυσικά σε ετοιμότητα και ενέσεις ινσουλίνης αλλά δεν τις χρειάστηκα εν τέλει. Επίσης αν κάνεις τις ενέσεις κορτιζόνης για να ωριμάσουν οι πνεύμονες του μωρου (προληπτικά και δεν είναι σύσταση πάντα των γιατρών,  απλά για το φόβο ενός πρόωρου τοκετου) εκεί απορυθμιζεται το σάκχαρο κάποιες μέρες.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Angie N. είπε:

Ναι έχω ενδοκρινολόγο, ήθελε να μου βάλει και τον αισθητήρα που φοράνε οι διαβητικοί και το αρνήθηκα γιατί μόνο στην ιδέα ανατριχιαζω. Της είπα προτιμώ να τρυπάω τα δάχτυλα. Εκείνη μου έδωσε την διατροφή σε συνεργασία με την διατροφολόγο που έχουν. Δε ξέρω αν είναι εμμονικη και υπερβολική γιατί ακούω γενικά από φιλους ότι όσα κάνω είναι υπερβολικά. Εσύ που είχες θέμα με το ζάχαρο πως το βρήκες; Από την καμπύλη; 

Εγώ δεν είμαι και ο καλυτερος ανθρωπος τώρα να σου απαντήσει γιατί εγώ κρατάω τις επιφυλάξεις για το θέμα ζάχαρο και πως το αντιμετωπίζουν οι γιατροί για εμένα αν ρωτάς από προσωπική εμπειρία από 2 εγκυμοσύνες Ναι είναι υπερβολικοί σε αυτό το θέμα με το ζάχαρο εμένα ήταν αρκετά αυστηρή η ενδοκρινολόγος όπως κατάλαβες το 120 ήταν τραγικό για μετά από μια ώρα φαγητού 

Πριν κάνω την καμπύλη ζαχαρου το είχαμε δει με την ενδοκρινολόγο μου 

Συνήθως οι κοπέλες που έχουν πολυκυστικες εμφανίζουμε ζάχαρο στην εγκυμοσύνη τους 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η RAM21 είπε:

@Sia A τα φάρμακα που θέλουν ψυγείο είναι οι γοναδοτροπίνες, δηλαδή οι "ακριβές ενέσεις", που θα πάρεις απ' το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ. Έχουν διάφορες ονομασίες, έχεις δίκιο. Κάποιες φορές δίνουν κι αυτοί παγοκύστες, πχ εγώ που τα πήρα Ιούνιο μου έδωσαν, αλλά με τέτοιο καιρό και τέτοιο κρύο, δεν χάθηκε ο κόσμος για μισή ώρα μέχρι να τα πας σπίτι. Ψυγείο επίσης χρειάζεται η ovitrelle που θα πάρεις από απλό φαρμακείο. Τα υπόλοιπα δεν χρειάζονται ψυγείο, μην αγχώνεσαι. Καλή αρχή και καλή επιτυχία!

Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!!! Εγώ θα πάρω καλού κακού για να μην το έχω άγχος αν αργήσω να γυρίσω 😉

Αρνητική @Naty_μου άρα μάλλον έκανα ωορρηξια πολύ πολύ αργά όπως έδειξαν τα τεστάκια 😉 Τουλάχιστον να προλάβω να ξεκινήσω σε αυτόν τον κύκλο 🤞

Δημοσίευση

Κορίτσια, δεν ξέρω πού αλλού να μιλήσω να με καταλάβουν. Μόνο στον σύντροφό μου μιλάω όσο μπορώ και ανά διαστήματα τα λέω στην ψυχοθεραπεία.

Κάθε φορά που μου έρχεται περίοδος βιώνω ξανά και ξανά τις αποβολές. Βιώνω την απώλεια, την απογοήτευση και το πένθος. Όταν περνάει η περίοδος νιώθω καλύτερα αλλά έχω μέσα μου μια μόνιμη θλίψη. Δεν βρίσκω νόημα, δεν ευχαριστιεμαι ουσιαστικά τίποτα. Όσο ευγνωμων και να είμαι για όσα έχω και δεν είμαι αχάριστη τα αναγνωριζω, μέσα μου δεν είμαι καλά. Από τη μια ανακουφίζομαι που έρχεται περίοδος και δεν κινδυνεύω με μια άλλη απώλεια κι απ' την άλλη ξαναγυρνάω εκεί με την περίοδο. 

Το σώμα θυμάται, η μήτρα επίσης. Ενδεχομένως να μην έρχεται η εγκυμοσύνη επειδή θέλει να με προφυλάξει ή επειδή έχει μάθει ότι εγκυμοσύνη = απώλεια. Ή επειδή δεν είμαι έτοιμη ακόμα; Δεν είναι σωστό το timing; 

Πραγματικά δεν ξέρω. Έχω μια πολύ όμορφη σχέση με τον σύντροφό μου κάνουμε πολύ καλή δουλειά μεταξύ μας, γιατί όλο αυτό το ζόρι και ο πόνος δεν καταλαβαίνω. 

Απλά έτσι τα λέω να μου φύγουν και μενα! 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Nanny είπε:

Διαβήτη κυήσεως είχα και στις 2 εγκυμοσύνες μου και τα όρια που μου είχε δέσει ο διαβητολογος ήταν σάκχαρο νηστείας κάτω από 95 και μετά φαγητό ήταν 120 μετά από 1 ώρα. Το σάκχαρο κάνει ένα pick προς τα πάνω περίπου στις εβδομάδες που είσαι λόγω ορμονών και μετά κάπως σταθεροποειται. Εγώ το είχα ρυθμίσει με αρκετά αυστηρή διατροφή. Στο ψυγείο είχα φυσικά σε ετοιμότητα και ενέσεις ινσουλίνης αλλά δεν τις χρειάστηκα εν τέλει. Επίσης αν κάνεις τις ενέσεις κορτιζόνης για να ωριμάσουν οι πνεύμονες του μωρου (προληπτικά και δεν είναι σύσταση πάντα των γιατρών,  απλά για το φόβο ενός πρόωρου τοκετου) εκεί απορυθμιζεται το σάκχαρο κάποιες μέρες.

Κι εμένα η διατροφή είναι αρκετά αυστηρή με γραμμάρια σε όλα εκτός σαλάτας (πρασινάδες μόνο φυσικά) και είχα αυτήν την τιμή ξαφνικά χθες. Βέβαια δεν έχει ξανά ανέβει από χθες το μεσημέρι ελπίζω να ήταν κάτι τυχαίο.

Αυτές τις ενέσεις κορτιζόνης δεν τις ξέρω δεν κάνω αλλά ελπίζω τον λίγο καιρό που έμεινε να μην με ταλαιπωρήσει και να σταθεροποιηθεί να ξεμπερδευω με αυτό. Φτάνει το άγχος που έχω για την γέννα γιατί γενικά είμαι φοβιτσιαρα με τα νοσοκομεία και τις βελόνες και γενικά όλο μου είναι πολύ αγχωτικό.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Elk είπε:

Εγώ δεν είμαι και ο καλυτερος ανθρωπος τώρα να σου απαντήσει γιατί εγώ κρατάω τις επιφυλάξεις για το θέμα ζάχαρο και πως το αντιμετωπίζουν οι γιατροί για εμένα αν ρωτάς από προσωπική εμπειρία από 2 εγκυμοσύνες Ναι είναι υπερβολικοί σε αυτό το θέμα με το ζάχαρο εμένα ήταν αρκετά αυστηρή η ενδοκρινολόγος όπως κατάλαβες το 120 ήταν τραγικό για μετά από μια ώρα φαγητού 

Πριν κάνω την καμπύλη ζαχαρου το είχαμε δει με την ενδοκρινολόγο μου 

Συνήθως οι κοπέλες που έχουν πολυκυστικες εμφανίζουμε ζάχαρο στην εγκυμοσύνη τους 

Ναι όντως είναι πολύ αυστηρο το 120 ευτυχώς που σου πήγαν όλα καλά! 

Δεν έχω πολυκυστικες αλλά πριν την εγκυμοσύνη που παρακολουθούσα τον θυρεοειδή μου είδαμε και το ζάχαρο ότι ήταν κάπως χαμηλό και έκανα μια καμπύλη και είδαμε πως κάνω υπογλυκαιμίες οπότε μπήκα στην εγκυμοσύνη υποψιασμένη απ' την αρχή με διατροφή (άσχετα αν δεν την έκανα κατά γράμμα) μόνο τα γλυκά έκοψα αλλά και πάλι έτρωγα ένα μικρό στο τόσο. 

Δημοσίευση
στις πριν 34 λεπτά, ο/η Angie N. είπε:

Ναι όντως είναι πολύ αυστηρο το 120 ευτυχώς που σου πήγαν όλα καλά! 

Δεν έχω πολυκυστικες αλλά πριν την εγκυμοσύνη που παρακολουθούσα τον θυρεοειδή μου είδαμε και το ζάχαρο ότι ήταν κάπως χαμηλό και έκανα μια καμπύλη και είδαμε πως κάνω υπογλυκαιμίες οπότε μπήκα στην εγκυμοσύνη υποψιασμένη απ' την αρχή με διατροφή (άσχετα αν δεν την έκανα κατά γράμμα) μόνο τα γλυκά έκοψα αλλά και πάλι έτρωγα ένα μικρό στο τόσο. 

Ολα καλά θα πάνε προσπάθησε όσο μπορείς να τηρείς την διατροφή και πιστεύω δεν θα έχεις κανένα θέμα 

εγώ με θυροειδη δεν είχα θέμα είχα 

εμένα μου είπε μετά τους 3 μήνες που θα γεννήσω να πάω να ξανά κάνω καμπύλη ζαχαρου αλλα δεν ασχολήθηκα να σου πω την αλήθεια αλλά καποια στιγμή θα πάω να το δω 

εγώ γέννησα την πρώτη κόρη 40 εβδ + 2 μέρες και την μπέμπα 38 εβδ + 3 μέρες και αυτήν μου την πήραν νωρίτερα λόγο το ότι έκανα καισαρική την πρώτη φορά 

με το καλό το μωράκι σου κορίτσι μου 😊

Δημοσίευση

@Naty_ κορίτσι μου γλυκό καταλαβαίνω πως νιώθεις. Σε κάθε κυκλο εχεις ελπιδες, κανεις ονειρα, και με τ αιμα βιώνεις ξανα μια μικρή απωλεια. Οταξ προσπαθουσα γθα τη μεγάλη μ ξερεις πιο ηταν τ πρώτο πράγμα που έκανα μόλις αδιαθετουσα? Έψαχνα να βρω την πητ αν εμενα εγκυος σ εκεινο τον κύκλο... πόσο ψυχοφθορο.. πόσο ανόητο. 

Ούτε τ σώμα σ θυμάται κ σε προφυλασει ούτε είναι τ ταιμινγκ. Η κυηση είναι πιθανότητες. Δ μιλαμε σε περίπτωση που υπάρχει θέμα. Μιλάμε για 2 υγιείς οργανισμούς χωρίς σοβαρά θέματα π να δυσχαιρενουν την κυηση. Ησουν ατυχη ως προς τις απώλειες σου. Τ διαστημα όμως π προσπαθειτε από την τελευταία φορά είναι πολυ μικρο. Ξέρεις αλλωστε ότι οι πιθανότητες σε κάθε κυκλο είναι 20 με 25% για κυηση κ αυτό μιλώντας πάντα για ζευγαρια χωρίς θέματα. Ελάχιστες δηλαδή. Οπότε είναι καθαρά θέμα τύχης σε πιο κυκλο θα μείνεις εγκυος εσύ. Εννοείται πως οι ορμόνες σ είναι χάλια τώρα κ σε επηρεάζουν. Δηλ και για εγκυμοσύνη να μην προσπαθούσες, αν είχες κάτι π σε απασχολούσε πχ με τη δουλειά ή με μια φίλη κτλ θα τ επαιρνες πιο κατάκαρδα αυτές τις μέρες. Πάρε μια βαθιά ανάσα. Και συνεχίζουμε... 

Δημοσίευση
στις πριν 59 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Κορίτσια, δεν ξέρω πού αλλού να μιλήσω να με καταλάβουν. Μόνο στον σύντροφό μου μιλάω όσο μπορώ και ανά διαστήματα τα λέω στην ψυχοθεραπεία.

Κάθε φορά που μου έρχεται περίοδος βιώνω ξανά και ξανά τις αποβολές. Βιώνω την απώλεια, την απογοήτευση και το πένθος. Όταν περνάει η περίοδος νιώθω καλύτερα αλλά έχω μέσα μου μια μόνιμη θλίψη. Δεν βρίσκω νόημα, δεν ευχαριστιεμαι ουσιαστικά τίποτα. Όσο ευγνωμων και να είμαι για όσα έχω και δεν είμαι αχάριστη τα αναγνωριζω, μέσα μου δεν είμαι καλά. Από τη μια ανακουφίζομαι που έρχεται περίοδος και δεν κινδυνεύω με μια άλλη απώλεια κι απ' την άλλη ξαναγυρνάω εκεί με την περίοδο. 

Το σώμα θυμάται, η μήτρα επίσης. Ενδεχομένως να μην έρχεται η εγκυμοσύνη επειδή θέλει να με προφυλάξει ή επειδή έχει μάθει ότι εγκυμοσύνη = απώλεια. Ή επειδή δεν είμαι έτοιμη ακόμα; Δεν είναι σωστό το timing; 

Πραγματικά δεν ξέρω. Έχω μια πολύ όμορφη σχέση με τον σύντροφό μου κάνουμε πολύ καλή δουλειά μεταξύ μας, γιατί όλο αυτό το ζόρι και ο πόνος δεν καταλαβαίνω. 

Και καλά κάνεις και τα βγάζεις κορίτσι μου από μέσα σου!!! Θα έρθει και για σένα το θαύμα! Καμία γυναίκα δε μένει χωρίς μωρό εν έτη 2025! Έχε πίστη και υπομονή κοριτσάκι μου.

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Κι εγω ετσι απογοητευομαι καθε φορα, κλαιω λεω γιατι, μετα μου περναει λιγο, λεω στον επομενο κυκλο.Προσπαθησε και θα ερθει, αυτο λεω και στον εαυτο μου, χωρις αγχος.

Δημοσίευση

Καλημερα κορίτσια!! 10η μέρα του κύκλου σήμερα και λογικά έχω άλλες 5-6 μέρες για ωορρηξία. Αυτή η περίοδος κράτησε πολύ, είχε πολύ αίμα και πόνο αρκετό όπως πάντα. Τον προηγούμενο μήνα στην βιοχημική δεν είχα τόσο αίμα. Αυτό που μου κάνει εντύπωση, είναι πως σταμάτησε το αίμα στην 6η μέρα αλλά έως και σήμερα έχω πολλά υγρά μπεζ καφέ και πονάκια. Λέτε να κάνω τόσο νωρίς ωορρηξία;; Δεν έχω τεστακια να το τσεκάρω, απλά μου έκανε εντύπωση..

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Elk είπε:

Ολα καλά θα πάνε προσπάθησε όσο μπορείς να τηρείς την διατροφή και πιστεύω δεν θα έχεις κανένα θέμα 

εγώ με θυροειδη δεν είχα θέμα είχα 

εμένα μου είπε μετά τους 3 μήνες που θα γεννήσω να πάω να ξανά κάνω καμπύλη ζαχαρου αλλα δεν ασχολήθηκα να σου πω την αλήθεια αλλά καποια στιγμή θα πάω να το δω 

εγώ γέννησα την πρώτη κόρη 40 εβδ + 2 μέρες και την μπέμπα 38 εβδ + 3 μέρες και αυτήν μου την πήραν νωρίτερα λόγο το ότι έκανα καισαρική την πρώτη φορά 

με το καλό το μωράκι σου κορίτσι μου 😊

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου για το κουράγιο!! Ελπίζω να πάνε όλα καλά!! 

Να τα χαίρεσαι τα κοριτσούδια σου!!🥰

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Diwni είπε:

@Naty_ κορίτσι μου γλυκό καταλαβαίνω πως νιώθεις. Σε κάθε κυκλο εχεις ελπιδες, κανεις ονειρα, και με τ αιμα βιώνεις ξανα μια μικρή απωλεια. Οταξ προσπαθουσα γθα τη μεγάλη μ ξερεις πιο ηταν τ πρώτο πράγμα που έκανα μόλις αδιαθετουσα? Έψαχνα να βρω την πητ αν εμενα εγκυος σ εκεινο τον κύκλο... πόσο ψυχοφθορο.. πόσο ανόητο. 

Ούτε τ σώμα σ θυμάται κ σε προφυλασει ούτε είναι τ ταιμινγκ. Η κυηση είναι πιθανότητες. Δ μιλαμε σε περίπτωση που υπάρχει θέμα. Μιλάμε για 2 υγιείς οργανισμούς χωρίς σοβαρά θέματα π να δυσχαιρενουν την κυηση. Ησουν ατυχη ως προς τις απώλειες σου. Τ διαστημα όμως π προσπαθειτε από την τελευταία φορά είναι πολυ μικρο. Ξέρεις αλλωστε ότι οι πιθανότητες σε κάθε κυκλο είναι 20 με 25% για κυηση κ αυτό μιλώντας πάντα για ζευγαρια χωρίς θέματα. Ελάχιστες δηλαδή. Οπότε είναι καθαρά θέμα τύχης σε πιο κυκλο θα μείνεις εγκυος εσύ. Εννοείται πως οι ορμόνες σ είναι χάλια τώρα κ σε επηρεάζουν. Δηλ και για εγκυμοσύνη να μην προσπαθούσες, αν είχες κάτι π σε απασχολούσε πχ με τη δουλειά ή με μια φίλη κτλ θα τ επαιρνες πιο κατάκαρδα αυτές τις μέρες. Πάρε μια βαθιά ανάσα. Και συνεχίζουμε... 

Καλημέρα κορίτσι μου σ' ευχαριστώ με επαναφέρουν κάπως τα λόγια στη λογική. Αυτό με την ΠΗΤ κι εγώ το κάνω, ακόμα και τι ζώδιο θα είναι το υποτιθέμενο μωρό, μιλάμε είναι αστείο όλο αυτό. 

Είναι λίγες οι πιθανότητες σε κάθε κύκλο ναι, εγώ ήμουν άτυχη 3 συνεχόμενες φορές και απλώς δεν μπορώ να είμαι σίγουρη για τίποτα για το μέλλον. Πέρα από το να ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά. 

Τελοσπαντων πήγα σήμερα έκανα και κάποιες εξετάσεις πάλι, είμαι 2η μέρα περιόδου, από αύριο μεθαύριο θα επανέλθω εντελώς ψυχολογικά. Και προχωράμε! 

Δημοσίευση

@Naty_ να ξέρεις σε νιώθω πολύ σε όλο αυτό που λες και το πως το βιώνεις. Επειδή με έπιανε (και με πιάνει κατά διαστήματα) και εμένα αυτή η απογοήτευση στις μέρες τις περιόδου, αυτό που ηρεμεί το μέσα μου είναι οι προσευχούλες που κάνω γενικά. Δεν μπορώ να εξηγήσω τι και πως αλλά λέω στον εαυτό μου οτι, ότι ο Θεός ξέρει πότε θα μου δώσει το δώρο αυτό και κάπως αυτή η σκέψη με ανακουφίζει.. Πραγματικά εύχομαι μέσα από την καρδιά μου🤞🤞🙏, μέχρι το τέλος της χρονιάς αυτής να μπαίνουμε εδώ και να διαβάζουμε κρατώντας αγκαλιά τα μωράκια μας💕, από νέα μέλη που θέλουν να μοιραστούν μαζί μας τις δικές τους αγωνίες και προσπάθειες.

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Κορίτσι μου είναι πολύ λογικό όλο αυτό που βιώνεις το εχεις περάσει τόσες φορές κ είναι μεγάλη πληγή. Εγώ που το έχω ζήσει μια φορά κ εχει λίγο καιρό που κάπως έχω συνέλθει. Κάθε φορά που μου ερχόταν περίοδος σπαραζα στο κλάμα, πάθαινα κρίσεις, μου ερχόντουσαν εικόνες κ ζούσα ξανά κ ξανά την αποβολή κ ήμουν πολύ χάλια. Αυτό κράτησε περίπου 1 χρόνο. Με βοήθησε πολύ η ψυχοθεραπεία κ ο βελονισμός πολυ εντατικά όμως να ηρεμήσω κ τώρα πια κάθε φορά που έρχεται είμαι καλύτερα. Γενικά πρέπει να ηρεμήσει η ψυχή μετά από τέτοια γεγονότα. Οπότε θα σου πρότεινα να εστιάσεις σε αυτό αυτόν τον καιρό. Μου είχε πει κ η ψυχολόγος ( η οποία κ αυτή είχε πολλά θέματα κ σε λίγο καιρό γεννάει το 2ο μωράκι όποτε πηρα δύναμη κ από αυτήν) ότι όταν δεν είμαστε καλά ψυχολογικά το σώμα μας το καταλαβαίνει κ σαν να "χτυπαει συναγερμός" ότι τώρα δεν μπορεί αυτό το σώμα να ανταποκριθεί σε μια εγκυμοσύνη κ μας προφυλάσσει. Στο λέω πολύ απλοϊκά μου το είχε αναλύσει φουλ απλά να καταλάβεις το ρεζουμέ!!!

Δημοσίευση
στις On 21/2/2025 at 11:53 ΠΜ, ο/η Naty_ είπε:

@Σοφία21 βγήκαν οι εξετάσεις σου;;

@Sia A αναμένουμε χοριακη, λες;;!

@Παρασκευαιδου δεν ξέρω.. αλλά και ποιος ξέρει άλλωστε πραγματικά;!  όσο είμαι στην περίοδο μου απλά σκοτεινιαζω και δεν βλέπω φως. Σε λίγες μέρες που θα βγω από τη σπηλιά μου θα ελπίζω ξανά. 

Μια γλυκιά αγκαλίτσα.. πόσες φορές ένιωσα όλα αυτά που περιγράφεις... 1.5 χρ & 4.5 χρόνια... Νιώθω καταλαβαίνω αλλά ελπίδα.. ελπίδα με λένε 🙂 όχι τυχαία 

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η Diwni είπε:

Τα περιέγραψε πραγματικά όλα μα όλα . Όπως ακριβώς είναι. 

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου σ' ευχαριστώ με επαναφέρουν κάπως τα λόγια στη λογική. Αυτό με την ΠΗΤ κι εγώ το κάνω, ακόμα και τι ζώδιο θα είναι το υποτιθέμενο μωρό, μιλάμε είναι αστείο όλο αυτό. 

Είναι λίγες οι πιθανότητες σε κάθε κύκλο ναι, εγώ ήμουν άτυχη 3 συνεχόμενες φορές και απλώς δεν μπορώ να είμαι σίγουρη για τίποτα για το μέλλον. Πέρα από το να ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά. 

Τελοσπαντων πήγα σήμερα έκανα και κάποιες εξετάσεις πάλι, είμαι 2η μέρα περιόδου, από αύριο μεθαύριο θα επανέλθω εντελώς ψυχολογικά. Και προχωράμε! 

Αχ ψυχή μου...πόσο σε νιώθω!όμως ξέρεις κάτι;;; Θα έρθει το μωρό και αυτή τη φορά θα μείνει!!!πίστεψε το! Αν δεν το έχεις κάνει ποτέ...κάνε πρόκληση ωορρηξίας και παρακολούθηση της με τον γυναικολόγο με πιο στοχευμένες επαφές...φέρνει πιο άμεσα αποτελέσματα!δεν ξέρω αν το έχεις προσπαθήσει;

Σου εύχομαι να γίνει το θαύμα και για εσένα...γιατί ένα μωρό στη ζωή μας είναι πάντα ένα θαύμα 🙏

Δημοσίευση
στις On 21/2/2025 at 9:32 ΠΜ, ο/η Sia A είπε:

Καλημέρα κορίτσια,

Αρχικά να πω ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να αποχωρίσει καμία ούτε να υπάρχουν εντάσεις, η καθεμία έχει την  δική της άποψη κ γνώμη δημοκρατία έχουμε οπότε όλες είναι σεβαστές να εκφέρονται. Είμαστε σε ένα κατ'εμέ πολύ χρήσιμο φόρουμ να ανταλλάσσουμε απόψεις κ εμπειρίες!!! Ούτε φίλες θα γίνουμε, απλά γνωστές είμαστε που έχουμε κοινό σκοπό την απόκτηση παιδιού. Κ καλύτερα να αφήσουμε αυτή τη μικρή αντιπαράθεση στην άκρη γιατί δεν έχει νόημα😊

Στα δικά μου νέα πήγα σμρ για χοριακή, την θέλουν για την παραλαβή των φαρμάκων οπότε θα ξέρω σίγουρα το απόγευμα να δω έκανα αργά ωορρηξία ή βγαίνουν θετικά τα τεστ ωορρηξίας λόγω εγκυμοσύνης!!! Οπότε από βδομάδα με το καλό θα πάω για τα φάρμακα 😊 Να ρωτήσω τις έμπειρες τα φάρμακα θέλουν κάποια ιδιαίτερη μεταχείριση στη μεταφορά εννοώ να έχω μαζί μου παγοθήκες κλπ γτ θα πάω με λεωφορείο κ θα κάνω κάποια ώρα να επιστρέψω?

Εξαρτάται από τα φάρμακα. Την πρώτη φορά πήρα puregon και ήθελαν ψυγείο. Στη 2η επιτροπή μου έγραψε meriofert που μπαίνουν απλά στο ντουλάπι. Καλή αρχηηηηηη!!!!

στις On 21/2/2025 at 12:48 ΜΜ, ο/η Angie N. είπε:

Καλημέρα κορίτσια, είμαι πολύ πεσμένη ψυχολογικά και δεν ξέρω αν κάνω καλά που το σκέφτομαι τόσο πολύ και με παίρνει από κάτω, είμαι στην 33 εβδομάδα και ενώ είχα από την αρχή οδηγίες για διατροφή λόγο υπογλυκαιμιών που έκανα και πριν την εγκυμοσύνη εγώ δεν ακολούθησα τη διατροφή από τον 5ο και μετά. Κάναμε το Doppler στις 13 του μήνα και ενώ όλα ήταν καλά όπως είπε ο εμβρυολογος, η μαία μου είπε πως πρέπει να ξεκινήσω μετρήσεις ζαχάρου για δέκα μέρες στο σπίτι γιατί η κοιλίτσα της μπέμπας ήταν λίγο μεγαλύτερη απ' την ηλικία της. Ενώ όλα πήγαιναν καλά με τις μετρήσεις ήμουν στα όρια, ξαφνικά χθες το μεσημέρι είχα 145, μέτρησα στο 2ωρο και είχα 100(ήταν καλό). Σήμερα το πρωί ενώ τρώω συγκεκριμένες ποσότητες και τροφές τις προηγούμενες ημέρες είχα καλές τιμές σήμερα είχα 137 μόλις 3 μονάδες κάτω απ' το όριο. Φοβάμαι μην μου πει να κάνω ενέσεις ινσουλίνης γιατί ήδη κάνω αντιπηκτικες και με ταλαιπωρούν πολύ. Έχει κάποια άλλη παρόμοια εμπειρία; (Συγνώμη για το σεντόνι😞)

Κοριτσάκι μου γλυκό ότι και να γίνει θα είναι για το καλό του μωρού σου!! Εγώ είχα διαβήτη κύησης στα δίδυμα αλλά ρυθμιζόταν με διατροφή. Σχετικά με τις ενέσεις ινσουλίνης δεν είναι τίποτα.. Καμμία σχέση με τις αντιπηκτικές!!! Δεν πονάνε καθόλου!!! Η μάνα μου έχει διαβήτη τύπου 1 κ μια ζωή κάνει ενέσεις γι αυτό σου λέω. Επειδή έχει κ άλλο αυτοάνοσο κ κάθε 14 κάνει ένεση ανοσοκαταστολης εκεί ζορίζεται. Στην ινσουλίνη καθόλου 

στις πριν 7 ώρες, ο/η Rena92 είπε:

Καλημερα κορίτσια!! 10η μέρα του κύκλου σήμερα και λογικά έχω άλλες 5-6 μέρες για ωορρηξία. Αυτή η περίοδος κράτησε πολύ, είχε πολύ αίμα και πόνο αρκετό όπως πάντα. Τον προηγούμενο μήνα στην βιοχημική δεν είχα τόσο αίμα. Αυτό που μου κάνει εντύπωση, είναι πως σταμάτησε το αίμα στην 6η μέρα αλλά έως και σήμερα έχω πολλά υγρά μπεζ καφέ και πονάκια. Λέτε να κάνω τόσο νωρίς ωορρηξία;; Δεν έχω τεστακια να το τσεκάρω, απλά μου έκανε εντύπωση..

Θα μπορούσε. Εμένα άλλαξε α κύκλος μετά τη βιοχημική 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Χρύσα μου πραγματικά δεν ξέρω πως τα καταφέρνεις με 3 παιδια 😮‍💨 εγώ με ένα και μόλις μία εβδομάδα τα έχω παίξει και έχω και βοήθεια!! Ξεκινησαν και οι κολικοί και δεν ξέρω τι να κανω! Και δεν είμαι σίγουρη αν είναι κολικοί η απλά τον πειράζει το ξένο γάλα! Το δικό μου δεν φτάνει για όλα τα γεύματα του δυστυχώς και αναγκάζομαι να δίνω 2-3 φορές στο 24ωρο ξένο!! Ίσως φταίει το ότι τρώει με ψευδο θηλή από μένα μιας και δεν πιάνει καθόλου μα καθόλου το στήθος! Έμαθε στο πλαστικό και το δέρμα του φαίνεται ξένο!! Ελπίζω να την βγάλω κάποια στιγμή γιατί και μένα δεν μου αρέσει καθόλου 
    • Κορίτσι μου υπομονή!! Και εμείς το ίδιο είναι 3η μέρα σήμερα και κοντεύω να τρελαθώ 😅 ο παιδίατρος μου είπε με πολύ χαλαρό ύφος "μην στεναχωριέσαι είναι μόνο για 4-5 μήνες" υπομονηηη 
    • Ε μα..όχι σαν τον δικό μου😅 πώς πήγε κοτόπουλο λαχανικά;
    • Και εγώ αυτό έδωσα σήμερα αλλά εμένα έφαγε εντάξει 110γρ καλά είναι για τα δικά μας δεδομένα ήταν πιο πολύ από κάθε άλλη φορά  σε λίγο θα δώσω κοτόπουλο γλυκοπατάτα κολοκυθάκι καρότο για να δούμε 
    • Εξαρτάται από τα φάρμακα. Την πρώτη φορά πήρα puregon και ήθελαν ψυγείο. Στη 2η επιτροπή μου έγραψε meriofert που μπαίνουν απλά στο ντουλάπι. Καλή αρχηηηηηη!!!!   Κοριτσάκι μου γλυκό ότι και να γίνει θα είναι για το καλό του μωρού σου!! Εγώ είχα διαβήτη κύησης στα δίδυμα αλλά ρυθμιζόταν με διατροφή. Σχετικά με τις ενέσεις ινσουλίνης δεν είναι τίποτα.. Καμμία σχέση με τις αντιπηκτικές!!! Δεν πονάνε καθόλου!!! Η μάνα μου έχει διαβήτη τύπου 1 κ μια ζωή κάνει ενέσεις γι αυτό σου λέω. Επειδή έχει κ άλλο αυτοάνοσο κ κάθε 14 κάνει ένεση ανοσοκαταστολης εκεί ζορίζεται. Στην ινσουλίνη καθόλου  Θα μπορούσε. Εμένα άλλαξε α κύκλος μετά τη βιοχημική 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...