Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης κι'αν φλεβίσει μωράκια θα γεμίσει στις κοιλίτσες μας γερά και δυνατά❣️ 🫄🤰🫃👼💥

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσια σήμερα κρυώνω και δεν μπορώ με τπτ να ζεσταθώ στο γραφείο. Το πρωί -5 είχε που έφυγα από το σπίτι και δεν μπορούσα να ανοίξω την πόρτα από το αμάξι να φανταστείτε, είχε παγώσει. Το θέμα είμαι ότι έχουμε ζέστη στο γραφείο, έχω χοντρά ρούχα, έχω σκεπαστεί και με μια πασμίνα αλλά ακόμη κρυώνω, κυρίως τα πόδια μου, κάτω, τα άκρα. 🥶

Το είχα και εγώ αυτό στην εγκυμοσύνη την πρώτη. Πάρε μια μικρή θερμαστρα για τα πόδια, αυτό εμένα με είχε βοηθήσει. 

• Απαντήσεις 946
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

@evaa__ επειδή πέρασε μια ταλαιπωρία ο οργανισμός σου και μάλλον χρειάζεται λίγο ενίσχυση, αν το θεωρείς σκόπιμο δε ρωτάς τον γυναικολόγο σου για καμιά βιταμίνη; να φανταστείς ξεκίνησα να παίρνω βιταμίνες στην προσπάθεια για την πρώτη εγκυμοσύνη το 2021 και τις σταμάτησα μετά το τέλος του θηλασμού του δεύτερου το 2025 αρχές. Τώρα νοιώθω πολύ κουρασμένη που δεν παίρνω τίποτα. Κάπου βοηθάνε και αυτές αλλά ρώτα γιατρό μη σου λέω αυθαίρετα για το ποιες να πάρεις. 

Δημοσίευση
στις πριν 39 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Άντε ωραία..!!! Με το καλό, καλή αρχή να έχεις από δω και πέρα, όλα κατ ' ευχήν..! 🙏

Υ.Γ. μου τελείωσαν οι αντιδράσεις για σήμερα κορίτσια οπότε δεν μπορώ να σας καρδουλώσω.. 😆🤣

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!! Σαν ψέμα μου φαίνεται ότι σιγά σιγά θα ξεκινήσουμε😊

στις πριν 42 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Καλημέρα κορίτσια βλεπω όλα τα μνματα απο χθες αλλά προτιμώ να μην πάρω θέση η καθεμία κοπέλα ξεχωριστά ξερει τι περναει το να λεμε για μενα ειναι σημαντικο και ειναι προσβολη μια συγκριση ή δεν ξέρω τι το θεωρω ανούσιο σχόλιο δεν νομιζω για καμια κοπέλα εδω μεσα η προσπαθεια αποκτηση ενος παιδιου να ειναι κατι ασημαντο..! Οποτε καμια δεν μπορει να αναφερει πως αυτο το θεμα ειναι πιο σημαντικο γι αυτην απ’ οτι για αλλες η κοπελα @evaioan απλα ανεφερε κατι που εκεινη την στιγμη που το ειδε το ακουσε οτιδηποτε ηθελε να το μοιραστει με την εννοια οτι οσα δυσκολα κι αν ερχονται παντα στην ακρη μας περιμενει εκει ο το ουρανιο τοξο που παλευουμε τοσο πολυ να ερθει στη ζωη μας δεν νομιζω πως υπηρξε ουδεμια συγκριση..! Το να υπαρχει λεκτικη επιθεση και να κρινει η καθεμια το οτιδηποτε λεει μια κοπελα στο φορουμ το θεωρω απαραδεκτο.. οποιαδηποτε δεν της αρεσει αυτο που διαβαζει μπορει να παει στα επομενα μηνυματα καθως δεν ηταν επι προσωπικου αλλα η κοπελα απλως μοιραστηκε μια ιστορια …

συμφωνω απολυτα με την @melitiniღ σε οσα ειπε…

σε αλλα νεα πως ειστε σημερα κοριτσια μου.; @Sia A @Naty_ πως πατε απο θερμοκρασια σημερα.;

Είχαμε μεγάλη επιτυχία με τη θερμοκρασία σμρ😆 Ξύπνησα σαν τις γιαγιάδες κατά τις 6 για τουαλέτα κ μετά στις 8 σηκώθηκα κανονικά κ είχα 36,6 αλλά μάλλον θα έπρεπε να μετρηθώ στις 6 αλλά δεν το σκέφτηκα εκείνη την ώρα με τη τσίμπλα στο μάτι!!!

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Zelda είπε:

Αν κατάλαβα καλά τώρα ασκείς κριτική στις δικές μου πεποιθήσεις, στο τι θεωρώ εγώ σημαντικό, στο τι θα μπορεί και δε θα μπορεί να λέει η καθεμία; Το να χαρακτηρίζεις κατι που είπα "απαράδεκτο" είναι χειρότερη λεκτική επίθεση από ότι έκανα εγώ ποτέ. Όπως και να έχει, δε θα ασχοληθώ άλλο.

Δεν αναφέρθηκα σε κανενα προσωπικα ουτε ασκησε καμιας μορφης επιθεση..! Στην μόνη κοπέλα που αναφέρθηκα και ειπα πως δεν ειπε τιποτα το κακο ουτε εκανε καμια συγκριση ηταν η @evaioan και αυτο που υποστηριξα ηταν πως καμια δω μεσα δεν μπορει να ασκει επιθεση σε οποιοδηποτε ατομο επειδη δεν του αρεσε ενα σχολιο ή καποια ιστορια που μπορει να αναφερει μια κοπελα.. αλλες κοπελες ευθεως σου ειπαν πως εισαι επιθετικη και εγώ που δεν σε ανεφερα καν στο μηνυμα μου γυρνας και λες οτι σου εχω κανει την χειροτερη λεκτικη επιθεση.; Αν εχεις καποιο θεμα καλυτερα κοιταξε το με τον εαυτο σου γιατι αν ξαναδιαβασεις το μηνυμα μου πουθενα δεν αναφερετε το ονομα σου αντιθετως μιλησα γενικευμενα γιατι οποιαδηποτε κοπελα θα μπορουσε να απαντησει ασχημα σε καποια αλλη εδω μεσα.. αν σε καποια απο εμας δεν αρεσει καποιο σχολιο μπορουμε απλα να παμε παρακατω και οχι να κρινουμε καποιο μηνυμα και να υποβιβαζουμε το ποσο σημαντικο ειναι η αποκτηση ενος παιδιου για ολες τις κοπελες..! Δεν θα ηθελα να δωσω αλλη εκταση καλο θα ηταν να αντιλαμβανεσαι το ακριβως λεμε στα μηνυματα γιατι απο οτι καταλαβαίνω γινεσαι οξυθημη απο πραγματα που τα αντιλαμβανεσαι διαφορετικα απ’ οτι τα λεμε.. οπως ανεφερε και μια αλλη κοπελα εδω ειμαστε για να στηριζουμε η μια την αλλη και οχι να υποβιβαζουμε και να βγαζουμε επιθεση μην ξεχνας οτι η καθεμια κοπελα ξεχωριστα εδω μεσα οπως κι εσυ κι εγω περναμε η καθεμια τα δικα της πραγματα που δεν ξερουμε η μια για την αλλη καλο ειναι λοιπον  να κραταμε λιγο τα προσχηματα και να υπαρχει αλληλοσεβασμος κ υποστηριξηαυτο θεωρω εγω σωστο..! 

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!! Σαν ψέμα μου φαίνεται ότι σιγά σιγά θα ξεκινήσουμε😊

Είχαμε μεγάλη επιτυχία με τη θερμοκρασία σμρ😆 Ξύπνησα σαν τις γιαγιάδες κατά τις 6 για τουαλέτα κ μετά στις 8 σηκώθηκα κανονικά κ είχα 36,6 αλλά μάλλον θα έπρεπε να μετρηθώ στις 6 αλλά δεν το σκέφτηκα εκείνη την ώρα με τη τσίμπλα στο μάτι!!!

Ναι αγαπη θελει θερμομετρηση με 6 τουλαχιστον συνεχομενο υπνο πριν σηκωθεις απ τ κρεβατι.. δεν πιραζει αυριο 😂 ποτε περιμενεις.;

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Ναι αγαπη θελει θερμομετρηση με 6 τουλαχιστον συνεχομενο υπνο πριν σηκωθεις απ τ κρεβατι.. δεν πιραζει αυριο 😂 ποτε περιμενεις.;

Θα το δω αν μπορέσω να το κάνω τις επόμενες μέρες!!! Θα πάρω σαν δεδομένο ότι έκανα ωορρηξία μ΄έσα στο ΣΚ οπότε αρχές Μαρτίου περιμένω. Ειδάλλως με βάση τους προηγούμενους μήνες (32-35 μ΄έρες) οδεύω προς καθυστέρηση (34η μέρα σμρ)!!!

Η @Naty_ που είναι σήμερα? μήπως είχε τίποτα ευχάριστο????

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Θα το δω αν μπορέσω να το κάνω τις επόμενες μέρες!!! Θα πάρω σαν δεδομένο ότι έκανα ωορρηξία μ΄έσα στο ΣΚ οπότε αρχές Μαρτίου περιμένω. Ειδάλλως με βάση τους προηγούμενους μήνες (32-35 μ΄έρες) οδεύω προς καθυστέρηση (34η μέρα σμρ)!!!

Η @Naty_ που είναι σήμερα? μήπως είχε τίποτα ευχάριστο????

Μακαρι αγαπη μου να εχεις ευχαριστα νεα οπως και να εχει πηρες ευχαριστα νεα και απο την επιτροπη ολα να πανε κατευχην ♥️

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες κορίτσι!!! Γιατί να μην προλάβεις δεν θυμάμαι αν το έχεις πει?

Γιατί τα οικονομικά δεν μας το επιτρέπουν προς το παρόν… Συγχαρητήρια κορίτσι!!! Πότε θα πας να πάρεις το χαρτί; Αν πέρασες ανατολικά απέναντι είναι το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ πες στον γιατρό να στις γράψει απευθείας μην τρέχεις πάλι..

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου, καλή Τσικνοπέμπτη. Στα μέρη μου το ζούνε πολύ αλλά εγώ τα βαρέθηκα σήμερα έχει και άπειρο κρύο εδω. 

Σε άλλα νέα, περίοδος ακόμα δεν, θερμοκρασία από στόμα 36,9. Ξύπνησα στις 5 το ξημέρωμα για κάποιο λόγο, αλλά ξανακοιμήθηκα μέχρι 7+. Το έντερό μου με έχει τρελάνει τις τελευταίες μέρες, άπειρα αέρια, φούσκωμα και με πιάνουν και κάτι ανελέητες πείνες σαν τρύπημα στο στομάχι αλλά όταν τρώω φουσκώνω. Γενικά δεν περνάει καλά το πεπτικό μου! Αν δεν έρθει περίοδος μέχρι Σάββατο, Σάββατο πρωί θα κάνω τεστ, ένα έχω!

@Sia A μου Με το καλό κορίτσι μου!! Εκτός κι αν σας προλάβει κι έρθει από βδομάδα! 🙏

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

ΑΚΥΡΟ κορίτσια. ΉΡΘΕ! @Παρασκευαιδου μου πάει κι αυτός ο μήνας τελικά.

Σας διαβάζω συνέχεια αλλά δεν γράφω !!

Να σου πω την αλήθεια μου, το πιστέψα πολύ για εσένα, λυπαμαι κορίτσι μου, πάμε δυνατά για τον επόμενο ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Tina23 είπε:

@flowerv τι κάνεις κορίτσι μου?? σε χάσαμε, πως είσαι??

Δόξα το Θεό καλά θα πω !!

Έχουμε την υγεία μας ,και αυτό από μόνο του είναι σημαντικό!

Εμείς στην πρώτη προσπάθεια εξωσωματικής αποτύχαμε! Δεν κάναμε καν έμβρυομεταφορα!

Ο γιατρός λόγω ηλικίας φοβήθηκε να μου δώσει αυξημένη δοσολογία βγάλαμε μόνο 7 ωάρια τα 5 ήταν ώριμα γονιμοποιηθηκαν και τα 5 τα 3 φτάσαν μέχρι την 3μερα τα 2 μέχρι την 5ημερα.. τα καταψύξαμε και τα στείλαμε και τα δύο για προεμφυτευτικο όπου επέστρεψαν και τα δύο χρωμοσώμικα αναμωλα! Δεν είχαμε κανέναν υγιές ! Τυχαίο γεγονός μας είπαν όλοι ! Τον επόμενο μήνα θα πάμε σε δεύτερη προσπάθεια και εκεί ελπίζω να πάνε όλα καλύτερα !!!

Δημοσίευση
στις πριν 36 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Γιατί τα οικονομικά δεν μας το επιτρέπουν προς το παρόν… Συγχαρητήρια κορίτσι!!! Πότε θα πας να πάρεις το χαρτί; Αν πέρασες ανατολικά απέναντι είναι το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ πες στον γιατρό να στις γράψει απευθείας μην τρέχεις πάλι..

Αχ ναι τώρα θυμήθηκα είχες πει για δουλειά.... Μακάρι κορίτσι μου να προλάβετε μέχρι  τον Ιούνιο🙏

Δεν μπορείς να πας από εκεί. Μόνο κούριερ.... Ε σμρ ή αύριο θα την έχω!!!

στις πριν 22 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

ΑΚΥΡΟ κορίτσια. ΉΡΘΕ! @Παρασκευαιδου μου πάει κι αυτός ο μήνας τελικά.

Έλα ρε γαμώτοοοο!!! κ εγώ το είχα πιστέψει για σένα... Πφφφ δεν μας τα λέει κθλ καλ΄ά ο Φεβρουάριος

στις πριν 3 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Εμείς στην πρώτη προσπάθεια εξωσωματικής αποτύχαμε! Δεν κάναμε καν έμβρυομεταφορα!

Ο γιατρός λόγω ηλικίας φοβήθηκε να μου δώσει αυξημένη δοσολογία βγάλαμε μόνο 7 ωάρια τα 5 ήταν ώριμα γονιμοποιηθηκαν και τα 5 τα 3 φτάσαν μέχρι την 3μερα τα 2 μέχρι την 5ημερα.. τα καταψύξαμε και τα στείλαμε και τα δύο για προεμφυτευτικο όπου επέστρεψαν και τα δύο χρωμοσώμικα αναμωλα! Δεν είχαμε κανέναν υγιές ! Τυχαίο γεγονός μας είπαν όλοι ! Τον επόμενο μήνα θα πάμε σε δεύτερη προσπάθεια και εκεί ελπίζω να πάνε όλα καλύτερα !!!

Εύχομαι κορίτσι μου την επόμενη φορά να υπάρξει ένα υγιές έμβρυο κ να προχωρήσετε κανονικά 😊

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Κάθομαι και κοιτάω το κενό, έχω μπλοκάρει. Τελοσπάντων, προχωράμε, θα πάω να κάνω πάλι ορμονολογικές αύριο μεθαύριο. 

Γιατί να κάνεις πάλι κορίτσι μου?

Πότε ήταν η τελευταία απώλεια σου ?

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Κάθομαι και κοιτάω το κενό, έχω μπλοκάρει. Τελοσπάντων, προχωράμε, θα πάω να κάνω πάλι ορμονολογικές αύριο μεθαύριο. 

Κορίτσι μου μην σε παίρνει από κάτω, ξέρω είναι δύσκολο αλλά εσύ που έχεις μείνει τόσες φορές κ δεν έχετε κάποιο πρόβλημα είναι θέμα χρόνου να ξαναμείνεις. Ξέρω θα μου πεις κ τη σημασία έχει αφού δεν έχω μωρό στην αγκαλιά.... Έχει σημασία γιατί μένεις έγκυος, το μετά είναι κ λίγο τ΄ύχη!!! Εγώ νομίζω ότι πρέπει να αφήσεις στην άκρη τεστ, θερμοκρασίες κλπ. Δεν λέω όταν δεν έχει κάποια σταθερό κύκλο όπως εγώ είναι βοηθητικά αλλά για σένα δεν βρίσκω το λόγο. Βγες με τον σύντροφο σου, κάνε ταξίδια, φάε, πιες να ξεφύγει το μυαλό σου, έχει συχνά επαφές κ θα έρθει σίγουρα είναι θέμα χρόνο 😊

Την Τσικνοπέμπτη δεν την χωνεύω κ γενικά τον Φεβρουάριο εδώ κ 2 χρόνια γτ με έχει σημαδέψει, Τσικνοπέμπτη είχα την αιμορραγία κ ξεκίνησαν όλα τα στραβά κ έλεγα από χθες πως θα ξυπνήσω... Κ όμως σήμερα με πήραν από την επιτροπή κ νιώθω πολύ χαρούμενη!!!

Θέλω να πω σήμερα που έχεις περίοδος κ δεν είσαι καλά κάνε ότι περνάει από το χέρι σου για να γίνει όμορφη μέρα κ να είναι η τελευταία 1η μέρα περιόδου 🥰 🙏

Δημοσίευση
στις πριν 45 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

☹️☹️ Εύχομαι ο επόμενος μήνας να είναι καλύτερος και να έχεις το θετικό αποτέλεσμα❤️
Και θα συμφωνήσω..Υγεία να έχουμε πρώτα απ όλα και να έχουμε την ψυχική μας ηρεμία και όλα θα γίνουν..

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Κορίτσι μου μην σε παίρνει από κάτω, ξέρω είναι δύσκολο αλλά εσύ που έχεις μείνει τόσες φορές κ δεν έχετε κάποιο πρόβλημα είναι θέμα χρόνου να ξαναμείνεις. Ξέρω θα μου πεις κ τη σημασία έχει αφού δεν έχω μωρό στην αγκαλιά.... Έχει σημασία γιατί μένεις έγκυος, το μετά είναι κ λίγο τ΄ύχη!!! Εγώ νομίζω ότι πρέπει να αφήσεις στην άκρη τεστ, θερμοκρασίες κλπ. Δεν λέω όταν δεν έχει κάποια σταθερό κύκλο όπως εγώ είναι βοηθητικά αλλά για σένα δεν βρίσκω το λόγο. Βγες με τον σύντροφο σου, κάνε ταξίδια, φάε, πιες να ξεφύγει το μυαλό σου, έχει συχνά επαφές κ θα έρθει σίγουρα είναι θέμα χρόνο 😊

Την Τσικνοπέμπτη δεν την χωνεύω κ γενικά τον Φεβρουάριο εδώ κ 2 χρόνια γτ με έχει σημαδέψει, Τσικνοπέμπτη είχα την αιμορραγία κ ξεκίνησαν όλα τα στραβά κ έλεγα από χθες πως θα ξυπνήσω... Κ όμως σήμερα με πήραν από την επιτροπή κ νιώθω πολύ χαρούμενη!!!

Θέλω να πω σήμερα που έχεις περίοδος κ δεν είσαι καλά κάνε ότι περνάει από το χέρι σου για να γίνει όμορφη μέρα κ να είναι η τελευταία 1η μέρα περιόδου 🥰 🙏

ευχομαι να πανε ολα καλα στην δευτερη προσπαθεια σας κοριτσι μου..! Το οτι δεν το βαζετε κατω και συνεχιζετε την προσπαθεια  ειναι πολυ σημαντικο.. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Σοφία21 είπε:

ευχομαι να πανε ολα καλα στην δευτερη προσπαθεια σας κοριτσι μου..! Το οτι δεν το βαζετε κατω και συνεχιζετε την προσπαθεια  ειναι πολυ σημαντικο.. 

Μάλλον την @flowerv ήθελες να κάνεις ταγκ 😉

Δημοσίευση
στις πριν 29 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Εγω εκανα σημερα.. κι εγω ετσι ημουν πρωτη μερα που αδιαθετησα.. ολε θα πανε καλα..! 
θα συμφωνησω με την @Sia A απολαυσε την καθημερινοτητα σου μην μπλεκεσαι με τεστ θερμοκρασιες κτλ δν ηξερα οτι επανες ευκολα.. μην στρεσαρεις αδικα τον εαυτο σου μακαρι να μπορουσα να τα αποφυγω κι εγω μονο αγψος προκαλουν αλλα λογω ΣΠΩ  προσπαθω καπως μα παρακολουθω ποτε πιθανον να κανω ωορηξια.. 

ολα θα πανε καλα ειμαι σιγουραη απλα προσπαθησε να αφησεις ελευθερο τον εαυτο σου.. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Βάλε σκέτα λαχανικά. Όλα τα μωρά ζορίζονται με το μοσχάρι και ειδικά στην αρχή.
    • Κορίτσια ούτε τη γλυκοπατάτα με μοσχάρι ήθελε.. σφραγίζει τα χείλη..φφφ έτσι μου έρχεται να του πάρω καμιά κρεμουλα μπισκότο ή βανίλια μπας και..δεν ξέρω..θα παρω τηλ παιδίατρο αν συνεχιστεί..
    • Αυτό ακριβώς που περιγράφεις με την σούβλιες...κάνουμε υπομονή.. εγώ μιλάω εκ του ασφαλούς γτ ξέρω ότι μου έχουν μείνει 3 μέρες μέχρι να γεννήσω...αν δεν ήξερα και περίμενα του πόνους κτλ θα είχα σκάσει. Ούτε τα παιδιά μου δεν μπορώ να πάρω από το σχολείο και νιώθω τόσο ανήμπορη....για αυτό θέλω να τελειώνω...μετά θα μετράω τις μέρες μέχρι να σαραντησω και θα αγχώνομαι μην κολλήσει και καμιά ίωση από τα κορίτσια...υπέροχες μέρες θα περάσουμε!!
    • Κορίτσι μου χαίρομαι που γυρίσατε σπίτι και έχεις την μανούλα σου να σε βοηθά. Η αλήθεια είναι πως τα βραδιά είναι δύσκολα και σίγουρα ο αποκλειστικός θηλασμός είναι μια δέσμευση παραπάνω.  Εμεις προσπαθούμε να προσαρμοστούμε ακόμα. Το χάνουμε λίγο στο τάισμα, μας πνιγεται συχνά γιατί τρώει λαίμαργα, την πιάνει λοξυγγας κλπ… όποτε έχουμε μεγάλα διαλείμματα μεταξύ του ταΐσματος, σταματάμε για λίγο και μετά πάλι από την αρχή. Έτσι χάνει τις ωρες ύπνου της. Θα το βρούμε όμως, συμβουλευτήκαμε και την παιδίατρο και μας είπε πως θέλει υπομονή για να το μάθει και εκείνη.Γενικα όμως ξυπνάει μόνη της κάθε 4 ώρες και τρώει. Επίσης την ζυγίσαμε και εχθές και είναι πλέον 3.240.  Εγω εχω σχεδόν αναρρώσει, δεν εχω πια τα τραβήγματα και τους πόνους όποτε τα διαχειρίζομαι όλα πολύ καλύτερα. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...