Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης κι'αν φλεβίσει μωράκια θα γεμίσει στις κοιλίτσες μας γερά και δυνατά❣️ 🫄🤰🫃👼💥

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Σοφία21 είπε:

κοριτσι μου δυστυχως ειμαι αρκετα χαμηλα 153 εχω υψος κ βαρος 38

Εγώ να ξέρεις όσες φορές ήθελα να παχύνω έπιανε μόνο το κόλπο με τα υγρά. Έπινα πάρα πολλά υγρά , ήμουν με ένα καλαμάκι στο στόμα ένιωθα ότι θα σκάσω κ έπινα έπινα έπινα... Ουσιαστικά με αυτόν τον τρόπο ανοίγει το στομάχι. Μετά από κάνα δυο βδομάδες αρχίζει τρελη πείνα!!! 

• Απαντήσεις 807
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Πφφ και φτάσαμε πάλι σε αυτό το σημείο που λέω τώρα θα έρθει, τώρα θα έρθει. Έχω αυτά τα μαλακά τραβήγματα σε μέση και κοιλιά που λες τώρα θα πάω τουαλέτα και θα δω αίμα. Και ξενερώνω ήδη στην ιδέα ότι θα έρθει και αγχώνομαι στην ιδέα ότι δεν θα έρθει.

Είναι πολύ ψυχοφθόρο ρε γαμώτο όλο αυτό. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Σοφία21 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα μετά από αυτή την φορά που δεν τα καταφέραμε ξανά αποφάσισα να δώσω λίγο προτεραιότητα στην σωματική αλλά και στην ψυχική μου υγεία έτσι μαζί με την ψυχολόγο που κάνω έτσι κι αλλιώς συνεδρίες ξεκίνησα σήμερα και με τον διατροφολόγο που με παρακοκουθούσε παλιότερα οπότε θα ξεκινήσω διατροφή θα τσεκάρω και τις βιταμίνες μου τις ορμονες κτλ με γυναικολόγο και ενδοκρινολόγο και θα δώσω βάση λίγο σε αυτά.. γιατί κατάλαβα οτι από την λαχταρα μας να αποκτησουμε ενα παιδακι κολλαμε με τεστ με θερμακρασιες με με με και ξεχναμε πολυ βασικα πραγματα.. μοιραζομαι καποιες εικονες ωραιες και ενδιαφερουσες που βρηκα και παντα με την σωστη καθοδηγηση του γιατρού μπορούμε να δούμε αν μπορουμε να παρουμε ή αν χρειαζομαστε καποια απο αυτες τις βιταμινες 😊

IMG_7007.png

IMG_7008.png

IMG_7009.png

IMG_7010.png

IMG_7011.png

Ωραια κοριτσι μου, σημαντικες και οι βιταμινες.Εχω παρει εγω βιταμινη d τα καλοκαιρια απο τον ηλιο.Που στο καλο παει😜για να ελαφρυνω το κλιμα.

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Πφφ και φτάσαμε πάλι σε αυτό το σημείο που λέω τώρα θα έρθει, τώρα θα έρθει. Έχω αυτά τα μαλακά τραβήγματα σε μέση και κοιλιά που λες τώρα θα πάω τουαλέτα και θα δω αίμα. Και ξενερώνω ήδη στην ιδέα ότι θα έρθει και αγχώνομαι στην ιδέα ότι δεν θα έρθει.

Είναι πολύ ψυχοφθόρο ρε γαμώτο όλο αυτό. 

Ετσι ημουν κι εγω κοριτσι μου ολη την εβδομαδα.. συνεχισε την θερμομετρηση κι ελπιζω ολα να πανε καλα

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Pinacolada είπε:

Αχ και εμένα έτσι μου λέγανε και τελικά έμεινα έγκυος στα λιγότερα κιλά που έχω υπάρξει ποτέ! 41,5 κιλά με 1,59 ύψος. 

Ξέρω πως είναι να παλεύεις να βάλεις έστω και 100 γραμμάρια... 

Εγώ πάλι για να βάλω μισό κιλό αρκεί να εισπνευσω τη σκόνη σοκολάτας από τον καπουτσίνο μου 😂 άδικη ζωή!

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια 

Σήμερα πήγα για εναν υπέρηχο.

Με εβγαλε 6+2, Με βάση τελευταία περίοδο έπρεπε να ήμουν 7+4.

ακουσαμε καρδούλα πολύ χαμηλά βέβαια γιατί είναι πολύ μικρό ακόμη. .

Άλλη κοπέλα με παρόμοια εμπειρία και να πήγαν όλα καλά;

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η marinaP είπε:

Καλησπέρα κορίτσια 

Εγώ στην δεύτερη εγκυμοσύνη την δεύτερη φορά π είχαμε πάει για υπέρηχο με έδειχνε 3-4 ημερες μικρότερο αλλά μ είπε η γιατρος να μην αγχώνομαι. Την Τρίτη φορά π πήγαμε ήταν 2 μερες μικρότερο μετά ακριβώς οπως την περίοδο. Έχει να κάνει με τον κύκλο σου, εμενα τότε ήταν 28αρης στο πρώτο μ παιδί πάντα με έβγαζε μεγαλύτερο γιατί ο κύκλος μου ήταν μικρότερος 25 ημερες. Σημασία έχει να είναι όλα καλά στον υπέρηχο κ την ημερομηνία θα στην βγάλει ο υπέρηχος όχι η περιόδου 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η marinaP είπε:

Καλησπέρα κορίτσια 

Εμένα ήταν 10 μέρες πίσω κορίτσι μου στην μπέμπα και πήγαν όλα καλά έκανα και τεστ ωορρηξία οπότε ήξερα πότε έκανα και βγήκε και στον υπέρηχο σωστά με βάσει τα τεστ μου 

Εύχομαι να πάνε όλα καλά μια τελειομηνη εγκυμοσύνη να έχεις 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...