Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης κι'αν φλεβίσει μωράκια θα γεμίσει στις κοιλίτσες μας γερά και δυνατά❣️ 🫄🤰🫃👼💥

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Δεν θυμάστε την δική μου χοριακη σε αυτήν την εγκυμοσύνη; Ήμουν σχεδόν 5εβδ μόνο και ήταν λίγο πάνω από 5000. Είχα φρικαρει προσωπικά και είχα βάλει όλα τα κακά στο μυαλό μου. Όταν πήγα για υπέρηχο προς το τέλος της 5ης εβδομάδας είδαμε μόνο εμβρυϊκά στοιχεία και 10 μέρες μετά ακούσαμε και καρδιά. Το εύρος της χοριακης είναι τεράστιο, γι'αυτό εγώ προσωπικά τις αποφεύγω. Με αγχωνουν πολυ είτε είναι χαμηλή ή υψηλή πάλι άγχος προκαλεί 

Ναι θυμάμαι... Αλλά δεν είναι περίεργο π εμένα δεν είδε τίποτα από έμβρυο με τόσο ψηλή χοριακη;... Δεν ξέρω ρε κορίτσια τι να σκεφτώ. Θα του πω να παω μέσα στην επόμενη βδομάδα 

• Απαντήσεις 569
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημέρα! Κορίτσια δίνω κάτι εξετάσεις για τη δουλειά μου μετά το Πάσχα και πρέπει να στρωθω στο διάβασμα αλλά ο χρόνος είναι περιορισμένος με τη φροντίδα και την απασχόληση του μωρού. Αν έχετε υπόψιν κάποια νέα κοπέλα που έχει όρεξη για παιχνίδι να έρχεται να παίζει με τον μικρούλη μου 2-3 ώρες 2 φορές τη βδομάδα για να προλαβαίνω να διαβάσω λίγο στείλτε μου προσωπικό. Ο μικρούλης είναι σχεδόν 10 μηνών και μένουμε στο Μαρούσι. Δε χρειάζομαι κάτι άλλο από δουλειές, φαγητό του μωρού κλπ, μόνο κάποιον να παίζει μαζί του, να είναι χαρούμενος και να μπορέσω κ εγώ να διαβάσω χωρίς τύψεις! Δεν ξέρω αν το φόρουμ έχει ειδική κατηγορία για αυτό, αν έχει θα ανοίξω αλλά αν ξέρετε και κάποια κοπέλα να προτείνετε ακόμα καλύτερα!

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η marinaP είπε:

Ναι θυμάμαι... Αλλά δεν είναι περίεργο π εμένα δεν είδε τίποτα από έμβρυο με τόσο ψηλή χοριακη;... Δεν ξέρω ρε κορίτσια τι να σκεφτώ. Θα του πω να παω μέσα στην επόμενη βδομάδα 

Κορίτσι μου καλημέρα, και εγώ στην εβδομάδα σου δεν είχα ακούσει καρδιά και τα εμβρυϊκά στοιχεία τα είδαμε και δεν τα είδαμε, δεν ήταν σίγουρος ο γιατρός. Την επόμενη εβδομάδα όμως όταν πήγα το είχαμε δει και το είχαμε ακούσει 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια ελπίζω να είστε όλες καλά θα γιορτασετε πουθενά αύριο ή ερωτικά στο σπίτι.; 
Εμείς θα βγούμε για φαγητό αν και μετα τη δουλειά και οι 2 θα είμαστε κομμάτια 😂

Να σας ρωτήσω όσες έχετε μεινει έγκυος κι εχετε δει γενικα θετικό τεστ σε ποια εβδομάδα (ημέρα κυκλου) το μαθατε.; Ειχατε συμπτωματα ή οχι.; 

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Καλημέρα κορίτσια ελπίζω να είστε όλες καλά θα γιορτασετε πουθενά αύριο ή ερωτικά στο σπίτι.; 
Εμείς θα βγούμε για φαγητό αν και μετα τη δουλειά και οι 2 θα είμαστε κομμάτια 😂

Να σας ρωτήσω όσες έχετε μεινει έγκυος κι εχετε δει γενικα θετικό τεστ σε ποια εβδομάδα (ημέρα κυκλου) το μαθατε.; Ειχατε συμπτωματα ή οχι.; 

Καλημέρα Σοφία μου!!! Κ εμείς μια απ'τα ίδια ο σύζυγος δουλεύει μέχρι τις 9, οπότε ή σπίτι ή κάπου χαλαρά για φαϊ 😊

Για την εγκυμοσύνη που ρωτάς εγώ δεν είχα κανένα μα κανένα σύμπτωμα μέχρι την καθυστέρηση εκτός από λίγο ροζ 2-3 μέρες πριν μου έρθει κ νόμιζα ότι έρχεται πιο νωρίς αλλά ήταν εμφύτευση. Κ τεστ έκανα με 4 μ΄έρες καθυστέρηση... Μετά άρχισαν τα όργανα με πολλά συμπτώματα

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Καλημέραα!! Εγώ πολύ ερωτικά θα περάσω με περίοδο 🤣🤣 πρώτη μέρα σήμερα…αν και ποτέ δεν ήμουν φαν του Βαλεντίνου. Την πρώτη φορά είδα θετικό τεστ 2 μέρες πριν την αναμενόμενη με χοριακή 76. Είχα συμπτώματα κόπωση, λαχάνιασμα και τρομερή υπνηλία και παράλληλα κάθε βράδυ στις 4 το μάτι γαρίδα (κράτησε 9 μήνες αυτό). Αα και μπούκωμα μύτης. Την δεύτερη που δεν εξελίχθηκε είδα θετικό στην τρίτη μέρα καθυστέρησης με χοριακή 49. Εκεί δεν είχα κανένα σύμπτωμα και πλέον έχω καταλάβει ότι δεν υπάρχουν συμπτωματα!! Παλιά δεν το πίστευα και έλεγα αποκλείεται όλο και κάτι υπάρχει. Αυτόν τον μήνα θα ορκιζόμουν πως είμαι έγκυος, είχα δλδ όλα όσα είχα στην πρώτη εγκυμοσύνη και όμως ήρθε η περίοδος. Γι αυτό κορίτσι μου, όσο δύσκολο και αν είναι, μην στέκεσαι στα συμπτώματα. Αυτό που έχω να πω και τις δυο φορές που έμεινα έγκυος, είναι ότι ναι μεν υπήρχε άγχος, αλλά κάπως για διάφορους λόγους, η εγκυμοσύνη είχε αποκλειστεί από το μυαλό μου. Θεωρώ δλδ ότι οι δικές μου ορμόνες λειτουργούν καλύτερα όταν το «ξεχνάω» κάπως, εννοώντας ότι ναι μεν προσπαθώ, αλλά υπάρχουν κ άλλα θέματα στην ζωή μου. 

Δημοσίευση

@Sia A @Rena92 Ευχαριστώ κορίτσια για τις απαντήσεις σας εγω πχ το στηθος πρηξιμο πονο κτλ δν εχω ουτε στη περιόδο και ακούω περιπτώσεις που πριν την αναμενομενη περιοδο εχουν αυτο σαν συμπτωμα..

28η μερα σημερα κ απο χθες εχω κραμπες χαμηλα οπως οταν περιμενω περιοδο..

αναμένω αυτες τις μερες οπότε ποθανον να ερθει η θεια απο το Σικαγο…

οτι κι αν κανετε να περασετε ομορφα ♥️

ουτε εγω ειμαι φαν ειναι ξεκαθαρα εμπορικη γιορτη το θεμα ειναι να φαινεται ο ετωτας η αγαπη και υο ενδιαφερον στα καθημερινα απλα πραγματα  

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Σοφία21 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου! Εγώ πάντα με καθυστέρηση έβγαιναν θετικά τα τεστ! ποτέ πριν την καθυστέρηση!στον μεγάλο μου γιο κιόλας είχα αρνητική χοριακή την ημέρα αναμονής περιόδου και μετά από λίγες ημέρες καθυστέρησης βγήκαν θετικά όλα ! 😁 Άρα εγώ θεωρώ ότι καλό είναι να περιμένουμε καθυστέρηση αν και εγώ έχω πέσει πλέον στο τρυπάκι να κάνω νωρίτερα...όμως προσπαθώ να περιμένω καθυστέρηση! μάλλον είναι στον οργανισμό?δεν ξέρω!

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου! Εγώ πάντα με καθυστέρηση έβγαιναν θετικά τα τεστ! ποτέ πριν την καθυστέρηση!στον μεγάλο μου γιο κιόλας είχα αρνητική χοριακή την ημέρα αναμονής περιόδου και μετά από λίγες ημέρες καθυστέρησης βγήκαν θετικά όλα ! 😁 Άρα εγώ θεωρώ ότι καλό είναι να περιμένουμε καθυστέρηση αν και εγώ έχω πέσει πλέον στο τρυπάκι να κάνω νωρίτερα...όμως προσπαθώ να περιμένω καθυστέρηση! μάλλον είναι στον οργανισμό?δεν ξέρω!

Κάημέρα κορίτσι μου, μου έδωσαν μια ελπίδα τα λόγια σου κάνω υπομονή και περιμένω τι να πω.. δεν ξερω γιατι αλλα αυτο το μήνα μπηκα κι εγω στο τρυπακι να κανω 2 φορες τεστ νωριτερα αν και οι γιατροι λενε τεστ 14 μερες μετα την ωορηξια… 

εντομεταξυ ακου story..

Προχθές σκεφτόμουν ότι αν έχω πιάσει θα είναι στα μωράκια Οκτωβρίου. Οκτώβρη λοιπόν έχασα τον πατέρα μου..

Χθες μπήκα σε κάτι σελίδες όπως είναι το Ιασώ μητέρα κλπ εκει που λέει υπολογισμός γόνιμων ημερών Και υπολογισμός κύησης πάτησα την τελευταία ημέρα περιόδου και μου έβγαλε Πιθανή ημερομηνία τοκετού την ημερομηνία που έχασα τον πατέρα μου έπαθα σοκ ειλικρινά το ειπα στην μητερα μου κι αυτη τα οδια μου ειπε μακαρι οποτε και συναισθηματικα περισσοτερο αυτο τ μηνα μπηκα στ πειρασμο να κανω τεστ πριν να εχω καθυστερηση

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Κάημέρα κορίτσι μου, μου έδωσαν μια ελπίδα τα λόγια σου κάνω υπομονή και περιμένω τι να πω.. δεν ξερω γιατι αλλα αυτο το μήνα μπηκα κι εγω στο τρυπακι να κανω 2 φορες τεστ νωριτερα αν και οι γιατροι λενε τεστ 14 μερες μετα την ωορηξια… 

εντομεταξυ ακου story..

Προχθές σκεφτόμουν ότι αν έχω πιάσει θα είναι στα μωράκια Οκτωβρίου. Οκτώβρη λοιπόν έχασα τον πατέρα μου..

Χθες μπήκα σε κάτι σελίδες όπως είναι το Ιασώ μητέρα κλπ εκει που λέει υπολογισμός γόνιμων ημερών Και υπολογισμός κύησης πάτησα την τελευταία ημέρα περιόδου και μου έβγαλε Πιθανή ημερομηνία τοκετού την ημερομηνία που έχασα τον πατέρα μου έπαθα σοκ ειλικρινά το ειπα στην μητερα μου κι αυτη τα οδια μου ειπε μακαρι οποτε και συναισθηματικα περισσοτερο αυτο τ μηνα μπηκα στ πειρασμο να κανω τεστ πριν να εχω καθυστερηση

ποπο... το εύχομαι πραγματικά κορίτσι μου ❤️

πλάκα πλάκα τώρα έβαλα κι εγώ να δω και λέει πητ 1/11. Ο Νοέμβρης για μένα ζόρικος ήταν μία φορά έκανα απόξεση και μία επέμβαση με την έκτοπη.

Για να δούμε κορίτσι μου τι θα φέρει...!!

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

@Sia A @Rena92 Ευχαριστώ κορίτσια για τις απαντήσεις σας εγω πχ το στηθος πρηξιμο πονο κτλ δν εχω ουτε στη περιόδο και ακούω περιπτώσεις που πριν την αναμενομενη περιοδο εχουν αυτο σαν συμπτωμα..

28η μερα σημερα κ απο χθες εχω κραμπες χαμηλα οπως οταν περιμενω περιοδο..

αναμένω αυτες τις μερες οπότε ποθανον να ερθει η θεια απο το Σικαγο…

οτι κι αν κανετε να περασετε ομορφα ♥️

ουτε εγω ειμαι φαν ειναι ξεκαθαρα εμπορικη γιορτη το θεμα ειναι να φαινεται ο ετωτας η αγαπη και υο ενδιαφερον στα καθημερινα απλα πραγματα  

Εδώ μαζί κορίτσι ούτε εμένα πρήζεται το στήθος μου πριν την περίοδο. Κ στην εγκυμοσύνη άρχιζε να πρήζεται μετά την 6η εβδομάδα. Κ επειδή έχω ανύπαρκτο στήθος έλεγα αααα τι ωραία κάτι φουσκώνει εδώ να γεμίζει το σουτιέν 😅

Γενικά μη ψάχνεις για συμπτώματα είτε περιόδου, είτε εγκυμοσ΄ύνης κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός. Ακόμη κ στο ίδιο άτομο μπορεί κάποιο μήνα να αλλάξουν τα συμπτώματα από εξωτερικούς παράγοντες πχ άγχος κλπ

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Σοφία21 είπε:

Και σημερα 36,8 - 36,9 αλλα απο χθες εχω ψολοπονακια.. 

εσυ εκανες και σημερα.; 

άρα ψηλά είναι ακόμη! Έκανα ναι 36,8 μασχάλη - 37 στόμα (παίζω και στα 2 χαχα)

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Εδώ μαζί κορίτσι ούτε εμένα πρήζεται το στήθος μου πριν την περίοδο. Κ στην εγκυμοσύνη άρχιζε να πρήζεται μετά την 6η εβδομάδα. Κ επειδή έχω ανύπαρκτο στήθος έλεγα αααα τι ωραία κάτι φουσκώνει εδώ να γεμίζει το σουτιέν 😅

Γενικά μη ψάχνεις για συμπτώματα είτε περιόδου, είτε εγκυμοσ΄ύνης κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός. Ακόμη κ στο ίδιο άτομο μπορεί κάποιο μήνα να αλλάξουν τα συμπτώματα από εξωτερικούς παράγοντες πχ άγχος κλπ

Δεν ειμαι μονη τελικα κατι ειναι κι αυτο 😂😂 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Σοφία21 είπε:

Στόμα μετραμε εμεις 😂😂 

ποτε περιμενεις περιοδο και σε ποια μερα του κυκλου εισαι.;

20η μέρα είμαι περιμένω σε 6-7 μέρες. Νομίζω αν είναι να ρθει περίοδος πέφτει 1-2 μέρες πριν

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Δεν ειμαι μονη τελικα κατι ειναι κι αυτο 😂😂 

Ναι βρε μην αγχώνεσαι υπάρχουν κ άλλες σαν εσένα.... Σκέψου ότι εγώ ένιωθα σαν εξωγήινος με τις φίλες μου γτ μου έλεγαν πωπω σμρ πονάω έχω ωορρηξία ή ξεπρήστηκε το στήθος μου θα αδιαθετήσω κ έλεγα τι στο καλό σε εμένα τπτ 😵

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

20η μέρα είμαι περιμένω σε 6-7 μέρες. Νομίζω αν είναι να ρθει περίοδος πέφτει 1-2 μέρες πριν

Μεχρι σημερα πας πολυ καλα αν συνεχισει ετσι μακαρι να εισαι κοριτσι μου το ευχομαι ειλικρινα

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Sia A είπε:

Ναι βρε μην αγχώνεσαι υπάρχουν κ άλλες σαν εσένα.... Σκέψου ότι εγώ ένιωθα σαν εξωγήινος με τις φίλες μου γτ μου έλεγαν πωπω σμρ πονάω έχω ωορρηξία ή ξεπρήστηκε το στήθος μου θα αδιαθετήσω κ έλεγα τι στο καλό σε εμένα τπτ 😵

Μοα απ τ ιδια.. μονο η κοιλια με ποναει πολυ κατα τ αλλα τπτ αλλο

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

εντομεταξυ ακου story..

Φυσικά να ελπίζεις εφόσον ακόμα δεν έχεις καθυστέρηση τίποτα δεν χάθηκε!η θερμοκρασία σου είναι πολύ καλή! Αν συνεχίσει ανεβασμένη τότε λογικά θα είσαι έγκυος!ποπό ανατριχιαστικό μακάρι μακάρι να είναι όπως το νιώθεις!εγώ στα παιδιά μου είχα μεγάλη προαισθηση ότι είμαι και όντως είχε βγει αληθινό 🙏 στο εύχομαι! περιμένω νέα σου!

στις πριν 13 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

άρα ψηλά είναι ακόμη! Έκανα ναι 36,8 μασχάλη - 37 στόμα (παίζω και στα 2 χαχα)

Γεια σου κοπέλα μου!πολύ καλά και εσύ!!!και σε εσένα ευχομαι ένα θετικό τεστακι αυτό τον μήνα 🙏 💝 άντε άντε να δούμε θετικά τεστακια αυτό τον μήνα όλες μας! 

Εγώ κοντεύω σε ωορρηξία!είμαι σε αυτή τη φάση τώρα!

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Φυσικά να ελπίζεις εφόσον ακόμα δεν έχεις καθυστέρηση τίποτα δεν χάθηκε!η θερμοκρασία σου είναι πολύ καλή! Αν συνεχίσει ανεβασμένη τότε λογικά θα είσαι έγκυος!ποπό ανατριχιαστικό μακάρι μακάρι να είναι όπως το νιώθεις!εγώ στα παιδιά μου είχα μεγάλη προαισθηση ότι είμαι και όντως είχε βγει αληθινό 🙏 στο εύχομαι! περιμένω νέα σου!

Γεια σου κοπέλα μου!πολύ καλά και εσύ!!!και σε εσένα ευχομαι ένα θετικό τεστακι αυτό τον μήνα 🙏 💝 άντε άντε να δούμε θετικά τεστακια αυτό τον μήνα όλες μας! 

Εγώ κοντεύω σε ωορρηξία!είμαι σε αυτή τη φάση τώρα!

Οοοο τελεια μπαινεις στο παιχνίδι.. 

@Παρασκευαιδου Κοριτσι μου για πες μας μας βλεπεις με την @Naty_ γι’ αυτον τον μήνα.; 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Lilaki93 είπε:

Καλημερα κοριτσια, τα τεστ εγκυμοσυνης σε ταινιες τα αολα, δειχνουν 5 μερες πριν την περιοδο?

Καλημερα!

Συνηθως τα τεστ δειχνουν 11-12 μερες μετα την ωορρηξια, οποτε καλυτερα να το υπολογίζεις με βαση την ωορρηξία. Γιατι το 5 μερες πριν ειναι βαση ενος μεσου κυκλου που υπολογιζουν οι εταιρειες και που πολλες φορες δεν ανταποκρίνεται σε ολες.

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Sofi1987 είπε:

Καλημερα!

Συνηθως τα τεστ δειχνουν 11-12 μερες μετα την ωορρηξια, οποτε καλυτερα να το υπολογίζεις με βαση την ωορρηξία. Γιατι το 5 μερες πριν ειναι βαση ενος μεσου κυκλου που υπολογιζουν οι εταιρειες και που πολλες φορες δεν ανταποκρίνεται σε ολες.

Ααα οκ, σε ευχαριστω πολυ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Οχι αγαπη μπορει να μην ειναι ηψηλη ακομα η ορμονη και τζαμπα θα απογοητευτεις.. περιμενε εστω 1 μερα καθυστερησης
    • Κοριτσι μου λυπαμαι πολυ που νιωθεις ετσι! Δεν ξερω πως να σου το εξηγησω απλα, αλλα θα κανω μια προσπαθεια! Το μωρακι σε αυτη την ηλικια δεν εχει συνειδηση και η εγκεφαλικη του αναπτυξη δεν ειναι τετοια ωστε να μπορει να διαχωρισει αν προτιμαει τον μπαμπα ή τη μαμα. 2 μηνων σκεψου, ουτε η οραση τους δεν ειναι αναπτυγμενη. Αν ηταν 10 χρονων και δεν ηθελε να ειναι μαζι σου θα σου ελεγα ελα να το συζητησουμε, αλλα 2 μηνων πραγματικα δεν εχει αυτη την αντιληψη.  Αυτο που συμβαινει ειναι πως η δικη σου διαθεση και ψυχολογια αντανακλαται στο μωρο. Αν το παρει αγκαλια καποιος που ειναι ηρεμος και πραος θα ηρεμησει πιο ευκολα απ΄οτι αν το παρει αγκαλια καποιος που ειναι νευρικος και νιωθει οτι δεν ειναι επαρκης. Αυτο που θελω να πω ειναι πως η δικη σου ανασφαλεια και ψυχικη αμφιθυμια αντανακλαται στο μωρο. Αν ηρεμησεις και βρεις τα πατηματα σου αυτο θα αλλαξει. Ειχα αντιμετωπισει κατι παρομοιο οταν γεννηθηκε ο γιος μου (ειδικα στο κομματι του θηλασμου) και συνειδητοποιησαμε με τον ψυχολογο μου πως οφειλοταν σε μια μικρη καταθλιψη που περνουσα μετα τη γεννα συν μετατραυματικο στρες γιατι ο τοκετος μου δεν πηγε καλα και ολα αυτα δημιουργουσαν προβλημα στη σχεση μου με το νεογνο. Μολις το δουλεψαμε, καταφερα να ηρεμησω και να συνδεθω με το μωρακι μου. Εχω διαβασει και αλλα μηνυματα σου, θα σου προτεινα να συμβουλευτεις καποιον ειδικο. Το προβλημα δε νομιζω πως ειναι οτι δεν σε θελει το μωρακι σου, αλλα οτι εσυ περνας καποια ψυχικη αναστατωση που δε σου επιτρεπει να συνδεθεις σωστα με το μωρακι σου. Μολις το λυσεις αυτο θα αλλαξουν ολα, στο εγγυωμαι!  Σου στελνω μια μεγαλη αγκαλια, ολα θα πανε καλα!
    • Ναι ρε γμτ, αυτό το πράγμα που κάποιοι μήνες του χειμώνα ειδικά περνάνε έτσι, πόσο κρίμα, αλλά και τι να κάνεις?!!!  Θα σας κρατάω ενήμερες για την εξέλιξη των επόμενων ημερών χαχαχαχαχα
    • Έχεις απόλυτο δίκιο αλλά πραγματικά με τη δουλειά κ τις υποχρεώσεις αν βγάζαμε στην άκρη κ μέρες που είμαστε άρρωστοι τότε δεν μένει κ κάποια μέρα για επαφές τον χειμώνα!!! Κ εμείς δεν το είχαμε κάνει επειδή έπρεπε απλά επειδή ήμασταν 1 μήνα άρρωστοι εναλλάξ κολλούσαμε ε στο τέλος είπα ε δεν γίνεται θα κάνουμε σεξάκι έτσι χάλια που είμαστε κ όπου βγει!!!! Κ μάλλον γι αυτό έμεινα γτ λέγαμε κ οι 2 άρρωστοι κ θα μείνω έγκυος, οπότε το πήραμε πιο χαλαρά 😊😉
    • Μωρέ κορίτσι μου έχεις ένα δίκιο, αλλά όσο θετικά και να θες να το δεις, όταν κάποιος από τους δυο είναι κρυωμένος, χάνεται όλη η απόλαυση του κρεβατιού.....και η αλήθεια είναι ότι είναι άκρως ερωτικό πράγμα εκεί που είσαι πάνω στο καλό, να τρέχει η μύτη σου και να λες μισό μισό γιατί τρέχει η μύτη μου και θέλω να την φυσήξω γιατί δεν μπορώ να αναπνεύσω! 🤣🤣🤣🤣  Πέρα της πλάκας όπως μας βγει, δεν θέλω να το πιέσω γιατί μετά πραγματικά χάνεται όλη η μαγεία και γίνεται κάπως αγγαρεία...
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...