Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης κι'αν φλεβίσει μωράκια θα γεμίσει στις κοιλίτσες μας γερά και δυνατά❣️ 🫄🤰🫃👼💥

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Elk είπε:

Κορίτσι μου εμένα τα home test μετά της 10 μέρες από το θετικό τεστ ωορρηξίας είχε δείξει ότι ήταν θετικό 

τωρα αυτα δεν τα έχω δοκιμάσει δεν ξέρω να σου πω αλλά αν έχεις και θες κάνε ένα με πρωινά ούρα και εύχομαι ότι καλύτερο 🥰

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου…δεν έχω αλλά θα φροντίσω να πάρω το απόγευμα και βλέποντας… απλά σκέφτομαι πως πριν κάποιες μέρες είχα κ για ένα βράδυ πόνους περιόδου και μπήκε το μυαλό σε σκέψεις. Βέβαια, προς θεού δεν θα με στεναχωρούσε ένα θετικό αποτέλεσμα, απλά οι συνθήκες δυστυχώς είναι κάπως περίεργες. Ωστόσο, πιστεύω πως όλα για κάποιον λόγο γίνονται και πορεύομαι με αυτό. 

• Απαντήσεις 314
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου…δεν έχω αλλά θα φροντίσω να πάρω το απόγευμα και βλέποντας… απλά σκέφτομαι πως πριν κάποιες μέρες είχα κ για ένα βράδυ πόνους περιόδου και μπήκε το μυαλό σε σκέψεις. Βέβαια, προς θεού δεν θα με στεναχωρούσε ένα θετικό αποτέλεσμα, απλά οι συνθήκες δυστυχώς είναι κάπως περίεργες. Ωστόσο, πιστεύω πως όλα για κάποιον λόγο γίνονται και πορεύομαι με αυτό. 

Εγώ στην θέση σου θα έκανα την Κυριακή κάποιο ευαίσθητο.  Ότι καλύτερο σου εύχομαι ❣️

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Lilaki93 είπε:

Ναι, tsh κλπ θα κανω, οι υπολοιπες ορμονικες ειναι εντσξει και η προλακτινη που λεγαμε.Λες ε??Να μοου την χαλαει?αναθεμα τα, η γυναικολογος μου ειπε δεν ειναι κατι, τωρα πως να ξερω οτι ειναι και ποιοτικη.Μαζι θυμαμαι που λεγαμε για την προλακτινη..Και πως καταλαβες ουτι δεν ηταν καλη η ωορρηξια σου?

Εμένα έφταιγε η προλακτινη μου και δεν έκανα καλή ωορρηξία δεν θυμάμαι πόσο ήταν η δικιά σου αλλά νομίζω ήταν καλή  Εμένα ήταν 34 

προσπαθούσα κάποιους μήνες με τα τεστ ωορρηξίας αλλά δεν είχα αποτέλεσμα συλλήψεις 

Ίσως μπορείς να κάνεις υπέρηχο με τον γιατρό να δεις πως μεγαλώνει το ωάριο σου ( δεν το έκανα εγώ αυτό ) ή να κάνεις μια εξέταση προγεστερονη και σίγουρα μπορείς να πάρεις και άλλες απόψεις από γιατρούς μην κολλάς σε 1-2 γνώμες αν νιώθεις ότι δεν σε καλύπτουν αυτά που ακούς ρώτησε και αλλού κορίτσι μου 

Εγώ η αλήθεια είναι με την ενδοκρινολόγο βρήκαμε εύκολα το θεματάκι μου και το λύσαμε άμεσα οπότε δεν χρειάστηκα να το ψάξω και πάρα πολύ 

Δημοσίευση

Κορίτσια μου έπεσε η lh σήμερα και γενικώς νιώθω κινητικότητα στη μήτρα στις ωοθήκες. Πιστεύω γίνεται η ωορρηξία αλλά θα κάνω άλλο ένα τεστακι αργότερα. Σήμερα λέτε επαφή πάλι; 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Εμένα έφταιγε η προλακτινη μου και δεν έκανα καλή ωορρηξία δεν θυμάμαι πόσο ήταν η δικιά σου αλλά νομίζω ήταν καλή  Εμένα ήταν 34 

προσπαθούσα κάποιους μήνες με τα τεστ ωορρηξίας αλλά δεν είχα αποτέλεσμα συλλήψεις 

Ίσως μπορείς να κάνεις υπέρηχο με τον γιατρό να δεις πως μεγαλώνει το ωάριο σου ( δεν το έκανα εγώ αυτό ) ή να κάνεις μια εξέταση προγεστερονη και σίγουρα μπορείς να πάρεις και άλλες απόψεις από γιατρούς μην κολλάς σε 1-2 γνώμες αν νιώθεις ότι δεν σε καλύπτουν αυτά που ακούς ρώτησε και αλλού κορίτσι μου 

Εγώ η αλήθεια είναι με την ενδοκρινολόγο βρήκαμε εύκολα το θεματάκι μου και το λύσαμε άμεσα οπότε δεν χρειάστηκα να το ψάξω και πάρα πολύ 

Εμενα ηταν στο 38, την ξαναμετρησα επεσε στο 23 και μου ειπε αυτη η γυναικολογος οτι ςπεσε και δεν τ λαμβανουμε υποψη, παντως σε αυτην την 2η τωρα ππυ πηγα καλα με βρηκε, ολα νορμαλ, θα παω σε ενδοκρινολογο, δικιο.εχεις για να δω μηπως ειναι η tsh και να παρακολουθησω τον κυκλο μου..

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Χαρά 3 είπε:

Εγώ στην θέση σου θα έκανα την Κυριακή κάποιο ευαίσθητο.  Ότι καλύτερο σου εύχομαι ❣️

Ίσως πάρω το διπλό και κρατήσω ένα για τότε! Σίγουρα 5 μέρες πριν και με απογευματινά ούρα, δύσκολο να δείξει..

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Lilaki93 είπε:

Εμενα ηταν στο 38, την ξαναμετρησα επεσε στο 23 και μου ειπε αυτη η γυναικολογος οτι ςπεσε και δεν τ λαμβανουμε υποψη, παντως σε αυτην την 2η τωρα ππυ πηγα καλα με βρηκε, ολα νορμαλ, θα παω σε ενδοκρινολογο, δικιο.εχεις για να δω μηπως ειναι η tsh και να παρακολουθησω τον κυκλο μου..

Πήγε σε ενδοκρινολόγο κορίτσι μου  το λέω πολλές φορές μέσα στο φόρουμ είναι σημαντικό να τα ελέγχει αυτά ένας ενδοκρινολόγος όχι γυναικολόγος μπορεί να έχει άλλη άποψη για το νούμερο που ήταν 38 και έπεσε 23 μπορεί πχ να σου έλεγε να κάνεις και άλλη εξέταση 🤷‍♀️ για να βγάλει ένα συμπέρασμα δεν ξέρω 

νομίζω το όριο της προλακτινης 23 άντε 25 ανάλογα και το εργαστήριο βέβαια 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Elk είπε:

Πήγε σε ενδοκρινολόγο κορίτσι μου  το λέω πολλές φορές μέσα στο φόρουμ είναι σημαντικό να τα ελέγχει αυτά ένας ενδοκρινολόγος όχι γυναικολόγος μπορεί να έχει άλλη άποψη για το νούμερο που ήταν 38 και έπεσε 23 μπορεί πχ να σου έλεγε να κάνεις και άλλη εξέταση 🤷‍♀️ για να βγάλει ένα συμπέρασμα δεν ξέρω 

νομίζω το όριο της προλακτινης 23 άντε 25 ανάλογα και το εργαστήριο βέβαια 

Το οριο ηταν 29 αν θυμαμαι καλα, σιγουρα ηταν πολυ πιο κατω, πιστευω οτι εχω πολυ στρες και απογοητευση για καθε μηνα ππυ δεν μενω...Αλλα θα παρω και γνωμη ενδοκρινολογου σιγουρα...

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Κορίτσια μου έπεσε η lh σήμερα και γενικώς νιώθω κινητικότητα στη μήτρα στις ωοθήκες. Πιστεύω γίνεται η ωορρηξία αλλά θα κάνω άλλο ένα τεστακι αργότερα. Σήμερα λέτε επαφή πάλι; 

Στη θέση σου θα έκανα κ σήμερα 😉

στις πριν 11 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Ίσως πάρω το διπλό και κρατήσω ένα για τότε! Σίγουρα 5 μέρες πριν και με απογευματινά ούρα, δύσκολο να δείξει..

Καλύτερα κάνε ένα την Κυριακή με πρωινά ούρα γιατί σήμερα χλωμό να δείξει!!!

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Lilaki93 είπε:

Θα δομιμασω τη λυγαρια αφου ειναι και φυτικο προιον μπας και δω διαφορα, τα τεστ δειχνουν οτι κανω ωορρηξια?Υπαρχει περιπτωση να μην γινεται?

Κορίτσι μου χθες ειχα ρβ με τον γυναικολογο μου εξηγησε πως καθε μεηνα απελευθερώνεται κανονικά ωοθυλάκιο από την ωοθήκη γι’ αυτο και εν συνεχεία εχουμε περίοδο.. απλά κάνεις γιατρός δεν μπορεί να γνωρίζει με βεβαιότητα αν μεσα στο ωοθυλάκειο υπάρχει ωάριο και αν υπάρχει αν είναι καλής ποιότητας.. Γι’ αυτο μην απογοητευεσαι συνεχισε τις προσπαθειες και να κανει και ο συζυγος σπερμοδιαγραμμα

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Rena92 είπε:

Κορίτσια γεια σας! Ήθελα την γνώμη σας…εδώ και 2-3 μέρες έχω πολύ έντονα κάποια συμπτώματα που είχα και στις δυο προηγούμενες εγκυμοσύνες μου. Μόλις σηκωθώ από τον καναπέ με πιάνει ταχυπαλμία και λαχάνιασμα και γενικά νιώθω κάπως περίεργα. Θετικό τεστ ωορρηξίας και τελευταία επαφή είχα 28/1, άρα περίοδο περιμένω την Τέταρτη. Ξέρω πως είναι νωρίς αλλά πιστεύετε υπάρχει περίπτωση να δείξει ένα predictor early; Δυστυχώς λόγω κάποιων εργασιακών θεμάτων που προέκυψαν, αυτόν τον μήνα δεν θα ήθελα θετικό αποτέλεσμα όσο και αν το ήθελα στις αρχές. Και γι αυτό έχω αγχωθεί και θέλω να το τσεκάρω..

Και εγω ειχα λαχανιασμα απο την 9 ΜΤΟ και ημουν εγκυος! Σου το ευχομαι, ισως να μην ειναι το ιδανικο timing αλλα ειναι ευλογια!

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Lilaki93 είπε:

Εγω εχω σημαδια, εκει κοντα προς την 14η μερα, εχω πονο και πρηξιμο στην κοιλια δεξια ή αριστερα στην ωοθηκη, εχω τα γνωστα υγρα σαν βλεννα, εχω ροζ καφε αιματακι ελαφρυ οχι σαν περιοδο.Μου ειπε η γυναικολογος οτι ειναι καλα σημαδια, τωρα αυτη η εικονα της ωοθηλης η πολυκυστικη με προβληματιζει, οι.ορμονες μου καλες ειναι παντως.Ενας γιατρος που ειχα παει γ τεστ παπ, μου ειπε δν εχω πολυκυστικες αλλα ειχε πει ουι αυτη η εικονα φαινεται στην αροστερη ωοθηκη, τωρα αυτην μου ειπε στην δεξια, μπερδευτηκα γενικα..Αυτα τα κυστικα μορφωματα μου κοβουν τη φορα, χαλανε την ωορρηξια, δεν ξερω...

Γιατι σε προβληματιζει τοσο αν εχει πολυκυστική εικονα.; 
καπου εδω να αναφέρω οτι γυναίκες χωρις κανενα απολυτως προβλημα δεν επιασαν για ολοκληρα χρόνια επειδη ειχαν εμμονη με το να μεινουν και απο το αγχος δεν καταφεραν τιποτα και γυναικες με πολυκυστικες επιασαν πολυ πιο γρηγορα ..

μην κολλας σε αυτο.. νομιζω πως εχεις παραπανω αγχος απ οτι θα επρεπε και αυτο δεν θα σε βοηθησει..  προσπαθησε να δωσεις βαση στη σχεση με τον αντρα σου και οταν ηρεμησεις ειμαι σιγουρη πως θα ερθει και δν θα το πιστευεις ουτε εσυ..

εχεις επισκεφθει ενδοκρινολογο.;  

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty_ είπε:

Εννοείται και σήμερα 

Δημοσίευση

Κορίτσια γεια σας! Ήθελα την γνώμη σας…εδώ και 2-3 μέρες έχω πολύ έντονα κάποια συμπτώματα που είχα και στις δυο προηγούμενες εγκυμοσύνες μου. Μόλις σηκωθώ από τον καναπέ με πιάνει ταχυπαλμία και λαχάνιασμα και γενικά νιώθω κάπως περίεργα. Θετικό τεστ ωορρηξίας και τελευταία επαφή είχα 28/1, άρα περίοδο περιμένω την Τέταρτη. Ξέρω πως είναι νωρίς αλλά πιστεύετε υπάρχει περίπτωση να δείξει ένα predictor early; Δυστυχώς λόγω κάποιων εργασιακών θεμάτων που προέκυψαν, αυτόν τον μήνα δεν θα ήθελα θετικό αποτέλεσμα όσο και αν το ήθελα στις αρχές. Και γι αυτό έχω αγχωθεί και θέλω να το τσεκάρω..

Κοριτσι μου μπορεις να παρεις το first step 7 μερες μετα την επαφη..

Δημοσίευση

Μην το κάνεις απόγευμα, πρωί για να φανεί έστω και αχνά. Για να ανοίξει και  καλά το μάτι 😉

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty_ είπε:

Ναι κοριτσι μου και σημερα.. 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Lilaki93 είπε:

Θα δομιμασω τη λυγαρια αφου ειναι και φυτικο προιον μπας και δω διαφορα, τα τεστ δειχνουν οτι κανω ωορρηξια?Υπαρχει περιπτωση να μην γινεται?

Κ εγώ κορίτσι Μ έπαιρνα λυγαριά...στην πρώτη εγκυμοσύνη μου τον 3 μήνα σχεδόν έμεινα...

Κ τώρα στον δεύτερο μήνα...

1 χάπι κάθε βράδυ..εγώ έπαιρνα Agnus castus Lamberts 

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η ntina93 είπε:

Κ εγώ κορίτσι Μ έπαιρνα λυγαριά...στην πρώτη εγκυμοσύνη μου τον 3 μήνα σχεδόν έμεινα...

Κ τώρα στον δεύτερο μήνα...

1 χάπι κάθε βράδυ..εγώ έπαιρνα Agnus castus Lamberts 

Όμως να προσθέσω ότι από μόνες τους οι βιταμίνες δεν θα είναι βοηθήσει αν δεν έχει κάνει σπερμοδιαγραμμα ο άντρας μου ,όπου βρήκαμε κιρσοκήλη κ έκανε χειρουργείο...μετά όλα πήραν τον δρόμο τους...

Δημοσίευση
στις πριν 42 λεπτά, ο/η Sofi1987 είπε:

Και εγω ειχα λαχανιασμα απο την 9 ΜΤΟ και ημουν εγκυος! Σου το ευχομαι, ισως να μην ειναι το ιδανικο timing αλλα ειναι ευλογια!

Το ξέρω κορίτσι μου! Το προσπαθούμε κ το θέλουμε τόσο, εδώ λέγαμε τον άλλον μήνα να κάνουμε σπερματέγχυση…απλά προέκυψαν κάποιες καταστάσεις. Όπως και να έχει, θα είναι χαρά αν συμβεί! 

Δημοσίευση
στις πριν 46 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Γιατι σε προβληματιζει τοσο αν εχει πολυκυστική εικονα.; 
καπου εδω να αναφέρω οτι γυναίκες χωρις κανενα απολυτως προβλημα δεν επιασαν για ολοκληρα χρόνια επειδη ειχαν εμμονη με το να μεινουν και απο το αγχος δεν καταφεραν τιποτα και γυναικες με πολυκυστικες επιασαν πολυ πιο γρηγορα ..

μην κολλας σε αυτο.. νομιζω πως εχεις παραπανω αγχος απ οτι θα επρεπε και αυτο δεν θα σε βοηθησει..  προσπαθησε να δωσεις βαση στη σχεση με τον αντρα σου και οταν ηρεμησεις ειμαι σιγουρη πως θα ερθει και δν θα το πιστευεις ουτε εσυ..

εχεις επισκεφθει ενδοκρινολογο.;  

καλα οτι εγινε εμμονη εγινε...θα κλεισω ραντεβου σε ενδοκρινολογο, πολυκυστικη εοναι μια ωοθηκη, θα προσπαθησω να χαλαρωσω

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Lilaki93 είπε:

καλα οτι εγινε εμμονη εγινε...θα κλεισω ραντεβου σε ενδοκρινολογο, πολυκυστικη εοναι μια ωοθηκη, θα προσπαθησω να χαλαρωσω

Ναι βρε κοριτσακι μου καντε τις εξετασεις σας πηγαινε σε ενδοκρινολογο και χαλαρωσε πρεπει να παχψει να ειναι εμμονη..

κι ολα θα γινουν πραγματικα το πιστευω κι ευχομαι μεσα απ την καρδια μου να ερθει συντομα

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Ναι βρε κοριτσακι μου καντε τις εξετασεις σας πηγαινε σε ενδοκρινολογο και χαλαρωσε πρεπει να παχψει να ειναι εμμονη..

κι ολα θα γινουν πραγματικα το πιστευω κι ευχομαι μεσα απ την καρδια μου να ερθει συντομα

σε ευχαριστω, και σε εσας τα καλυτερα σε ολες!με αγχωνει ο αντρας μου, φαγωθηκε πως γινεται να ειμαι 31 και να μην εμεινα, αλλες λεει κατευθειαν, η αδσρφη του κατευθειαν, εγω οχι ομως...οποτε πως να μην στρεσαριζομαι

Δημοσίευση
στις πριν 43 λεπτά, ο/η Lilaki93 είπε:

σε ευχαριστω, και σε εσας τα καλυτερα σε ολες!με αγχωνει ο αντρας μου, φαγωθηκε πως γινεται να ειμαι 31 και να μην εμεινα, αλλες λεει κατευθειαν, η αδσρφη του κατευθειαν, εγω οχι ομως...οποτε πως να μην στρεσαριζομαι

Κορίτσι μου είναι λιγο άσχημο αυτό που σου λέει. Ειδικά από τη στιγμή που δεν έχει κάνει καμία εξέταση. Δεν γίνεται να σε συγκρίνει με άλλες γυναίκες. Με την ίδια λογική θα του άρεσε να τον συγκρίνεις με άλλους άντρες; Με τον άντρα της αδερφής του για παράδειγμα? Συγνώμη αλλά είμαι πολύ φεμινίστρια για να προσπεράσω έτσι ένα τέτοιο σχόλιο. Δεν γίνεται να σου ρίχνει φταίξιμο. 

Σε άλλα νέα εμεις  να ξέρεις κάναμε ελεύθερο 3 χρόνια κ μετά έπιασα. Με όλα τσεκαρισμενα κ φυσιολογικά κ οι 2 μας. 

Δημοσίευση
στις πριν 49 λεπτά, ο/η Lilaki93 είπε:

Σε αυτή την περίπτωση δεν σε στηρίζει αντιθέτως δεν είναι η καλυτερη συμπεριφορα που λαμβανεις ειδικά σε ένα τόσο ευαισθητο ζητημα..

γενικά η σχεση σας ειναι καλη.; 

θα σου δωσω μια συμβουλη μην ξεκινησεις να πλακωνεσαι σε εξετασεις χαπια βιταμινες τεστ ωορηξιας αγχος στρες κτλ και απ τον συντροφο σου να λαμβανεις τετοια αντιμετωπιση.. βγαζει μια αρνητικοτητα απ οσα μας λες κατι που σιγουρα δεν χρειαζεσαι.. ειστε παντρεμενοι.;

Δημοσίευση

Προσέχουμε τι θα πούμε μη τυχόν τους θίξουμε τον ανδρισμό τους, πώς θα τους πάρουμε με το καλό να πάνε να ρίξουν μια μ@λ@κι@, ενώ εμάς μας χώνουν μαρκουτσια για μια εξέταση, κ να τους έχουμε να λένε κ κουβέντες από πάνω . Ε όχι, κάπου όπα! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια μου έδωσε μια φίλη μου 2 κούτες ρούχα για την μπέμπα και έχω πάθει την πλάκα μου με το ποσό γλυκούλικα είναι τα κοριτσίστικα! Εκτός ότι είχα ξεχάσει πόσο μικροσκοπικά είναι!! Αύριο θα αρχίσω να πλένω ένα πρώτο χέρι να τα φυλαξω και σε κάνα 2 μήνες θα τα πλύνω με βρεφικό απορρυπαντικό!
    • Με το καλο να βγειτε αυριο Λευκη μου κ να πατε στο σπιτακι σας!!!!🫶❤️🫶❤️🫶   Γ το θηλασμο μην σκας!!! Εσεις να ειστε καλα κ μετα εχετε ολο το χρονο ν το βρειτε αν θελετε... εσυ οπως νιωθεις!!! Αντε αυριο αλλαζουμε βαρδια 😆 εγω μπαινω κι εσυ βγαινεις!!!💞
    • Αχ κοριτσι μου κι εγω εχω πολλες ενοχλησεις πισω!!!! Δν νομιζω να ειναι αιμορροιδες αλλα νιωθω μεγαλη ευαισθησια κ ενοχληση.. ευτυχως οχι πονο.. προχθες στην τουαλετα ενιωσα κι ενα πονο φρικτο... λεω παει θα γεννησω.. ισως ηταν το εντερο.. ηταν τοσο εντονος ο πονος... Λιγο εμεινε για ολες μας!! Υπομονη να ερθουν γερα τα μωρακια μας!!!❤️ Εσενα η μαμα σου ερχεται τη δευτερα ε;;; ευτυχως ο μπεμπακος σας εκανε το χατιρι!!!☺️
    • Μαιρη μου εμενα ο γιατρος μου ειπε σε περιπτωση που δω κηλιδες αιμα στ σκουπισμα να τους παρω τηλ.. ειναι νομιζω 1 απ τα 3 συμπτωματα π μου ειπε σαν alerts... Εσυ μιλησες μ το γιατρο σου;;; Στειλε μας τα νεα σου οταν μπορεις!!! Α! Τα μνματα σου αργουν τοσο γτ εισαι δοκιμαστικο μελος μεχρι να φτασεις τις 20 δημοσιευσεις.. μετα θα ανεβαινουν απευθειας τα ποστ σου!!
    • @Lilaki93 το χειρότερο είναι ότι σε έχει κάνει να σκέφτεσαι με τον ίδιο τρόπο. Ο τρόπος που περιγράφεις το θέμα δείχνει ότι έχεις πειστεί ότι φταις εσύ και έχεις κάτι και δε "μένεις". Η πατριαρχια και ο σεξισμός δυστυχώς αναπαράγονται και από εμάς, τις γυναίκες. Μόνο αν ξυπνήσουμε και σηκώσουμε κεφάλι και διεκδικήσουμε ισότητα και σεβασμό θα δούμε αλλαγή στη ζωή μας. Θεωρώ απαράδεκτο αυτό που σου είπε αλλά επίσης θεωρώ ότι εσύ δε θα έπρεπε να το δεχτείς αμαχητί. Σιχαίνομαι να κάνω victim blaming αλλά είσαι 31 χρόνων, σε μια εποχή με ενημέρωση, με κινήματα, με ευκαιρίες. Δεν είσαι μια αναπαραγωγική μηχανή που "δε δουλεύει καλά", είσαι μια γυναίκα με αυτενεργεια, αξιοπρέπεια και συναισθήματα. Μην επιτρέπεις σε κανέναν να το ξεχνάει αυτό και αν προσπαθήσει κάποιος να τα πατήσει να σηκώσεις το ανάστημα σου και να υπερασπιστείς τον εαυτό σου. Με αφορμή αυτό εγώ βρήκα ευκαιρία για μανιφέστο. 😆 Αλλά είναι αλήθεια, αν δεν το κάνουμε εμείς για μας, δεν θα το κάνει κανένας άλλος. Όλες μαζί μια γροθιά! ✊ 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...