Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου! Αυτό με τα ονόματα είναι το χειρότερο! Πρέπει να κάνετε μια κουβέντα σίγουρα οι δυο σας και χωρίς πεθερά! Και για την ακρίβεια η πεθερά δεν έχει λόγο στο ζευγάρι. Αρχικά μόνος του έπρεπε να βάλει όρια και να τους πει να σταματήσουν. Κι εμένα ο μπέμπης το όνομα του πεθερού θα έχει αν και δεν το αξίζει. Είναι άφαντος από τη ζωή και του άντρα μου κ του εγγονού του. Το όνομα το δίνω, γιατί την ημέρα που έμαθα για την εγκυμοσύνη ήρθε στα χέρια μου μια εικόνα και την έβαλα στο κομοδίνο μου χωρίς να κοιτάξω τον άγιο. Και ένα πρωινό ήμουν τόσο χάλια στο κρεβάτι από τους εμετούς που δεν μπορούσα να σηκωθώ και λέω δεν κοιτάω ποιον άγιο απεικονίζει η εικόνα; Και ήταν ο Αρχάγγελος Μιχαήλ. Έτσι ένιωσα εκείνη τη στιγμή ότι θα το πάρει το όνομα το μωρό κι ας διατυμπανίζει ότι το μωρό θα έχει το όνομά του, ενώ πέντε μήνες τώρα δεν έχει έρθει στιγμή να το δει, ούτε κ έχει πάρει κανένα τηλέφωνο για να ρωτήσει για αυτό. Εύχομαι να βγάλετε γρήγορα μια άκρη κι ανώδυνα!!!
    • Στο μεταξυ σημερα σαν τη χαζη τεντωθηκα καποια στιγμη να φτασω κατι και με τσιμπησε χαμηλα η κοιλια και φοβηθηκα ελπιζω να μην εκανα βλακεια. Το εχει παθει καποια απο εσας;
    • Γεια σας κοριτσακια μου ειστε καλα;; Εχετε δικιο για το θεμα της αναγνωρισης του παιδιου απλα εγω το αφησα τελειως γιατι εχω φοβηθει λογω της καταστασης. Το γελοιο της υποθεσης ειναι οτι ειμαι δικηγορος και ξερω οτι θα μπορουσε καλλιστα να ρθει η συμβολαιογραφος σπιτι να κανουμε το συμφωνο αλλα δεν πολυθελω. Το αγορι μου απορει. Πρωτα ο Θεος να γεννησουμε καλα, παμε σε συμβολαιογραφο και το αναγνωριζει ο μπαμπακας του απευθειας με τη συναινεση μας, δεν ειναι δηλαδη κατι δυσκολο ευτυχως απλα μια συμβ. Πραξη. Επισης υπαρχει η επιλογη του συμφωνου συμβιωσης (που το παιδακι εξομοιωνεται με γεννημενο εντος γαμου) και η αναγνωριση κυοφορουμενου που γινεται παλι με συμβ. Πραξη στο συμβολαιογραφο πριν γεννησει η μανουλα. Ετσι σας τα εγραψα γιατι αποτι καταλαβα ενδιαφερουν κι εσας δεν ειμαι μονο εγω σ αυτη τη φαση. Εμεις τον αφησαμε πολυ πισω το γαμο γιατι στην αρχη της εγκυμοσυνης μου τον Σεπτεμβριο εχασα τον μπαμπα μου και εφυγε τελειως απο το μυαλο λογω του πενθους 🥺
    • Κοπέλα μου με το καλό να φτάσετε μέχρι το τέλος 🙏 και να υποδεχθείς τον μεγαλύτερο έρωτα της ζωής σου🩵🩵🩵🩵!!!! Χθες το βράδυ αφού κοιμησα τον δικό μου μπέμπη σε σκέφτηκα... λέω πως να τα πάει αυτό το κορίτσι με την εγκυμοσύνη;;; Και να που έγραψες από μόνη σου!!! Σου βάζω ένα τραγούδι που το ανακάλυψα χθες και το πρωί το τραγουδούσα στον μπομπιρακο και χαμογελούσε!!! https://youtu.be/-GnYQPNDtus?feature=shared
    • Θα συμφωνήσω με @Xrisa95!  το θέμα πιο πολύ είναι να μπουν τα όρια!  γιατί φυσικά και δεν γίνεται να σου ανακοινώνεται το όνομα του παιδιού σου που συναποφασισαν σύζυγος και πεθερά! Είναι απόφαση των γονέων αυτή! Ούτε μόνο του μπαμπά ουτε μόνο της μαμάς πόσο μάλλον της πεθεράς!  Προφανώς το επιχείρημα είναι ότι ο δικός του ο μπαμπάς θα το ακούσει το όνομα του και θα χαρεί ενώ του μπαμπά σου το όνομα και αν δοθεί δεν είναι στη ζωή ο μπαμπάς σου για να το χαρεί..όμως για το όνομα πρέπει να συμφωνούν και οι δύο γονείς  Κι εγώ της πεθεράς μου το  όνομα θα βγάλω αλλά το συναποφασισαμε με τον άντρα μου και της το ανακοινωσαμε! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...