Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα έχω μια όμορφη μπουμπού 11 μηνών,που θηλάζει αποκλειστικά,θέλω όμως να αποθηλασω γιατί είμαι πολύ πιεσμένη και άυπνη,κάνει πολλές αφυπνίσεις και είναι κολλημένη πάνω μου,το πρόβλημα είναι ότι δεν πολύ τρώει στέρεες για να μειώνουμε αισθητά θηλασμους,αν και εκεί προσπαθούμε τώρα και δεν παίρνει με τίποτα άλλο γάλα,καμιά ιδέα;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• όχι κορίτσι μου.. τώρα δεν είχα άγχος...μονος του αυτός σταμάτησε να τρώει 🤷 και μας είπε η παιδίατρος οτι τώρα που θέλω να αποθηλασω να δίνει τα μπουκάλια όσο είναι εύκολο κάποιος άλλος και οχι εγώ... αυτό δεν το γνωρίζαμε... χθες δειλά δειλά ξεκίνησε πάλι να το πιάνει 🙏  θα φανεί στην πορεία πως θα πάει..
    • Καλημέρα κορίτσια μου 🦋🦋🦋 Και εμείς τα ίδια μπιμπερο έχουμε,εγώ έχω πάει στην πιπίλα νούμερο 4 και έχω μείνει εκεί...νομίζω ότι η μεγαλύτερη θα του πέσει "πολύ" 
    • Κορίτσια μου καλημέρα!  @Barbiee καταλαβαίνω απολύτως αυτό που αισθάνεσαι..δυστυχώς νομίζω πάντα κάτι θα προκύπτει που πρέπει να διαχειριστουμε..μήπως πάρει πιο εύκολα το μπουκάλι αν του το δίνεις το βράδυ που ξυπνάει για να φάει και είναι μισοκοιμισμενος;  χωρίς να έχω μπει σε διαδικασία αποθηλασμου ίσως όντως να οφειλεται σε αυτό η άρνηση μπιμπερό  @nanouko κι εγώ είχα υγρά ωορρηξιας πριν αδιαθετησω και ίσως ήταν κσι πιο ευαίσθητη η θηλή και εννοείται και πριν την περίοδο το ίδιο! Θα φανεί σε κανένα διβδομαδο αν φταίει αυτό!  @Katiana1987 πόσο ωραία που κάνατε το πρώτο ταξίδι στο εξωτερικό!! Να περάσετε φανταστικά και όταν με το καλό επιστρέεπιστρέψεις λες εντυπώσεις από το ταξίδι! 
    • Θέλει υπομονή ..εμένα στις 8 μέρες ξεκίνησε να τρώει κανονικά.μεχρι να καταλάβουν πως γίνεται και με το κουταλι..λογικό ειναι
    • @Katiana1987μπράβο σας να περάσετε τέλεια με την κούκλα σου! Με το καλό να γυρίσετε..! @Elk φαγανός είναι αλλά έχουμε αλλά θέματα τώρα..ζοριζεται πολύ να κάνει καλά του..δυσκολεύεται .....εσύ πως είσαι?  Εγώ πάντως δε ζυγίζω ουτε μετραω ποσότητες Ρε κορίτσια όσες δίνετε μπουκάλι έχετε αλλάξει θηλή στο μπιμπερο? Έχω μπουκάλι philips και οι επόμενες θηλές είναι από 6μηνων αλλά δεν τις έχω βάλει ακόμα..σκέφτομαι να τις βάλω μήπως φταίει αυτό που δεν πίνει τόσο γάλα..αλλά και σήμερα ήπιε 150 και μετά μου το έβγαζε γουλιες
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...