Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σας και καλή χρονια!!! Έμαθα ότι είμαι έγκυος 2/1 με τεστ ούρων. Σήμερα είναι η 6η μέρα καθυστέρησης, πήγα στον γιατρό κάναμε υπέρηχο διακολπικο αλλά εκτός από ένα πολύ μικρό μαύρο σάκο δεν είδαμε τίποτα άλλο 😔 ο γιατρός με βγάζει 5 εβδομάδων. Περίμενα ότι θα δω κάτι παραπάνω. Μου είπε ότι εδώ ίσως δημιουργηθεί ο σάκος και αυτό που βλέπει ξεκάθαρα είναι το παχύ ενδομήτριο που είπε ότι είναι πολύ καλή ένδειξη. Μου είπε αν θέλω να πάω σε 7-10 μέρες ή αν θέλω να κάνω δυο χοριακες. Θα κάνω και τα δυο, απλα αγχώνομαι παρά πολύ! 

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσι μου! Με το καλό! Μην κάνεις τζαμπα χοριακη δ υπάρχει λόγος. Είναι πολύ νωρίς για να δεις το οτιδήποτε. Πηγαινε σε 10 μερες για υπερηχο και θα δεις διαφορά. Σχεδόν κανένας γιατρός δ σε βλέπει στις 6 μέρες καθυστερησης γτ δ μπορεί να δει κάτι. Στην 6η βδομάδα βλέπουμε σακο κ μετά την 7η ακούμε  καρδουλα. Και ανάλογα τ ποτε έγινε η σύλληψη. Στη μέρα π εισαο δ θα βλέπατε κάτι. Οπότε μην αγχώνεσαι και ολα.καλα.

Δημοσίευση
στις πριν 20 ώρες, ο/η Nickole είπε:

Καλησπέρα σας και καλή χρονια!!! Έμαθα ότι είμαι έγκυος 2/1 με τεστ ούρων. Σήμερα είναι η 6η μέρα καθυστέρησης, πήγα στον γιατρό κάναμε υπέρηχο διακολπικο αλλά εκτός από ένα πολύ μικρό μαύρο σάκο δεν είδαμε τίποτα άλλο 😔 ο γιατρός με βγάζει 5 εβδομάδων. Περίμενα ότι θα δω κάτι παραπάνω. Μου είπε ότι εδώ ίσως δημιουργηθεί ο σάκος και αυτό που βλέπει ξεκάθαρα είναι το παχύ ενδομήτριο που είπε ότι είναι πολύ καλή ένδειξη. Μου είπε αν θέλω να πάω σε 7-10 μέρες ή αν θέλω να κάνω δυο χοριακες. Θα κάνω και τα δυο, απλα αγχώνομαι παρά πολύ! 

Με το καλό κορίτσι μου! Είναι πολύ νωρίς για να μπορέσει να δει κάτι ο γιατρός. Εμένα στην εγκυμοσύνη μου, μου είχε πει να πάω πρώτη φορά για υπέρηχο στην 8η βδομάδα, νωρίτερα δεν είχε νόημα. Οπότε μην αγχώνεσαι καθόλου, είναι πολύ νωρίς ακόμα και για τον γιατρό!

Δημοσίευση

Βαρέθηκες να ακούς ότι συμφωνούμε αλλά να σου πω ότι ο δικός μου γιατρός με 5 μέρες καθυστέρηση δεν ήθελε καν να με δει! Θα έφευγα για διακοπές στο εξωτερικό την επόμενη μέρα και του ζήτησα να μου κάνει έναν υπέρηχο για να βεβαιωθούμε ότι είναι ενδομήτριο πριν φύγω μη συμβεί τίποτα και είμαι μακριά. Και μου είπε πήγαινε περνα καλά χωρίς άγχος και έλα όταν γυρίσεις να ακούσουμε καρδιά μια και καλή. Έχω να το λέω ότι η καρδιά της ψυχουλας μου πρωτοχτύπησε στην Ανδαλουσία!

Με το καλό το μωράκι σου!

Δημοσίευση
στις πριν 55 λεπτά, ο/η Zelda είπε:

Βαρέθηκες να ακούς ότι συμφωνούμε αλλά να σου πω ότι ο δικός μου γιατρός με 5 μέρες καθυστέρηση δεν ήθελε καν να με δει! Θα έφευγα για διακοπές στο εξωτερικό την επόμενη μέρα και του ζήτησα να μου κάνει έναν υπέρηχο για να βεβαιωθούμε ότι είναι ενδομήτριο πριν φύγω μη συμβεί τίποτα και είμαι μακριά. Και μου είπε πήγαινε περνα καλά χωρίς άγχος και έλα όταν γυρίσεις να ακούσουμε καρδιά μια και καλή. Έχω να το λέω ότι η καρδιά της ψυχουλας μου πρωτοχτύπησε στην Ανδαλουσία!

Με το καλό το μωράκι σου!

Ωωω τι γλυκιά ιστορία..!!! 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 22 ώρες, ο/η Nickole είπε:

Κορίτσι μου είναι πολύ νωρίς για να δείτε ή να ακούσετε κάτι. Χαλάρωσε και σε λίγες μέρες θα πας και θα ακούσεις τον πιο όμορφο ήχο της ζωής σου! 

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Nickole είπε:

Σας ευχαριστώ πολύ όλες!!!! Έκανα χοριακη σήμερα 4257 και μου είπε να πάω και αύριο για υπέρηχο! 

Τέλεια κορίτσι μου! Με το καλό, όλα να πάνε τέλεια, να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη και να κρατήσεις αγκαλιά ένα υγιές μωράκι!!! 💖

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι και εγώ αυτής της άποψης είμαι.. προσπάθησα να της μειώσω 1 γεύμα γάλακτος αλλά δεν κοιμόταν με τίποτα και έκλαιγε συνεχόμενα το μωρό οπότε είπα θα πάω βάση του μωρού.   Ο παιδίατρος σκέψου μου είπε 3 γεύματα γάλα και 3 στερεές και αν τρώει καλά τότε πάμε στα 2. Υπερβολή θεωρώ! 
    • @Eirinistz θα πας με τις ανάγκες του παιδιού. Οσο ζηταει γαλα θα προσφερεις. Σταδιακα θα μειωσει μονη της την ποσότητα κ θα αρχίσει να τ κοβει. Η θα αλλάξεις την ωρα τ γεύματος. Αναλογα τι ωρα σου κοιμαται. Αν σ κοιμαται 9.30 10 πχ θα δινεις γαλα κ τ φρούτο μετα στις 11 11.30. Σιγα σιγα μεγαλώνοντας αλλάξει κ προγραμμα ύπνου. Θα γίνουν πιο στανταρ κ τ γεύματα τους. Αφου ομως τ μωρακι σ θελει γαλα για να νανουριστει γτ να τ παιδεψεις?
    • @ΜαρίαΔημήτρης και εμένα η μικρούλα μου άργησε να κάνει γύρω γύρω και όταν την βάζω να κάθεται πέφτει μια δεξιά μια αριστερά και μια προς τα πίσω. Έβλεπα αλλά μωράκια που 6 μηνών καθόντουσαν κανονικά αλλά τελικά το κάθε παιδί είναι διαφορετικό.   Ο παιδίατρος μου είπε ότι μέχρι το 9ο κάθονται τελείως μόνα τους οπότε έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας. 
    • Σε άλλα νέα, η γκρίνια είναι ασταμάτητη.. μόνο στην βόλτα με το αμάξι δεν κλαίει, το απολαμβάνει! Χαζεύει από το παράθυρο. Μου φαίνεται θα την έχω στους δρόμους όλη μέρα😂  Αααα με την αλλαγή της ώρας έχουμε περάσει δύσκολα. Κοιμάται στις 7 το απόγευμα(αντί 8 που κοιμόταν πριν) και στις 5 το πρωί ξυπνάει με φωνές και όρεξη για παιχνίδι😫 ούτε όταν ήταν νεογέννητο τέτοια αϋπνία κορίτσια😅
    • Καλησπέρα κορίτσια. Εμάς μας άρχισε από τον 5ο τις στέρεες και ήδη τρώει 3 γεύματα. Πρωί φρούτα, μήλο μπανάνα αχλάδι και δαμάσκηνο της έχω δοκιμάσει και σήμερα την έβαλα πρώτη φορά αβοκάντο και εγώ😄 πήγε πολύ καλά η αλήθεια.    Το μεσημέρι της δίνω την σούπα της, μοσχάρι ή κοτόπουλο και λαχανικά και το απόγευμα της δίνω βρώμη ή κρέμα δημητριακών. Κάναμε και εισαγωγή 3 μέρες στον τραχανά. Τρώει πολύ καλά θεωρώ, από το μπολ θα φάει παραπάνω από το μισό και έχει τύχει να το φάει και όλο.    Έχω όμως μια απορία σχετικά με το γάλα. Ενώ θα φάει τα γεύματα της από τις στέρεες, θέλει απευθείας γάλα για να κοιμηθεί. Πχ πίνει γάλα στις 7 το πρωί , στις 9.30 περίπου θα της δώσω την κρέμα και στις 10 κλαίει για γάλα γιατί θέλει να κοιμηθεί. Αυτό συμβαίνει σε όλα τα γεύματα. Ο γιατρός μου είχε πει ότι θα πρέπει να μειώσουμε γάλα εφόσον τρώει αρκετά από τις στέρεες όμως το μωρό το ζητάει το γάλα της και δεν ξέρω πως να της το κόψω 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...