Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πρωτοχρονιά 🎄🎄🎄και αρχίζει νέα χρονιά 🎉🎉🎉γεμάτη ελπίδα 💝💝💝για φουσκωμένη κοιλίτσα 🤰🏻🤰🏻🤰🏻και πολλά μωράκια αγκαλιά 👩‍🍼👩‍🍼👩‍🍼

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η evaa__ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!Αν κάποια γνωρίζει για καλό αιματολογο Θεσ/νικη ας μου στείλει ενα πμ🙏

Καλησπέρα Ευακι! Προσπαθούσα να κλείσω και εγώ με την Λευκού αλλα πλέον δεν αναλαμβάνει νέα περιστατικά μέχρι και τέλος Αυγούστου!! Με πρότειναν την Αγαπιδου Αλεξάνδρα ( δεν ξέρω αν κάνει που αναφερω το όνομα της ). Τώρα θα πάω σε αυτήν πρώτη φορά και εγώ! 

• Απαντήσεις 773
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η annie! είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου, τι κάνετε; Εγώ μόλις επέστρεψα από το γυναικολόγο για τον ετήσιο έλεγχο, όλα καλά μήτρα ωοθήκες κλπ!!! Η ωορρηξία πλησιάζει 11η μέρα 17 χιλιοστά το ωοθηλακιο οπότε ορμάω στον σύζυγο σήμερα🤣🤣🤣. Αυτά τα νέα μου. Εσείς;; Είναι κάποια άλλη μαζί μου;

Μια χαρά τα νέα σου 😊 Εγώ 9η ημέρα σήμερα. Βάση ημερολογίου θα έχω ωορρηξία σε μια εβδομάδα ακριβώς. Αλλά πιστεύω θα το δω και με βάση το σώμα μου. Παρόλα αυτά έχω ξεκινήσει επαφές περίπου μέρα παρά μέρα από τότε που τελείωσε η περίοδος 😊 Και τις "επικίνδυνες" μέρες, αν κάτσει θα το κάνουμε κάθε μέρα 😜  Με λίγα λόγια μπήκαμε δυναμικά στο παιχνίδι!

Δημοσίευση

Κορίτσια μου γύρισα από γιατρό. Όλα καλά, έχει φύγει ο σάκος και δεν θα χρειαστεί κάτι επιπλέον ευτυχώς γιατί πραγματικά δεν ξέρω αν θα το άντεχα ψυχικά. 
Τέλος πάντων…για μένα αυτός ο κύκλος κλείνει! Εύχομαι σε όλες να αποκτήσετε σύντομα ότι ονειρεύεστε!!!! 
σας ευχαριστώ πολύ για την στήριξη σας όλο αυτό το διάστημα! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η ditaki είπε:

Κορίτσια μου γύρισα από γιατρό. Όλα καλά, έχει φύγει ο σάκος και δεν θα χρειαστεί κάτι επιπλέον ευτυχώς γιατί πραγματικά δεν ξέρω αν θα το άντεχα ψυχικά. 
Τέλος πάντων…για μένα αυτός ο κύκλος κλείνει! Εύχομαι σε όλες να αποκτήσετε σύντομα ότι ονειρεύεστε!!!! 

Ευτυχώς γιατί έχεις το μωράκι που σε χρειάζεται 🙏🥰 να χαίρεσαι τα παιδάκια σου κορίτσι μου!!!να είσαι γερή και ευτυχισμένη με την οικογένειά σου!!! 

Δημοσίευση
στις On 20/1/2025 at 4:13 ΜΜ, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσια δεν θα πω πολλά γιατί θέλω να κρατάω μικρό καλάθι, αλλά και γιατί θέλω να κάνω και υπακοή στον πνευματικό μου. Λεπτομέρειες δεν θα πω, μόνο ότι η χοριακή βγήκε τελικά θετική για όσες ρωτήσατε και μου ευχηθήκατε!!!! Θα δούμε πως θα πάνε τα πράγματα στην επαναληπτική... προς το παρόν χαμηλό προφίλ και προσευχή πολύ! Ας είναι ευλογημένο..!!! 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Συγχαρητηρια κορίτσι μου.. καλούς διπλασιασμούς να έχεις.. ευχομαι ολοψυχα να πάνε όλα καλά 🫶🏼

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η annie! είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου, τι κάνετε; Εγώ μόλις επέστρεψα από το γυναικολόγο για τον ετήσιο έλεγχο, όλα καλά μήτρα ωοθήκες κλπ!!! Η ωορρηξία πλησιάζει 11η μέρα 17 χιλιοστά το ωοθηλακιο οπότε ορμάω στον σύζυγο σήμερα🤣🤣🤣. Αυτά τα νέα μου. Εσείς;; Είναι κάποια άλλη μαζί μου;

Καλημέρα κοριτσάκι μου μόλις τελείωσε κι έμενα η περίοδος και θα πάω αρχες Φεβρουαριου για ετήσιο έλεγχο και επαναλειπτική καλλιέργεια.. θα ξεκινήσουμε κι εμείς επαφές δειλά δειλά μεχρι το ρβ στον γιατρο.! 

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η ditaki είπε:

Πολύ ευχάριστα νέα κορίτσι μου, εύχομαι γρήγορα να αναρρώσεις!!! Να χαίρεσαι τα μεγαλύτερα παιδάκια σου κ να δεις κ το μωράκι σου να μεγαλώνει κ να είστε ευτυχισμένοι κ αγαπημένοι 🥰

Δημοσίευση

Καλή ανάρρωση κοπέλα μου..

Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου και την οικογένεια σου 

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Μια χαρά τα νέα σου 😊 Εγώ 9η ημέρα σήμερα. Βάση ημερολογίου θα έχω ωορρηξία σε μια εβδομάδα ακριβώς. Αλλά πιστεύω θα το δω και με βάση το σώμα μου. Παρόλα αυτά έχω ξεκινήσει επαφές περίπου μέρα παρά μέρα από τότε που τελείωσε η περίοδος 😊 Και τις "επικίνδυνες" μέρες, αν κάτσει θα το κάνουμε κάθε μέρα 😜  Με λίγα λόγια μπήκαμε δυναμικά στο παιχνίδι!

στις πριν 1 ώρα, ο/η Σοφία21 είπε:

Καλημέρα κοριτσάκι μου μόλις τελείωσε κι έμενα η περίοδος και θα πάω αρχες Φεβρουαριου για ετήσιο έλεγχο και επαναλειπτική καλλιέργεια.. θα ξεκινήσουμε κι εμείς επαφές δειλά δειλά μεχρι το ρβ στον γιατρο.! 

Αντε να μπαίνουμε στο παιχνίδι όλες σιγά σιγά!! Εμείς εχθές είχαμε την επαφή μας κ τώρα αύριο πάλι.. Ξέρετε ότι ελπίδες για φυσική σύλληψη δεν πολυ έχω αλλά δεν πειράζει. Κ με το γιατρό που το συζητήσαμε εχθες δεν το αποκλείει αλλά κ δεδομένου το πώς πήγε η εξωσωματική μου ανεξάρτητου αποτελέσματος θεωρείται πανωλεθρία.. Με 20-22 ωάρια στα 30 μου να δώσω εν τέλη 10 εκ των οποίων 8 ώριμα κ να γονιμοποιηθούν τα 4 στα 30 μου κ τώρα 35 δεν ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο.. Βέβαια μας αρκεί 1 και υγιές ξεκάθαρα!!  Το καλό είναι ότι ξεκίνησα να πηγαίνω σε συνεντεύξεις κ βλέπω φως στον ορίζοντα!!!🤞🏻🤞🏻🤞🏻 

Δόξα τω Θεω κορίτσι μου!! Άσε το κορμάκι σου να ηρεμήσει κ αν θελήσεις κ άλλο παιδάκι στο μέλλον ξανά προσπαθείς❤️❤️

Δημοσίευση

@ditaki μου όλα καλά κορίτσι μου! Να χαίρεσαι την οικογένεια σου!! 

@melitiniღ περιμένουμε τα νέα σου!! 

@annie! Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!! Και τώρα που είπα ελπιδα που είναι η @Παρασκευαιδου να μας δώσει καμία πρόβλεψη να χαρούμε λίγο 

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Κορίτσια ξέρει κάποια για την εξέταση ΑΜΗ.; 
δεν με ενημερωσε ο γιατρος να την κάνω.;

συνταγογραφείται.; Ειναι ευκολη σαν διαδικασια.; 

Κορίτσι μου είναι απλή εξέταση αιματος..απ όσο ξέρω δεν συνταγογραφείται ακομη αλλα ειναι στην διαδικασία να γίνει κι αυτό μέσω εοπυυ..από εκεί κ πέρα από μόνη της σαν τιμη δεν λέει κάτι, πρέπει να συσχετίζεται και με τις υπόλοιπες ορμόνες…αν θέλεις ρωτα τον γιατρό σου αν χρειαζεσαι να την κανεις!

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Καλημέρα! Η ΑΜΗ δείχνει το απόθεμα των ωαρίων σε μια γυναίκα και κάποιοι γιατροί λένε ότι δεν είναι μόνο ποσοτικός δείκτης αλλά και ποιοτικός. Δε συνταγογραφειται και κοστίζει 50 ευρώ και είναι όντως μια απλή εξέταση αίματος. Την έκανα κι εγώ την προηγούμενη εβδομάδα. Για να την εκτιμήσουν όμως σαν δείκτη πρέπει να κάνεις γενικό ορμονολογικό έλεγχο και να συνεκτιμηθεί.

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Από όσο γνωρίζω η ΑΜΗ δεν συνταγογραφείται. Όταν χρειάστηκε να περάσω επιτροπή τον Οκτώβριο του '24 μου το είπαν και από το κέντρο ότι είναι από τις εξετάσεις που δεν γράφετε, εγώ προσωπικά έδωσα 70 ευρώ για τη συγκεκριμένη εξέταση. 🙃

Δημοσίευση

@anna_30 @MinaSam @melitiniღ

Αρχές Φεβρουαρίου θα πάω για τον ετήσιο έλεγχο και για να κάνω επαναληπτική καλλιέργεια να δούμε αν έφυγε το βακτήριο που είχα στον επόμενο κύκλο μου έγραψε να κάνω ορμονολογικό έλεγχο οπότε θα του πω αν είναι να μου γράψει κι αυτή την εξέταση για να έχει πλήρη εικόνα και για να ξέρω και εγώ που βρίσκομαι. Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια για την απάντηση

Δημοσίευση

Λοιπόν κορίτσια θέλω βοήθεια όποια ξέρει..
Πριν την εμβρυομεταφορά με είχε πιάσει ένα μικρό κρυολόγημα με αποτέλεσμα να μου αφήσει ένα χαζό ξηρό βήχα. Ευτυχώς όταν κοιμάμαι δεν έχω θέμα, αλλά από την ώρα που θα ξυπνήσω μέχρι να ρθει η ώρα να ξανα πάω για ύπνο βήχω. Υπάρχει κάτι που μπορώ να πάρω ή να φτιάξω στο σπίτι;; 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια! Εχει κανει καποια κοπέλα πλήρη έλεγχο θρομβοφιλιας να μου πει κόστος των εξετάσεων ? Ολα καλα σήμερα στο γιατρό εδωσε το οκ. Την Τρίτη εχω ραντεβού με αιματολογο για να κανω τις εξετάσεις.

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η evaa__ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Εχει κανει καποια κοπέλα πλήρη έλεγχο θρομβοφιλιας να μου πει κόστος των εξετάσεων ? Ολα καλα σήμερα στο γιατρό εδωσε το οκ. Την Τρίτη εχω ραντεβού με αιματολογο για να κανω τις εξετάσεις.

Καλησπέρα! εγώ είχα κάνει αρκετές εξετάσεις περίπου 100+ είχα πληρώσει, κάποιες γράφονται κάποιες οχι

Δημοσίευση
στις πριν 44 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Λοιπόν κορίτσια θέλω βοήθεια όποια ξέρει..
Πριν την εμβρυομεταφορά με είχε πιάσει ένα μικρό κρυολόγημα με αποτέλεσμα να μου αφήσει ένα χαζό ξηρό βήχα. Ευτυχώς όταν κοιμάμαι δεν έχω θέμα, αλλά από την ώρα που θα ξυπνήσω μέχρι να ρθει η ώρα να ξανα πάω για ύπνο βήχω. Υπάρχει κάτι που μπορώ να πάρω ή να φτιάξω στο σπίτι;; 

μέλι, νερό, λεμόνι, τζίντζερ φρέσκο,  ζεστό ρόφημα. Δοσολογίες λίγο από το καθένα

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

@Naty_Ακουσα για κατι πολυ μεγάλα ποσά και τρόμαξα. Σ ευχαριστω πάρα πολύ για την απάντηση! Τα αποτελέσματα κάνουν πολυ καιρό να βγουν?

κάποιες νωρίτερα κάποιες κανένα 20ήμερο. Καλά γενικά σε εξετάσεις αν αναλογιστώ πόσα λεφτά έφυγαν, άστο!

Δημοσίευση

Κορίτσια σημερα εγινε κατι και ηθελα να το μοιραστώ μαζι σας. Καθως περιμενα στην αναμονή του ιατρείου βγηκε μια κοπελα απο μεσα που μολις ειχε ενημερωθεί απο τον γιατρό οτι παλινδρομησε το 4 μωρακι της. Το τέταρτο Χριστέ μου. Απο εκεινη την ωρα δεν μπορω να ηρεμήσω σκέφτομαι συνέχεια αυτο το κορίτσι και τον πόνο που νιώθει σήμερα.  Θα θελα να μπορώ να κάνω κάτι να της απαλύνω τον πόνο. Εκλαψα μαζι της και ας ηταν άγνωστη 💔

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...