Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πρωτοχρονιά 🎄🎄🎄και αρχίζει νέα χρονιά 🎉🎉🎉γεμάτη ελπίδα 💝💝💝για φουσκωμένη κοιλίτσα 🤰🏻🤰🏻🤰🏻και πολλά μωράκια αγκαλιά 👩‍🍼👩‍🍼👩‍🍼

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η peacock είπε:

Δεν το αποκλείω.... Το θέλω πολύ! Αλλά δε ξέρω αν θα βγεί έχοντας τη προηγούμενη εμπειρία... Για αυτό φοβάμαιη καταλήξω σε αποκλειστικό θηλασμό με θηλαστρο, είναι πάρα πολύ δύσκολο. 

Θα δείξει...

Έχω βρει ήδη ανεξάρτητη μαία και το συζητάμε (βρήκα ανεξάρτητη μαία γιατί επέλεξα να ακολουθήσω vbac).. Θα με βοηθήσει κι εκείνη κ αν βρεθεί δυσκολία θα μου προτείνει σύμβουλο θηλασμού. 

Αχ κι εγώ vbac θέλω στο 2ο. Έχω ήδη βρει και έναν γιατρό. Θα σου στείλω πμ να τα πούμε!

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Ένα ένα τα θυμάμαι... Ήθελα να σας σχολιάσω ότι πέρασε ο γιατρός που πήγαινα για παρακολούθηση στο δημόσιο νοσοκομειο από την δουλειά μου, που δεν του έχω καμία εμπιστοσύνη, να με δει τι κάνω και πώς είμαι (τα κακά της μικρής κοινωνίας). Αυτός μου είχε δώσει χάπια για να αποβάλλω και να πάω σε δύο μέρες να με δει, εγώ έφυγα τελικά Θεσσαλονίκη και δεν τον ενημέρωσα ποτέ τι θα κάνω. Μετά από δύο μέρες μου έστελνε μηνύματα που είμαι και γιατί δεν πήγα. Να μην τα πολυλογω πέρασε από την δουλειά μου και με ρώτησε τι κάνω και πώς είμαι. Του είπα απ' έξω απέξω ότι οκ καλά είμαι, και άρχισε να μου λέει κάτι κουλά, ότι για την αποβολή φταίνε τα εμβόλια του κοβιντ που κάναμε και ότι αν ξαναμεινω έγκυος να τον πάρω κατευθείαν για να ξεκινήσω ενέσεις αντιπηκτικες . Βρε κορίτσια είναι δυνατόν γιατρός να λέει τέτοια πράγματα;; 

Καλημέρα κορίτσια !

εγω κορίτσι μου να σου πω πως το εμβόλιο κοβιτ δεν το έχω κάνει ούτε ο άντρας μου αλλά αποβολή είχαμε και εμείς !

επίσης πάλι να πω πως επειδή δεν είχα κάνει και το εμβόλιο κοβιτ από γιατρό την ώρα της γέννας έφαγα και κράξιμο που ενώ έγκυος δεν είχα εμβολιαστεί 🤷‍♀️

Ο καθένας λέει ότι τον βολεύει και ότι θέλει συμφωνώ πως ότι μας λένε θέλει να τα εξετάσουμε 2-3 φορές γιατί υπάρχουν @ρχιδι@ γιατροί και γιατροί με @ρχιδι@ 

Δημοσίευση

@Rena92 Κορίτσι μου λυπάμαι πολύ 😢 Κράτα το θετικό της υπόθεσης ότι έγινε σύλληψη κ εφόσον είναι βιοχημική δεν θα χρειαστείς χάπια-απόξεση κ θα μπορείτε να ξεκινήσετε άμεσα αν νιώθεις έτοιμη 🥰

@evaa__@Mantarini Μετά την πρώτη κανονική περίοδο μετά την απόξεση πήγα στο γιατρό για υπέρηχο κ μου έδωσε το οκ για να ξεκινήσουμε επαφές!!! ΄Ήθελα όσο πιο γρήγορα γίνεται να ξαναμείνω έγκυος. Αν κ λένε ότι είσαι πιο γόνιμη μετά εμείς δεν έχουμε σταθεί τυχεροί 😓 το ίδιο διάστημα το έπαθαν άλλες 3 στον κύκλο μου κ τώρα ήδη κρατάνε τα παιδάκια τους αγκαλιά 🥰 Μανταρίνι για το εμβόλιο να σου πω πως κ εμείς δεν έχουμε εμβολιαστεί κ όμως απέβαλλα. Μακριά από τέτοιους γιατρούς 😵

@annie! Τι έγινε έκανες κανένα τεστάκι??? Έχεις καθυστέρηση?

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Ένα ένα τα θυμάμαι... Ήθελα να σας σχολιάσω ότι πέρασε ο γιατρός που πήγαινα για παρακολούθηση στο δημόσιο νοσοκομειο από την δουλειά μου, που δεν του έχω καμία εμπιστοσύνη, να με δει τι κάνω και πώς είμαι (τα κακά της μικρής κοινωνίας). Αυτός μου είχε δώσει χάπια για να αποβάλλω και να πάω σε δύο μέρες να με δει, εγώ έφυγα τελικά Θεσσαλονίκη και δεν τον ενημέρωσα ποτέ τι θα κάνω. Μετά από δύο μέρες μου έστελνε μηνύματα που είμαι και γιατί δεν πήγα. Να μην τα πολυλογω πέρασε από την δουλειά μου και με ρώτησε τι κάνω και πώς είμαι. Του είπα απ' έξω απέξω ότι οκ καλά είμαι, και άρχισε να μου λέει κάτι κουλά, ότι για την αποβολή φταίνε τα εμβόλια του κοβιντ που κάναμε και ότι αν ξαναμεινω έγκυος να τον πάρω κατευθείαν για να ξεκινήσω ενέσεις αντιπηκτικες . Βρε κορίτσια είναι δυνατόν γιατρός να λέει τέτοια πράγματα;; 

Αχ κορίτσι μου υπάρχουν άνθρωποι κ άνθρωποι. Το ότι κάποιος έχει τελειώσει την ιατρική δε σημαίνει ότι ξέρει κ τι του γίνεται. Προσωπικά έχω εμβολιαστεί, δε θα κρίνω όμως κάποιον ο οποίος δεν το έχει κάνει. Ολοι κάνουμε τις επιλογές μας. Αλλά σε καμμία περίπτωση δεν πιστεύω πως ευθύνεται το εμβόλιο. Πήγαινε αλλού αγάπη, βρες κάποιον που σου ταιριάζει

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Sia A είπε:

@Rena92 Κορίτσι μου λυπάμαι πολύ 😢 Κράτα το θετικό της υπόθεσης ότι έγινε σύλληψη κ εφόσον είναι βιοχημική δεν θα χρειαστείς χάπια-απόξεση κ θα μπορείτε να ξεκινήσετε άμεσα αν νιώθεις έτοιμη 🥰

@evaa__@Mantarini Μετά την πρώτη κανονική περίοδο μετά την απόξεση πήγα στο γιατρό για υπέρηχο κ μου έδωσε το οκ για να ξεκινήσουμε επαφές!!! ΄Ήθελα όσο πιο γρήγορα γίνεται να ξαναμείνω έγκυος. Αν κ λένε ότι είσαι πιο γόνιμη μετά εμείς δεν έχουμε σταθεί τυχεροί 😓 το ίδιο διάστημα το έπαθαν άλλες 3 στον κύκλο μου κ τώρα ήδη κρατάνε τα παιδάκια τους αγκαλιά 🥰 Μανταρίνη για το εμβόλιο να σου πω πως κ εμείς δεν έχουμε εμβολιαστεί κ όμως απέβαλλα. Μακριά από τέτοιους γιατρούς 😵

@annie! Τι έγινε έκανες κανένα τεστάκι??? Έχεις καθυστέρηση?

Καλημέρα αγάπη, όχι όχι μου ήρθε η κυρία Παρασκευή απόγευμα στην ώρα της… Πάμε ξανά πάλι 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η annie! είπε:

Καλημέρα αγάπη, όχι όχι μου ήρθε η κυρία Παρασκευή απόγευμα στην ώρα της… Πάμε ξανά πάλι 

Πάμε το επόμενο μήνα!!!! Κ εγώ έλεγα για να μην φανείς μήπως έχεις τπτ ευχάριστα 😉

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Εγώ κορίτσια μέχρι Σάββατο περιμένω... Κ με έχετε κάνει να τρώγομαι να κάνω τεστ 😬 Αν κ από συμπτώματα δεν έχω τπτ ούτε περιόδου, ούτε εγκυμοσύνης τπτ πάλι 😔

Απο συμπτωματα πυτε κ γω τιποτα κ να φανταστεις ειμαι42μερα κυκλου κ τιποτα κανω υπομονη μπας κ ερθει η περιοδος να ξεφουσκωσω...κανε ενα τεστακι παρασκευη ποτε δε ξερεις...αν κ γω ειπα ποτε δε ξανακανω...εχω βαρεθει να ειναι αρνητικα

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η arntalia είπε:

Απο συμπτωματα πυτε κ γω τιποτα κ να φανταστεις ειμαι42μερα κυκλου κ τιποτα κανω υπομονη μπας κ ερθει η περιοδος να ξεφουσκωσω...κανε ενα τεστακι παρασκευη ποτε δε ξερεις...αν κ γω ειπα ποτε δε ξανακανω...εχω βαρεθει να ειναι αρνητικα

Καλά κ εγώ ποτέ δεν έχω κάτι. Δλδ ζηλεύω τα κορίτσια που καταλαβαίνουν από συμπτώματα την ωορρήξια, αν θα τους έρθει κλπ.  Ξέρω ότι ωορρηξία είχα 2 Ιανουαρίου κ με έχει φάει η αγωνία κ θα ήθελα ένα σημάδι 😟 Εγώ 42 μέρες θα είχα σκάσει. Ο γιατρ΄ός σου είπε ότι απλά θα περιμένεις να σου έρθει όσες μέρες κ αν περάσουν?

Δημοσίευση
στις πριν 36 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Καλά κ εγώ ποτέ δεν έχω κάτι. Δλδ ζηλεύω τα κορίτσια που καταλαβαίνουν από συμπτώματα την ωορρήξια, αν θα τους έρθει κλπ.  Ξέρω ότι ωορρηξία είχα 2 Ιανουαρίου κ με έχει φάει η αγωνία κ θα ήθελα ένα σημάδι 😟 Εγώ 42 μέρες θα είχα σκάσει. Ο γιατρ΄ός σου είπε ότι απλά θα περιμένεις να σου έρθει όσες μέρες κ αν περάσουν?

Κ γω εχω σκασει χαχχα..Ναι μου ειπε οτι ειναι απο το χαπι μεχρι να το συνηθισει ο οργανισμος μ επειδη το τεστ ηταν αρνητικο ...εχω σπω ςγω κ ανωοορηκτικους κυκλους γι αυτο ειναι αστατοι...βεβαια πανω 35 μερες δεν ειχα φτασει ποτε μου... εκοψα κ το χαπι τ θυροειδη επειδη η εξετασεις ειναι οκ( θα επαναλαβω βεβαια κ τον επομενο μηνα)  ...κ γω ζηλευω με τη καλη εννοια παντα οσες καταλαβαινουν το σωμα τους κ εχουν σημαδια κ σε οσες ερχετςι η συλληψη γρηγορα..τι να κανουμε ομως πρεπει να πορευομαστε με αυτο...πηγα κ για το περπατημα μου το πρωι γτ με βοηθαει αλλα με επιασε το χιονι κ γυρισα πισω γρηγορα...απτα νευρα μ π εχω καθυστερηση εκανα γενικη σε οοολο το σπιτι

..εσενα ο κυκλος σου πως ειναι εισαι σταθερη???

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η arntalia είπε:

Κ γω εχω σκασει χαχχα..Ναι μου ειπε οτι ειναι απο το χαπι μεχρι να το συνηθισει ο οργανισμος μ επειδη το τεστ ηταν αρνητικο ...εχω σπω ςγω κ ανωοορηκτικους κυκλους γι αυτο ειναι αστατοι...βεβαια πανω 35 μερες δεν ειχα φτασει ποτε μου... εκοψα κ το χαπι τ θυροειδη επειδη η εξετασεις ειναι οκ( θα επαναλαβω βεβαια κ τον επομενο μηνα)  ...κ γω ζηλευω με τη καλη εννοια παντα οσες καταλαβαινουν το σωμα τους κ εχουν σημαδια κ σε οσες ερχετςι η συλληψη γρηγορα..τι να κανουμε ομως πρεπει να πορευομαστε με αυτο...πηγα κ για το περπατημα μου το πρωι γτ με βοηθαει αλλα με επιασε το χιονι κ γυρισα πισω γρηγορα...απτα νευρα μ π εχω καθυστερηση εκανα γενικη σε οοολο το σπιτι

..εσενα ο κυκλος σου πως ειναι εισαι σταθερη???

Ε τότε υπομονή δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο κ μακάρι να σου έρθει αυτή την εβδομάδα κ να ηρεμήσεις 😊Και εγώ έχω ΣΠΩ. Πιο παλιά είχα πολύ μικρούς κύκλους κ κάποιες φορές ενδιάμεσες αιμορραγίες αλλά μετά την αποβολή γ.....ε ο κύκλος μου κ ακόμη δεν έχει στρώσει παράλο που έχω πάρει πολλά χάπια ΄εχω πολλές μέρες έχει φτάσει κ 50-60 μέρες. Τώρα ως συνήθως είναι γύρω στις 35 μέρες. Πφφφφφ γι αυτό τον Φεβρουάριο που κλείνουμε 2,5 χρόνια συνολικά με μια παλίνδρομη θα περάσουμε επιτροπή για εξωσωματική κ βλέπουμε 😊

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Ε τότε υπομονή δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο κ μακάρι να σου έρθει αυτή την εβδομάδα κ να ηρεμήσεις 😊Και εγώ έχω ΣΠΩ. Πιο παλιά είχα πολύ μικρούς κύκλους κ κάποιες φορές ενδιάμεσες αιμορραγίες αλλά μετά την αποβολή γ.....ε ο κύκλος μου κ ακόμη δεν έχει στρώσει παράλο που έχω πάρει πολλά χάπια ΄εχω πολλές μέρες έχει φτάσει κ 50-60 μέρες. Τώρα ως συνήθως είναι γύρω στις 35 μέρες. Πφφφφφ γι αυτό τον Φεβρουάριο που κλείνουμε 2,5 χρόνια συνολικά με μια παλίνδρομη θα περάσουμε επιτροπή για εξωσωματική κ βλέπουμε 😊

Κ εμεις τα κλεισαμε τα 2,5 χρονις τωρα αλλα.ποτε δεν ειχα συλληψη...ευχομαι να μη χρειαστει επιτροπη κ να ρθει το θαυμα... αχ αυτες οι πολυκυστικες που μπλεξαμε...

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η arntalia είπε:

Κ εμεις τα κλεισαμε τα 2,5 χρονις τωρα αλλα.ποτε δεν ειχα συλληψη...ευχομαι να μη χρειαστει επιτροπη κ να ρθει το θαυμα... αχ αυτες οι πολυκυστικες που μπλεξαμε...

Εμείς δεν έχουμε άλλο κουρ΄άγιο γιατί ψυχολογικά κάθε φορά που μου έρχεται πέρα από το ότι δεν είμαι έγκυος, μου έρχονται εικόνες από την αποβολή κ είπαμε φτάνει. Κάναμε κ 3 προκλήσεις κ ΄ούτε αυτές πέτυχαν όποτε είπαμε να πάμε στο πιο δύσκολο κομμ΄΄ατι κ αν έρθει καλώς αν όχι θα σταματήσουμε τις προσπάθειες

Μακάρι για όλα τα ζευγάρια να ήταν πιο εύκολα τα πράγματα. Ένταξει δεν λέω να γινόταν αμέσως αλλά με τόση προσπάθεια, εξετάσεις κλπ νομίζω κάπου αξίζουμε να έρθει κάπως πιο εύκολα 😟

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Sia A είπε:

Εμείς δεν έχουμε άλλο κουρ΄άγιο γιατί ψυχολογικά κάθε φορά που μου έρχεται πέρα από το ότι δεν είμαι έγκυος, μου έρχονται εικόνες από την αποβολή κ είπαμε φτάνει. Κάναμε κ 3 προκλήσεις κ ΄ούτε αυτές πέτυχαν όποτε είπαμε να πάμε στο πιο δύσκολο κομμ΄΄ατι κ αν έρθει καλώς αν όχι θα σταματήσουμε τις προσπάθειες

Μακάρι για όλα τα ζευγάρια να ήταν πιο εύκολα τα πράγματα. Ένταξει δεν λέω να γινόταν αμέσως αλλά με τόση προσπάθεια, εξετάσεις κλπ νομίζω κάπου αξίζουμε να έρθει κάπως πιο εύκολα 😟

Κ γω αυτο πιστευω μετα απο τοσες εξετασεις κ τοσα χρονια λεω στο θεο φτανει μη με παιδευεις δωσε μ ενα μωρακι... εμεις ειπαμε να παμε μια κομη φορα με προκληση με το σωστο γιατρο πλεον και αν δεν πετυχει τοτε να παμε γ εξωσωματικη...εγω αν μπορουσα θα πηγαινα αυριο για εξωσωματικη ο συζυγος θελει να εξαντλεισουμε τα παντα πριν φτασουμε  εκει... οταν εισαι σε αυτη τη φαση της ζωης μπερδευεσαι ακομη κ με τα συναισθηματα σου

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η arntalia είπε:

Κ γω αυτο πιστευω μετα απο τοσες εξετασεις κ τοσα χρονια λεω στο θεο φτανει μη με παιδευεις δωσε μ ενα μωρακι... εμεις ειπαμε να παμε μια κομη φορα με προκληση με το σωστο γιατρο πλεον και αν δεν πετυχει τοτε να παμε γ εξωσωματικη...εγω αν μπορουσα θα πηγαινα αυριο για εξωσωματικη ο συζυγος θελει να εξαντλεισουμε τα παντα πριν φτασουμε  εκει... οταν εισαι σε αυτη τη φαση της ζωης μπερδευεσαι ακομη κ με τα συναισθηματα σου

Ακριβώς όπως τα λες νιώθω κ εγώ!!!! Μακάρι τώρα με τον καινούργιο τον γιατρό να πετύχετε με την πρόκληση
🙏🥰

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...