Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πρωτοχρονιά 🎄🎄🎄και αρχίζει νέα χρονιά 🎉🎉🎉γεμάτη ελπίδα 💝💝💝για φουσκωμένη κοιλίτσα 🤰🏻🤰🏻🤰🏻και πολλά μωράκια αγκαλιά 👩‍🍼👩‍🍼👩‍🍼

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η ditaki είπε:

Χρόνια σου πολλά!!! Να είσαι πάντα ευτυχισμένη και να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου!

@anna_30 μπράβο σου που δεν το βάζεις κάτω!

@Rena92 αύριο θα κάνεις χοριακη πάλι; 

Επειδή είμαι και ολίγον τι παρανοϊκή, πήγα έκανα σήμερα πάλι στο διαγνωστικό της γειτονιάς, αλλά δεν θα δώσω σημασία στην τιμή. Ήθελα απλά να έχω τιμή για να συγκρίνω σε 2 μέρες και να μην τρέχω πάλι στο γένεσις, γιατί δεν μου είναι κ εύκολο. Το βράδυ θα μου τα στείλουν!

Δημοσίευση

Κοριτσια μετα κοπων κ βασανων εκλεισα ραντεβου κ ατη καινουργια μ ενδοκρινολογο ειχα ραντεβου μαρΤιο κ ςυτυχως μιλησαμε στο τηλ κ με στελνει την πεμπτη για εξετασεις και υπερηχο.το τυπικο ελεγχο δηλαδη στο ετησιο πλαισιο (ολα νεα το 2025 😊🤣🤣🤣)για να δω τι θα γινει κ με το χαπι π επερνα γ να κρατησω σταθερη την tsh βεβαια το εχω κομμενο απ0 10 δεκεμβρη με προτροπη τ νεου γυναικολογου μου καθως ηταν οκ οι τιμες λογω τ οτι αρχισα κ glugophase...περιοδος αφαντη ακομη κ σημερα κ βλεπουμε χαχα

.. με τα glugophase αν τα πηρατε καποιες ειχατε θεμα καθυστερησης???

Δημοσίευση
στις πριν 39 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Κορίτσι μου εμένα η μικρή μου έπαιρνε πολύ λίγο βάρος με αποκλειστικό θηλασμό. Θηλάζαμε κατά απαίτηση εννοείται, αλλά και μένα κοιμόταν 10 ώρες σερί το βράδυ. Είχε αλλεργία στα γαλακτοκομικά που ίσως έπαιζε ρόλο, αλλά η γιατρός μας είπε πως για να κοιμάται τόσο το βράδυ, σημαίνει πως δεν είναι και πολύ φαγανη και βαριέται να θηλάσει. Οταν αποθηλασαμε, άρχισε να παίρνει βάρος. 

Ευχαριστώ για την απάντηση κορίτσι μου! Εμένα δεν έδειξε κάποια αλλεργία μέχρι τώρα. Θα δούμε τι θα μας πει αύριο η γιατρος 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Rena92 είπε:

Επειδή είμαι και ολίγον τι παρανοϊκή, πήγα έκανα σήμερα πάλι στο διαγνωστικό της γειτονιάς, αλλά δεν θα δώσω σημασία στην τιμή. Ήθελα απλά να έχω τιμή για να συγκρίνω σε 2 μέρες και να μην τρέχω πάλι στο γένεσις, γιατί δεν μου είναι κ εύκολο. Το βράδυ θα μου τα στείλουν!

Καλά έκανες αν είναι να είσαι πιο ήρεμη! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η arntalia είπε:

Κοριτσια μετα κοπων κ βασανων εκλεισα ραντεβου κ ατη καινουργια μ ενδοκρινολογο ειχα ραντεβου μαρΤιο κ ςυτυχως μιλησαμε στο τηλ κ με στελνει την πεμπτη για εξετασεις και υπερηχο.το τυπικο ελεγχο δηλαδη στο ετησιο πλαισιο (ολα νεα το 2025 😊🤣🤣🤣)για να δω τι θα γινει κ με το χαπι π επερνα γ να κρατησω σταθερη την tsh βεβαια το εχω κομμενο απ0 10 δεκεμβρη με προτροπη τ νεου γυναικολογου μου καθως ηταν οκ οι τιμες λογω τ οτι αρχισα κ glugophase...περιοδος αφαντη ακομη κ σημερα κ βλεπουμε χαχα

.. με τα glugophase αν τα πηρατε καποιες ειχατε θεμα καθυστερησης???

Πριν είχες θέματα με καθυστέρηση στην περίοδό σου; Η αδερφή μου που έπαιρνε glucophage λόγω σπω, η αλήθεια είναι ότι δεν της έφτιαξε τον κύκλο και συνέχιζε να έχει μεγάλες καθυστερήσεις όπως είχε κ πριν το πάρει.

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η afr είπε:

Πριν είχες θέματα με καθυστέρηση στην περίοδό σου; Η αδερφή μου που έπαιρνε glucophage λόγω σπω, η αλήθεια είναι ότι δεν της έφτιαξε τον κύκλο και συνέχιζε να έχει μεγάλες καθυστερήσεις όπως είχε κ πριν το πάρει.

Ειχα ναι αλλα εφτανα μεχρι 35 μερες σπανια ομως δηλαδη ολο το χρονο να συμβει σε 2 κυκλους...συνηθως εχω 23 με 35 μερες αυτος ειναο ο κυκλος μου... το θεμα ειναι να κανει κ ωορρηξια το glugophase.... η αδερφη σου καταφερε εγκυμοσυνη??? Τη βοηθησαν ??

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η arntalia είπε:

Ειχα ναι αλλα εφτανα μεχρι 35 μερες σπανια ομως δηλαδη ολο το χρονο να συμβει σε 2 κυκλους...συνηθως εχω 23 με 35 μερες αυτος ειναο ο κυκλος μου... το θεμα ειναι να κανει κ ωορρηξια το glugophase.... η αδερφη σου καταφερε εγκυμοσυνη??? Τη βοηθησαν ??

Ο γιατρός της τα έδωσε με το ίδιο σκεπτικό, μπας και κάνει ωορρηξία και γλιτώσει τα χάπια για πρόκληση. Τα πήρε κάποιους μήνες, πήγαινε να την παρακολουθεί αλλά δυστυχώς δεν έκανε ωορρηξία και τελικά έκαναν πρόκληση κι έμεινε έτσι έγκυος με την πρώτη φορά.

Τώρα στις πόσες μέρες είσαι; Έχεις μιλήσει με τον γιατρό σου;

Δημοσίευση

Κορίτσια μου καλησπέρα και καλή χρονιά!  Εύχομαι το 2025 να φέρει σε όλες υγεία, αγάπη, πολλές φουσκωμένες κοιλίτσες σε κορίτσια που προσπαθούν, και χαμόγελα σε αυτές που έχουν ή περιμενουν τα μωράκια τους! Είμαι καινούρια στην παρέα σας και χαίρομαι που μοιράζεστε τις εμπειρίες σας ,τα τεστ σας και βοηθάτε η μία την άλλη! Εγώ δυστυχώς δεν έχω μωράκι, δεν ειχα ποτέ ένα  θετικό τεστ (37 χρονών ειμαι) αλλά συνεχίζω και παλεύω! (Για πόσο ακόμα δεν ξέρω 😅😅)

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η afr είπε:

Ο γιατρός της τα έδωσε με το ίδιο σκεπτικό, μπας και κάνει ωορρηξία και γλιτώσει τα χάπια για πρόκληση. Τα πήρε κάποιους μήνες, πήγαινε να την παρακολουθεί αλλά δυστυχώς δεν έκανε ωορρηξία και τελικά έκαναν πρόκληση κι έμεινε έτσι έγκυος με την πρώτη φορά.

Τώρα στις πόσες μέρες είσαι; Έχεις μιλήσει με τον γιατρό σου;

Ειμαι 35 ημερα κυκλου.εγω εχω 4 προκλησεις δεν με επιασε καμια δυστυχως ηταν κ λαθος χειρισμοι απο το γιατρο κ πηγα σε καινουργιο τωρα...

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η arntalia είπε:

Ειμαι 35 ημερα κυκλου.εγω εχω 4 προκλησεις δεν με επιασε καμια δυστυχως ηταν κ λαθος χειρισμοι απο το γιατρο κ πηγα σε καινουργιο τωρα...

Όταν έκανες προκλήσεις πήγαινες για υπέρηχο στον γιατρό να σου πει αν βλέπει ότι θα γίνει ωορρηξία και ποιες μέρες ακριβώς να έχεις επαφές;

Δημοσίευση
στις πριν 56 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

104 η σημερινή αλλά σε άλλο εργαστήριο, οπότε το αγνοώ και περιμένω την επανάληψη σε 2 μέρες, σωστά; 

Ναι κορίτσι μου, λένε πάντα στο ίδιο μικροβιολογικό. Είναι ανάλογα τα μηχανήματα που έχουν.  Δεν ξέρω τι αποκλείσεις μπορεί να έχουν. Ελπίζουμε όλα να πάνε καλά!! Σκεφτόμαστε θετικα 🤞🤞🤞❤️

Δημοσίευση
στις πριν 43 λεπτά, ο/η afr είπε:

Όταν έκανες προκλήσεις πήγαινες για υπέρηχο στον γιατρό να σου πει αν βλέπει ότι θα γίνει ωορρηξία και ποιες μέρες ακριβώς να έχεις επαφές;

Μονο μια φορα πηγαινα την 12ημερα κ με ελεγε ξεκινα θα γινει καποια στιγμη η ωορρηξια κ γω προσπαθουσα να εχω μερα παρα μερα επαφες ... ο γιατρος μ ανοιγει το ιατρειο τπυ τη πεμπτη.. θα περιμενω εως τοτε κ θα τν παρω τηλ

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Evaki- είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα και καλή χρονιά!  Εύχομαι το 2025 να φέρει σε όλες υγεία, αγάπη, πολλές φουσκωμένες κοιλίτσες σε κορίτσια που προσπαθούν, και χαμόγελα σε αυτές που έχουν ή περιμενουν τα μωράκια τους! Είμαι καινούρια στην παρέα σας και χαίρομαι που μοιράζεστε τις εμπειρίες σας ,τα τεστ σας και βοηθάτε η μία την άλλη! Εγώ δυστυχώς δεν έχω μωράκι, δεν ειχα ποτέ ένα  θετικό τεστ (37 χρονών ειμαι) αλλά συνεχίζω και παλεύω! (Για πόσο ακόμα δεν ξέρω 😅😅)

Καλώς ήρθες κοπέλα μου!! Εύχομαι ο νέος χρόνος να στο φέρει!! Προσπαθείτε καιρο; Αν επιτρέπεται έχετε κάνει εξετάσεις κ εσύ κ ο σύζυγος;

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου! 

@Rena92 περιμένουμε τη χοριακη σου σήμερα με θετική σκέψη!! Προσωπικά πιστεύω πως θα είναι μια χαρά!! Αφού κ στο άλλο μικροβιολογικό ήταν ανεβασμένη όλα καλά θα είναι. Ή θα περιμένεις μέχρι αύριο κ θα πας στη γειτονιά;

Δημοσίευση
στις πριν 39 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου! 

@Rena92 περιμένουμε τη χοριακη σου σήμερα με θετική σκέψη!! Προσωπικά πιστεύω πως θα είναι μια χαρά!! Αφού κ στο άλλο μικροβιολογικό ήταν ανεβασμένη όλα καλά θα είναι. Ή θα περιμένεις μέχρι αύριο κ θα πας στη γειτονιά;

Καλημέρα κορίτσι μου!! Θα περιμένω αύριο και θα πάω στην γειτονιά. Θα πάρω σήμερα και τηλ να κλείσω γυναικολόγο για την άλλη βδομάδα και βλέπουμε 🤞🏼 

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Evaki- είπε:

Καλως ηρθες στη παρεα μας κοριτσι μου. Ειμαστε πολλα κοριτσια π δεν εχουμε μωρακι ακομη αλλα το παλευουμε ολες μεχρι τελους....μην απελπιζεσαι θα ερθει... να εισαι καλα με τον αντρα σου,αγαπημενοι μονο αυτο μετραει!!!❤️❤️❤️❤️

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Evaki- είπε:

Καλή χρονιά κορίτσι μου και καλώς ήρθες! Εύχομαι να τα καταφέρεις μέσα στο 2025 να έρθει το μωράκι σου! Θες να μας πεις για σένα; Προσπαθείτε καιρό; Υπάρχει κάποιο θέμα;

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η arntalia είπε:

Μονο μια φορα πηγαινα την 12ημερα κ με ελεγε ξεκινα θα γινει καποια στιγμη η ωορρηξια κ γω προσπαθουσα να εχω μερα παρα μερα επαφες ... ο γιατρος μ ανοιγει το ιατρειο τπυ τη πεμπτη.. θα περιμενω εως τοτε κ θα τν παρω τηλ

Απ' ότι καταλαβαίνω δε σε παρακολουθούσε όπως έπρεπε κατά την πρόκληση. Καλά έκανες και τον άλλαξες. Αν ο γιατρός σου τώρα είναι καλύτερος και έχεις τη σωστή καθοδήγηση, θα πετύχετε σίγουρα μια εγκυμοσύνη. Σου το εύχομαι να γίνει σύντομα!

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η afr είπε:

Απ' ότι καταλαβαίνω δε σε παρακολουθούσε όπως έπρεπε κατά την πρόκληση. Καλά έκανες και τον άλλαξες. Αν ο γιατρός σου τώρα είναι καλύτερος και έχεις τη σωστή καθοδήγηση, θα πετύχετε σίγουρα μια εγκυμοσύνη. Σου το εύχομαι να γίνει σύντομα!

Ναι λανθασμενη κατευθυνση σε ολα δυστυχως...εχασα 1 χρονο ετσι...ο νεος γιατρος με ξεψαχνισε μεχρι τελους ευτυχως...να ερθει μακαρι ...και δε θελω τπτ αλλο στο κοσμο...ενα υγιης μωρο μονο αυτο!

Δημοσίευση

@Evaki-Καλώς ήρθες στην παρέα μας κ Καλή Χρονιά!!! Είμαστε πολλές εδώ η κ΄αθεμια με την δικιά της ιστορία κ όλες ευχόμαστε για το ίδιο ένα υγιές μωράκι. Πες μας λίγα λόγια για εσάς να γνωριστούμε ☺️

@Rena92 Εύχομαι αύριο που θα κάνεις στο μικροβιολογικό της γειτονιάς να έχει κ άλλη αύξηση κορίτσι μου κ να πάνε όλα κατ' ευχήν!!!🙏 Θετική σκέψη μόνο 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Sia A είπε:

@Evaki-Καλώς ήρθες στην παρέα μας κ Καλή Χρονιά!!! Είμαστε πολλές εδώ η κ΄αθεμια με την δικιά της ιστορία κ όλες ευχόμαστε για το ίδιο ένα υγιές μωράκι. Πες μας λίγα λόγια για εσάς να γνωριστούμε ☺️

@Rena92 Εύχομαι αύριο που θα κάνεις στο μικροβιολογικό της γειτονιάς να έχει κ άλλη αύξηση κορίτσι μου κ να πάνε όλα κατ' ευχήν!!!🙏 Θετική σκέψη μόνο 🥰

Μακάρι κορίτσι μου!! Σήμερα κλείνω την 5η εβδομάδα, βάσει τελευταίας περιόδου. 

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η Evaki- είπε:

Καλώς ήρθες στην παρέα μας :) εύχομαι το 2025 να σας φέρει το μπεμπακι που επιθυμείτε ❤️❤️ για ότι μπορούμε να σε βοηθήσουμε, είμαστε εδώ :) 

Δημοσίευση

Καλημερα κορίτσια μου!! 2η μερα περιόδου…να τελειώνουμε να πάει στο καλό! Χθες πήγα στον ουρολόγο μου έδωσε αντιβίωση μια εβδομάδα και προβιοτικά τ οποία θα τ παίρνω για 3 μήνες για να φτιάξουμε λίγο την περιοχή! Μου είπε κάτι όμως που με έβαλε σε σκέψεις..επειδή η αλήθεια είναι οτι το μόνο π έχει αλλάξει από τότε που παθαίνω τις συνεχόμενες ουρολοιμώξεις είναι το dostinex μ είπε να ρωτήσω ενδοκρινολόγο αν επηρεάζει κάπως το χάπι το ph και γι αυτό παθαίνω συχνά! Μήπως έχει κάποια κοπέλα ίδια ιστορία; Να έπαιρνε dostinex και να παρατηρούσε τότε ουρολοίμωξη; Η αλήθεια είναι οτι δεν μπορώ να το κόψω κιόλας το χάπι..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ξέρεις τι μου κάνει εντύπωση. Πέρασα στα γρήγορα σήμερα από έναν παθολόγο στη δουλειά μου για να του πω να μου το γράψει κ μου είπε να πάω στο φαρμακείο να ρωτήσω ποιο έχουν κ να πάω να μου το γράψει. Γιατί λέει κυκλοφορούν πολλά αλλά αυτή την περίοδο υπάρχουν ελλείψεις οπότε να δω πρώτα ποιο είναι διαθέσιμο. Είπα οκ κ έφυγα γιατί ήμουν βιαστική κ εκ των υστέρων σκέφτηκα ότι έκανα βλακεία κι έπρεπε να ρωτήσω περισσότερα γιατί κι εγώ μόνο το mmr ξέρω και ψάχνοντας και στο ίντερνετ μόνο αυτό βρίσκω σχετικά με την ερυθρά.
    • Εγώ κορίτσι μου το πήρα το χάπι ήπια συνολικά 1,5 χάπι δεν ήπια πολύ δηλαδή οπότε δεν είχα κάποια παρενέργεια  ρώτησε γιατρό μπορεί να επηρεάζει 🤷‍♀️
    • Σχετικά με αυτό, αν αφαιρεθεί μόνο η μήτρα δεν τίθεται θέμα πρόωρης εμμηνόπαυσης η οστεοπόρωσης γιατί η μήτρα δεν παράγει ορμόνες, αυτό συμβαίνει όταν γίνεται αφαίρεση μήτρας μετ' εξαρτημάτων (σάλπιγγες και ωοθήκες δηλαδή) γιατί οι ωοθήκες παράγουν ορμόνες του φύλου. Όπως και να έχει πρόκειται για ένα επεμβατικο χειρουργείο με ότι αυτό συνεπάγεται και επίσης παρόλο που τα ινομυωματα εν γένει δεν εξαλασσονται, αν ο γιατρός συστήνει αφαίρεση γιατί έχει δει κάτι άλλο που μπορεί μελλοντικα να γίνει κακόηθες καλό είναι να το ξέρεις σαφώς γιατί θα σκεφτείς διαφορετικά τις επιλογές σου.
    • Δεν έχω αποφασίσει! @Demy93 εμένα η αλήθεια είναι ότι επειδή πνιγοταν φουλ στον θηλασμό και  πνίγεται τώρα ακόμα και με το σάλιο του, έχω πάθει μια μικρή ανοσία!  Ίσως κορίτσια το δοκιμάσω συνδιαστικα. Θα ρωτήσω και την παιδίατρο αύριο που θα πάμε!  αλλά θα το ψάξω λίγο παραπάνω για να ξέρω ακριβώς τα βήματα αν είναι να το εφαρμόσω (νομίζω πρέπει να ξέρεις καο πρώτες βοήθειες γενικά)  Είπα μήπως το έκανε καμία για να μου πει εντυπώσεις! 
    • Δεν υπάρχει εμβόλιο μεμονωμένα για ερυθρά. Κάνεις το τριπλό αναγκαστικά και μπουσταρεις και τα άλλα δύο εξτραδακια! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...