Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πρωτοχρονιά 🎄🎄🎄και αρχίζει νέα χρονιά 🎉🎉🎉γεμάτη ελπίδα 💝💝💝για φουσκωμένη κοιλίτσα 🤰🏻🤰🏻🤰🏻και πολλά μωράκια αγκαλιά 👩‍🍼👩‍🍼👩‍🍼

ditaki

Recommended Posts

@ditaki κοριτσι μου τωρα ειδα τι εγραφες και εχω παθει ΤΟ ΣΟΚΚΚΚ...το ξαμαδιαβαζω συνεχεια χαχαχα ..αυτο ειναι το θαυμα σου!!!!!!.εγω θα πω να πανε ολα κατ ευχην με τα σπορακια σου🩷🩷🩷🩷 

Τα υπολοιπα κοριτσια πως ειστε??? Εμενα παλι με παει πισω αυτος ο κυκλος κ αναρωτιεμαι αν ειναι απτα glugοphase που μ εχει καθυστερησει γτ εγκυμοσυνη δεν παιζει!!!! Τωρα πριν 2 3 μερες με αφησε κ το στομαχι μου κ τα συνηθησε τα χαπια ο οργανισμος.μου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Ευτυχισμένο το 2025! Είμαι νέο μέλος έδω. Αύριο θα κάνω την εμβρυομεταφορά μου! Από εχθές το βράδυ ο άντρας μου ανέβασε δέκατα και ανησυχώ μήπως ανεβάσω κι εγώ. Επικοινώνησα με το κέντρο εξωσωματικής και μου είπαν πως η διαδικασία συνήθως δεν γίνεται μόνο στην περίπτωση που υπάρχει θετικό τεστ covid (τα τεστ μας ειναι αρνητικα). Ξέρει μήπως κάποια κάτι για αυτό? Υπάρχει κίνδυνος να αποτύχει η εγκυμσύνη λόγω αυτού? Είχε καμία πυρετό ή ηταν αρρωστούλα όταν έκανε την εμβρυομεταφορά της? Ευχαριστώ πολύ

στις πριν 1 ώρα, ο/η Elk είπε:

Αντε κοντεύεις να πάρεις τον μπέμπη σου αγκαλίτσα κορίτσι μου τον έφαγες τον γάιδαρο η ουρά έμεινε 😂

Ωχ αυτήν την καμπύλη δεν την μπορώ καθόλου την εξέταση 

Εμείς καλά είμαστε τα ίδια μωρέ εδώ σπίτι έχουμε βρει του ρυθμούς μας πλέον με τις μικρές το μόνο που δεν μπόρεσα ακόμα να βάλω σε τάξη είναι το σπίτι και οι δουλειές αλλά πιστεύω θα γίνει και αυτό κάποια στιγμή 😅

Με δυο μικρουλια λογικό είναι να μην το έχεις μόνιμα σε τάξη... Σίγουρα θα βρεις τον ρυθμό σου κ εκεί 🙂...  Ναι λίγο έμεινε 🥰 έχω ακούσει για την καμπύλη να δω πως θα πάει κ εμένα κ το ότι κάθεσαι κ δύο ώρες εκεί πω πω... 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Elk είπε:

Ωχ περαστικά κορίτσι μου 

σου είπε αν το αιματακι που έβλεπες μέσα στον κύκλο ήταν από το βακτήριο ; Πρέπει να κάνει και ο σύζυγος θεραπεία;

Ναι μαζι κανουμε θεραπεία..

το αιματάκι μου είπε δεν ήταν από το βακτήριο αυτό..

αναμένω την κανονική μου περίοδο αφου τελειώσει η θεραπεία να ξεκινήσουμε επιτελους κανονικά προσπάθεις ξανά

Καλημερα κοριτσιααααα! Αφού η @marinamanoulitsa δεν θα κάνει τεστ ποια άλλη περιμένουμε; Πρέπει να βγάλουμε τα κυάλια για το 2025!

εγω χθες βράδυ 23η μερα είχα στο σκουπισμα λίγο ροζ αίμα..τίποτα άλλο από τότε..περιμένω την Δευτέρα και προς το παρόν κρατιέμαι για τεστ..

στις Just now, ο/η anna_30 είπε:

Καλημερα κοριτσιααααα! Αφού η @marinamanoulitsa δεν θα κάνει τεστ ποια άλλη περιμένουμε; Πρέπει να βγάλουμε τα κυάλια για το 2025!

εγω χθες βράδυ 23η μερα είχα στο σκουπισμα λίγο ροζ αίμα..τίποτα άλλο από τότε..περιμένω την Δευτέρα και προς το παρόν κρατιέμαι για τεστ..

Αννουλα μηπως να κανεις κ εσυ εκα τεστ σε καμια δυο μερες..?!!Πρεπει να εμφανιστει η ζαιρα μας @Παρασκευαιδουνα δωσει 2025 ελπιδοφορες προβλεψεις!

στις πριν 5 λεπτά, ο/η arntalia είπε:

Αννουλα μηπως να κανεις κ εσυ εκα τεστ σε καμια δυο μερες..?!!Πρεπει να εμφανιστει η ζαιρα μας @Παρασκευαιδουνα δωσει 2025 ελπιδοφορες προβλεψεις!

κρατιέμαι γιατί και τον προηγούμενο μήνα είχα σημάδια και τελικά ήρθε περίοδος..όμως τώρα δεν έχω ακόμη καφέ..θα δω μήπως κάνω την Κυριακή ένα :)

Καλε ναι, @Παρασκευαιδου εμφανίσου ❤️ αν και κρατάω την πρόβλεψη σου για Μάρτιο..

στις πριν 15 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

κρατιέμαι γιατί και τον προηγούμενο μήνα είχα σημάδια και τελικά ήρθε περίοδος..όμως τώρα δεν έχω ακόμη καφέ..θα δω μήπως κάνω την Κυριακή ένα :)

Καλε ναι, @Παρασκευαιδου εμφανίσου ❤️ αν και κρατάω την πρόβλεψη σου για Μάρτιο..

Κρατησουυυ χαχα δυσκολο το ξερω...εγω ειπα απο φετος κανενα τεστ δεν πιανω στα χερια μου.ουτε εγκυμοσυνης ουτε ωορρηξιας(και γω θα κρατηθω χαχα) απλα παλι απορυθμιστηκε ο κυκλος με ολα τα λαθος πραγματα π εκανα τοσο καιρο...δε.μπορω να τον βαλω σε ταξη...τωρα με τα glugophase να δουμε πως θα παει...πφφ ζαιρα κανε προβλεψηηηηηη

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Rena92 είπε:

Κορίτσια να ρωτήσω…με επιβεβαιωμένη ωορρηξία, μπορεί να υπάρξει καθυστέρηση λόγω άγχους; 

Ολα παιζουν κοριτσι μου...κ γω με επιβεβαιωμενη ωορρηξια το καλοκαιρι ειχα καθυστερηση απο το αγχος μου γιατι εχω καθυστερηση.... μεγαλο θεμα το στρες...ωστοσο κανε ενα τεστακι...

στις πριν 7 λεπτά, ο/η arntalia είπε:

Ολα παιζουν κοριτσι μου...κ γω με επιβεβαιωμενη ωορρηξια το καλοκαιρι ειχα καθυστερηση απο το αγχος μου γιατι εχω καθυστερηση.... μεγαλο θεμα το στρες...ωστοσο κανε ενα τεστακι...

Είχα ωορρηξία 17-18/12 και περίοδος μου έρχεται 15 μέρες μετά, άρα σήμερα πρώτη καθυστέρησης. Βέβαια πέρασα ακραίο άγχος αυτήν την εβδομάδα, οπότε είναι σίγουρα από αυτό. 

στις Just now, ο/η Rena92 είπε:

Είχα ωορρηξία 17-18/12 και περίοδος μου έρχεται 15 μέρες μετά, άρα σήμερα πρώτη καθυστέρησης. Βέβαια πέρασα ακραίο άγχος αυτήν την εβδομάδα, οπότε είναι σίγουρα από αυτό. 

Ειναι το στρες μεγαλο θεμα...μακαρι να εχουμε κατι θετικο κ να μην ειναι απο το στρες κοριτσι μου🙏🩷

στις πριν 16 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Κορίτσια να ρωτήσω…με επιβεβαιωμένη ωορρηξία, μπορεί να υπάρξει καθυστέρηση λόγω άγχους; 

Καλημέρα κορίτσι μου ναι υπάρχει πιθανότητα..

εχεις σταθερό κύκλο.;  Πόσες μέρες καθυστέρηση εχεις.; 

στις πριν 6 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Τώρα είδα το μηνυμα σου κορίτσι μου άσε 2-3 μέρες να περάσουν και αν δεν αδιαθετήσεις κανε ενα τεστακι..

ευχομαι να ναι θετικό 🤞🏼🫶🏼

στις πριν 18 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Περίμενε μέχρι την Δευτέρα και αν δεν έρθει κάνε ένα τεστ. Το άγχος δεν βοηθάει γενικά κορίτσι μου…

Κορίτσια μου ευχαριστώ! Το άγχος υπάρχει για άλλο θέμα, απλά ήταν και είναι πολύ έντονο κ είμαι σίγουρη ότι με μπλοκάρει. Σκεφτείτε χθες, ένιωθα μουδιασμένη την κοιλιά μου απ το στρες… θα περιμένω να έρθει τώρα το ΣΚ που θα χαλαρώσω..

Εγ΄ω κορίτσια αυτό το μήνα με μπ΄ερδεψαν τα τεστάκια της hometest. Μάλλον θα επιστρέψω στα άλλα με το χαμόγελο κ ας είναι πιο ακριβά. Το τεστ γενικά εμφάνιζε γραμμή από την αρχή όχι πολύ έντονη αλλά υπήρχε πάντα κ έγινε πολύ σκούρο την 11η μέρα του κύκλου αλλά κ από προχθές που ήμουν 17η μέρα πάλι βγήκε σκούρο κ δεν ξέρω τι γίνεται

Οπότε περιμένω στις 8-9  ή 15-16 😵

@Rena92 Το άτιμο το άγχος μπορεί να φέρει καθυστέρηση. Εύχομαι σε σένα να μην είναι λόγω άγχους 😊

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@Rena92 εγω λεω να κάνεις τεστ αύριο κιόλας. Θα δείξει στανταρ. Ακόμα κ να μην είσαι θα ξέρεις ότι είναι από τ αγχος. Δ είσαι 10η μέρα πχ να λες ειμαο δ ειμαι.

Το θέμα είναι ότι μου τελείωσαν και πρέπει να πάρω και επειδή δεν το πολυ πιστεύω, το σκέφτομαι 😂 Θα δείξει πόσο θα αντέξω..

στις πριν 3 ώρες, ο/η Diwni είπε:

@ditaki τωρα έλεγα στον άντρα μ για σένα. Αγχωθηκε χαχαχ. Μ λεει από τα 2 στα 5? Γτ τ ειπα ότι θα έχουν ακριβώς την ίδια διαφορά τ μεγάλα μας με τ 3ο σου. Γι αυτό τ λεω δ θα με πλησιάσεις άνευ ποτε ξανά χαχα πιστεύω ότι πραγματικά είναι αξιοθαύμαστο αυτό π σ συνέβη κ ότι έπρεπε να γίνει. Θα ευχηθώ ότι καλύτερο!

Χαχαχα @Diwni.... κλαίω 🤣🤣

@ditaki σου εύχομαι να πάνε όλα καλά με τη μπέμπα και την εγκυμοσύνη και τα μεγάλα σου παιδάκια!!!

Ταυτίζομαι με τη Διώνη!!! Εμένα ο μπέμπης την άλλη βδομάδα γίνεται τεσσάρων μηνών κι ακόμη επαφές δεν έχουμε με τον σύζυγο...είχαμε πει θα ξεκινήσουμε στους 3 μήνες δειλά δειλά κ μετά μου ήρθε πρώτη φορά περίοδος κι έτσι δεν κάναμε κάτι. Μετά διαβάζω την ιστορία σου με την εγκυμοσύνη και τη λέω στον σύζυγο. Κι εκεί που κάνω παραγγελία πάνες του λέω να πάρω κ προφυλακτικά;; Κ μου λέει τι τα θέλουμε;; Τόσα χρόνια προσπαθούσαμε χωρίς κ δεν ήρθε, τώρα θα έρθει;; (*Ο μπέμπης από εξωσωματική!) Κ που λες βγαίνει για μια μπύρα χθες με τους φίλους του που ήρθαν από άλλες πόλεις με άδεια για να τους κεράσει για το μωρό κι εγώ εκεί που ξάπλωσα λέω ας μπω να σας διαβάσω..κ βλέπω για τους δύο σάκους κ μεγάλο σοκ... σηκώνομαι από το κρεβάτι κ τον περιμένω να γυρίσει από έξω. Με το που μπαίνει στο σπίτι του λέω: θυμάσαι που σου έλεγα για την κοπέλα με την εγκυμοσύνη;; Ε μάθε του λέω ότι είδαν δύο σάκους. Παθαίνει εγκεφαλικό και μου λέει τα παρήγγειλες τα προφυλακτικά;;🤣🤣

Καταρχάς να σας ευχαριστήσω όλες για τις ευχές σας και για τη θετική σας ενέργεια!

Κατα δεύτερον γέλασα πολύ με τις ιστορίες με τους άντρες σας…εγώ αποφάσισα να απέχω διαπαντός από το άθλημα 🤣🤣🤣

@elbeκουκλα μ για τη μεγάλη μου εκανα 26 μήνες για να την πιασω κ ήρθε τ μήνα π πηγαινα για εξωσωματικη. 9 Δεκεμβρίου περασα επιτροπή κ εν αναμονή περιοδου για να ξεκινήσω στις 13 είχα θετικη χοριακη. Η 2η μ ήρθε με μια μόνο ελευθερη επαφή. Μια! Είχαμε δηλαδή επαφες αλλά πάντα με προφυλαξεις. Βέβαια εγώ κ στις 2 με τ π πήρα τ οκ από τ γιατρό ειχαμε επαφες αλλά ποτέ ελευθερα. Ο άντρας μ δ ξέρω με ποια εγκυμοσύνη σοκαρίστηκε πιο πολύ. Την 1 η τη 2η! Η 3η κυηση π δ προχώρησε ήρθε στο εξάμηνο και τώρα η 4η π δόξα τ θεό εξελίσσεται καλα με ένα 8μηνο επαφών εκ των οποίων οι μισοί κύκλοι δ πιασαμε γονιμες. Οποτε ποτε μη λες ποτέ! 

@ditaki έχω φίλο με παροιμια ιστορια με τη δικη σας. Κάνουν το 1ο, κάνουν το 2ο με 4 χρόνια διαφορά, κ όταν τ μωρο ήταν 6 μηνων μαθαίνει ότι ειναι εγκυος, όπως και συ. Πάνε στο γιατρό κ μαντεψε! Δίδυμα. Το 2ο με τα δίδυμα έχουν 15 μήνες διαφορά. Εσύ τους ξεπερασες χαχα. Ο φίλος μ αστειεύεται ότι έχει ένα φίλο κτηνίατρο και ότι με 50 ευρώ καθάρισε χαχα (ότι κ καλά πήγε για στειρωση).

στις πριν 18 ώρες, ο/η ditaki είπε:

Πάμε και το επόμενο σοκ….

Ειδαμε 2 σάκους!!!!!! Δηλαδή όχι 4 αλλά 5 παιδιά!!!! Νομίζω ότι κάποιος μου κάνει πλάκα….αληθεια σας το λέω! 
Βέβαια είδαμε μόνο σάκους τίποτα άλλο. Μου είπε να πάω πάλι την άλλη εβδομάδα να δει αν είναι βιώσιμοι και οι δύο και αν θα ακούσουμε καρδούλες. 

Σοκ σοκ σοκ κορίτσι μου συγχαρητήρια εύχομαι να πάνε όλα καλά θα περιμένουμε τα νέα σας 💕💕

στις πριν 49 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@elbeκουκλα μ για τη μεγάλη μου εκανα 26 μήνες για να την πιασω κ ήρθε τ μήνα π πηγαινα για εξωσωματικη. 9 Δεκεμβρίου περασα επιτροπή κ εν αναμονή περιοδου για να ξεκινήσω στις 13 είχα θετικη χοριακη. Η 2η μ ήρθε με μια μόνο ελευθερη επαφή. Μια! Είχαμε δηλαδή επαφες αλλά πάντα με προφυλαξεις. Βέβαια εγώ κ στις 2 με τ π πήρα τ οκ από τ γιατρό ειχαμε επαφες αλλά ποτέ ελευθερα. Ο άντρας μ δ ξέρω με ποια εγκυμοσύνη σοκαρίστηκε πιο πολύ. Την 1 η τη 2η! Η 3η κυηση π δ προχώρησε ήρθε στο εξάμηνο και τώρα η 4η π δόξα τ θεό εξελίσσεται καλα με ένα 8μηνο επαφών εκ των οποίων οι μισοί κύκλοι δ πιασαμε γονιμες. Οποτε ποτε μη λες ποτέ! 

@ditaki έχω φίλο με παροιμια ιστορια με τη δικη σας. Κάνουν το 1ο, κάνουν το 2ο με 4 χρόνια διαφορά, κ όταν τ μωρο ήταν 6 μηνων μαθαίνει ότι ειναι εγκυος, όπως και συ. Πάνε στο γιατρό κ μαντεψε! Δίδυμα. Το 2ο με τα δίδυμα έχουν 15 μήνες διαφορά. Εσύ τους ξεπερασες χαχα. Ο φίλος μ αστειεύεται ότι έχει ένα φίλο κτηνίατρο και ότι με 50 ευρώ καθάρισε χαχα (ότι κ καλά πήγε για στειρωση).

Κορίτσι μου εμεις προσπαθουσαμε 2 χρόνια + και εκεί π λεγαμε να πάμε για σπερματέγχυση μενω εγκυος τον γιο μου. Σοκ έπαθα εγώ σε αυτή την εγκυμοσύνη ο άντρας μ ήταν σίγουρος ότι θα τα καταφέρναμε! Κλείνει ο γιος μ 1 χρόνων αρχίσαμε να συζητούμε για 2ο. Είπαμε να κάνουμε ελεύθερα κ μετά το Πάσχα να αγοράσω κ τεστ ωορρηξιας να κάνω κ εξετάσεις ορμονικές να δούμε π βρισκόμαστε. Ε και πάω για τεστ παπ 30/1 μ λέει η γιατρος έγινε η ωορρηξία. Αα ωραία λεω (εγώ είχα κάνει τεστ ωορρηξιας εκείνο τον μήνα αλλε δεν βρήκα θετικό τεστ, μάλλον έχασα το πιΚ). Μια ημέρα ήμουν στη δουλεια είχα κάτι πονακια λεω θα έρθει έβαλα κ σερβιέτα, τίποτα. Την άλλη ημέρα το ίδιο, κοιτάω το ημερολόγιο μου καθυστέρηση 2 μερες πάω σπίτι κάνω τεστ θετικό! Σοκ εγώ δεν το περίμενα γιατί δεν είχαμε ούτε πολλες επαφές αλλά επίσης το πρώτο άργησε πολύ να έρθει! Πάω κάνω κ χοριακη εγκυος κ με την βούλα της επιστήμης. Στον άντρα μου είχα πει να του κάνω έκπληξη.  είχαμε επέτειο κιολας εκείνες τις ημερες κ είχαμε κανονισμένο να αφήσουμε το μωρό στη μαμα μ κ εμεις να πάμε να φάμε κάπου. Παράγγειλα μια τούρτα π έλεγε coming in October έρχεται η τούρτα εν τω μεταξύ στο εστίαση ο νόμιζαν ήταν γενέθλια έπαιζε κ το happy birthday είχε κ ένα κεράκι με τον αριθμό 8 (τα χρόνια π κλείναμε μαζί) κ ερχόταν η τούρτα κ ο άντρας μ νόμιζε ήταν να πάει στο πίσω τραπέζι 😂 τη βάζει μπροστά του το γκαρσόνι στεκόταν  όρθιος από πάνω μας μέχρι να σβήσει ο άντρας μ την τούρτα 😂😂😂😂 εγώ είχα σκάσει από τα γέλια. Τη σβήνει επιτελους φεύγει κ το γκαρσόνι κ μ λέει τι είναι αυτό;; Του λεω τι είναι διάβασε μ λέει είσαι εγκυος;;; Ποτέ κάναμε σεξ 😂😂😂 εκεί πραγματικά έσκασα στα γέλια 🤪😂😂 είχε πάθει σοκ ο άντρας μ δε το περίμενε αλλά ούτε κ εγώ το περίμενα 

στις πριν 11 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

Ααααα κι εγώ Μάρτιο έχω πρόβλεψη από την Ζαίρα 😁😁 λες να είμαστε μαζί;;;;;;αχ μακάρι 🙏 χαχαχαχα μαρεσει που θες να βγάλεις τα κυάλια εσύ....εγώ πάντως που δεν έκανα τεστ αυτό τον μήνα ηρέμησα 😜

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τις απαντήσεις σας, οπότε είναι φυσιολογικό. Αυτό περιμένω να αδιαθετησω και να πάω για υπέρηχο και τεστ Παπ και μετά να ξεκινήσω επαφές 
    • Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά  Αν και είχα και μια περσινή αποτυχημένη εξωσωματικη με κατεψυγμένα ωάρια  Φέτος άλλαξα κεντρο και θέλω να ξαναπροσπαθησω  Ήθελα με σπερματεγχυση αλλά λέω μήπως θα είναι τζάμπα κόπος και ξανά απογοήτευση?  Να ξεκινήσω εξωσωματικη νέο κύκλο με φρέσκα?  Δεν έχω κάποιο θέμα τουλάχιστον ιατρικως για υπογονιμοτητα  Απλά ηλικία μόνο  Και το σπερμα ειναι δοτη οποτε υποτίθεται ειναι πιο ελεγμενο  Σας ευχαριστώ πολύ 😊😊
    • Κορίτσι μου δε χρειάζεται να τρελαίνεσαι και να στεναχωριέσαι. Οκ συμφωνώ ότι το μητρικό γάλα είναι πολύ καλό για το μωρό σου αλλά αν αυτό συνεπάγεται μια κακη ψυχολογία της μαμάς δεν έχει κανένα απολύτως νόημα. Δηλαδή αν το μωράκι πίνει μητρικό γάλα και η μαμά κλαίει όλη μέρα πως μπορεί να είναι αυτό καλό για το μωρό; Στα λέω γιατί κι εγώ πέρασα παρόμοια κι επέμεινα τόσο στο θηλασμό που θεωρώ ότι "χάλασα" άλλα πράγματα στους πρώτους μήνες με το μωρό μου και έχω αποφασίσει ότι αν κάνω 2ο παιδί δε θα επαναληφθεί αυτό. Αν πάει καλά ο θηλασμός έχει καλώς, αν όχι, κανένα πρόβλημα και πάλι. Το σημαντικό είναι το μωράκι να είναι καλά, να τρώει (είτε ξένο είτε μητρικό) και όσο κλισέ και να ακούγεται, το λένε όλοι γιατί ισχύει, η μαμά πρέπει να είναι χαρούμενη για να είναι κ το μωρό καλά. Πώς είσαι τώρα; Πώς τα πάτε με το μωράκι;
    • Κορίτσι μου είχα ακριβώς τις ίδιες σκέψεις με εσένα..έχουμε και περίπου την ίδια ηλικία.. εγώ τελικά αποφάσισα να περιμένω λίγο ακόμα καθώς σκέφτηκα ότι και σε ένα εξάμηνο να ξεκινήσουμε προσπάθειες, ουσιαστικά δεν κάνει μεγάλη διαφορά..αλλά ταυτόχρονα ένα εξάμηνο σ αυτή την ηλικία του μωρού μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά.. όταν το σκεφτόμουν ο μικρός μου ήταν 1 και όντως βλέπω μεγάλη διαφορά με τώρα που είναι 1.5.. καταλαβαίνει καλύτερα, μπορείς σε ένα βαθμό να συνεννοηθείς.. οπότε πλέον ναι, αισθάνομαι έτοιμη για ένα 2ο.. Η άποψή μου είναι να το αφήσεις λίγους μήνες και θα δεις ότι θα αλλάξει τόσο πολύ το παιδάκι σου σε αυτό το διάστημα που σε λίγο καιρό θα αισθανθείς όντως έτοιμη..
    • καλημέρα από εμάς ❤️    ναι όντως θα είναι η τελευταία φωτό με κοιλίτσες καλή ιδέα Ελενακι ❤️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...