Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Δυστυχώς ο ίκτερος αποτελεί συχνά λανθασμένη αιτία για να ξεκινήσει ένα μωρό ξένο γάλα κ σ αυτήν την ηλικία να πάθει πάρα πολύ εύκολα σύγχυση θηλών.  Το πρώτο γάλα που είχες ήταν αρκετό δεν ήταν λίγο αλλά υπάρχει η τρομοκρατία στην αρχή στα μαιευτήρια ότι το γάλα που έχουμε δεν φτάνει. Είναι λάθος!  είναι πολύ σημαντικό να μας ενημερώνουν (απο το μαιευτήριο) από νωρίς να έχουν οι μητέρες την γνώση ότι υπάρχουν αξιόλογοι σύμβουλοι θηλασμού για να μας κατευθύνουν (είναι κ οι ειδικοί άλλωστε).    Θα σου προτείνω να μπεις στην τοπική  ομαδα θηλασμού της περιοχής σου (στο φβ) κ να ζητήσεις συστάσεις για σύμβουλο θηλασμού.  (το πανελλήνιο δίκτυο εθελοντικών ομάδων υποστήριξης θηλασμού κ μητρότητας έχουν σελίδα όπου μπορείς να βρεις την ομάδα της περιοχής στην οποία κατοικείς μόνιμα).    τώρα σ αυτήν την ηλικία μόνο η σύμβουλος μπορεί να σου προτείνει πως να μειώσεις το ξένο αν θέλεις αποκλειστικό θηλασμό (μειώνουμε σταδιακά το ξένο κ όχι μια κ έξω γιατί πρέπει η παραγωγή σου να προσαρμοστεί στις νέες απαιτήσεις του αποκλειστικού θηλασμού του μωρού σου).    ένας πολύ ωφέλιμος κ αποδοτικός τρόπος για να μπαίνει το μωρό στο στήθος κ να δίνει σήμα να παράγεται γάλα αλλά κ να τρέφεται το μωρό ταυτόχρονα χωρίς μπιμπερό (για να περιορίσεις την σύγχυση) είναι το σύστημα SNS. Υπάρχει κ πωλείται από γνωστή εταιρεία της Medela ίσως βρεις κ από άλλες εταιρίες ανάλογα που μένεις αλλά μπορείς κ μόνη σου να το φτιάξεις πιο οικονομικά.    για το τι είναι κ λεπτομέρειες μπορείς να βρεις στην ομάδα θηλασμού που σου ειπα, στο ίντερνετ κ σε επικοινωνία σου με σύμβουλο.    Υπάρχουν κ άλλοι εναλλακτικοί τρόποι σίτισης (κύπελλο σίτισης νεογέννητου, σύριγγα, κουταλάκι κτλ)  Πολλή επαφή δέρμα με δέρμα κ να ακουμπάει το μωρό στο στήθος για να αναπτυχτεί το bonding.  Να σου ζήσει το μωράκι!  Με την σωστή καθοδήγηση μπορείτε να τα καταφέρετε ❤️ 
    • Αυτή τη φορά ξεκίνησαν πριν την καθυστέρηση, αλλά είχα πολύ υψηλή χοριακη όπως φάνηκε όταν έκανα 5εβδ +6 ημ. Ίσως γι αυτό. Οι πολύ έντονες ναυτίες ξεκίνησαν από την 5η εβδομάδα, και στην 6η οι εμετοί.
    • Τώρα στο τέλος κορίτσια εμένα με έπιασαν οι καούρες 🙄 στην κόρη μου είχα από πολύ νωρίς, στο γιο μου καθόλου κ τώρα αν φάω συγκεκριμένα φαγητά πεθαίνω πχ τυρί φέτα. Θηλάζω κ το βράδυ ξαπλωμένη κ μου ανεβαίνει κ το φαγητό (σαλάτα τρώω για βράδυ ούτε καν φαγητό) κ δν μπορώ να σηκωθώ γιατί ο γιος μου γκρινιάζει κ θέλει να πιει γάλα. Ήρθε το γάλα μπόλικο μπόλικο κ γίνεται πάρτι όλη μέρα 🤣🤣🤣🤣 η κόρη μου ευτυχώς πίνει μόνο βράδυ για να κοιμηθεί δεν ζητάει μέσα στη μέρα αφού βλέπει τι γίνεται με το γιο μου. Θα έρθει κ το μωρό θα έχουμε πολυκοσμία στο στήθος 😝😂🤭
    • Κορίτσια πότε μπαίνετε στο μήνα σας;;; Επειδή δεν έχουμε ανανεώσει το πινακάκι κ πρέπει να είναι πολύ πίσω αν θέλετε γράψτε να ξέρουμε ποια μπαίνει πρώτη στον 9ο ❤️❤️❤️   πλησιάζουμε σιγά σιγά στον μήνα μας!  Αννιτακι εμείς πάμε μαζί θυμάμαι έχουμε κάποιες μέρες διαφορά  κ η @ΛΕΥΚΗ μας το ίδιο ❤️
    • Πολύ καλά τα νέα σας Αννίτα μια χαρά είναι 3.900 λίγο πάνω λίγο κάτω δεν έχει μεγάλη διαφορά (λόγω απόκλισης του υπέρηχου το λέω) ❤️❤️❤️ ελπίζω να μην έχεις πάρει όλα τα φορμάκια νούμερο 50 ή 56 🤣🤣🤣 🥳🥳🥳   Παραμονή λοιπόν θα σε δει κ η γιατρός σου, λογικά μετά θα σε βλέπει ανά 2 εβδ 😊 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...