Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Συγχαρητήρια! Με το καλό! Πόσο ήταν η τιμή αυτή τη φορά; Ο υπέρηχος εξαρτάται από τον γιατρό. Τώρα λογικά είσαι 4 εβδομάδων - κάποιοι ζητούν επίσκεψη όταν είσαι 6 εβδομάδων για να δουν σάκο/ σάκους και λίγες μέρες μετά ξανά για να ακούσετε καρδούλα, άλλοι λίγο μετά τις 6 εβδομάδες για να τα δείτε όλα μαζί.   **Νομίζω μετά τα 20 μηνύματα 
    • Είναι απλώς μια στατιστική, δεν σημαίνει ότι θα σου τύχει οπωσδήποτε κάτι άσχημο. Εγώ είχα εξαιρετική εγκυμοσύνη και έμεινα έγκυος στα 40 μου- το οποίο επίσης αυξάνει την πιθανότητα επιπλοκών.  Εννοείται ότι στη δίδυμη κύηση προσέχουμε περισσότερο και έχουμε πιο στενή παρακολούθηση αλλά ως εκεί. Είναι μια εμπειρία που έχει προβλέψει η φύση. Αν το θες, στο εύχομαι και μην αφήνεις κανέναν να σε αγχώνει!  
    • Καλημέρα! Αχ το ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό. Για να δούμε. Εχθές ανέβασε πάλι το απόγευμα γύρω στο 38 κ μετά ξανά στις 4 τα ξημερώματα 38,5.  Μωρέ κ εγώ είχα προετοιμαστει τάχα, αλλά δεν το περίμενα τόσο νωρίς. Τελοσπαντων, εύχομαι να περάσει γρήγορα. Μα πραγματικά μαζί κ τα μικρά κ τα μεγαλα🤣🤣 Ε που θα πάει θα το καταφέρει κ ο δικός σου. Θέμα χρόνου είναι.
    • Αχ μίλησες στην ψυχή μου με όλα αυτά τα ερωτήματα..κουράστηκα να ακούω ότι ίσως δεν ήταν ώρα τώρα και αλλα τέτοια..μα αλήθεια ποιος τα ορίζει αυτά;  πέσαμε αλλα θα σηκωθούμε σύντομα γιατί έχουμε έναν σκοπο! Πάμε κοπέλα μου δυνατά ❤️
    • Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι έγκυος στο πρώτο μου παιδάκι! Είμαι 31 εβδομάδων και έχω τρομερό θέμα με τις καούρες και τους εμετούς! Ο γιατρός μου έχει δώσει τα nuperal και τα malox αλλά δεν με πιάνει τίποτα από τα δύο! Εχω δοκιμάσει το γάλα και κάπως με αφήνει αλλά πλέον το βγάζω και αυτό! Έχετε ν μου προτείνετε κάτι; Είχατε ίδιες εμπειρίες;  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...