Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Ιουλίου 2025.

Recommended Posts

στις πριν 7 ώρες, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Καλημεραααα και εγώ από εξωσωματική το 2ο ελπίζω με το καλό για όλες μας ....συμφωνώ ότι είναι πολλά τα χάπια ...αλλά υπομονή ....αξίζει τον κόπο ...σε ποιο κέντρο είσαι ;

Στο institute of life στο Ιασώ! εσύ;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 1 ώρα, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Στο Γένεσις Αθηνών ..με τον ίδιο γιατρό θα συνεχίσεις ;

Όχι, η μόνη επαφή που είχα με εκείνο τον γιατρό ήταν στην ωοληψια και στις εμβρυομεταφορές που ήταν παρών και ο γιατρός μου (εκείνος μου τον σύστησε γιατί συνεργάζονται) όλα τα άλλα με τον γιατρουλη μου. 

Κορίτσια τι κάνετε; Πώς είστε; Έχει καμία στα κοντά υπέρηχο; Εγώ στον γιατρό θα πάω μετά τα Χριστούγεννα 27 ή 28 θα πάρω να κανονισω το ραντεβού. Από φάρμακα κορίτσια τι παίρνετε; Εμένα μου έγραψε utrogestan πρωί βράδυ, σαλοσπιρ το μεσημέρι και μαγνήσιο το βράδυ. Μου φάνηκε λίγο υπερβολικός αλλά ρώτησα και την γιατρό που θα γεννησουμε μαζί στη Θεσσαλονίκη και μου είπε να τα πάρω 🤷🤷

στις πριν 59 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Κορίτσια τι κάνετε; Πώς είστε; Έχει καμία στα κοντά υπέρηχο; Εγώ στον γιατρό θα πάω μετά τα Χριστούγεννα 27 ή 28 θα πάρω να κανονισω το ραντεβού. Από φάρμακα κορίτσια τι παίρνετε; Εμένα μου έγραψε utrogestan πρωί βράδυ, σαλοσπιρ το μεσημέρι και μαγνήσιο το βράδυ. Μου φάνηκε λίγο υπερβολικός αλλά ρώτησα και την γιατρό που θα γεννησουμε μαζί στη Θεσσαλονίκη και μου είπε να τα πάρω 🤷🤷

Καλως τη!!! Την παρασκευή εχω την αυχενικη εγω! 
Οσον αφορα στα φαρμακα…. Προτεινω και το σαλοσπιρ να το παιρνεις πριν κοιμηθεις, εγω δηλαδη τοτε το παιρνω. Ερευνες δειχνουν οτι η βραδινη ληψη μειωνει παρα πολυ τον κινδυνο για πρωινα εγκεφαλικα ή καρδιακα επεισοδια(μακρια απο μας, απλα ειμαι λιγακι τρελη και τα ψαχνω πολυ χαχαχα). Μαγνησιο γιατί τοσο νωρις; Εχεις συσπασεις; Ουτροτζεσταν σε φυσιολογικη συλληψη εχει νοημα μεχρι την 9-10βδομαδα οποτε και αναλαμβανει δραση ο πλακουντας που παραγει προγεστερονη. Μεχρι τοτε παραγει το ωχρο σωματιο, οποτε και λιγη υποστηριξη απο εξωτερικη ληψη δεν κανει κακο. 
εγω παιρνω σαλοσπιρ, κανω ενεσεις ηπαρινης(αυτα τα 2 λογω ενδομητριου θανατου στην πρωτη εγκυμοσυνη μου, τα παιρνω προληπτικα). Επισης μου ειχε δωσει και ουτροτζεσταν που ποτέ δεν πηρα τελικα χαχαχα. Filicine δεν παιρνεις; Ειναι πιο βασικο απο ολα τα υπολοιπα! 

στις πριν 9 ώρες, ο/η Sofia33 είπε:

Καλως τη!!! Την παρασκευή εχω την αυχενικη εγω! 
Οσον αφορα στα φαρμακα…. Προτεινω και το σαλοσπιρ να το παιρνεις πριν κοιμηθεις, εγω δηλαδη τοτε το παιρνω. Ερευνες δειχνουν οτι η βραδινη ληψη μειωνει παρα πολυ τον κινδυνο για πρωινα εγκεφαλικα ή καρδιακα επεισοδια(μακρια απο μας, απλα ειμαι λιγακι τρελη και τα ψαχνω πολυ χαχαχα). Μαγνησιο γιατί τοσο νωρις; Εχεις συσπασεις; Ουτροτζεσταν σε φυσιολογικη συλληψη εχει νοημα μεχρι την 9-10βδομαδα οποτε και αναλαμβανει δραση ο πλακουντας που παραγει προγεστερονη. Μεχρι τοτε παραγει το ωχρο σωματιο, οποτε και λιγη υποστηριξη απο εξωτερικη ληψη δεν κανει κακο. 
εγω παιρνω σαλοσπιρ, κανω ενεσεις ηπαρινης(αυτα τα 2 λογω ενδομητριου θανατου στην πρωτη εγκυμοσυνη μου, τα παιρνω προληπτικα). Επισης μου ειχε δωσει και ουτροτζεσταν που ποτέ δεν πηρα τελικα χαχαχα. Filicine δεν παιρνεις; Ειναι πιο βασικο απο ολα τα υπολοιπα! 

Καλημέρα!! Καλά αποτελέσματα να έχεις στην αυχενική σου, θα περιμένουμε νέα σου!! 

Σχετικά με τα φάρμακα παίρνω και filicine, ξέχασα να το αναφέρω. Το σαλοσπιρ μου είπε ο γιατρός να το παίρνω το μεσημέρι μετά το φαγητό γιατι υπάρχει περίπτωση να με πειράξει στο στομάχι.  Μαγνήσιο μου το έδωσε γιατί στην πρώτη εγκυμοσύνη μουδιαζαν και πονουσαν τα χέρια μου λόγω καρπιαίου σωλήνα. Την προγεστερόνη μου είπε θα την πάρω στο πρώτο τρίμηνο και μετά θα την κόψει, αν και ήθελα να την αποφύγω γιατί η συνθετική προγεστερόνη δεν προσφέρει κάτι ίσα ίσα το αντίθετο λένε ότι "φταίει" για μελλοντικούς καρκίνους. Γενικά καλό είναι να αποφεύγετε η προληπτική προγεστερόνη... Θα τα πάρω μέχρι την αυχενική και μετά τέρμα. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...