Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Ιουλίου 2025.

Recommended Posts

στις On 2/12/2024 at 12:27 ΜΜ, ο/η Mantarini είπε:

13/11 είχα κάνει την τελευταία χοριακη και είχε βγει 93 μονάδες. Σήμερα επανελαβα και περιμένω 

Τι έγινε κορίτσι μου; 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 1 ώρα, ο/η Irene84 είπε:

Τι έγινε κορίτσι μου; 

17821 βγήκε η χοριακη μου, αύριο το πρωί θα πάω να επαναλάβω και την Παρασκευή υπέρηχο 

στις πριν 9 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

17821 βγήκε η χοριακη μου, αύριο το πρωί θα πάω να επαναλάβω και την Παρασκευή υπέρηχο 

Κορίτσι Μ περιμένουμε τα νέα σ...και στην εβδομάδα που βρισκόμαστε πρέπει η χοριακη να διπλασιάζεται??

στις πριν 1 ώρα, ο/η ntina93 είπε:

Κορίτσι Μ περιμένουμε τα νέα σ...και στην εβδομάδα που βρισκόμαστε πρέπει η χοριακη να διπλασιάζεται??

Καλημέρα κορίτσια, πήγα σήμερα για χοριακη μου είπαν το μεσημέρι θα είναι έτοιμη. Συνάντησα και τον γιατρό και τον ρώτησα αν πρέπει να διπλασιαστεί και μου είπε όχι απλά να δούμε ότι έχει αυξηθεί. Μου είπε ότι την Παρασκευή θα ακούσουμε καρδιά και να μην αγχώνομαι. Τι να πω βρε κορίτσια, μακάρι! 

Κορίτσια βγήκε η χοριακη μου 19144 μου είπε ο γιατρός ότι δεν μας νοιάζει ο διπλασιασμός σε αυτή τη φάση που ειμαι. Μας ενδιαφέρει ότι ανεβαίνει. 

Εγώ πήγα σήμερα γιατρό, 6 και 6! Ακούσαμε καρδια ❤️ Απο συμπτώματα, μ ενοχλούν οι μυρωδιές και μερικά φαγητά, επίσης μεγάλη εξαντληση αλλά όλα καλα΄! Σε δεκαπέντε μέρες πάλι...μέχρι τότε ξεκούραση είπε.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...