Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Ιουλίου 2025.

Recommended Posts

στις On 2/12/2024 at 10:45 ΜΜ, ο/η Irene84 είπε:

Με το καλό κορίτσι μου! 

Κι εγώ 40 με μια κόρη 6 και πολλές αποτυχημένες προσπάθειες πριν με εξωσωματική.

Σε νιώθω! Όλα καλά από καρδιάς ❤️

Σ' ευχαριστώ πολύ! Εύχομαι και σε σένα ότι επιθυμείς! Να χαίρεσαι το παιδάκι σου! Είναι πολύ αγχωτική η περίοδος της εγκυμοσύνης. Ας το απολαύσουμε όσο μπορούμε και σε όσες κοπέλες προσπαθούν να ευχηθούμε να μη χάνουν την ελπίδα τους. Σου εύχομαι ότι καλύτερο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 209
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 1 ώρα, ο/η Irene84 είπε:

Τι έγινε κορίτσι μου; 

17821 βγήκε η χοριακη μου, αύριο το πρωί θα πάω να επαναλάβω και την Παρασκευή υπέρηχο 

στις πριν 9 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

17821 βγήκε η χοριακη μου, αύριο το πρωί θα πάω να επαναλάβω και την Παρασκευή υπέρηχο 

Κορίτσι Μ περιμένουμε τα νέα σ...και στην εβδομάδα που βρισκόμαστε πρέπει η χοριακη να διπλασιάζεται??

στις πριν 1 ώρα, ο/η ntina93 είπε:

Κορίτσι Μ περιμένουμε τα νέα σ...και στην εβδομάδα που βρισκόμαστε πρέπει η χοριακη να διπλασιάζεται??

Καλημέρα κορίτσια, πήγα σήμερα για χοριακη μου είπαν το μεσημέρι θα είναι έτοιμη. Συνάντησα και τον γιατρό και τον ρώτησα αν πρέπει να διπλασιαστεί και μου είπε όχι απλά να δούμε ότι έχει αυξηθεί. Μου είπε ότι την Παρασκευή θα ακούσουμε καρδιά και να μην αγχώνομαι. Τι να πω βρε κορίτσια, μακάρι! 

Κορίτσια βγήκε η χοριακη μου 19144 μου είπε ο γιατρός ότι δεν μας νοιάζει ο διπλασιασμός σε αυτή τη φάση που ειμαι. Μας ενδιαφέρει ότι ανεβαίνει. 

Εγώ πήγα σήμερα γιατρό, 6 και 6! Ακούσαμε καρδια ❤️ Απο συμπτώματα, μ ενοχλούν οι μυρωδιές και μερικά φαγητά, επίσης μεγάλη εξαντληση αλλά όλα καλα΄! Σε δεκαπέντε μέρες πάλι...μέχρι τότε ξεκούραση είπε.

Καλησπέρα κορίτσια 

είμαι στην 8η εβδομάδα. Αύριο θα πάμε να ακούσουμε την καρδιά. Αλλά έχω μια βδομάδα που βγάζω καφέ. Κ σήμερα έβγαλα καφέ με κόκκινες βλέννες. Μόνο στο σκούπισμα. Και που κ που πόνους χαμηλά. Να ανησυχώ ; 
επισηα βάζω και την Vasclor

στις πριν 1 ώρα, ο/η kalokairini είπε:

Εγώ πήγα σήμερα γιατρό, 6 και 6! Ακούσαμε καρδια ❤️ Απο συμπτώματα, μ ενοχλούν οι μυρωδιές και μερικά φαγητά, επίσης μεγάλη εξαντληση αλλά όλα καλα΄! Σε δεκαπέντε μέρες πάλι...μέχρι τότε ξεκούραση είπε.

Τι όμορφα νέα!!!! Και στα δικά μας 🙂🙂🙂

στις On 2/12/2024 at 10:45 ΜΜ, ο/η Irene84 είπε:

Με το καλό κορίτσι μου! 

Κι εγώ 40 με μια κόρη 6 και πολλές αποτυχημένες προσπάθειες πριν με εξωσωματική.

Σε νιώθω! Όλα καλά από καρδιάς ❤️

Σ' ευχαριστώ πολύ! Εύχομαι και σε σένα ότι επιθυμείς! Να χαίρεσαι το παιδάκι σου! Είναι πολύ αγχωτική η περίοδος της εγκυμοσύνης. Ας το απολαύσουμε όσο μπορούμε και σε όσες κοπέλες προσπαθούν να ευχηθούμε να μη χάνουν την ελπίδα τους. Σου εύχομαι ότι καλύτερο!

στις πριν 14 ώρες, ο/η evaa__ είπε:

@kalokairiniΤελεια νεα❣️Αυτο με την κούραση τι πράγμα ειναι ρε κορίτσια? Νιωθω λες και σκαβω ειμαι κομμάτια πάω στη δουλειά και το μονο που θελω ειναι να σχολαασω για να ξαπλώσω. Εύχομαι μετα το πρώτο τρίμηνο να ειναι καλύτερα τα πράγματα! 

Αυτό ακριβώς! Εμένα με πιάνει πολύ το μεσημέρι η υπνηλία...μετά βρίσκω ενέργεια...αλλά δεν υπάρχει!!

στις πριν 18 ώρες, ο/η Elen1 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια 

είμαι στην 8η εβδομάδα. Αύριο θα πάμε να ακούσουμε την καρδιά. Αλλά έχω μια βδομάδα που βγάζω καφέ. Κ σήμερα έβγαλα καφέ με κόκκινες βλέννες. Μόνο στο σκούπισμα. Και που κ που πόνους χαμηλά. Να ανησυχώ ; 
επισηα βάζω και την Vasclor

Τι να σου πω ρε κορίτσι μου. Η γιατρός μου λέει ότι είναι φυσιολογικό σε αρχόμενη εγκυμοσύνη το αίμα. Κάνε υπομονή! Αύριο πας;

στις πριν 20 ώρες, ο/η kalokairini είπε:

Τι όμορφα νέα!! Δεν είναι ο πιο γλυκός ήχος που έχεις ακούσει;; Αχ άντε και στα δικά μας!! Να φύγει ένα μεγάλο άγχος! 

Κορίτσια καλησπέρα!!

Πήγα κ εγώ χθες γιατρό κ ακούσαμε καρδούλα....

Όλα καλά Μ είπε ο υπέρηχος με έβγαζε ακριβώς όσο κ η τελευταία περίοδος!!!

Όλα καλά να πάνε κορίτσια Μ κ τον Ιούλιο να κρατάμε αγκαλίτσα γερά μωράκια !!

στις πριν 2 ώρες, ο/η ntina93 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!!

Τι ωραία νέα! Νωρίς άκουσες καρδούλα, 6+ αν θυμάμαι καλά ε; Πολύ τυχερή ❤️ κάπως ηρεμείς μετά από αυτό, εγώ περιμένω πως κ πως 

στις πριν 5 ώρες, ο/η ntina93 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!!

Ααα υπέροχα!! Θύμισε μου πόσο εβδομάδων είσαι, εγώ αύριο έχω υπέρηχο.

Wish me luck 🤞 🤞 

στις πριν 7 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Ααα υπέροχα!! Θύμισε μου πόσο εβδομάδων είσαι, εγώ αύριο έχω υπέρηχο.

Wish me luck 🤞 🤞 

6+2 τόσο με έβγαλε κ ο υπέρηχος! Καλή επιτυχία κορίτσι Μ θα ακούσετε αυτόν τον υπέροχο ήχο ❤️❤️ τι ώρα έχεις?

στις πριν 15 ώρες, ο/η ntina93 είπε:

6+2 τόσο με έβγαλε κ ο υπέρηχος! Καλή επιτυχία κορίτσι Μ θα ακούσετε αυτόν τον υπέροχο ήχο ❤️❤️ τι ώρα έχεις?

Έχω έρθει από το πρωί αλλά έχει πάρα πολύ κόσμο και περιμένω. Έχω πεθάνει από την αγωνία μου..

στις πριν 8 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Έχω έρθει από το πρωί αλλά έχει πάρα πολύ κόσμο και περιμένω. Έχω πεθάνει από την αγωνία μου..

Όλα θα πάνε καλά Μανταρινάκι αισιοδοξία κοπέλα μου και χαμόγελο:-)

στις On 29/11/2024 at 10:16 ΜΜ, ο/η RAM21 είπε:

Κορίτσι μου @Μπεμπελουκα τι κανεις; Συγγνώμη που παρεμβαίνω. Σε χάσαμε από τις μανούλες εξωσωματικης...Πέτυχες τελικα; Αν θέλεις στείλε μου πμ, να μην μπλέκουμε με την όμορφη παρέα των κοριτσιών του Ιουλίου!

@Mantarini μου συγχαρητήρια!! Χάρηκα πολύ με τα νέα σου. Τα κατάφερες!! Όλα να πάνε καλά σου εύχομαι, μέσα απ την καρδιά μου!!

Κορίτσια, τελειομηνες εγκυμοσύνες και γερά μωρακια εύχομαι σε όλες!!❤️

Καλησπέρα Ραμ μου έτσι δείχνουν τα γεγονοτα ότι πετύχαμε ...είναι πολυ νωρίς ακόμα ότι νεότερα έχω θα γράψω εσύ πως είσαι ;έκανες προσπάθεια ;

Αχχχ κορίτσια μου με σκάσανε να περιμένω!! Πήγα στις 10 το πρωί και με είδε στις 13:30. Το σπορακι μεγάλωσε είδαμε την καρδούλα του να πάλλεται και με λίγο ζόρι την ακούσαμε ελάχιστα. Θα ξαναπάω την Πέμπτη για να την ακούσουμε δυνατά. 

στις πριν 9 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Αχχχ κορίτσια μου με σκάσανε να περιμένω!! Πήγα στις 10 το πρωί και με είδε στις 13:30. Το σπορακι μεγάλωσε είδαμε την καρδούλα του να πάλλεται και με λίγο ζόρι την ακούσαμε ελάχιστα. Θα ξαναπάω την Πέμπτη για να την ακούσουμε δυνατά. 

Τέλεια κορίτσι μου όλα πάνε καλά :) απλά έγινε πιο μετά η εμφύτευση αυτό που σ λέγανε κ τ κορίτσια... πόσο εβδομάδων σε έβγαζε ο υπέρηχος?

στις πριν 1 ώρα, ο/η Mantarini είπε:

Μπραβοοο τι ωραία νέα άντε και στα δικά μας ...ο υπέρηχος πόσο σε εβγαζε;;

Κορίτσια από την χαρά μου ξέχασα να τον ρωτήσω και δεν μου είπε ούτε ο ίδιος. Την Πέμπτη που θα ξαναπάω θα σας πω

στις πριν 39 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Κορίτσια από την χαρά μου ξέχασα να τον ρωτήσω και δεν μου είπε ούτε ο ίδιος. Την Πέμπτη που θα ξαναπάω θα σας πω

Βάσει πρώτης ημέρας περιόδου ;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια το βράδυ πόσες ώρες σας κοιμούνται; Και τι ώρα τα βάζετε για ύπνο; Φφ δυσκολευόμαστε πολύ στον ύπνο μας..
    • Καλά Χριστούγεννα κορίτσια μου !!!! Έρχονται τα θαυματακια ένα ένα 🥰🥰🥰🥰🥰
    • Οι πιο πολλοί λένε μοιάζουν οι αδερφούλες εγώ να σου πω την αλήθεια δεν το καταλαβαίνω μου φαίνονται διαφορετικές 😅
    • Μα τι ωραίες φωτογραφίες βρε κορίτσια γερά να είναι τα παιδάκια μας και του χρόνου με υγεία !!!    @Christi.D. χρόνια πολλά κορίτσι μου να σε χαίρετε η οικογένεια σου ότι επιθυμείς … τι ωραία φωτό κάτω από το δεντράκι ο μπέμπης σου το καλύτερο δώρο για φέτος κάτω από το δεντρο 😆 @Katiana1987κούκλα η Ισμήνη Μαρία και του χρόνου.. (εμείς τα είπαμε 😊) είναι η αλλαγή μωρέ είναι μωράκια ακόμα για αυτό δεν είναι εύκολα τα ταξίδια και η προσαρμογή αλλά θα στρώσει ☺️ @μαμά12345 μα τι ωραία στολή είναι αυτήν άγιο Βασίλη 😍 τέλεια !!!  @Barbiee πολύ μου αρέσουν τα ξύλινα παπιογιον όλο το ντύσιμο είναι φοβερό 🥰 Από την φωτό φαίνεται μεγάλη η μπέμπα μην νομίζεις 😂 @nanouko και εγώ πήγα στην πεθερά μου εχτές και εγώ ήθελα να βγάλω μια οικογενειακή φωτό δεν μπόρεσα και την μεγάλη μόνο με τους κουραμπιέδες την έχω φωτό αν δεν μου έλεγε η μαμά μου να την στείλω φωτό δεν θα είχα ούτε αυτήν 😅 Και του χρόνου κορίτσια με υγεία !!! Καλή πρωτοχρονιά να έχουμε αν μπόρεσα θα βγάλω τότε καμία καλή φωτό να σας στείλω 😂  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...