Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Αχαχαχα😅🤣😅🤣😅 Εγώ πάλι κατα τις 12 κοιμάμαι μετα καθε 2ωρο τουαλετα κ αν κανω την βλακεια που την κανω πολυ συχνα να φαω κ κατι που δεν πρόλαβα να φαω μέσα στην μέρα ξαναξυπναω μετα απο κανα μισάωρο με καουρα για μαλοοξ 🤣🤣🤣 τωρα ομως καμια ώρα τουλάχιστον παντα την πέφτω κ κοιμάμαι γιατι κοιμάται κ η μικρή 😁
    • Α εγώ έχω ξεχάσει τι σημαίνει ύπνος 😅 έχω συγκεκριμένο πρόγραμμα. Κατά τις 12 κοιμάμαι όρθια στον καναπέ για να χωνέψω, στις 2 πάω στο κρεβάτι και μετά ανα 1.5-2 ώρες πάω τουαλέτα. Γύρω στις 4 παίρνω κ το μαλοξ μου και κάπως έτσι πάει μέχρι το πρωί 😂😂
    • Εντωμεταξύ είχαμε κρούσμα γαστρεντερίτιδας στον παιδικό που πάει ο μικρός μας. Εννοείται πως κόλλησε ο καημένος και είναι με διάρροια εδώ και 3 μέρες. Ευτυχώς δεν έχω κολλήσει. Προσέχω όσο μπορώ στα αλλάγματά του για να μην πάρω και γω το μικρόβιο.
    • Και σκεφτόμουν αυτές τις μέρες να στείλω! Και δεν τα κατάφερα τελικά! Όλα καλά, @melitiniღ μου! Εσύ πώς τα πας; Το μόνο που με αγχώνει αυτό το διάστημα είναι τα κιλά... Τον τελευταίο καιρό δεν πολυπροσέχω και έχω φάει πολλά μελομακάρονα και γλυκά, λόγω γιορτών... Έχει ανέβει λίγες φορές και το ζάχαρο, αλλά δεν με πολυανησυχεί αυτό, γιατί ξέρω τον λόγο. Δεν τολμάω όμως να ανέβω στη ζυγαριά...
    • Τι κάνετε ξύπνιες τέτοια ώρα;; Κοιμηθείτε έρχονται αγρυπνιες!
  • Προσθήκη...