Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Κοίτα κι εμένα μόνο η μία απ' τις δυο είχε αντίσταση, οπότε ίσως παίζει ρόλο κι αυτό. Σου λέει η μια μπορεί να έχει αυξημένη αντίσταση αλλά η άλλη να ισορροπεί αυτή την "απώλεια" ας πούμε. Κοίτα εφόσον είναι χαλαρός μη σε προβληματίζει - εσύ αν θες μπορείς να περιορίσεις το αλάτι στη διατροφή σου κάπως και να βοηθήσεις την κατάσταση, κι απλως να του το αναφέρεις στην επόμενη εξέταση αν σε προβληματίζει. 
    • Έχεις δίκιο ! Θα μπω σε κανένα άλλο για τον κωδικό 🤣 Όσο για τον συζυξ, έμεινε ανεξεταστεος ξεκάθαρα!! 😋
    • Κι εγώ αυ΄το για τον ανώδυνο τοκετό θέλω και το "ύπνος, κλάμα, πιπίλα".. Μην αγχώνεσαι για τον κωδικό προσφοράς. Γράψου στο πιο κοντινό σεμινάριο που έχει, κι ας το έχεις ξαναπαρακολουθήσει... κι εκεί πάντα δίνουν καινούργιο κωδικό. Επιπλέον θα παλέψουμε να πάμε σε ένα δια ζώσης τη Δευτέρα που βρήκα μέσα από αυτα που μας έστειλε η @Kiddo. Περνάει τόσο γρήγορα ο καιρός!!! Τελικά πώς τα πήγε ο σύζυξ με τις ερωτήσει quiz; Πέρασε το τεστ; 🤣
    • Χωρίς να ξέρω κι εγώ, πρέπει να είναι είτε αυτό που λες είτε σ΄΄ωζει την κατάσταση η άλλη μητριαία...
    • Χαχαχαχα με πέθανες με την παντόφλα!! Κι εγώ σήμερα που είχα ραντεβού με τη μαία μόνη μου για τα διαδικαστικά της εισαγωγής για τον τοκετό κτλ, του έστειλα τις σημειώσεις κι ακόμα δε τις διάβασε ενώ είπε ότι θα τις δει! Πώς το κατάλαβα; Του έκανα κουίζ ερωτήσεις στ αμάξι και ο άτιμος αντί να παραδεχθεί ότι δε τις διάβασε μάντευε τις απαντήσεις 🤣🤣🤣🤣  Να πάτε αν τα καταφέρετε και να μας πεις πως ήταν ❤️ Δεν έχω μπει στα επί πληρωμής αν και τώρα σκέφτομαι μήπως κάνω αυτό για τον ανώδυνο τοκετό. Ρε συ είχαμε γραφτεί σ ένα δια.ζωσης εδώ και ακυρώθηκε τελευταία στιγμή λόγω μικρής προσέλευσης... Ξενέρωσα φουλ γιατί είναι το μόνο κομμάτι θεωρώ του παζλ που δεν έχω καμία πληροφορία. Η μαία του μαιευτηρίου μου είπε κάποια πράγματα σήμερα και με καθησύχασε ότι κατά τη διάρκεια του τοκετού θα με καθοδηγούν, αλλά κι αυτή με ενθάρρυνε να κάνω κάποιο μάθημα για να είμαι προετοιμασμένη. Τώρα θα δω τι θα κάνω, εν τω μεταξύ έληξε κι ένας κωδικός για το Χάλοουϊν που είχαν ρε γμτ 🤣🤣 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...