Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Και οι μαίες που πηγαίνω με το χέρι ελέγχουν τη διαστολή.. καλώς ή κακώς όλοι με το χέρι θα στην ελέγχουν.. δε το ελέγχουν με υπέρηχο.. 😥
    • Κορίτσια μου τι κάνετε; Καλό μήνα! Καλή επιτυχία σε όσες ξεκινάτε προσπάθεια αυτόν τον μήνα!  Εγώ είμαι σε κατάσταση σοκ. Στον τρίτο υπέρηχο... ξαφνικά εμφανίστηκε και άλλος σάκος. Δε το έχω πιστέψει ακόμα. Φοβάμαι!  @Antonia2 εσένα σκέφτηκα χθες... Είστε καλά; 
    • Ναι ναι!! Επαγγελματικά πράγματα!! Όχι αστεία!! 😂😂 Μας έχουν ενημερώσει για το κάθε τι και ποια είναι τα δικαιώματα μας κτλ κτλ.. Δεν ξέρω σου λέω αν έχει να κάνει με το ότι είναι κέντρο με ανεξάρτητες μαίες.. πάντως τις έχω αγαπήσει! Κάθε τι που λέμε εστιάζει στο mammy empowerment ουσιαστικά.. σίγουρα μου έχουν δώσει άλλον αέρα και αυτοπεποίθηση ακόμα και για το φυσικό τοκετό χωρίς επισκληριδιο που λέγαμε και φοβόμουν.. η εμπειρία δε ξέρω πως θα είναι... Αλλά τουλάχιστον δε φοβάμαι πλέον!  Καλημέρα!  Εμείς καταλήξαμε σε ένα κέντρο με ανεξάρτητες μαίες που ήταν ότι πιο κοντά σε εμάς τουλάχιστον.. είμαι τρομερά ευχαριστημένη! Δεν είναι σεμινάρια ακριβώς.. έχει διάφορες δραστηριότητες για εγκύους (πχ prenatal/postnatal γιόγκα, ψυχόδραμα, συναντήσεις μαμάδων, Hypnoberthing, μασάζ για μωράκια/ για εγκύους κτλ.. έχουν μέχρι και καρδιοτοκογραφο!!) αλλά για οικονομικούς κυρίως λόγους επιλέξαμε μόνο τα μαθήματα τοκετού/θηλασμού/ύπνου/ασφαλείας του μωρού κτλ, προετοιμασία γονεϊκότητας το λέει και πηγαίνουμε μαζί με τον άντρα μου όπου δείχνουν και σε αυτόν πως μπορεί να βοηθήσει και να συμμετέχει πριν και μετά το τοκετό με το μωρό κτλ.. το μόνο σεμινάριο από αυτά που κάνουν και έχω δηλώσει συμμετοχή να πάμε είναι των πρώτων βοηθειών σε βρέφη και παιδιά με πιστοποίηση παρακαλώ! Καρπα σε παιδιά δηλαδή κτλ.. περιμένω πότε θα γίνει μόνο.. οι συγκεκριμένες μαίες αναλαμβάνουν από τοκετό στο σπίτι μέχρι φυσικά υποστήριξη στο μαιευτήριο αλλά και μετά με το θηλασμό.. είναι πιστοποιημένες σύμβουλοι θηλασμού και το κυριότερο, ανεξάρτητες! Δηλαδή δεν συμμερίζονται τα όποια συμφέροντα των γιατρών αλλά θα στηρίξουν τη μαμά σε όποια της επιθυμία! Εννοείτε ότι θα τις έχω δίπλα μου στο τοκετό! Τα μοναδικά χρήματα που ξέρω σίγουρα ότι αξίζει να δώσω για το τοκετό έως τώρα..!  Είχε ανεβάσει η @Xrisa95 κάποια στιγμή ένα link στην ομάδα Φεβρουαρίου και βρήκα το κέντρο μέσα από εκεί..δε ξέρω αν σε ενδιαφέρει να ψάξω μήπως το βρω πάλι.. με τέτοια κέντρα ανά περιοχή.. αν σε ενδιαφέρει για υπόλοιπο ανατολικής Αττικής σου προτείνω ανεπιφύλακτα το κέντρο που πάω..!  Ααα! Δε θα τα πήγαινα καλά με τον άντρα μου αν δεν ήθελε ζωάκια..!! 😂😂 Όχι ευτυχώς παρόλο που γκρινιάζει ώρες ώρες γιατί έχουν μαζευτεί πολλά και με τη δουλειά είναι πολύ κουρασμένος, θα με βοηθήσει και σε φιλοξενιες αδέσποτων με καθάρισμα/τάισμα κτλ και θα μου φέρει ότι χτυπημένο άρρωστο κτλ βρεί να το βοηθήσουμε.. και φυσικά δε θα υπήρχαμε χωρίς τα ζωάκια μας..!  Αγαπάμε τοξότες!! 😍😍😍 Τοξότη κόρη και γιό Ιχθύ θα ήθελα ιδανικά!! 😍😍😂😂😂😂
    • Μακάρι, μακάρι!!! Αλλά να έρθει κ να μείνει. Κ την προηγούμενη φο΄ρά Φεβρουάριος ήταν κ από τότε δεν τον αντέχω σαν μήνα, μου θυμίζει άσχημα πράγματα Ήταν σοκ γενικά. Αφού δεν χρειάστηκε είστε τυχεροί μια χαρά   Εμείς έχουμε θέματα κ οι 2 οπότε έχουμε κάνει ένα κάρο εξετάσεις Τα πρώτα ούρα έχουν πιο πολύ συγκέντρωση Κάνε κ αύριο με τα πρώτα πρωινά κ εύχομαι να είσαι 🙏
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...