Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά



  • Απαντήσεις

    • Τέλειο είναι το δωμάτιο!! Μου αρέσει πάρα πολύ!!! Και τα παιχνιδάκια, και οι λεπτομέρειες, και τα χρώματα, και το θέμα!! Όλα!! Θα το χαρείτε και οι τρεις σας!! ❤️❤️ Πήρες και καρέκλα θηλασμού, τις αγαπώ κι ας μην είχα πάρει εγώ 😆🥰
    • Καλημέρα κορίτσια. Διαβάζω τα μηνύματα σας και νιώθω και εγώ πως πλησιάζουμε σιγά σιγά στην στιγμή που θα τα κρατήσουμε αγκαλιά❤️ Ενδιαφέρομαι και εγώ για μάρσιπο, αν έχετ καμία καλή συμβουλή θα χαρώ να μάθω. Επίσης, ήθελα να ρωτήσω την γνώμη σας για τα καρότσια της εταιρίας bebe stars. Νομίζω πως θα καταλήξουμε σε αυτή την επιλογή. Έχει χρησιμοποιήσει καμιά σας τα προϊόντα της???
    • Στο πρώτο μου παιδάκι γύρισα σε ένα ασυγιριστο σπίτι, το μωρό στη Μενν, το σπίτι μύριζε κλεισούρα, ο σύζυγος έβγαλε να φάμε γεμιστά που είχα μαγειρέψει μία εβδομάδα πριν... άρχισα να βρίζω τόσο τον ίδιο όσο και τη μητέρα του που το μόνο της ζόρι ήταν να έρθει στο μαιευτήριο... Ευτυχώς λόγω covid δεν την άφησαν να μπει... Μετά από δύο μέρες ήρθε το μωρό στο σπίτι... Έπαθα σοκ, δεν το είχα πάρει ποτέ αγκαλιά, φώναξα μια μαία από το μαιευτήριο και επί επτά ώρες μου έμαθε τα πάντα, να το κρατάω, να το πλένω, να το κοιμιζω... αρρώστησε το καναρίνι μας το οποίο επίσης είχε ξεχάσει να φροντίσει ο άντρας μου, έψαχνε επί εβδομάδες φάρμακα, γιατρούς, εγώ ήμουν μια στον παιδίατρο μια με ένα μωρό πάνω μου. Η πεθερά μου εμφανίστηκε δύο τρεις φορές με φιλενάδες της, ήταν η πρώτη χρονιά που άρχισα να της λέω κατάμουτρα ότι είναι ανευθυνη. Σιγά σιγά μπήκαμε σε σειρά. Έρχεται το δεύτερο. Αγοράκι αυτή τη φορά. Ήμουν προετοιμασμενη, δεν μπήκε εντατική και με περίμενε ένα σπίτι καθαρό από γυναίκα που πλήρωσα για αυτό και φαγητό από τη μαμά μου και φυσικά η κορούλα μου❤️ τα παιδιά μου δεν τα αλλάζω με τίποτα, έπαψα όμως να θεωρώ αναντικαταστατους όλους τους υπόλοιπους, είμαι ευτυχισμένη με τον άντρα μου αλλά πλέον με φοβούνται και λίγο τόσο αυτός όσο και η μανούλα του. Και εμένα μου λείπει η ξενοιασιά αλλά μου ομορφυναν τη ζωή. Το κακό της πίεσης που αισθάνομαι είναι ότι ξεσπάω στο φαγητό. 
    • @Παρασκευαιδου ευχαριστώ για την ευκαιρία να γράψω κι εγώ την εμπειρία μου..😍
    • Κορίτσια καλησπέρα..ή καλημέρα..😀...Γέννησα πέρυσι τον Σεπτέμβριο μετά από τέλεια εγκυμοσύνη κ ακόμα πιο τέλεια γεννά....δεν με δυσκόλεψε τίποτα...ωσπου ήρθαν οι μέρες τις θλίψης να τις πω (;) σαρωτικά και κράτησα ν 72 μέρες.. άρχισαν τη δεύτερη μέρα από το μαιευτήριο..υπήρχε δυσκολία με τον θηλασμό..το μωρό αδυνατούσε να πιάσει θηλή...δώσαμε ξένο μέχρι να αρχίσω με το θηλαστρο να κατεβάζω το γάλα ..εν τέλει συνεχίσαμε για 8 μήνες έτσι...δεν Μ άρεσε καθόλου η αμεση επαφή του θηλασμού αλλά κ να το έλεγα με κοιτούσαν σαν να είμαι χαζή..δλδ κ αργότερα δεν ήθελα να τη βάζω στο στήθος....ο γιατρός τέρμα υποστηρικτικός να Μ λέει να μην το αφήσω να ζητήσω βοήθεια κλπ..εγώ πίστευα ότι θα περάσει... έκλαιγα κάθε απόγευμα,κοιτούσα το μωρό κ έλεγα μα τι πήγες κι έκανες.. νμζα ότι τελείωσε η ζωή μου..δεν με δυσκόλευαν καθόλου τα πρακτικά με το μωρό ούτε δεν το ήθελα...απλά Μ φαινόταν βουνό η ευθύνη..καθε μέρα έλεγα θα αφήσω το θηλαστρο κ πάλι την άλλη μέρα συνέχιζα....κ ο άντρας Μ κ η πεθερά Μ να Μ λένε μα έχεις τόσο καλό μωρό τι σου φταίει;...εγώ κλάμα... λάθος ότι κάθισα 40 μέρες μέσα..από τις 40 κ μετά έγιναν πολύ καλύτερα τα πράγματα αλλά κ πάλι είχα κλάματα ξεσπάσματα κλπ...στις 72 σαν από θαύμα άρχισε να αλλάζει...ακόμα κ τώρα όμως έναν χρόνο μετά δεν έχω συντονιστεί πλήρως με την ιδέα του μωρου...Μ λένε θυμάσαι τη ζωή σου πριν;κ λέω φυσικά κ τη θυμάμαι.πώς να ξεχάσω την ξεγνοιασιά κ το πράγμα στον καναπέ χωρίς να έχω την ουρά μου..πολυ ωραία ουρά κ την υπεραγαπώ αλλά δεν πάει να είναι ουρά...🙂 Δεν είμαι σίγουρα από τις γυναίκες π έκανα μωρό κ είπα ώπα αυτό είναι κ άλλο τίποτα στον κόσμο..για μένα όλα χρειάζονται..τώρα πια απλά μετανιώνω π δεν ζήτησα πιο ουσιαστική βοήθεια..μην αφήνετε τον εαυτό σας να κατρακυλήσει...είμαστε πολύ ευάλωτες σε αυτή τη φάση...κ βόλτες βόλτες βόλτες... έρχονται καλύτερες μέρες σίγουρα... η παιδίατρος Μ είπε ότι αν δεν είχα τόσο βολικό μωρό ίσως να μην το είχα πάθει γτ δεν θα προλάβαινα να σκεφτώ.επισης Μ είχε πει βλέπεις καμία Ρομά να έχει πάθει κατάθλιψη;όχι,γτ βγαίνουν αμέσως εξω..ο γυναικολογος Μ είχε πει ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό είναι σαν να τρέχουμε με ένα τρένο με 100χμ για εννέα μήνες κ ξαφνικά να μας σταματάνε απότομα..αυτό παθαίνουν οι ορμόνες.. Είναι κάποια από αυτά που Μ είχαν πει κ δεν θα τα ξεχάσω για αυτό κ τα έγραψα..  
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...