Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

@Kn1 θα ξανα βγουν καλε. Λες να σου μείνει φαλακρό?😂

Εμεις σήμερα πήγαμε παιδίατρο εκανε τ εμβόλια της. 6050 και 64 πόντους 3 μηνων. Πήρε 950 γραμ κ 4 πόντους. Κοιμαται ολη μερα η καημενη, μάλλον της επεσε βαρυ αλλα μπορώ εγω κ κανω τις δουλειές μου κ τ μαζεματα μου.

@Sotiria_94 εμενα δ ηρεμη στο στήθος, το εχει αποκλειστικά για φαι. Ίσα ίσα αμα την βάλω ενώ δ πεινάει εκνευρίζεται κ τσιριζει παραπανω.

@ΜαρίαΔημήτρης δυσκολη η επιστροφή στην καθημερινότητα ειδικα αμα εχεις γυρισει απο νησί που κατσατε κ τοσες μερες! Κουράγιο κ σιγα σιγα θα μπεις παλι στο ρυθμο της πολης.

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια,εμείς μάλλον έχουμε μπει σε εβδομάδα άλματος. Σήμερα είναι ακριβώς 16 εβδομάδων και είδα 16 έχει αλμα με κορύφωση την 17η εβδομάδα. Πολύ γκρίνια και αγκαλιά και τρώει υπερβολικά πολύ. Το μεσημέρι ήπιε 300 ml μετά 70 και τώρα πριν λίγο 290ml και ήθελε και άλλο αλλά δεν της έδωσα θα σκάσει.

@Kn1 μην αγχώνεσαι για τα μαλλιά,σε πολλά μωράκια πέφτουν τα μαλλιά της κοιλιάς όπως τα λένε. 

@Diwni αύριο φεύγετε διακοπές? Να ξέρεις εγω φοβομουν αλλα ευτυχως ηταν πολυ καλη. 

@Sotiria_94 είναι απίστευτο το πόσα κατορθώματα κάνουν τα μωρά, τα είχα ξεχάσει από τον γιο μου και τωρα μου φαινονται σαν να ειναι η πρωτη φορά. Εμενα η δικια μου εχει πλακα γιατι οπως την εχω αγκαλιά κορδωνεται ορθια και κοιταει απο δω και απο εκει. Ασε που τα μαλλια της ειναι τοσα πολλα και μου θυμιζει πεθερα δεκαετιας 80 σε γαμο και γελαω μονη μου.

Δημοσίευση

@ΜαρίαΔημήτρης και μενα ετσι κορδωνεται κ τη λεμε κομπρα, σαν τις κόμπρες π τεντωνουν το κεφάλι. Ναι αύριο. Δεν φοβαμαι κατι. Οτι κάνει εδώ τ πολυ πολυ να υ κάνει και εκεί. Ειναι μια απαιτητική περιοδος αυτή που ειναι τόσο μικρά. Οπότε υπομονή. Τι εδω τι εκει. Οτι ειναι να κανει θα τ κανει. Τ χρόνου τέτοιο καιρό ολα θα είναι πιο εύκολα.

Δημοσίευση
στις πριν 40 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@ΜαρίαΔημήτρης και μενα ετσι κορδωνεται κ τη λεμε κομπρα, σαν τις κόμπρες π τεντωνουν το κεφάλι. Ναι αύριο. Δεν φοβαμαι κατι. Οτι κάνει εδώ τ πολυ πολυ να υ κάνει και εκεί. Ειναι μια απαιτητική περιοδος αυτή που ειναι τόσο μικρά. Οπότε υπομονή. Τι εδω τι εκει. Οτι ειναι να κανει θα τ κανει. Τ χρόνου τέτοιο καιρό ολα θα είναι πιο εύκολα.

Πολύ γέλασα με το κόμπρα,εμένα ειναι η ψηλομύτα πεθερά, ειδικά όταν σουφρώνει και τα φρύδια της και με το μαλλί το τρελαμένο ειναι ίδια ξινή ψηλομύτα πεθερά 🤣🤣🤣

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσια! Τι κάνετε? Ξεκίνησαν κ επισημα οι διακοπές μας. Χθες 1η μερα μας τεντωσε. Γκρινια, αγκαλια, σχεδον καθολου υπνος. Τουλ κοιμηθηκε καλα τ βραδυ. Για να δούμε σήμερα πως θα παει. Συνηθως μ κοιμαται οπου κ να ριμαστε ενα διωρο μην πω κ τριώροφο στο καροτσι όταν είμαστε έξω τ πρωί εκει 12 με οσο παει. Χθες τίποτα. Κλαμα στο αυτοκίνητο μέχρι να φτάσουμε κλαμα στην παραλία κλαμα στο δωμάτιο. Σήμερα με πονανε χερια πλατη ολα.

Δημοσίευση
στις πριν 48 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

Καλημέρα κοριτσια! Τι κάνετε? Ξεκίνησαν κ επισημα οι διακοπές μας. Χθες 1η μερα μας τεντωσε. Γκρινια, αγκαλια, σχεδον καθολου υπνος. Τουλ κοιμηθηκε καλα τ βραδυ. Για να δούμε σήμερα πως θα παει. Συνηθως μ κοιμαται οπου κ να ριμαστε ενα διωρο μην πω κ τριώροφο στο καροτσι όταν είμαστε έξω τ πρωί εκει 12 με οσο παει. Χθες τίποτα. Κλαμα στο αυτοκίνητο μέχρι να φτάσουμε κλαμα στην παραλία κλαμα στο δωμάτιο. Σήμερα με πονανε χερια πλατη ολα.

Καλημέρα κορίτσι, καλές διακοπές να περάσετε όμορφα. Ίσως η αλλαγή της προκάλεσε υπερένταση. Και εμένα την πρώτη μετά πολύ κλάμα και ηρέμησε μόνο με depon.

Εμείς επίσημα έχουμε μπει στο αλμα και εχεινπικυ γκρίνια, επίσης μια τρώει πολύ μια έλαχιστα για τα δεδομένα της.Μια θέλει αγκαλιά μια θέλει κάτω και με έχει τεντωσει. Σκέφτομαι σοβαρά το μαρσιπο πλέον γιατί δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Είναι και 7 κιλα μπορεί και παραπάνω και κόβονται τα χέρια μου. Ευτυχώς με βοηθάει ο γιος μου και την απασχολεί όσο μπορεί. 

Δημοσίευση

Καλημερουδια κοριτσακια μου τι κανετε;; Εμπλεξα με δουλειες κανουμε κατι μαζεματα στο σπιτι και πηραμε καινουριο καναπε και κατι αλλα για να ειμαστε πιο ανθρωπινα γιατι ηθελαν σοβαρο πεταμα τα προηγουμενα. @Kn1 μου νομιζω στο ειχα γραψει σε προηγουμενη αναρτηση ειναι τα κοιλομαλλα που πεφτουν. Συνεβη στον μπεμπη μιας φιλης κρατησε ενα μηνα περιπου και παραλληλα βγηκαν και καινουρια μαλλακια. Μην ανησυχεις δωσε λιγο χρονο. @ΜαρίαΔημήτρης ετσι και μενα μια τρωει και εμενα μια τρωει 90 και λεω τι το βρηκε δεν εχει ορεξη; Αρχισαμε να δυσκολευομαστε στον υπνο, παλευει να κοιμηθει και δεν τον παιρνει υπνος, πριν λιγο για να παρει τον υπνακο του του εβαλα πανι στα μουτρα και για πρωτη φορα τ αρεσε και κοιμηθηκε επιτελους. Ρε σεις δεν ειναι υπεροχο που καθονται σαν παπαγαλακια στην αγκαλια και κοιτανε τριγυρω; Και απο πισω βλεπεις ενα τεντωμενο κεφαλακι ❤️. Κουτσομπολικα ειναι. Υπομονη με το αλμα ειναι απο τις χειροτερες εβδομαδες αυτες γυρω στον 4ο μηνα βασανιζονται. @Diwni μου γλυκια καλες διακοπες να εχετε, να περασετε υπεροχα λογικα η πρωτη μερα ηταν ζορικη και στη συνεχεια θα επανελθει στο κανονικο. Ειναι και το εμβολιο εμας μας ειχε τιναξει ενα 24ωρο πριν 20 μερες που τα καναμε. Κορμαρες διμετρες ειστε και σεις πολυ καλα κιλα και υψος φτου φτου. Στειλε να μας πεις πως περνατε. 

Δημοσίευση

Γειά σας κορίτσια πως είστε; εμείς όλο έξω αυτές τις μέρες,  η μικρή μας βγήκε γλεντζου 

Μάλλον ανακαλύπτει πως έχει φωνούλα, μουρμουριζει λιγάκι και έχει και μια υπερενταση ώρες ώρες άλλο πράμα,  φαντάζομαι είναι το αλμα τώρα σιγά σιγά,  ευτυχώς ακόμα παλεύεται , δεν με έχει ζορίσει 

Δημοσίευση

Όσον αφορά το μπρούμυτα,  ούτε εμάς έχει γυρίσει, κοιμάται συνήθως ανάσκελα και στο πλαι , @Sotiria_94καλά το λέω εγώ πως μοιάζουν τα μωράκια μας χαχα 

Τα χεράκια τα βάζουμε πολύ στο στόμα και γενικά ότι έρθει στο χερακι της το πιάνει και το πηγαίνει προς το στόμα της, να σας πω την αφήνω να το κάνει και καμιά φορά σαν να της δείχνω κι εγώ πως με το να την βοηθάω να τα βάζει στο στομα

20250816_150258.jpg

Δημοσίευση
στις On 18/8/2025 at 9:16 ΜΜ, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,εμείς μάλλον έχουμε μπει σε εβδομάδα άλματος. Σήμερα είναι ακριβώς 16 εβδομάδων και είδα 16 έχει αλμα με κορύφωση την 17η εβδομάδα. Πολύ γκρίνια και αγκαλιά και τρώει υπερβολικά πολύ. Το μεσημέρι ήπιε 300 ml μετά 70 και τώρα πριν λίγο 290ml και ήθελε και άλλο αλλά δεν της έδωσα θα σκάσει.

@Kn1 μην αγχώνεσαι για τα μαλλιά,σε πολλά μωράκια πέφτουν τα μαλλιά της κοιλιάς όπως τα λένε. 

@Diwni αύριο φεύγετε διακοπές? Να ξέρεις εγω φοβομουν αλλα ευτυχως ηταν πολυ καλη. 

@Sotiria_94 είναι απίστευτο το πόσα κατορθώματα κάνουν τα μωρά, τα είχα ξεχάσει από τον γιο μου και τωρα μου φαινονται σαν να ειναι η πρωτη φορά. Εμενα η δικια μου εχει πλακα γιατι οπως την εχω αγκαλιά κορδωνεται ορθια και κοιταει απο δω και απο εκει. Ασε που τα μαλλια της ειναι τοσα πολλα και μου θυμιζει πεθερα δεκαετιας 80 σε γαμο και γελαω μονη μου.

Χαχαχα με το πεθερά δεκαετίας τρελάθηκα, σκέφτομαι ακριβώς το ίδιο και για την δική μου λέω,  πεθερά γεννιέσαι δε γίνεσαι χαχαχ

Υπομονή τα μωράκια μας θα περάσει και αυτό 

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Diwni είπε:

Αχ κοριτσι μου μήπως είναι η προσαρμογή τώρα; ελπίζω να περάσετε τέλεια και να γεμίσετε μπαταρίες 🫶🫶🫶

Δημοσίευση
στις On 18/8/2025 at 5:21 ΜΜ, ο/η Kn1 είπε:

Για τα μαλλιά των μωρών δεν μου είπατε ξέρει καμία ;

Και γω ακούω από πολλούς πως θα πέσουν κλπ κλπ αλλά ακόμα είναι εντάξει τα δικά μας , ναι μεν έχω παρατηρήσει ότι μαδαει λιγάκι αλλά σε γενικές γραμμές μόνο μακραίνουν,  η αλήθεια είναι πως δεν της τα ταλαιπωρω κι εγώ με κοτσιδάκια κλπ, είχαμε και φουλ νινιδα , τώρα έχουν ηρεμησει ευτυχώς,  μακάρι να μη πέσουν και σε μας 🤞

Δημοσίευση
στις On 18/8/2025 at 5:47 ΜΜ, ο/η Diwni είπε:

@Kn1 θα ξανα βγουν καλε. Λες να σου μείνει φαλακρό?😂

Εμεις σήμερα πήγαμε παιδίατρο εκανε τ εμβόλια της. 6050 και 64 πόντους 3 μηνων. Πήρε 950 γραμ κ 4 πόντους. Κοιμαται ολη μερα η καημενη, μάλλον της επεσε βαρυ αλλα μπορώ εγω κ κανω τις δουλειές μου κ τ μαζεματα μου.

@Sotiria_94 εμενα δ ηρεμη στο στήθος, το εχει αποκλειστικά για φαι. Ίσα ίσα αμα την βάλω ενώ δ πεινάει εκνευρίζεται κ τσιριζει παραπανω.

@ΜαρίαΔημήτρης δυσκολη η επιστροφή στην καθημερινότητα ειδικα αμα εχεις γυρισει απο νησί που κατσατε κ τοσες μερες! Κουράγιο κ σιγα σιγα θα μπεις παλι στο ρυθμο της πολης.

Καλέ ολόκληρη γυναίκα είναι φτου φτου , τώρα στις 25 θα πάμε κι εμείς παιδίατρο για εμβόλιο, ελπίζω και με το βάρος της να είναι καλά το πουλάκι μου 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια! Εμένα η μικρούλα μου είναι 4 μηνών. Αύριο για την ακρίβεια τα κλείνει🌸 

Δεν μου γυρίζει μπρούμυτα ακόμα μόνη της. Οταν είναι στο πλάι γυρίζει αλλά όταν είναι ανάσκελα δεν γυρνάει ακόμη. Ξέρετε μέχρι πόσο μηνών γυρνάνε τελείως μπρούμυτα; Με αγχώνει λίγο 

Να μας ζήσουν τα μπεμπακια μας🫶🏻

Δημοσίευση

Καλησπέρα κοριτσια, @Eirinistz ειναι αναλογα το παιδι,μην αγχωνεσαι θα γυρισει. Εμενα ο γιος μου εκει περιπου 4-5 μηνων γυρισε. Εμενα τωρα το προσπαθει αλλα την παιρνει πισω το βαρος παλι.

@Sotiria_94 @Maria98 εμεις εδώ και 2 μηνες περιπου θέλει να έχει κάτι στην μούρη της για να κοιμηθει και της έχω πάρει νάνι. Επίσης θέλει να έχει και ένα κουκλάκι στην πισω μεριά του κεφαλιού.  Μόλις της τα βάλεις πάνω της αρχίζει να κάνει ουουουου και νανουριζεται.20250820_220329.thumb.jpg.1726505ea4a38855895f8900d3c839d8.jpg

Δημοσίευση

Εντάξει κορίτσια τ μωρο επανήλθε σήμερα. Κοιμηθηκε αρκευα μεσα στη μέρα κ τις ωρες π ήταν ξύπνια ήταν πολύ καλή. 

@Maria98 @ΜαρίαΔημήτρης εχω παθει σοκ με τη μαλλουρα σας! Τρομερό μαλλι κ οι δύο! Φτου φτου

@Eirinistz να μην αγχωνεσαι. Έχει μωρακια π άργησαν πολυ. Επειδή τ συζητουσα πρόσφατα με μια φίλη μ τ δικο της δ γυρνούσε ποτε δ τ αρεσε καθολου.

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσακια μου. @Maria98 και @ΜαρίαΔημήτρης ΣΟΚ τι μαλλουρα ειναι αυτη σαν μεγαλες κοπελες. Κοριτσια μου φτου φτου οι μπεμπουλες σας. @Maria98 τα μωρα μας ειναι και ιδιες διαστασεις ακριβως ενω της @ΜαρίαΔημήτρης ειναι ελαχιστα πιο αφρατη. Καλα τα παει ακομα και ο δικος μου αλλα δυσκολευεται λιγο να κοιμηθει. Κανει 3 μισαωρους υπνακους την ημερα και το βραδυ πεφτει κατα τις 12 και ξυπναει στις 7 το πρωι κατα μεσο. Ταιζω εκεινη την ωρα και ξαναπεφτει για υπνο αλλα ελαφρυ. Ειναι δυσκολη ηλικια τωρα γιατι αλλαζει και επαναδιαμορφωνεται ο υπνος. Θα ηθελα να μου κοιμαται πιο νωρις. Τα καταφερνει καμια να της κοιμαται απο τις 22:00 ας πουμε;;

Δημοσίευση

@Eirinistz ο δικος μου οδευει στους 4 μηνες και δεν γυριζει απλα κανει μια προσπαθεια καμια φορα ομως το βαρος του τον παρασυρει στην αρχικη του θεση. Δεν σημαινει οτι εχει μεινει πισω αν δεν το κανει. Η παιδιατρος μ ειπε οτι ειναι νωρις ακομα αλλα καποια μπορει να το κανουν. Αντιθετα μου ειπε οτι σε αυτη την ηλικια πιο πολυ πιανουν πραγματακια, κανουν bubbling, «μιλανε» περισσοτερο βγαζοντας φωνουλες και στηριζουν καλυτερα το κεφαλι τους. Τεντωνουν τα χερακια τους στο tummy time και σιγα σιγα ανοιγουν τις μπουνιτσες τους. Αυτα ας πουμε ειναι πιο σημαντικα οροσημα αλλα και παλι δεν ειναι απαραιτητο να γινουν τωρα σωνει και ντε

Δημοσίευση

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια! Με καθησυχάσατε! Σήμερα ξεκίνησε σιγά σιγά να προσπαθεί να γυρίσει στο πλάι. 

Κάναμε εμβόλιο εχθές, δεύτερη δόση hexyon και παλεύουμε με τον πυρετό μέχρι σήμερα και έχω αγχωθεί λίγο. Εσάς; Κάνουν πυρετό τα μωράκια σας στα εμβόλια ;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα! Είναι όντως σοβαρό στην εγκυμοσύνη η αλήθεια, διάβασα και τις εμπειριες σας κορίτσια… είστε ηρωίδες!!   Εμένα ο γυναικολόγος μου έβαζε κάθε μήνα για cmv μαζί με το τοξόπλασμα. Δούλευα και σε ιατρείο και πρόσεχα όσο μπορούσα γιατί μου είχε πει ότι είναι επικίνδυνο να κολλήσω πχ και κοξάκι ή παρβοιο. Θέλει γενικά μια προσοχή σε όλη την εγκυμοσύνη. Ήρθα σε επαφή με πολλούς ιούς η αλήθεια αλλά με σωστή προσοχή δεν κόλλησα.   Καλό είναι το μικρακι σου να αποφύγεις να το  βάλεις παιδικό όχι απαραίτητα για cmv αλλά και για άλλους ιούς γιατί δυστυχώς δεν μπορείς να πάρεις και πολλά χάπια αν χρειαστεί.    Εύχομαι μια καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη🩷
    • Κορίτσι μου καλησπέρα. Εγω στην εγκυμοσύνη είχα αρκετά χαμηλό και ο γυναικολόγος μου είχε κάνει μια συζήτηση για να βάλουμε σίδηρο αλλά μου έδωσε τα olyfer σαν τελευταία λύση για να δούμε πως θα πάει και τελικά ανέβηκε. Αν δεν κάνω λάθος τους νοιάζει περισσότερο η τιμή των ερυθρών αιμοσφαιρίων, νομίζω κάτω από 3 χορηγούν σίδηρο. Συζήτησε με τον γυναικολόγο σου πάντως για τα olyfer, είναι λίγο ακριβά αλλά εμένα με βοήθησαν πολύ. Έπαιρνα 2 την ημέρα και είχα φτάσει στο 35 αιματοκρίτη! Εύχομαι τα καλύτερα🫶🏻🌸
    • Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια! Με καθησυχάσατε! Σήμερα ξεκίνησε σιγά σιγά να προσπαθεί να γυρίσει στο πλάι.    Κάναμε εμβόλιο εχθές, δεύτερη δόση hexyon και παλεύουμε με τον πυρετό μέχρι σήμερα και έχω αγχωθεί λίγο. Εσάς; Κάνουν πυρετό τα μωράκια σας στα εμβόλια ;
    • Σε ευχαριστώ πολύ! Μακάρι να μην περνούσαν οι γυναίκες αυτήν την διαδικασία! Λυπάμαι! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...