Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Εμείς κορίτσια σήμερα 20 ημερών!!! Πήγαμε παιδίατρο και τα νέα μας είναι τα εξης: 

Το βάρος μας είναι 2930 , είναι οκευ, υπολόγισε πως παίρνει 30 τόσο γρ καθημερινά από την προηγούμενη ζύγιση όταν ήταν 7 ημερών

Λίγο πρέπει να προσεξουμε το ποπουδακι μας , από τα πολλά κακακια τσισακια και αλλαγματα έχουμε συγκαει (ήταν και από την προηγούμενη επίσκεψη, είχε καλυτερευσει αλλά 2 μέρες τώρα ξανά κοκκινισε λιγάκι έντονα) 

Βρίσκει ένα φύσημα στην καρδιά που δεν μπορούμε να το αξιολογησουμε από τώρα,  λογικά δεν είναι τίποτα μας είπε μην αγχωθείτε 

Είχαμε λίγα ποναλακια νευράκια κλπ , μάλλον την πείραξε η διατροφή μου γιατί για κολικούς κάνουμε λόγο όταν η γκρίνια είναι ασταμάτητη και με διάρκεια ώρες και μοτίβο που επαναλαμβανεται για μέρες 

Συνεχίζουμε το πρόγραμμα του θηλασμού ως έχει απλά μην υπερβαίνει τις 4 ώρες νηστικη 

Ραντεβου ξανά στις 40 μέρες 

Πρέπει να κάνουμε υπέρηχο ισχυων και εξέταση για τα αυτακια , εσείς αυτά θα τα κάνετε;

Ξέχασα να την ρωτήσω αν μπορώ να πίνω κάπως άφοβα καφε ή ποια είναι η καλύτερη ώρα για να πιω 

Από δω και πέρα θα σημειώνω απορίες 

Δημοσίευση

Επίσης μετά την παιδίατρο πήγα να πάρω 2 δωρακια , χάρηκα που κάναμε βόλτα,  χάρηκα που την είδα έτσι 2 δικοί μας άνθρωποι, ένιωσα μαμά κορίτσια,  σκεφτόμουν πωπω μιλάνε για το δικό μου παιδάκι 🥰

Η μικρούλα ήταν ησυχουλα καθίσαμε για ένα γρήγορο καφεδάκι,  μπήκαμε και ένα γρήγορο σούπερ, εγώ δηλαδή η μικρή ήταν στο αμάξι με την πεθερά μου 

Αχ περιμένω πως και πως να βγαίνουμε έξω 🤞

Δημοσίευση

Εντωμεταξύ σας βομβάρδισα με μηνύματα αλλά η αποχή αυτά έχει 

Ξέχασα να σας πω, μίλησα με μια φωτογράφο για να κάνουμε φωτογράφιση με το νεογέννητο,  είμαστε κάπως οριακά γιατί δεν ξέρω πόσες μέρες ακόμα θα είναι έτσι ησυχουλα 🫶

Είπαμε για τις 24 με 25 εκείνο το ΣΚ , θα πρέπει να μιλήσω βέβαια και με το αγόρι μου να δούμε τι θα πει 

Δημοσίευση

Κορίτσια δεν ξέρω αν θυμάστε ένα κόκκινο συνολακι που είχα ανεβάσει εδώ, το φορέσαμε σήμερα,  θέλει ακόμα για να μας κάνει καλά, αλλά δείτε την μικρή τσουκνίδα μου που λέω εγώ ❣️

20250515_172355.jpg

Δημοσίευση
στις πριν 59 λεπτά, ο/η Sotiria_94 είπε:

Μαρακι μου ηρεμα σιγα σιγα μην ξεχνας εισαι χειρουργημενη μην σε ξεγελα το οτι νιωθεις καλα. Καλυτερα να κανεις απο λιγο καθε μερα δεν θα χαλασει ο κοσμος γιατι εχεις και τη μπεμπα π ασχολεισαι και οσο κι αν δε το νιωθεις καταπονεισαι. Και σε καθε περιπτωση μη σηκωνεις καθολου βαρος. Και γω νιωθω οτι θελω να κανω φασινα στα παντα αλλα καθομαι στα αυγα μ γιατι προχθες ζοριστηκα και ποναγα πολυ δεξια στον κομπο απο τα ραμματα εσωτερικα δε μπορουσα να περπατησω. Και να σ πω και την αληθεια μ πηρα γυναικα για το σπιτι δε θυμαμαι αν σας το ειπα, ε αι στο καλο τοση ταλαιπωρια εφαγα. Ποτε εκανες την αιτηση; για να υπολογισω τις μερες μεχρι την πληρωμη σου. 

Μάλλον το παράκανα τελικά γιατί πονάω χαμηλά και ξανα έχω αίμα ενώ 3 μέρες δεν είχα τίποτα. 

Την αίτηση την έκανα 4 ή 5 του μηνα.

Σπυ βάζω ένα πίνακα με τονποτε κάνει τις πληρωμές ο Εφκα. 

Screenshot_20250515_173646_Chrome.jpg

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια! Ναι αν και σε γενικές γραμμές ειμαι πολύ καλα κουραστηκα ψυχολογικα. Σωματικα ποναω παντού, από τον πολυωρο τοκετο, το περπατημα, τις ασκήσεις, από την καισαρικη, από όλα. Κανω υπομονή όμως. Αλλα θελω να πάω σπίτι μ δ την παλεύω. Τ παιδια μ με ζητάνε, ειδικά τ μικρό κλαιει κάθε μερα. Σήμερα στις 2 τ βραδυ κλείνω τ 2ο 24ωρο. Απο τ γυναικολογο εχω τ οκ να φύγω αύριο. Θα δούμε τι θα πει κ ο παιδίατρος. Μ είπε μάλλον θα με αφήσει, απλά θα πρέπει να πάμε στον δικό μας να πάρει αιμα κτλ για τιε εξετασεις τ 3ου 24ωρου.

@Maria98τι υπέροχο μωρό είναι αυτό? Μαλλι φοβερό?? Κανατε κ τη βόλτα σας μια χαρα. Καλα δ με αγχωνει τ βαρος. Ολα μ τ παιδια γεννηθηκαν μικρα. 2590 η πρωτη, 2420 η 2η κ 2550 αυτη.

@Sotiria_94 βλεπω τ ποδια μου κ σε σκέφτομαι αυτές τις μερες. Εχουν πρηστεί έχουν γινει τουμπανα. Μςχρι κ η κορη μ η μεγαλη μ ειπε μαμα τι επαθαν τ ποδια σου? Γτ ειναι έτσι?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσια! Ναι αν και σε γενικές γραμμές ειμαι πολύ καλα κουραστηκα ψυχολογικα. Σωματικα ποναω παντού, από τον πολυωρο τοκετο, το περπατημα, τις ασκήσεις, από την καισαρικη, από όλα. Κανω υπομονή όμως. Αλλα θελω να πάω σπίτι μ δ την παλεύω. Τ παιδια μ με ζητάνε, ειδικά τ μικρό κλαιει κάθε μερα. Σήμερα στις 2 τ βραδυ κλείνω τ 2ο 24ωρο. Απο τ γυναικολογο εχω τ οκ να φύγω αύριο. Θα δούμε τι θα πει κ ο παιδίατρος. Μ είπε μάλλον θα με αφήσει, απλά θα πρέπει να πάμε στον δικό μας να πάρει αιμα κτλ για τιε εξετασεις τ 3ου 24ωρου. @Maria98τι υπέροχο μωρό είναι αυτό? Μαλλι φοβερό?? Κανατε κ τη βόλτα σας μια χαρα. Καλα δ με αγχωνει τ βαρος. Ολα μ τ παιδια γεννηθηκαν μικρα. 2590 η πρωτη, 2420 η 2η κ 2550 αυτη. @Sotiria_94 βλεπω τ ποδια μου κ σε σκέφτομαι αυτές τις μερες. Εχουν πρηστεί έχουν γινει τουμπανα. Μςχρι κ η κορη μ η μεγαλη μ ειπε μαμα τι επαθαν τ ποδια σου? Γτ ειναι έτσι?
    • @Katerinapap έτσι την πάτησα κ εγώ με φίλη μου που πήγαμε για τα πρώτα ψώνια και επειδή εκείνη γέννησε ένα μωρο 4200 καταλαβαίνεις όπου  έβλεπε τα μικρά νούμερα  έλεγε κάλε αυτά δεν θα προλάβει να τα βάλει χα χα και μόλις γέννησα έκανα ιντερνετικα παραγγελία νούμερα 56 που κ πάλι της ήταν αρκετά άνετα… 52 εκ κ 3200 γεννήθηκε η μικρή… αυτό πάντως που με βόλεψε εμένα είναι στα ολόσωμα κορμάκια που Νοέμβρη σίγουρα με αυτά θα τα έχουμε θέλουν φερμουάρ… διαφορετικά θα παλεύεται συνέχεια και για τις πρώτες μέρες που το είδα στο μητέρα και μετάνιωσα που δεν το αγόρασα είναι αυτά τα φορμάκια που το κάτω μέρος είναι σαν φούστα χωρίς ποδαράκια… αλλάζεις την πάνα σε δευτερόλεπτα χωρίς να ταλαιπωρείς το μωρο 
    • @Ioanna0030 και εγώ το ίδιο θα σου έλεγα… λίγα κοντομάνικα θα χρειαστείς…θα είναι ημερών και είναι πολύ μικρό.. αν ήταν 2-3 μηνών θα σου έλεγα ναι πάρε κ κοντομάνικα αλλά τώρα πιστεύω ότι θα τα βάλουν μόνο μέσα στο σπίτι και ίσως και αργότερα μόλις ανάψουμε την θέρμανση… μην σου πω να έχεις κ καμία ζακετουλα που να ξέρεις το πρώτο δεν το φόρτωσα ποτέ με ρούχα… γιατί κ εσυ μόλις γεννήσεις θα θες λίγες μέρες να βρεις τα πατήματα σου…δεν θα ξεκινήσεις να κόβεις βόλτες παντού κ ασε που δεν θα πας κ κάπου να έχει κόσμο με ημερών μωρο…άρα για βολτα με καρότσι αρχές Οκτωβρίου πιστεύω πως αν πάρεις λεπτά υφάσματα αλλά να έχεις κ ζακετουλες θα είσαι εντάξει…και εγώ περιμένω την β επιπέδου να ξεσαλωσω και να πάρω κανένα μωρουδιακο χα χα…
    • Απ ότι έχω καταλάβει 14+ Να γίνουν σωστοί άνθρωποι με καλή συμπεριφορά, σωστές αξίες κλπ… Άσε…
    • Αχ πραγματικά πόσο σωστό αυτό στην αρχή για αυτές τις δύο ροζ γραμμές , μετά για να είναι μέσα στη μήτρα ,μετά αν μεγαλώνει σωστά να πάνε όλες οι εξετάσεις καλές να γεννηθεί και να είναι καλά και παίρνει βάρος τρώει σωστά χίλια δυο που όσο μεγαλώνουν νομίζω μεγαλώνουν και οι έγνοιες μας 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...