Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Kn1 είπε:

Με λευκούς  ήχους προσπάθησες και προβιοτικά ;Κ εμείς ξεκινήσαμε ..Αγωνιστικούς χαιρετισμούς να σου στείλω 😊😊😊

Πίνουμε ήδη από την Δευτέρα της biogaia προβιοτικα με βιταμίνη d . Ζορίζεται η καημένη να αεριστει, το βράδυ κύλησε καλά μπορώ να πω. Σήμερα θα κάνουμε και μπάνιο ολόκληρες οπότε πιστεύω θα την ανακουφίσει.

@Diwni ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν έχω αίμα μόνο τα κλασσικά λοχεια που δεν είναι και όλη μέρα.  Αλλα τρομαξα τοσο πολυ και και τρόμαξε και  άντρας μου ο καημενος. Παράτησε την μπέμπα με το pampers στο κρεβάτι και ήρθε σε εμένα. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πως μπερδεύτηκα και σκοτώθηκα,ευτυχώς δεν κράταγα το μωρό. 

Δημοσίευση
στις πριν 48 λεπτά, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

Πίνουμε ήδη από την Δευτέρα της biogaia προβιοτικα με βιταμίνη d . Ζορίζεται η καημένη να αεριστει, το βράδυ κύλησε καλά μπορώ να πω. Σήμερα θα κάνουμε και μπάνιο ολόκληρες οπότε πιστεύω θα την ανακουφίσει.

@Diwni ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν έχω αίμα μόνο τα κλασσικά λοχεια που δεν είναι και όλη μέρα.  Αλλα τρομαξα τοσο πολυ και και τρόμαξε και  άντρας μου ο καημενος. Παράτησε την μπέμπα με το pampers στο κρεβάτι και ήρθε σε εμένα. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πως μπερδεύτηκα και σκοτώθηκα,ευτυχώς δεν κράταγα το μωρό. 

Εγώ τα προβιοτικά τα δίνω προς το βράδυ για να είναι πιο ήρεμος ..Βλέπω μια χ βελτίωση στον ύπνο .

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Kn1 είπε:

Εγώ τα προβιοτικά τα δίνω προς το βράδυ για να είναι πιο ήρεμος ..Βλέπω μια χ βελτίωση στον ύπνο .

Ναι και εγώ προς βραδάκι τα δίνω με την ίδια ακριβώς σκέψη για ήσυχο βράδυ!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Diwni είπε:

Κορίτσια πηγαμε κ μεις στο γιατρό. Ολα καλα. Βγαζει τ μωρο γύρω στα 3 κιλα. Με εβαλε καρδιοτοκογραφο δ ειχα συσπασεις αν κ τ ηξερα. Τωρα ραντεβού την επομενη Παρασκευή κ βλέπουμε.

Πόσο εβδομάδων είσαι? Μια χαρά η μπέμπα θα βγει πάνω από 3 κιλά!

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια. Περίεργες μέρες αυτές για μένα. Άλλες έχω πολλά κουράγια και άλλες καθόλου. Εγώ έχω γιατρό την Τέταρτη. 38 και 3. Έχω από τον Απρίλη να πάω. Βασικά θα έχω ένα μήνα. Ανυπομονώ. Θα με βάλει και καρδιοτοκογραφο, οπότε να δω που βρίσκομαι. 

Δημοσίευση

Κορίτσια εμείς μιλήσαμε εχθές με την παιδίατρο μου, τις είπα τις ζυγίσεις μας , μου λέει μπράβο καλά πάει η μικρή,  τώρα έχω κόψει το αντλημενο που τις έδινα 2 γεύματα το βράδυ και έχουμε μόνο το στήθος, θα τη ζυγίσω ακόμα σήμερα και την Δευτέρα και μετά θα επιστρέψω τη ζυγαριά, παιδίατρο έχουμε ξανά στις 15 του μηνα όπου θα είμαστε 20 ημερών κυρίες

Δημοσίευση

Κορίτσια τι κάνετε; Πως είστε; @Diwni πως είστε; Εμείς σήμερα βγήκαμε βόλτα και περπάτησα αρκετά. Είχα αρκετό κουράγιο σε σχέση με άλλες μέρες. Αντε να πάρουμε σιγά σιγά σειρά μετά τις γιορτές 38 εβδομάδες!!! 
 

Πως είστε όσες γεννήσατε;;; Βλέπω όλες πάτε πολύ καλά ✌🏻🏻🏻

Δημοσίευση

@Katerinioo καλα ειμαι κορίτσι μου. Περιεργη φαση γενικα. Απο τη μια ανυπομονώ να γεννησω απο την αλλη αμα εχω τίποτα ψιλο συσπάσεις αγχώνομαι. Κατα τ άλλα καλα εομαι. Προσπαθώ να ειμαι ηρεμη γενικα. Έκανα κ τη βαλίτσα μου, μένουν ψιλο πράγματα της τελευταίας στιγμής. Για να δούμε.ποτε θα μας κάνουν την τιμή τ μωρακια μας!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Καλησπερα! Καθε τρεις μηνες ανανεωνεται το σπερμα αλλα οι βιταμινες δυστυχως δεν κανουν θαυματα! Δηλαδη καποιος με σοβαρό θέμα παιρνοντας βιταμινες για 3 μηνες δε θα φτασει ξαφνικα να εχει τιμες στα φυσιολογικα ορια απλα θα εχει μια μικρη βελτιωση..δηλαδη τωρα αν αντι για 15 εκατομμύρια ανα ml που ειναι το φυσιολογικο εχει 13 η 14 εκατομμύρια πιθανοτατα να φτασει τα 15 με βιταμίνες! Αλλα αν εχει πχ 5 εκατομμύρια δε θα φτασει με βιταμινες τα 15 σε 3 μηνες (και μαλλον δε θα το φτασει ποτε οσες βιταμινες και να παρει)! Μονο αν οφείλεται σε μικρόβιο μπορει να δεις θεαματική αλλαγη με την καταλληλη θεραπεία.. οπως κ σε εμας, αν εχουμε θεμα ποιοτητας ωαριων οσες βιταμινες και να παρουμε δε θα δουμε θεαματική διαφορα.. και εμας οταν ακομα ψαχνόμασταν μας ειχαν πει μακαρι να ειναι το θεμα στο σπερμα..αλλα εννοουσαν πως αν χρειαστει να παμε με εξωσωματικη οτι ο ανδρικος παραγοντας αντιμετωπιζεται πιο ευκολα γτ εκει δε θελουν εκατομμύρια σπερμαροζωαρια, θελουν τοσα οσα και τα ωαρια..
    • Καλησπέρα! Κ εγω την εχω κανει στις 2 παλινδρομες την ενεση γτ εχω αρνητικο ρεζους ενω ο συζυγος θετικό. Στην δευτερη η γιατρος μ ειχε πει πως δε χρειαζεται γτ δεν ειχα αιμοραγια κ ημουν σε μικρη βδομαδα αν κ εκανα αποξεση. Ωστοσο ειδε πως ολο αυτο με αγχωσε και την καναμε..αυτος ειναι ο λογος που στο ιστορικό μας στην αρχη της εγκυμοσύνη μας ζητανε την ομαδα αιματος μας..θυμάμαι οτι αφου ειπα πως εχω αρνητικο τοτε ρωτησε το συζυγο για το δικο του ρεζους και το σημειωσε..κ ετσι στην πρωτη αποβολη μονη της μ ειπε πως πρέπει να κανουμε την ενεση. Ολο αυτο αφορα μονο μωρακια απο μητερες με ρεζους αρνητικο και πατερα με ρεζους θετικο.
    • @Katerinioo καλα ειμαι κορίτσι μου. Περιεργη φαση γενικα. Απο τη μια ανυπομονώ να γεννησω απο την αλλη αμα εχω τίποτα ψιλο συσπάσεις αγχώνομαι. Κατα τ άλλα καλα εομαι. Προσπαθώ να ειμαι ηρεμη γενικα. Έκανα κ τη βαλίτσα μου, μένουν ψιλο πράγματα της τελευταίας στιγμής. Για να δούμε.ποτε θα μας κάνουν την τιμή τ μωρακια μας!
    • Κορίτσια τι κάνετε; Πως είστε; @Diwni πως είστε; Εμείς σήμερα βγήκαμε βόλτα και περπάτησα αρκετά. Είχα αρκετό κουράγιο σε σχέση με άλλες μέρες. Αντε να πάρουμε σιγά σιγά σειρά μετά τις γιορτές 38 εβδομάδες!!!    Πως είστε όσες γεννήσατε;;; Βλέπω όλες πάτε πολύ καλά ✌🏻✌🏻✌🏻
    • @Eir_ma καλησπέρα κορίτσι μου. Με το καλό τα.μωρακια σου. Εγω ειμαι 37 κ εγκυος στο 3ο μου. Όταν ήταν να κανω αυχενικη ρώτησα τ γιατρό να κανω ταυτόχρονα με την νιπτ σαν μια έξτρα κάλυψη λογο ηλικιας κ μονο. Μ είχε πει δ χρειάζεται κ οτι θα δούμε πρώτα την αυχενικη. Κανω π λες αυχενικη, ο υπερηχος άψογος μ λεει εκεί ο γιατρός π την έκανα έχεις κλινική εικόνα 26χρονης. Περιμένουμε την papp a και θα σ στείλω τ ποσοστά. Βγαίνει η papp a χαλια κ μ ανεβαζει τ ποσοστό για συνδρομο 1 προς 600. Αποφασίσαμε να κάνουμε λήψη τροφοβλαστης για να έχουμε την κεφαλι μας ησυχο 100%. Επισης ήταν άμεση την έκανα τη μία μερα κ την επομενη ειχα τ αποτελέσματα. Σε μια παθολογικά κακη αυχενικη από τ υπερηχο κ μονο σ προτείνουν άμεσα λήψη τροφοβλαστης. Σε περίπτωση που αυχενικη κ papp a βγουν καλες προτείνουν την νιπτ σε περιπτώσεις που η μαμά ειναι πάνω από 35. Συνιστάται δεν επιβάλλεται. Σε μένα π ο υπερηχος ήταν άψογος κ η papp a κακη υπήρξε πολύ σκέψη. Η νιπτ δ δείχνει 100%, αφήνει ενα περιθώριο λάθους, κ αν βγει κακη και αυτή παλι κάνεις αμνιο συν του ότι το μωράκι θα ειναι 15 μερες μεγαλύτερο οπότε κ η απόφαση πιο δύσκολη. Αν γύρναγα τ χρονο πισω θα έκανα νιπτ ταυτόχρονα με την αυχενικη σαν έξτρα κάλυψη κ δ θα εμπαινα στη διαδικασία τροφοβλαστης. Φυσικά ούτε μετανιώνω π έκανα τροφοβλαστη καθώς μ εφυγε ενα μεγαλο αγχος. Εφοσον η αυχενικη σου βγηκε καλη σου συστήνουν την νιπτ σαν έξτρα. Δ είναι υποχρεωτική. Είναι καθαρά στην κρίση σου αν θα αποφασίσεις να την κάνεις.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...