Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Kn1 είπε:

Με λευκούς  ήχους προσπάθησες και προβιοτικά ;Κ εμείς ξεκινήσαμε ..Αγωνιστικούς χαιρετισμούς να σου στείλω 😊😊😊

Πίνουμε ήδη από την Δευτέρα της biogaia προβιοτικα με βιταμίνη d . Ζορίζεται η καημένη να αεριστει, το βράδυ κύλησε καλά μπορώ να πω. Σήμερα θα κάνουμε και μπάνιο ολόκληρες οπότε πιστεύω θα την ανακουφίσει.

@Diwni ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν έχω αίμα μόνο τα κλασσικά λοχεια που δεν είναι και όλη μέρα.  Αλλα τρομαξα τοσο πολυ και και τρόμαξε και  άντρας μου ο καημενος. Παράτησε την μπέμπα με το pampers στο κρεβάτι και ήρθε σε εμένα. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πως μπερδεύτηκα και σκοτώθηκα,ευτυχώς δεν κράταγα το μωρό. 

Δημοσίευση
στις πριν 48 λεπτά, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

Πίνουμε ήδη από την Δευτέρα της biogaia προβιοτικα με βιταμίνη d . Ζορίζεται η καημένη να αεριστει, το βράδυ κύλησε καλά μπορώ να πω. Σήμερα θα κάνουμε και μπάνιο ολόκληρες οπότε πιστεύω θα την ανακουφίσει.

@Diwni ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν έχω αίμα μόνο τα κλασσικά λοχεια που δεν είναι και όλη μέρα.  Αλλα τρομαξα τοσο πολυ και και τρόμαξε και  άντρας μου ο καημενος. Παράτησε την μπέμπα με το pampers στο κρεβάτι και ήρθε σε εμένα. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πως μπερδεύτηκα και σκοτώθηκα,ευτυχώς δεν κράταγα το μωρό. 

Εγώ τα προβιοτικά τα δίνω προς το βράδυ για να είναι πιο ήρεμος ..Βλέπω μια χ βελτίωση στον ύπνο .

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Kn1 είπε:

Εγώ τα προβιοτικά τα δίνω προς το βράδυ για να είναι πιο ήρεμος ..Βλέπω μια χ βελτίωση στον ύπνο .

Ναι και εγώ προς βραδάκι τα δίνω με την ίδια ακριβώς σκέψη για ήσυχο βράδυ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...