Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ωχ πως είναι η μικρή σήμερα; 
ελπίζω καλύτερα.

Έχω πια κάθε μέρα πόνους. Προς το παρόν πάω, όποτε έρθει. Τώρα δεν ξέρω. Δεν λέω πολλά γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Μετά την πρώτη γέννα, είπα ότι είναι να έρθει ας έρθει. Καλά να είμαστε και οι 2!  Εσύ;;

Δημοσίευση

@Katerinioo εγώ θέλω να ρθει οποτε ειναι έτοιμο. Να μην παω προγραμματισμενα. Ειπαμε θα τ παρακολουθουμε βδομαδα βδομαδα κ βλέπουμε. Αν δούμε ότι για κάποιο λόγο πρέπει να βγει θα τ πάρουμε εννοείται. Αν με πιάσουν πόνοι κτλ θα τ δούμε εκείνη την ώρα. Είπαμε δηλ ότι μέχρι 39η βδομαδα θα τ αφησουμε.

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια! Καλη Κυριακή! Πώς είστε;;; 
@Diwni και εγώ στην ίδια σκέψη είμαι και η αλήθεια είναι ότι εδώ που μένω βοηθάει και ο τρόπος που το βλέπουν και αυτοι. Δεν με αγχώνουν καθόλου ως προς τις μέρες. 

Χθες όπως σας είπα πρώτη φορά είχα τόσους πόνους και συσπάσεις. Το βράδυ κοιμήθηκα μέτρια. Βλέπω και απίστευτα όνειρα τώρα τελευταία. 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!!!

Πρωινή πρωινή σήμερα με την κουραδομηχανη μου! 

Τα νέα μας πήγαμε χθες για εξέταση ίκτερο και είναι στο 11.8,ο παιδίατρος μου είπε πως είναι καλά. Δευτέρα θα την δει και αυτός. Από χθες άρχισα να αντλώ και της δίνω γιατι στηθος δεν θέλει καθόλου. Θα την ξαναβάλω να μην χάνει επαφή και όσο αντέξουμε και οι δύο γιατί χθες με έπιασε το παραπονο και το κλάμα. 

@Katerinioo σε ποια εβδομάδα είσαι? 

Το μήνυμα το έγραψα στις 5.30 το πρωί αλλά έπεσε μάλλον η σελίδα και δεν το δημοσίευε.

Δημοσίευση

@Sotiria_94 πως είσαι;;; Έφαγες; 

Τα υπόλοιπα κορίτσια που γεννήσατε; Πως είστε; Τα μικρά σας; 

@ΜαρίαΔημήτρης και εμένα κάποιες φορές κολλάει και δεν τα ανεβαζει. Και τα ψάχνω μετά 😂 Πως είσαι εσύ από ανάρρωση; Μην απογοητεύεσαι με το θηλασμό. Θέλει επιμονή και υπομονή. Πολύ skin to skin. Με βοήθησε πολύ εμένα αυτό.

Δημοσίευση
στις πριν 43 λεπτά, ο/η Katerinioo είπε:

@Sotiria_94 πως είσαι;;; Έφαγες; 

Τα υπόλοιπα κορίτσια που γεννήσατε; Πως είστε; Τα μικρά σας; 

@ΜαρίαΔημήτρης και εμένα κάποιες φορές κολλάει και δεν τα ανεβαζει. Και τα ψάχνω μετά 😂 Πως είσαι εσύ από ανάρρωση; Μην απογοητεύεσαι με το θηλασμό. Θέλει επιμονή και υπομονή. Πολύ skin to skin. Με βοήθησε πολύ εμένα αυτό.

Είμαι πολύ καλά σχεδόν έχω ξεχάσει ότι έχω κάνει ολόκληρη εγχείρηση. Βέβαια αν κάνω καμιά απότομη κίνηση με τραβάει. Πίνω 1 παυσίπονο οταν δω τα σκουρα και με κρατάει όλη μέρα. Αύριο θα πάω να μου κόψει και τα 2 μη αποροφησιμα ράμματα. 

Ναυτία και το στομαχι το είχα και εγώ τις τελευταιες μερες για καμια βδομάδα και είναι φυσιολογικό. Απλά τρωγε μικρά γεύματα. 

Δημοσίευση

Κορίτσια έβγαλα με το θηλαστρο και πριν και μετά την έβαλα στήθος και έπιασε επανέλθω σχεδόν 45 λεπτά και μετά από μισή ώρα πεινούσε την ξαναέβαλα αλλά δεν έπινε και της δώσαμε και λίγο ξένο. Το αντλημενο θα το ενώσω με το πρωινό να το δώσω όλο μαζί σαν συμπλήρωμα μετά τον επόμενο θηλασμό. Οσο μπορώ να περιορίσω το ξένο.Με έκανε πολύ χαρούμενη που έπιασε στήθος.

Δημοσίευση

@ΜαρίαΔημήτρης θα τ βρείτε κορίτσι μου. Πιστεύω ότι έχεις πολύ άγχος γενικά. Και σε όλη την εγκυμοσύνη κ τωρα. Είναι κ οι ορμόνες της λοχειας στα ύψη... θα μπείτε σε σειρά σιγα σιγα.

@Katerinioo εγώ χθες παραδόξως κοιμηθηκα αρκευα καλά. Προχθες υπέφερα. Ξεχασα ότι είσαι εξωτερικό και εκεί δ έχει σημασία η προηγ καισαρικη και ότι ξεκινανε για φυσιολογικό τοκετο.

Δημοσίευση

Γειά σας κορίτσια,  εδώ ακόμα προσαρμοζομαστε,  εγώ κυρίως γιατί η μικρή είναι μαμ κακά νανι, εγώ τρέχω να κάνω τις δουλειές εδώ όλο κάτι προκύπτει δεν έχω κάτσει ή να πω πως θα κοιμηθώ όταν κοιμάται το μωρό,  σήμερα καθάρισα το σπιτάκι μας οπότε πιστεύω αύριο να είναι χαλαρά και να ξεκουραστώ κι εγώ 

Δημοσίευση

Κορίτσιααα καλησπέρα και με το καλό τα μωράκια σας! Κάποιες απ εδώ τις θυμάμαι και χαίρομαι τόσο πολύ που είναι εγκυουλες. Ειχα  χάσει τον λογαριασμό μου και επέστρεψα ξανά🙌🏼 

Εγώ είχα τελική στις 22/05 και η μπουμπου μου αποφάσισε να έρθει 22/04, οριακά πρόλαβα να πάω στην κλινική😅

Οσες περιμένετε το πρώτο σας μωράκι, το συναίσθημα είναι μαγικό, δεν περίμενα ότι έχω τόση αγάπη μέσα μου για έναν άνθρωπο🌷 

Δημοσίευση

@Eirinistz να σου ζήσει το μωράκι σου! Γερο και καλοτυχο. Πως κ ηρθε τόσο νωριτερα? 

@Maria98 κατσε βρε κορίτσι μου π πιαστηκες με τις δουλειες. Ξεκούρασου λιγο. Τ σπιτι κ οι δουλειες δ τελειωνουν ποτε. Κ θα τ δεις απο δω κ περα με ενα μωρο κ μεγαλώνοντας με ενα μικρό παιδι. Απο οτι καταλαβα ειναι ησυχη η μπουμπου σου.

Δημοσίευση

@Eirinistz να σας ζήσει!!! Ήθελε να είναι παιδί του Απρίλη μάλλον!!! Να την χαίρεστε και να είναι τυχερή! 

@Maria98 αχ και εγώ θυμάμαι γύρισα από το μαιευτήριο και ήθελα να μαζέψω αλλιώς ένιωθα ότι θα σπάσει το κεφάλι μου! Βέβαια μην τα δίνεις όλα! Θέλει ξεκούραση. Τα λέω σε σένα να μου τα θυμίζεις μετά 😂

Δημοσίευση

Καλησπερα σε ολες τις μανουλες και στις επερχομενες του Μαιου @Diwni και @Katerinioo μου πως πατε.;Και γω ειχα τελευταιες μερες εντονους πονους στα ισχια αλλα δεν ειχε κατεβει καν. Οταν περπατουσα υποχωρουσαν οι πονοι. Θα φτασετε ως το τελος απλα να χετε το νου σας λιγο με την κουραση δηλαδη οπου χτυπαει καμπανακι να κοβετε. Οι γιατροι σας τι λενε εχετε ενδειξεις; @ΜαρίαΔημήτρης νιωθω οτι την πηρες καλα την αναρρωση απο την καισαρικη και σε θαυμαζω εγω δεν ειμαι τοσο δυναμικη. Εφαγα τελικα και ηπια νερο με ρεγουλο χθες  πρωτη φορα, τσαι με φρυγανια και φιδε επειδη αεριστηκα και σημερα εφαγα φιδε και σουπα το βραδυ. Ηταν σαν λουκουμι. Βαζω λιγο στηθος καποιες στιγμες μπας και κατεβει γαλα και προσπαθω να βαζω μεσα ολη τη θηλη για να μην ερεθιστει. Κατα τα αλλα τρωει το συμπληρωμα της nuk ο μουργος. Με βοηθησαν πολυ καποιες μαιες οπως μ ειπατε. Εμενα με πηγε πολυ πισω η παρουσια της πεθερας μ η οποια δεν κουνησε ρουπι μεχρι και σημερα απο εδω και ηταν πολυ παρεμβατικη στο ποσο θα φαει το παιδι και λοιπα λες και ηταν δικο της. Ενιωσα πληρως αποσυνδεδεμενη απο τον μπεμπη μου και απογινα ψυχολογικα το ειπα στον αντρα μου. Αυριο ισως βγω και θα καλεσω μαια στο σπιτι να μ δειξει μερικα πραγματα. Οταν ομως τον εχω αγκαλια η μπαινει στηθος ειμαι ο πιο ευτυχισμενος ανθρωπος στη γη ρε σεις ζω το ονειρο επιτελους ειναι οτι καλυτερο μου εχει συμβει αυτο το μωρο. 

Δημοσίευση

@Elenaki12 και @Maria98 εσεις που το χετε βρει με το θηλασμο πιστευετε αν το καθυστερησω μια δυο μερες θα μπορεσω να ξεκινησω; Τι να κανω παραληλλα για να μην πετρωσει το στηθος; Δεν εχω ακομα ενοχληση δεν εχει κατεβει δηλαδη γαλα απλα πηρε το πρωτογαλα απο το ενα στηθος. Το αλλο σαν να μην ειχε ουτε αυτο ετσι το πιπιλησε. Θελω ηρεμια ρε σεις για να το κανω και θελω το περιβαλλον του σπιτιου γιαυτο το ψιλο αναβαλλω

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...