Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια. Εγω μπορω να πω ότι τις τελευταίες μέρες νιώθω πολυ καλα σωματικα. Ναι τ βραδια ωρες ωρες νιώθω βαρυ τ στομαχι μου κ δ μπορώ να βολευτω αλλα μέσα στη μέρα είμαι καλά. Δ κοιμαμαι καλά βέβαια, ξυπνάω για να γυρίσω πλευρό κ να ξανά βολευτω. Υγρα έχω κ γω συνηθως αρκετα αλλα δ με προβληματίζουν.

Σήμερα πήρα κ τ πρωτο πακέτο παμπερς χαχα τ βρήκα προσφορά στο μασουτη κ είπα να ξεκινήσω σιγα σιγα να τ παιρνω.

• Απαντήσεις 465
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Με γεια τα παμπερακια σου @Diwni μου τι ωραια που παιρνετε πραγματακια τα εχω κρατησει αυτα που γραφετε και πρωτα ο Θεος και γω αυτα θα κανω. Η κοιλια σας μεγαλωνει; Εμενα εκανε ενα μπαμ πριν 2 εβδομαδες και τωρα σταματησε νομιζω. Εννοειται φοβαμαι για το βαρος του παιδιου. Εγω 4 κιλα εχω παρει δηλαδη μονο κοιλια εχω αλλα δε βλεπω αυξηση και ανησυχω τις τελευταιες μερες. Ειμαι και στο κρεβατι δε μπορω να φαω η μαυρη αν και καποιες φορες εχω ορεξη. 

Δημοσίευση

@Sotiria_94ξεκινα σιγα σιγα.. παμπερς κρέμες κτλ είναι ένα μεγάλο εξοδο. Κανε μια μικρή καβατζα. Καλα κ γω π οηρα 9 κιλα μ λένε ότι έχω μικρη κοιλια. Μην το σκέφτεσαι. Έχεις συσπάσεις? Εισαι σε πολύ καλή βδομάδα για να ξεκινήσεις τις ετοιμασίες σου. Ολα καλα θα πάνε! Ακόμα κ τώρα να γεννησεις! Γιατρο ποτε εχεις?

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου!!! 29+5 είμαι βάση μετρήσεων και σήμερα έχουμε εξετασουλες,  για να δούμε τι θα δούμε!!!

Όσον αφορά τα παμπερ σκέφτομαι να παραγγείλω ένα monthly pack από τα πιο κοινά που χρησιμοποιούν οι περισσότερες μαμάδες 

Για τα κιλά να πω και γω πως δεν εχω πάρει (ίσως επειδή ξεκίνησα και με παραπάνω κιλά; δε ξέρω θα δείξει μέχρι το τέλος) δηλαδή είναι μόνο μια κοιλιά,  ναι μεν είμαι τσουπωτουλα αλλά δεν έχω κάνει παραπάνω μπουτακια κλπ , θα δούμε τώρα πως θα καταλήξει αυτό χαχα 

Πρέπει να ξεκινάμε σιγά σιγά τις ετοιμασίες,  να χουμε ένα μπούσουλα,  πω πω πως περνάει ο καιρός 

Δημοσίευση

Επίσης κορίτσια εχθές με καλεσαν από το νοσοκομείο για τα μαθήματα που κάνουν οι εγκυουλες, ξεκινούν την Τρίτη, πρέπει να έρθει και ο σύντροφος σε 2 ενότητες,  από ότι κατάλαβα για την περιποίηση του βρέφους . Νομίζω είναι μια καλή ιδέα αφού γίνονται στον χώρο αυτό να νιώσουμε μια παραπάνω ζεστασιά οι εγκυουλες που θα γεννησουμε εκεί,  για να δούμε πως θα ναι, έχω περιέργεια 

Δημοσίευση

Αχχ @Diwni μου εχεις δικιο για τις ετοιμασιες και τα εξοδα, το πηρα αποφαση τουλαχιστον να φτιαξω τσαντουλα για το νοσοκομειο που λετε κοριτσια μου. Ολοι με φοβιζουν οτι θα γεννησω εγω ομως ουτε να το σκεφτομαι δε θελω γιατι ειναι πολυ νωρις, προσευχομαι να μεινει τουλαχιστον αλλον ενα μηνα στην κοιλιτσα. Εχω συσπασεις καποιες μερες ειδικα αρκετες, καποιες αλλες ειναι πιο ηρεμα τα πραγματα και γιατρο πρωτα ο Θεος εχουμε την αλλη εβδομαδα. Πολλα χαπια πινω ολη μερα και υποθετα, ελπιζω να αντεξουμε. Θα θελα και γω να παω στο νοσοκομειο που ειναι να γινει ο τοκετος @Maria98 για να μην μου ειναι εντελως αγνωστο τοπιο οταν χρειαστει οντως να παω. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Sotiria_94 είπε:

Αχχ @Diwni μου εχεις δικιο για τις ετοιμασιες και τα εξοδα, το πηρα αποφαση τουλαχιστον να φτιαξω τσαντουλα για το νοσοκομειο που λετε κοριτσια μου. Ολοι με φοβιζουν οτι θα γεννησω εγω ομως ουτε να το σκεφτομαι δε θελω γιατι ειναι πολυ νωρις, προσευχομαι να μεινει τουλαχιστον αλλον ενα μηνα στην κοιλιτσα. Εχω συσπασεις καποιες μερες ειδικα αρκετες, καποιες αλλες ειναι πιο ηρεμα τα πραγματα και γιατρο πρωτα ο Θεος εχουμε την αλλη εβδομαδα. Πολλα χαπια πινω ολη μερα και υποθετα, ελπιζω να αντεξουμε. Θα θελα και γω να παω στο νοσοκομειο που ειναι να γινει ο τοκετος @Maria98 για να μην μου ειναι εντελως αγνωστο τοπιο οταν χρειαστει οντως να παω. 

Ναι είναι σημαντικό να είναι κάπως οικείο το περιβάλλον,  εμένα ευτυχώς είναι οικείο γιατί εκεί γέννησε και η νύφη μου και ξερω κάπως τα κατατόπια

Κορίτσι μου μόνο θετική σκέψη θα κάνεις για το μωράκι σου , ξεκινά τις ετοιμασίες σου σιγά σιγά και όλα θα πάνε καλά, όλες θα κρατήσουμε τα μωράκια μας αγκαλίτσα 🫶

Δημοσίευση

Κοριτσια μου πηγα για doppler σημερα, συντομη εξεταση ηταν, ειδα το μπεμπη μου αλλα δυστυχως δεν ειδαμε τη φατσουλα του γιατι ειχε μπροστα χερακια και ποδαρακια, στεναχωρηθηκα λιγακι γιατι εμεινα με την προσδοκια να τον δω. Υπαρχει και μια ακομα εξεταση, το βιοφυσικο προφιλ που γινεται 36η εβδομαδα μακαρι να φτασουμε και εκει πρωτα ο Θεος και να τον δουμε. Λιγο ο πλακουντας μου τα χαλασε που ειναι grade 2-3, ελπιζω να μην γερασει αλλο. Τουλαχιστον αυτος ο ενδιαμεσος υπερηχος μειωσε λιγο την αναμονη μου για την επομενη επισκεψη στο γιατρο αν και προσπαθω γενικως να σκεφτομαι θετικα οπως μου λετε γιατι εχετε δικιο🥹

Δημοσίευση
στις πριν 36 λεπτά, ο/η Sotiria_94 είπε:

Κοριτσια μου πηγα για doppler σημερα, συντομη εξεταση ηταν, ειδα το μπεμπη μου αλλα δυστυχως δεν ειδαμε τη φατσουλα του γιατι ειχε μπροστα χερακια και ποδαρακια, στεναχωρηθηκα λιγακι γιατι εμεινα με την προσδοκια να τον δω. Υπαρχει και μια ακομα εξεταση, το βιοφυσικο προφιλ που γινεται 36η εβδομαδα μακαρι να φτασουμε και εκει πρωτα ο Θεος και να τον δουμε. Λιγο ο πλακουντας μου τα χαλασε που ειναι grade 2-3, ελπιζω να μην γερασει αλλο. Τουλαχιστον αυτος ο ενδιαμεσος υπερηχος μειωσε λιγο την αναμονη μου για την επομενη επισκεψη στο γιατρο αν και προσπαθω γενικως να σκεφτομαι θετικα οπως μου λετε γιατι εχετε δικιο🥹

Κορίτσι μου που γεννάς ; 
Όλα καλά θα πάνε κ θα γεννήσεις μετά τις 36 μην αγχώνεσαι !!! Τα πραγματάκια σιγά σιγά να τα κάνεις αχρείαστα να είναι για να μην αγχωθείς με αυτά δηλαδή !!

Εγω παρηγγειλα το πρώτο μηνιαίο πακέτο με πάνες κ μου ήρθαν , περιμένω πως κ πως να γεμίσει με το μικρό κωλαρινι κ να με κατουράει (τότε μπορεί να εκνευρίζομαι αλλά τώρα το περιμένω πως κ πως) όπως κ τα πρώτα βρεφικά καλλυντικά … πλάκα πλάκα το έξοδο δεν είναι καθόλου αστείο κ αν βάλεις κ όλα τα άλλα …

κ εμείς ντοπλερ 17/3 έχουμε μέχρι τότε παρακολουθούμε κλωτσιές κ κυρίως την κοιλιά να μεγαλώνει , έχω αρκετή κοιλιά (για μένα) ενώ όλοι μου λένε πως είναι μικρή σχετικά για 32 εβδομάδων … τι να πω που θα φτάσουμε δεν ξέρω 😜

αύριο κ εγώ έχω το πρώτο μάθημα με μαία για ανώδυνο κ θηλασμό , περιμένω πως κ πως ..

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια,εγώ απο χθες το απόγευμα έχω πονακια χαμηλά και.λιγα πετρώματα, δεν ξέρω αν είναι από τις κινήσεις του μωρού ή συσπασεις. Το παρακολουθώ και θα μιλήσω και με τον γιατρό,έχω τρομάξει λίγο. 

Δημοσίευση

@Sotiria_94 τι όμορφα, είδατε το μπεμπούλη σας, τι εξηγηση υπαρχει για τον γηρασμένο πλακουντα;

@Elenaki12 από ποιο site έκανες τα ψώνια σου κορίτσι μου; και γω νομίζω λίγα λίγα αν κάνουμε τα έξοδα δεν θα φανούν τόσο, σίγουρα είναι μπόλικα, μαζί θα κάνουμε το doppler, έχω και γω 17/3 ραντεβού με τον γιατρό και θα μου κάνει και το doppler εκείνος 

Να μας πεις εντυπώσεις από το μάθημα αυτό 

@ΜαρίαΔημήτρης κορίτσι μου καταλαβαίνω την τρομάρα σου γιατί και γω είχα κάποια στιγμή, τωρα που εχω καταλαβει πως ειναι οι κινησεις του μωρου καταλαβα πως τοτε ηταν συσπασουλες...παρακολουθα το εννοείται,  να μας πεις νεότερα 

Και μένα μου κάνει κατι περίεργα η μπέμπα ώρες ώρες,  σαν να μαζεύει σε ένα σημείο και πιέζει έντονα 

Δημοσίευση

Κοριτσακια μου εμφανιζονται συσπασεις σιγα σιγα αλλα ειναι φυσιολογικες τωρα πια μη σας ανησυχουν. @ΜαρίαΔημήτρης προσπαθησε να ξαπλωνεις μολις το νιωθεις και να πινεις νερακι γιατι ειναι και θεμα κουρασης και αφυδατωσης συνηθως. Εγω εχω εντρυφησει στις συσπασεις τοσο καιρο δεν κανω αλλη δουλεια. Οσο για τον πλακουντα θα ρωτησω τον γιατρο μου, υποψιαζομαι οτι ειναι απο φαρμακα γιατι παιρνω παρα πολλα χαπια καθε μερα. Ο εμβρυομητρικος δεν το σχολιασε καν και γω το ειδα μετα που κοιτουσα την εκτυπωση οποτε δεν γνωριζω. Σιγουρα δεν καπνιζω οποτε αλλος ειναι ο λογος. @Elenaki12 ειμαι στην Πατρα και θα γεννησουμε στο νοσοκομειο του Ριου πρωτα ο Θεος. Επισης ηθελα να ρωτησω εσας που εχετε αγορασει, ενδεικτικα πχ τα παμπερς ποσο κοστιζουν δεν εχω δει ποτε και θα θελα να ξερω για τι εξοδο μιλαμε. 

Δημοσίευση

Στο μεταξυ εχετε πολυ δικιο για τις κλωτσιες, μιλαμε για πολλη κινητικοτητα μεσα στην κοιλια, γκαπ γκουπ ο μπεμπης φτου μη το ματιασω. Διαβασα οτι σιγα σιγα θα μειωθει ο χωρος τους και δε θα χτυπιουνται ετσι τα μπεμπινια αλλα ισως αργει ακομα αυτο το σταδιο. 

Δημοσίευση

Κορίτσια πήρα τις εξετάσεις και ο αιματοκρίτης ανέβηκε ο κερατουκλης, λιγάκι ανέβηκε και η αιμοσφαιρινη, περίεργα πράγματα συμβαίνουν χαχα μακάρι να τα σηκώσω κι άλλο 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...