Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Σοκ 😮 δεν το λες αυτό το πράγμα σε καμία γυναίκα που ξέρεις ότι θέλει ένα μωρό και ειδικά μετά από 2 αποβολές σερί.. αν δεν μπορεί να σε βοηθήσει μπορούσε να στο πει όχι να σου λέει τέτοιες κουβέντες κορίτσι μου να σου πω την αμαρτία μου εγώ θα τον είχα αλλάξει από την προηγούμενη φορά που σου είπε πως για να κάνει απόξεση θα μείνεις 3 μέρες μέσα στην κλινική αυτό ποτέ δεν μπόρεσα να το καταλάβω ποιος ήταν ο λόγος τέλος πάντων.. εγώ Αθήνα δεν είμαι κορίτσι μου να πάτε να δείτε και το σπερμα εμείς είχαμε πάει στον κ. Βουλγαρίδη αλλά και για τον κ. Λυμπερόπουλο έχω ακούσει καλά λόγια έχουν πάει και γνωστοί μου  εύχομαι να πάνε όλα καλά τα πράγματα
    • Και εμένα στο εμβόλιο δεν είχε κάτι μόνο 37 ανέβασαν ήταν απλά ησυχουλα…τώρα σε 10 μέρες θα κάνουμε το 2ο!
    • Ο σύζυγος επιτέλους την Τρίτη θα κάνει dfi και οξειδωτικό στρες. Στο Έλενα έκλεισα το συντομότερο που βρήκα για 24/11. Και στα άμεσα σχέδια είναι και ένας ρευματολογος..  Στον γυναικολόγο αυτόν δεν θα ξαναπάω. Δεν δώσε την δέουσα προσοχή με αποτέλεσμα να είμαι μήνες τώρα ένα ράκος ψυχολογικά.. Και ενώ με άκουσε στο τηλ πως ήμουν που έκλαιγα, απάντησε με τέτοια απάθεια. Απογοητεύτηκα πάρα πολύ γιατί μαζί του γέννησα και την κόρη μου, αλλά νιώθω ότι ευθύνεται εν μέρει για όσα περνάω γιατί δεν το έψαξε όσο έπρεπε.
    • Μου θυμισες τον πρωτο γυναικολογο που ειχα που ενω πηγαινα για αποβολη δεν μας το ειπε, μου εδινε χαπια να μην αποβαλω για να μην χασει τα λεφτα απο την επεμβαση και οτι αλλο ειχε στο μυαλο του και μας την ειπε και απο πανω οταν εμαθε οτι εκανα παιδι και γεννησα με αλλον γιατρο. Εκει να δεις πανηγυρια.. 
    • Είναι μικρό το μωράκι μωρέ ακόμα για να είναι χωρις εσένα , εάν δεν έχει και την υπομονή ο αντρας σου να μάθει το μωρό πέρασαν και μερικά χρόνια από τότε που είχατε το πρώτο σας παιδάκι μωρό 😊 θέλει χρόνο να μάθει ο ένας τον άλλον να μπει στην ρουτίνα ξανά μωρό  θα στρώσει πάντως να του λες να κάνει πράγματα γιατί κάπου θα επαναπαυτεί και θα λέει  αφού εσένα θέλει το μωρό εγώ τι να κάνω ; Οπότε να του ζητάς πράγματα να το κάνει μπάνιο εκείνος να το ταΐζει να το αλλάζει μην περιμένεις από μόνος του αν νιώθει ότι το μωρό δεν τον «θέλει» τόσο όσο εσένα θα απομακρυνθεί 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...