Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλά ναι..! "Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει" δε λέει ο σοφός λαός;;! Παρόλα αυτά σε εμάς οι μαίες δώσανε ένα χαρτί που συμπληρωσαμε.. ουσιαστικά πλάνο τοκετού δηλαδή στο οποίο όμως δηλώνουμε για κάθε απροσδόκητη εξέλιξη που μπορεί να συναντήσουμε τι επιθυμίες έχουμε.. οπότε σα πλάνο τοκετού στο πλάνο τοκετού στο πλάνο τοκετού.. κάπως έτσι να το εξηγήσω.. το οποίο κάναμε και με γνήσιο υπογραφής και βγάλαμε 3 αντίγραφα.. ένα για εμάς ένα για τη μαία και ένα για το γιατρό..
    • Εμείς δεν έχουμε σκυλάκι, αλλά ο γιος μου τα λατρεύει τα σκυλιά. Βλέπει και κάτι διπλάσια απ' αυτόν και παρόλα αυτά τρέχει για να τα χαϊδεψει!!  Είχαμε πάει που λέτε το καλοκαίρι στο σπίτι της κουμπάρας μου που έχει σκυλάκι και παιδάκι 1ος έτους για να παίξουν. Το παιδάκι το αναφέρω επειδή ο σκύλος είχε έρθει σε επαφή με παιδιά. Κι ο δικός μου έπιανε τις μπάλες του σκύλου και τις έβαζε στο στόμα του, μετά τις πέταγε στο σκύλο, ετρεχε πάνω στο σκύλο να τον χαϊδεψει, ο σκύλος ήθελε να εξαφανιστεί 🤣🤣🤣 μέχρι που απηυδήσε, παράτησε και τα παιχνίδια του στο γιο μου και κρύφτηκε!!! 🤣🤣 Μπορεί να επιβιώσουν τα παιχνίδια του μωρού λοιπόν 😆
    • Βασικά δεν είναι λόγος αυτός για καισαρική.. αλλά ποιος γιατρός έχει όρεξη να περιμένει εσένα πότε θα αποφασίσει το μωρό αν είναι έτοιμο να κατέβει...;! Γενικά η καισαρική είναι μια εύκολη λύση για έναν γιατρό για πολλούς λόγους.. θα ακούσεις πολλές δικαιολογίες και αφορμές για καισαρική που τις περισσότερες φορές δεν στέκουν και δεν υπάρχει καμία απολύτως ιατρική αναγκαιότητα.. το πιο κλασικό είναι "έχεις στενή λεκάνη, δε θα βγει το μωρό" ένα άλλο κορυφαίο που άκουσα... "Έχεις πολύ μακρύ ομφάλιο λώρο"...!! Και πολλά άλλα... Αν βέβαια εσείς επιθυμείτε τη καισαρική αυτό είναι άλλο..!  Αν ρωτάς την "αποψαρα" μου.. κακώς..! Η γνώση είναι δύναμη! Και αν το επιθυμείς ακόμα προλαβαίνεις να κάνεις! Θα σε βοηθήσουν παααάρα πολύ και θα σου δώσουν άλλη αυτοπεποίθηση και για το τοκετό και για το μωράκι με το θηλασμό κτλ..  Δε θα σου πω φυσικά τι να κάνετε..! Απλά συζήτησε το και με τον άντρα σου και σκεφτείτε το σοβαρά..! 
    • Άμα ήσουν ήσυχη, να το πάρω με καλύτερο μάτι το σκορπινακι 😆 τα ζαναξ τα βλέπω να τα χρειαζόμαστε έτσι κι αλλιώς 😆😆 Νταξει, ίσως ότι θα είμαι η μαμά του να τον αποτρέψει απ'το να με ξεκοιλιασει κρυφά σε κάνα στενό άμα δεν του κάνω τα χατίρια 😆😆  Κι εγώ που είμαι ιχθύς, τα ίδια λένε και για μας ότι ταιριάζουμε. Ευτυχώς στα 100 χρόνια που ζω, δεν έχω κάνει εχθρό Σκορπιό ποτέ για να σου πω, και ούτε θέλω 🤣🤣
    • Ναι ρε γμτ... Αλλα έχει πειστεί κιόλας ο γιατρός ότι γεννάω μεθαύριο 😆😆   Άσε άσε.... 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...