Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Είναι ο,τι είπε η @Kiddo. Εμπέδωση είναι το πόσο έχει μπει το κεφαλάκι του μωρού στη λεκάνη. Έχει και κάποια επίπεδα εμπέδωσης που τα μετράνε από το -3 έως το 3. Το 0 είναι εκεί που ξεκινάει το στένεμα της λεκάνης. Όσο πάει προς το 3, έχει γίνει εμπέδωση ενώ όσο είναι προς το -3 το παιδί δεν είναι έτοιμο και θεωρείται "ψηλά". Κι εγώ από τις μαίες στα μαθήματα το έμαθα. Χαχαχαχαχα. Είστε προετοιμασμένοι πλήρως!! 😂😂 Μια χαρά!! Τέλειο το νούμερο!! 
    • Αχα! Οκ το έχω... είναι αυτό που λένε πολλές φορές ότι το μωρό είναι πολύ ψηλά και για αυτό πάνε με καισαρική! Ευχαριστώωωωω ☺️ Για την κύστη ναι το ξέρω.. πριν μπω στο εξεταστήριο πάντα μου λέει να περάσω απο την τουαλέτα! Α ξέχασα χθες να σου πω... ότι ο γιατρός σαν κόλπο για να νιώσω το μωρό μου είπε να πιπιλίσω πάγο! Δεν ξέρω αν πιάνει, αλλά καλή σαν πληροφορία να την έχουμε κι αυτή!!!
    • Χαχαχα... ξέρεις τι είναι να βρίσκω τα κουκλάκια άγιους βασίληδες-  ταράνδους κτλ τσουραμαδημένα/ ξεκοιλιασμένα;;; Αυτά λοιπόν ή δεν ξαναστολίστηκαν για να επιβιώσουν ή μπήκαν σε ψηλά ράφια...  Όσο για το δέντρο που αναγκαστικά ακουμπάει κάτω... το θηλυκό μου πάει, βγάζει τις μπάλες και μου τις φέρνει να της τις πετάξω! Περνάμε ωραία 😂
    • Μας έχετε παρεξηγήσει...  είμαστε αγαπησιάρικα πλάσματα κατά βάθος! Λίγη προσοχή ζητάμε μόνο 😆
    • 35 κι 1 είμαι σήμερα. Είχα αρκετή απόκλιση και στο πρώτο. Δεν ξέρω μήπως στον τελευταίο μήνα επηρεάζονται οι μετρήσεις κι έχουν μεγαλύτερη απόκλιση όσο πλησιάζουμε στην ΠΗΤ; Δεν έχω ιδέα. Ο πρώτος είχε βγει 2 μέρες πριν γεννήσω 4300 και γεννήθηκε 3720. Οπότε ευελπιστώ και σε αυτό να γίνει το ίδιο. Εκτός αν πήρε μπόι ξαφνικά... Αλλά από κει που έλεγα ότι θα γεννηθεί μικρότερο από το πρώτο, πάει να τον φτάσει 😆 Αχ, με τη χειρότερη μέτρηση όλων των εποχών... Κολπικά με το χερι...  Ε άμα δεν έκανε, μπορεί να σε βοηθήσει κιόλας στο στόλισμα και στο ξεστολισμα φέτος! Να το δει σαν παιχνίδι ❤️ τώρα για το αν θα επιβιώσει το δέντρο, θα δείξει 😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...