Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Χαχαχα... ξέρεις τι είναι να βρίσκω τα κουκλάκια άγιους βασίληδες-  ταράνδους κτλ τσουραμαδημένα/ ξεκοιλιασμένα;;; Αυτά λοιπόν ή δεν ξαναστολίστηκαν για να επιβιώσουν ή μπήκαν σε ψηλά ράφια...  Όσο για το δέντρο που αναγκαστικά ακουμπάει κάτω... το θηλυκό μου πάει, βγάζει τις μπάλες και μου τις φέρνει να της τις πετάξω! Περνάμε ωραία 😂
    • Μας έχετε παρεξηγήσει...  είμαστε αγαπησιάρικα πλάσματα κατά βάθος! Λίγη προσοχή ζητάμε μόνο 😆
    • 35 κι 1 είμαι σήμερα. Είχα αρκετή απόκλιση και στο πρώτο. Δεν ξέρω μήπως στον τελευταίο μήνα επηρεάζονται οι μετρήσεις κι έχουν μεγαλύτερη απόκλιση όσο πλησιάζουμε στην ΠΗΤ; Δεν έχω ιδέα. Ο πρώτος είχε βγει 2 μέρες πριν γεννήσω 4300 και γεννήθηκε 3720. Οπότε ευελπιστώ και σε αυτό να γίνει το ίδιο. Εκτός αν πήρε μπόι ξαφνικά... Αλλά από κει που έλεγα ότι θα γεννηθεί μικρότερο από το πρώτο, πάει να τον φτάσει 😆 Αχ, με τη χειρότερη μέτρηση όλων των εποχών... Κολπικά με το χερι...  Ε άμα δεν έκανε, μπορεί να σε βοηθήσει κιόλας στο στόλισμα και στο ξεστολισμα φέτος! Να το δει σαν παιχνίδι ❤️ τώρα για το αν θα επιβιώσει το δέντρο, θα δείξει 😅
    • Καλημέρα κορίτσια μου. @Elli13 λυπάμαι πάρα πολύ κορίτσι μου. Έχοντας περάσει από αυτό το στάδιο θα σου πω να αφήσεις λίγο τον εαυτό σου να ηρεμήσει σωματικά και ψυχολογικά και σιγά σιγά να μπεις σε μια σειρά εξετάσεων και με άλλες ειδικότητες πχ ρευματολογο. Στο λέω απο προσωπική εμπειρία, όλες οι εξετάσεις από αιματολο ήταν τέλειες και τελικά ανακάλυψα μετά απο διαφορά συμπτώματα που δεν μας κινουσαν υποψία πως έχω αυτοάνοσο. @melitiniღ καλη αρχη κοριτσι μου, σου ευχομαι να πανε ολα τελεια και οσο μπορεις να εισαι χαλαρη στην ολη διαδικασία και η αρχη του νεου ετους να σε βρει με ενα σπορακι στην κοιλίτσα. Εγώ κορίτσια χθες είχα πονάκια χαμηλά και είναι 3 μέρες που με ενοχλούν τα πόδια μου,ξεκίνησα και μαγνησιο μια σκέτη αηδία. Σήμερα είμαι 12+5 και μπορώ να πω πως οι αναγουλες καλά κρατούν αλλά δεν με ενοχλεί τόσο πολύ πλέον.  Σήμερα θα μιλήσει ο γιατρός μου με την εμβρυολογο αν εκτός από την ηπαρινη που κάνω χρειαστεί να αρχίσω και salospir και Δευτέρα θα πάω να κάνω και έναν υπέρηχο για να δω ότι όλα πάνε καλά. Θέλει να έρθει και ο γιος μου να δει το αδερφάκι του. 
    • Καλημέρα!!  Εντάξει.. Κλαίω!! 😂😂😂 Εμπεδωθεί εννοούμε να έχει πάρει θέση μέσα στη λεκάνη για να κατέβει.. Όταν είμαστε κοντά στο τοκετό το μωράκι "εμπεδώνεται" μέσα στα οστά της λεκάνης για να μπορέσει να κατέβει.. κάποιες γυναίκες το νοιώθουν κιόλας όταν αυτό συμβαίνει!  Α εσείς έχετε και τέτοια με τα σκυλιά ε;; Όχι ευτυχώς τα δικά μου δε πειράζουν τίποτα! Οι γάτες βέβαια είναι άλλη ιστορία.. γάτα μέσα σε δέντρο έχετε δει;; Γάτα να σκάει κάτω με το δέντρο;; Και τα μπαλάκια του δέντρου ξέρετε τι ωραία γατοπαιχνιδια που γίνονται;; Ειδικά έτσι όπως λαμπυρίζουν..!! 🤣🤣🤣 Πολύ καλά!! Μπράβο!! Ιδανικά για τη μέτρηση του τραχήλου να έχεις αδειάσει τη κύστη σου πρώτα! Δεν ξέρω αν στο έχει πει και ο γιατρός σου βέβαια... 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...