Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Φιλάκια στην Ισμήνη Μαρία! 🤗
    • Είμαστε πολύ καλά. Ευχαριστώ που μας σκέφτηκες!
    • Σ ευχαριστω πολυ πολύ για τις συμβουλές σου!!!  Πως είσαστε κορίτσια μου!! Ήθελα να ρωτήσω τι σας βοηθάει στην ΓΟΠ. Έχω την τελευταία εβδομάδα που ο ότι και να φάω κάνω παλινδρόμηση και μετά νιωθω να καίγεται ο οισοφάγος μου για ωρεςςς!!
    • Κ εγώ το έχω νιώσει κ το νιώθω αρκεί να είμαι σε ηρεμη κατάσταση. Όμως με τον μικρό μου όλη μέρα είμαι στο πόδι οπότε δεν τον νιώθω συχνά τον μπέμπη.  Όταν είναι να κοιμηθώ πχ ή αν ξυπνήσω μέσα στο βράδυ είμαι πιο τυχερή...  Στο πλάι κοιμάμαι εγώ κι ανασκελα έτσι κ αλλιώς κ δεν έχω θέμα προς το παρόν. Είμαι στην 21η εβδομάδα,  δεν φαίνεται η εγκυμοσύνη ακόμη ειδικά αν προσέξω τι θα βάλω. Εγώ διαφορα βλέπω εδώ κ 10 μέρες αρκετή σε σχέση με πριν αλλά μέχρι εκεί.  Β επιπέδου έχω 19/11 στη Θεσσαλονίκη  Είχα κ εγώ στην 1η εγκυμοσύνη κ τώρα δεν βλέπω να γλιτώνω γιατί άρχισαν τα πολλά υγρά σιγά σιγά κ από αυτό προκαλούνται πολύ εύκολα.. μαρτύριο είναι.... κρέμα dactodor νομίζω έβαζα κ είχα βάλει κ υπόθετο 2 φορές.... είναι ένα βάσανο, σε καταλαβαινω ..
    • @Katiana1987 κορίτσι μου τι κάνεις εσύ ; Δεν μας έχεις γράψει νέα σου πως είστε;
  • Προσθήκη...